Перейти до змісту

Вибори до ВР 2014: наша пісня гарна нова, починаєм її знову?

phantom

Рекомендовані повідомлення

То правда що Гриценко відмовився від посту міністра оборони?

Не думаю,що йому хтось пропонував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 581
  • Створено
  • Остання відповідь

Доброго дня! Можливо хтось знає контакти в штаб Лапіна та Опозиційного блоку? Буду вдячна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То правда що Гриценко відмовився від посту міністра оборони?

Не думаю,що йому хтось пропонував.

Одна справа бути міністром оборони в мирний час, розпродавати "надлишкове" майно, мутити на тендерах, а друга справа взяти на себе відповідальність під час війни, "впрягтися по-чорному".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цирк приїхав. Ляшко в центрі_

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер думаю хто їм номери зливає. Приватбатк, Метро, Окко, Манго?. Більше мені ніхто спаму не шле. Мене такі дії обурюють.

Під час майдану ви скоріше за все залишали свої контакти в наметах на театральній площі. Їх використовували для інформування людей про народні віче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час майдану ви скоріше за все залишали свої контакти в наметах на театральній площі. Їх використовували для інформування людей про народні віче.

На ці номери приходять СМС від абонента Maidan (в основному). Мій номер теж в тому списку, але повідомлення від N-front не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ці номери приходять СМС від абонента Maidan (в основному). Мій номер теж в тому списку, але повідомлення від N-front не було.

Мені приходять під іменем майдану і самооборони. А від народного фронту не було...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня! Можливо хтось знає контакти в штаб Лапіна та Опозиційного блоку? Буду вдячна

в мене закипів мозг... Дєвушка, ви їм Гербалайф збираєтесь пропонувати?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цирк приїхав. Ляшко в центрі_

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дві статті про ляшка. У кого слабкі нерви не рекомендую.

http://tema.in.ua/article/8597.html

http://tema.in.ua/article/8598.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://youtu.be/Z3YofUe2KCU

Відео датоване 18 жовтня. Видно, що Коломойський конкретно мочить Гриценка. Тепер ніякої довіри до 1+1. Скоріше б вже суспільне мовлення запустилось (а це буде з 1 січня)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видно, що Коломойський конкретно мочить Гриценка. Тепер ніякої довіри до 1+1.

Не маю нічого проти Демальянсу, але Ви певно партійних статей перечитались. Це таке саме трепло, як й інші лідери блоків/партій себе самих. Правда в нього є одна особливість - він часто говорить важливі, правильні та потрібні речі, але то вже заслуга більше його дружини Мостової (до речі це "мать української джинси").

А Коломойський - умовно кажучи створив кілька проектів та "пожертував" 50 мільйонів грн., а за кілька місяців в нього в кармані вже пару заводів та комбінатів й 50 мільйонів, але вже доларів - голова! Окреме спасибі за Ляшка, в цій програмі його через день мочать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrew AlexIn

Моя мама, типичная советская пенсионерка, жена коммуниста, рассуждает:

"В 1991-ом я не проголосовала за Черновола, он мне казался слишком радикальным, чуть ли не фашистом, но разве я знала?

И вот - пожалуйста: почти четверть века коту под хвост. Если бы мы тогда с папой отдали голоса за Черновола, как бы мы сейчас жили! В Европе, как люди! Путешествовали бы...

В этот раз не буду дурой, надо дать стране второй шанс. Пойду искуплю старые грехи - проголосую за Яроша. Может, правнуки спасибо скажут".

Мама, ты даешь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не маю нічого проти Демальянсу, але Ви певно партійних статей перечитались. Це таке саме трепло, як й інші лідери блоків/партій себе самих. Правда в нього є одна особливість - він часто говорить важливі, правильні та потрібні речі, але то вже заслуга більше його дружини Мостової (до речі це "мать української джинси").

Я суджу більше по людям в партійному списку, ніж по лідерам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає жодної причини довіряти будь-яким партіям, політикам, жодної. Ще жодна партія, сукупність політиків не зробили нічого, щоб країна вийшла з прірви. Все що зараз робиться, це тільки пробні пуски системи очищення, реанімації. Тому не варто сратися через них, перебуваючи в полоні своїх ілюзій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той хто кричить : "Олігархів на вила."

Головний радикал країни і «непримиренний борець» із олігархами Олег Ляшко літає агітувати виборців, використовуючи чартерні рейси.

Протягом кількох останніх днів він побував в Івано-Франківську, Луцьку та Рівному. У всі три міста, стверджують журналісти, борець з олігархами літає чартером. За даними ЗМІ, така послуга коштує 18 тис. доларів.Раніше повідомлялось про те, що і в зону АТО Ляшко літає таким же чином.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як діти... а він мав на велосипеді їздити???

