Перейти до змісту

Вибори, Луцьк, мажоритарка. Хто ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 582
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

скоріше народу з баблом

А ще точніше, бабла з баблом: "Приват" проти "Континіум". Пани чубляться, а у холопів чуби тріщать.

"Ура, товариші!" (с)

98.80

23 869

23 849

О, ну тепер вже черга Констанкевич виводити всій електорат і кричати про фальсифікації і підтасовки. Щоби все було по чесному...

Опубліковано

А ще точніше, бабла з баблом: "Приват" проти "Континіум". Пани чубляться, а у холопів чуби тріщать.

Ну тоді вже Привата проти Фірташа (1, 2), якщо слідувати такій логіці.

О, ну тепер вже черга Констанкевич виводити всій електорат і кричати про фальсифікації і підтасовки. Щоби все було по чесному...

І шини, шини хай не забуде взяти.

Опубліковано

не підвезли, а піднесли ;)

Правда поки назад приховали, але не далеко

Ну можете нести Їх назад.

100% протоколів.

Лапін 24 245

Костанкевич 24 217

+ 28 голосів, як і писав Ромаха.

Опубліковано

Вітання Ігорю з непростою перемогою, а Ірині Мирославівні вже треба думати як буде відпрацьовувати гроші... Пора дзвонити до Наташі Королевської, та з досвідом)....

ЗІ. дуже хотілось вставити одну відому фотожабу на Королевську, але не хочу бути пошляком)...

Опубліковано

28 голосів. Ну блін, я не пам'ятаю ще жодного разу, щоб лучани так голосували.

Вітаю :ok2:

може й голосували, тільки рахували завжди по особливому

Опубліковано

попереду день і підозрюю - тонни лайна на волиньнюз по причині того, що їх мамочка-покровителька не пролізла...

Опубліковано

попереду день і підозрюю - тонни лайна на волиньнюз по причині того, що їх мамочка-покровителька не пролізла...

вже почалось, "на місцях" вже кричать "ваєнная хунта"

зараз студенти і пенсіонери підтянуться

(перші не хочуть "по відомості" сесію здавати, другі - за гречку)

а ще є суд :(

Опубліковано

Може кого зацікавить.В чотири ранку прийшов сусід:-"жінка в окружній комісії ,стало погано , не випускають з швидкою в лікарню , поїхали глянемо".Приїхали (швидку з жінкою вже випустили).Виявляється всю окружну комісію не випускали по домах.Вимагали протоколи.В людей , які майже дві доби не спали ,дома малі дітки , здало здоров*я.

Підійшов до молодих людей , які стояли і блокували двері (внизу вздовж вул.Хмельницького стояло чоловік 20 в камуфляжах і з бандамами на обличчі).За що ви так підтримуєте Лапіна ?Він же з Ковеля.В Луцьку що , не має достойних? Фраза.Дали б тобі 500 -теж підтримав би.

Роздуми -чому Данильчук не віддав свої голоси за Лапіна?Ярош -"Хто такий Лапін?Не знаю і не чув."

Опубліковано

да не буде перевыборів,

1. це знову потрібні гроші на пення

2. тепер будуть вибирати з двох тому лапін переможе ще з більшим відривом.

п.с. сам голосував за данильчука, але однозначно краще лапін ніж ця "леді", до цих пір не розумію де вона набрала стільки голосів.

і знову вброси, наіть якщо вони їх не випускали, то в певній мірі правильно, вимагали все закінчити, а то потім почнуть мутити і торгуватись,

а от про 500 грн, ну да так хтось прямо скаже "хамидлу"

Опубліковано

Може кого зацікавить.В чотири ранку прийшов сусід:-"жінка в окружній комісії ,стало погано , не випускають з швидкою в лікарню , поїхали глянемо".Приїхали (швидку з жінкою вже випустили).Виявляється всю окружну комісію не випускали по домах.Вимагали протоколи.В людей , які майже дві доби не спали ,дома малі дітки , здало здоров*я.

Підійшов до молодих людей , які стояли і блокували двері (внизу вздовж вул.Хмельницького стояло чоловік 20 в камуфляжах і з бандамами на обличчі).За що ви так підтримуєте Лапіна ?Він же з Ковеля.В Луцьку що , не має достойних? Фраза.Дали б тобі 500 -теж підтримав би.

Роздуми -чому Данильчук не віддав свої голоси за Лапіна?Ярош -"Хто такий Лапін?Не знаю і не чув."

Що за бред, яких 500 гнр, чи тобі заплатили за поливання помиями.... Говнонюс переміщується на Борду.

П.С. Лапіна не підтримую

Опубліковано

toj_tu

Там була "Варта порядку", що фінансується босом однієї учасниці виборів (не буду для інтриги називати фамілію). Ніхто толком не врубувався хто вони такі і чого вони приїхали. Тепер стає зрозумілим, щоб в балаклаві, камуфляжі і броніку сказати перехожим про 500грн.

Опубліковано

Щиро рада перемозі. Такий невеликий розрив є живим прикладом для людей, які кажуть, що їхній голос нічого не змінить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...