Перейти до змісту

Реформи МВС? Міліція-->Поліція? ДАІ давайдасвіданья?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 12:08, Nokian сказав:

Ти повний Зєлєбоб,

Показати  

вже одного запитав (він, правда, поки не розкрив), і тебе ще запитаю, мож ти розкриєш :) 

В 26.09.2019 в 12:53, jack74 сказав:

А можна тоді означення - ХТО такі "зелебоби" і чим їх вирізняти з-поміж простих смертних?

Показати  

?

• Відповідей 994
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 26.09.2019 в 13:13, jack74 сказав:

вже одного запитав (він, правда, поки не розкрив), і тебе ще запитаю, мож ти розкриєш :) 

?

Показати  

Геть забув відповісти. 

Все ж логічно: прихильники Зеленського. 

Опубліковано

ну то в такому разі "зелебоби" абсолютно не є рівноцінним антонімом "порохоботам"

Так й не кожен прихильник Пороха є порохоботом :). Прихильник - це людина, котра вміє доводити, вміє слухати опонента, вміє вести діалог і вміє погоджуватись на тверді докази. А "порохобот" - це бот, якому до одного місця аргументи опонента, якому "сци в очі, а він...", і котрий легко опускається до примітивних образ, коли закінчуються методички.

Та й з "прихильниками Зеленського" (в твоєму розумінні) не все так просто, так як не всі з тих 73% котрі голосували за Зеленського, є прихильниками Зеленського. Наприклад я :). Інша справа, що поки що я чекаю від нього того, для чого дав йому мандат. Якщо він почне йти врозріз моїх сподівань, я його буду критикувати так, як він того й буде заслуговувати. 

Так що "логіка" тут не така проста, як ти написав :) 

Опубліковано

Молодець.

За це ж і мова,що ті,хто раніше вівся на Ляшка,ще раніше на Тимошенко,

весною масово повелись на Зе.

Вірніше серед прихильників Зе левова частка оцих бобів.

Звісно є ,хто щиро хотів змін,траляля і тд.

Звісно їм образливо,але вони самі об'єдналися з легковірами.

Між тим дуже добре доведено,що той,хто готується до гіршого,хто планує виходячи із стрес варіанту,хто не думає,що більшість завше права- саме той і буде на коні 

Хочеш чогось добитися,хочеш виділитися- не будь ,як всі.

І не тіш себе ,що таких 73 відсотка.

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 14:14, jack74 сказав:

Так й не кожен прихильник Пороха є порохоботом :). Прихильник - це людина, котра вміє доводити, вміє слухати опонента, вміє вести діалог і вміє погоджуватись на тверді докази. А "порохобот" - це бот, якому до одного місця аргументи опонента, якому "сци в очі, а він...", і котрий легко опускається до примітивних образ, коли закінчуються методички.

Показати  

Добре, що ти це розумієш, але більшості насрати: тепер порохоботами називають навіть тих, хто при п'ятому висловлювався проти нього, але і тепер не стримує себе у критиці Зеленського.

Та й з "прихильниками Зеленського" (в твоєму розумінні) не все так просто, так як не всі з тих 73% котрі голосували за Зеленського, є прихильниками Зеленського. Наприклад я :).

Показати  

Прихильники, виборці - це все ланки одного ланцюга, тобто зелебоби.  І цей термін розносять зараз у медіапросторі не просто так. Ті люди, яких клеймили порохоботами, травили газом, вішали на стовпах, незалежно від того винні вони, чи ні, вони хочуть помсти за своє приниження і кожного разу, коли Зеленський буде лажати, зелебобам будуть нагадувати про їх вибір.

Інша справа, що поки що я чекаю від нього того, для чого дав йому мандат. Якщо він почне йти врозріз моїх сподівань, я його буду критикувати так, як він того й буде заслуговувати. 

Показати  

Ти знаєш, я чекаю від нього того ж самого і, у разі його успіху, я визнаю, що я був неправий і ви недаремно дали йому мандат.

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 14:36, Nokian сказав:

Між тим дуже добре доведено,що той,хто готується до гіршого,хто планує виходячи із стрес варіанту,хто не думає,що більшість завше права- саме той і буде на коні 

Хочеш чогось добитися,хочеш виділитися- не будь ,як всі.

І не тіш себе ,що таких 73 відсотка.