Зараз перед виборами наверх витягують всю брудну білизну, яку тільки можуть знайти. А як не можуть, то підфарбують.

Тож, я думаю, зрозуміло кожній мислячій людині, що чистеньким туди до влади не доберешся, не проб'єшся. А тому зрозуміло, що ангелів там нема і не буде.

Я за Ляшка голосувати не збираюсь, але якби в Раді таких "піарщиків" як він було б більше, то, думаю, було б тільки краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жорстока правдонька від

Дмитро Гнап

16 мин. ·

Анатолій Гриценко на нас образився.

Каже репортаж Sasha Humenyuk про зв'язки Гриценка з олігархом-крадієм Василем Хмельницьким - дезінформація.

Ну, ок, давайте ще раз пройдемося по списку питань, на які Гриценко не хоче відповідати, а лише пише гнівні пости про "дезінформацію".

Перше. Пане Анатолію, що саме спонукало вас відписати 146 гектарів землі, коли ви були міністром оборони для проекту Василя Хмельницького "Біонік-Хілл"?

Друге. Якщо ваш син Олексій Гриценко - один з лідерів вашої ж партії працює управлючим партнером в компанії "Національні Інновації", яка контролюється Хмельницьким, це, справді не має ніякого значення? Тут дивіться яка штука. Директор фірми "Національні Інновації" і колега вашого сина Богдан Гайдук є також засновником житлового кооперативу "Залізничник", який брав участь в грандіозному земельному дерибані 98(!!!) гектарів землі в Голосієвському районі. Зрозуміло, в інтересах Васі "вкрав пів-Києва" Хмельницького. Це не має значення?

Третє. як до вашого списку потрапив пан Роман Бабій? Нагадаю, цей Бабій спочатку був керівником юр.відділу вкраденого Хмельницьким "Київводоканалу", а потім перейшов працювати до олігарха в ТОВ "Муніципальна сервісна компанія".

Давайте почнемо діалог з відповіді на ці питання.

Ну і будемо вдячні вам за оприлюднений кошторис пожертв і витрат на виборчу кампанію. Чого чекаємо і від решти політиків також.

комент:)

Cyril Kharlay Ха, підловили полкана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роман Шрайк

5 ч. ·

определился с критерием успешности выборов)

самопомощь пройдет - 2 балла

гром.позиция пройдет - 2 балла

нар.фронт займет второе место - 1 балл

оппоблок не пройдет - 2 балла

кпу не пройдет - 2 балла

сильная украина не пройдет - 1 балл

если будет хотя бы 7 из 10, то выборы буду считать успешными)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Протягом кількох останніх днів він побував в Івано-Франківську, Луцьку та Рівному. У всі три міста, стверджують журналісти, борець з олігархами літає чартером.

Невеличке уточнююче запитання: де в Луцьку приземлявся літак на якому прилітав Ляшко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суровому Ляшку не потрібно щоб літак приземлявся - він випригує з парашутом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Самопоміч» гарантовано отримає більше голосів, ніж їй прогнозують», - Бекешкіна

«Самопоміч» стала тією сенсацією і несподіванкою, про яку ми й говорили», - сьогодні про це заявила Ірина Бекешкіна, директор Фонду «Демініціативи ім. Ілька Кучеріва»

За результатами їхніх досліджень – «Самопоміч» набирає 5.8% - голосів виборців, які йдуть на вибори, і 8.5% голосів з числа тих, хто визначився із своїм вибором.

«Сьогодні «Самопоміч» має 5.8% голосів серед тих виборців, які йдуть на вибори. Але можна гарантувати, що партія отримає більше. Певна частина її потенційних виборців не готова була проголосувати, поки партія вважалася непрохідною», - зазначила Ірина Бекешкіна, директор Фонду «Демініціативи ім. Ілька Кучеріва».

Нагадаємо рейтинги партій від фонду «Демократичні ініціативи» з числа виборців, які вже визначилися зі своїм вибором: «Блок Порошенка» - 30,4%, «Радикальна партія Ляшка» - 12,9%, «Народний фронт» - 10,8%, Об’єднання «Самопоміч» - 8,5%, «Батьківщина» - 7,5%, «Опозиційний блок» - 5,9%, «Сильна Україна» - 5,6%. Всі інші партії не проходять у парламент.

Опитано 2025 респондентів у всіх областях України, крім Криму та Луганської області. Похибка вибірки не перевищує 2,2%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суровому Ляшку не потрібно щоб літак приземлявся - він випригує з парашутом.

4RiJz.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...