Показати  

:) нескладно бути "абабаЯгапротів" і завше "чекати гіршого" :) 

так що "і не тіш себе", що ти "небудьяквсі" :) ти не особливий :) 

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 14:42, Віталій СК сказав:

Ти знаєш, я чекаю від нього того ж самого і, у разі його успіху, я визнаю, що я був неправий і ви недаремно дали йому мандат.

Показати  

то нашо ж його обсирати раніше часу, за те, чого він ще не зробив? 

Мій батько завжди повторював - "не показуй дурню пів-роботи", і це саме по тій причині, що дурень обсере навіть не дочекавшись результата. Так і тут... Потрібно ж почекати хоча б перших результатів. Порох теж не відразу забрехався, але його ж довго терпіли. Хоча я не кажу терпіти стільки ж. "по вєсне"... "по вєснє"...

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 14:50, jack74 сказав:

то нашо ж його обсирати раніше часу, за те, чого він ще не зробив? 

Мій батько завжди повторював - "не показуй дурню пів-роботи", і це саме по тій причині, що дурень обсере навіть не дочекавшись результата. Так і тут... Потрібно ж почекати хоча б перших результатів. Порох теж не відразу забрехався, але його ж довго терпіли. Хоча я не кажу терпіти стільки ж. "по вєсне"... "по вєснє"...

Показати  

Ну я ж його і не обсираю, а переважно типу топлю за Порошенка.

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 12:08, Nokian сказав:

Дехто з моїх опонентів вже місяць назад таки признав мою правоту.

Показати  

Ти їх стільки зробив, що нарешті попав пальцем в небо. Хоча навіть пальцем в небо за теорією ймовірності мав би частіше вгадувати. :)

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 15:28, nickel сказав:

Ти їх стільки зробив, що нарешті попав пальцем в небо. Хоча навіть пальцем в небо за теорією ймовірності мав би частіше вгадувати. :)

Показати  

Так і зараз він не вгадав

Казав за 30 буде до жовтня

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 14:36, Nokian сказав:

За це ж і мова,що ті,хто раніше вівся на Ляшка,ще раніше на Тимошенко,

весною масово повелись на Зе.

Показати  

В 04.07.2016 в 15:15, Nokian сказав:

Да , я був за ЮЛЮ, коли її пресував Яник, і ще перед тим, коли вона була на Майдані 2004.

Здохни сука.

Показати  

Опубліковано

За це ж  мова, що одне діло,коли обираєш без вибору( менше зло), коли лише два реальних претендента.Тобто обираєш розумом.

і зовсім інше, коли  обираєш емоціями.

Краще допоможи своєму соратнику знайти, де я обіцяв долар на жовтень за 30.

А ще цікавіше, з якої причини він зробив такі висновки.

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 19:59, Nokian сказав:

За це ж  мова, що одне діло,коли обираєш без вибору( менше зло), коли лише два реальних претендента.Тобто обираєш розумом.

і зовсім інше, коли  обираєш емоціями.

Показати  

зарахувати як злив?

3 минуты назад, Nokian сказал:

А ще цікавіше, з якої причини він зробив такі висновки.

Показати  

Він такий "мій соратник", як і твій. Єдине, що в нас спільне - Борда, як і з тобою.

Ти працюєш як генератор випадкових чисел прогнозів, а я маю в цьому длубатися? Твої "прогнози", ти і длубайся.

Опубліковано

Який злив?

І чому це генератор випадкових чисел не прогнозував випадково навіть 26, не кажучи про 30.

От з цих маніпуляцій та перекручувань недалекі зелеббоби  потім і ляпають повну маячню.

Ну з них то що візьмеш, а ти ж продвинутіший.

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 20:13, Nokian сказав:

Який злив?

Показати  

Ну тоді я тебе не зрозумів. То ти признаєшся, що сам латентний зелебоб?

І чому це генератор випадкових чисел не прогнозував випадково навіть 26, не кажучи про 30.

Показати  

Генератор випадкових чисел, тому так і називається, бо робить це випадково. Твій кеп. :)

От з цих маніпуляцій та перекручувань недалекі зелеббоби  потім і ляпають повну маячню.

Ну з них то що візьмеш, а ти ж продвинутіший.

Показати  

Де маніпуляції і перекручування? Я навів дві твоїх цитати, жодного слова від себе. Лише твої слова, які ти говориш в різний час.

Опубліковано

В 26.09.2019 в 19:59, Nokian сказав:

Показати  

"...Тому в бюджеті і закладено курс  на 19 рік по 32..." (с) Віктор Нокіан, найвеличнійший вангуй Борди (весна 2019-го, після оголошення результатів першого туру президентських виборів)

Опубліковано

Якщо ти мене не розумієш- то як можеш робити про мене висновки?

А от мова цифр вже більш однозначна.

Хочеш сказати, ти не знаєш моїх прогнозів на протязі мінімум останнього року?

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 20:28, Nokian сказав:

Показати  

Ну помилилась трохи людина, ти прогнозував не по 30, а по 32 )))

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 20:28, Nokian сказав:

Якщо ти мене не розумієш- то як можеш робити про мене висновки?

Показати  

Як можна зрозуміти людину, яка голосувала за Тимошенко, а сьогодні заявила, що ті хто голосував за Тимошенко, проголосували за Зе. Хіба якийсь діагноз прояснить ситуацію, але мені він не відомий.

А от мова цифр вже більш однозначна.

Показати  

Ну да, я так і сказав: генератор випадкових чисел (цифр)

Показати  

Ти їх стільки зробив, що я не впевнений, що хоч половину бачив. І, на жаль, не володію такою гарною пам'яттю як ю2007.

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 20:27, yu2007 сказав:

"...Тому в бюджеті і закладено курс  на 19 рік по 32..." (с) Віктор Нокіан, найвеличнійший вангуй Борди (весна 2019-го, після оголошення результатів першого туру президентських виборів)

Показати  

Ну от найдотошніший  вишукуй , і той знайшов ЛИШЕ моє посилання на цифру закладену в бюджеті.

Навіть він не зміг знайти, де би я ПРОГНОЗУВАВ  падіння гривні.

,,Ти їх стільки зробив, що я не впевнений, що хоч половину бачив. І, на жаль, не володію такою гарною пам'яттю як ю2007.,,

Не впевнений- не обганяй.

І не видирай з контексту.

Зрештою, нах я веду цю розмову.

Всеодно ти бачиш лише те, що хочеш бачити.

Та будь ласка.

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 20:44, Nokian сказав:

Ну от найдотошніший  вишукуй , і той знайшов ЛИШЕ моє посилання на цифру закладену в бюджеті.

Навіть він не зміг знайти, де би я ПРОГНОЗУВАВ  падіння гривні.

Показати  
  Цитата

Попри велику особисту популярність 26 липня 1945 року Вінстон Черчілль залишив пост прем'єр-міністра Великобританії після нищівної поразки Консервативної партії на парламентських виборах, на яких перемогу здобули лейбористи. Протягом шести років від був лідером опозиції і в 1951 році знову очолив уряд країни.

Хтось всерйоз думає, що Порошенко не знав ще місяць  тому, три тому, які шанси перемогти на вибрах?

А саме головне, які шанси після виграшу виборів президента, виграти парламентські вибори, котрі важать набагато більше?

Один із сценаріїв, максимально дискредитувати  президента Зеленського  та розхитати ситуацію.

Тому в бюджеті і закладено курс  на 19 рік по 32..

Президенту Зебурашці буде не до жартів.

Цього року новорічний квартал викличе зовсім інші емоції.

Якщо до того часу він взагалі ще залишиться.

Показати  

Якщо виділене жирним не прогноз, то я не знаю. Ти тепер будеш викручуватися як вуж на сковорідці і все заперечуватимеш. Воно й не дивно. Інколи краще було б промовчати. 

Опубліковано

Ти зовсім зелебоб?

Де Я ЕАПИСАВ, ЩО КУРС БУДЕ 32?

Чи для тебе ,, закладено в бюджеті ,, та ,, я сказав ,, - одне й те саме?

В 26.09.2019 в 20:50, nickel сказав:

Воно й не дивно. Інколи краще було б промовчати. 

Показати  

А можеш показати приклад, промовчвти.

Заміть,я пишу без знака запитання, щоб ти міг не відповідати ,і промовчати.

Але ти не зможеш.

Опубліковано
  В 26.09.2019 в 20:58, Nokian сказав:

Ти зовсім зелебоб?

Де Я ЕАПИСАВ, ЩО КУРС БУДЕ 32?

Чи для тебе ,, закладено в бюджеті ,, та ,, я сказав ,, - одне й те саме?

А можеш показати приклад, промовчвти.

Заміть,я пишу без знака запитання, щоб ти міг не відповідати ,і промовчати.

Але ти не зможеш.

Показати  

Звичайно, що тобі дуже хотілося, щоб я зараз промовчав. Не цього разу, Вітя, не цього разу.

maxresdefault.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...