Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

@romaxa11

Світовий банк ухвалив стратегічний документ співробітництва з Україною на 2017-2021 роки, який спрямований на підтримку українських реформ. Ну тобто ви зрозуміли. На підтримку тих реформ, яких, на думку деяких "дєятєлєй", в нас нема. Тобто такий він "лошара" цей Світовий банк - бачить реформи там, де їх немає. І ЄС теж лошари. Тобто Безвіз дали, бо реформи в Україні визнали, але ж їх, виявляється, нема! Тобто круті європейці, які за сумарним ВВП випереждають Китай, насправді тупіші та сліпіші за деяких наших ФБ дописувачів. А Світовий банк взагалі гірший за ломбард на радіоринку.

(с) Денис Пятигорець

А ти й далі думай, що Петрусь одним пальцем може похерити саботаж 450+ довбойобів і зробити реформи лічьно сам за рік-два. ВСІ! Ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Ді, для чого ти цитуєш штатних пропагандистів, ніби останню інстанцію? Це кумедно виглядає. Світовий банк? Ти ше напиши що папа римський  молиться за Україну. Петрусь довів що реформувати можна все що завгодно і як завгодно довго. Петрусь довів що можна нахапати всі повноваження а відповідальні за них будуть 450+ довбодятлів. Я одного не розумію, чого ти за Порошенка і проти Палиці. Ігор послідовно провадить аналогічну політику. Цемало б викликати в тебе захоплення.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, стидаюсь спитати, а тема точно - війна, а не ПОрошенко і таке інше?))) В колишні часи б вже банили....)))

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, bublik007 сказано:

Хлопці, стидаюсь спитати, а тема точно - війна, а не ПОрошенко і таке інше?))) В колишні часи б вже банили....)))

В президента України з повноважень - дві функції: представництво країни на міжнародній арені і верховний головнокомандувач, так що як раз в тему про війну. От дехто про це забуває і приплітає суди, поліцію і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, GTR сказано:

Порошенко і війна це суцільне питання, за скільки він казав кінчиться війна(ато)?  Але справді за початок війни, судити треба кінченого турчинова, він дав наказ відступати з криму  бо йому позвонили з РФ,  як там дали відсіч нічого б небуло, і булоб видно реального агресора а не потім це переросто і війну брехні і пропаганди, Турчинов це найгірша і брехлива тварюка, сектант.

Прошу вибачення за офтоп.  Для цього є тема, нафіга флудити ?)) Та фіг з ним з цим Порохом, ця тема_ВІЙНА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, difoto сказано:

В президента України з повноважень - дві функції: представництво країни на міжнародній арені і верховний головнокомандувач, так що як раз в тему про війну. От дехто про це забуває і приплітає суди, поліцію і т.п.

Дякую, ДІма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@GTR карамба, ти поки не зрозумієш, що не важливо, хто піде, а важливо - хто прийде, будеш дурачком. Але це по-ходу навіки.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, romaxa11 сказано:

Призначає голову НБУ, СБУ, генпрокурора, затверджує кожного суддю, кожен законопроект, має найбільшу фракцію в ВР,  прем'єр є його шісткою. А так споавді повнлважень тільки два: міжнародна арена і армія.

самі понавибирають спочатку,а потім ниють.

Нічьо ще 2,5 роки і підеш вибереш іншого, щоб було зручно срати.

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, la20 сказано:

самі понавибирають спочатку,а потім ниють.

Нічьо ще 2,5 роки і підеш вибереш іншого, щоб було зручно срати.

На твою думку потрібно мовчати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, sergkots сказано:

На твою думку потрібно мовчати?

ну чого мовчати? можна тут соплі по екрану розмазувати. тупо розмазувати і жодної цікавої ідеї.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, la20 сказано:

ну чого мовчати? можна тут соплі по екрану розмазувати. тупо розмазувати і жодної цікавої ідеї.

А що ти пропонуєш? Нагадай власну цікаву ідею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даному етапі Порох як Президент України мене влаштовує.

Прийшовши до влади він під себе Конституцію не змінював, а працює при тих можливостях, що має.

Чи вже народу хардкору тра? забули лєгітімного

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, la20 сказано:

На даному етапі Порох як Президент України мене влаштовує.

Прийшовши до влади він під себе Конституцію не змінював, а працює при тих можливостях, що має.

Чи вже народу хардкору тра? забули лєгітімного

?

Я запитав, що ти пропонуєш? А не влаштовує чи ні тебе порох.

То які у тебе ідеї?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, sergkots сказано:

?

Я запитав, що ти пропонуєш? А не влаштовує чи ні тебе порох.

То які у тебе ідеї?

Пропонувати повинні ті хто соплі маже про бариг узурпаторів і ми всєумрьом.

В мене на даний час одна пропозиція. візовий режим з свинособакією і забрати паспорти в тих кому вони були надані з 2014р. і відправити їх нах назад до свинособак, хай там учать як правильно жити

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, la20 сказано:

Пропонувати повинні ті хто соплі маже про бариг узурпаторів і ми всєумрьом.

В мене на даний час одна пропозиція. візовий режим з свинособакією і забрати паспорти в тих кому вони були надані з 2014р. і відправити їх нах назад до свинособак, хай там учать як правильно жити

То тебе не хвилюють продажні суди та судді? 

Поліція ловить п'яниць за кермом - суди їх відпускають.

НАБУ ловить хабарників - суди їх відпускають.

Тобі байдуже це?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поліція ловить п'яниць за кермом - суди їх відпускають.

НАБУ ловить хабарників - суди їх відпускають.

Тобі байдуже це?

судова реформа розпочата і буде закінчена, і вже потім по результатах побачим.

набу нікого ще не зловило. і все що воно може доведе це насірова і то може. всі інші справи висмоктані з пальця.

не дарма набу бояться призначення аудитора, бо там є за що ситника посадити і на довго.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, la20 сказано:

судова реформа розпочата і буде закінчена, і вже потім по результатах побачим.

набу нікого ще не зловило. і все що воно може доведе це насірова і то може. всі інші справи висмоктані з пальця.

не дарма набу бояться призначення аудитора, бо там є за що ситника посадити і на довго.

Про Ситника не вкурсі. Розкажи детально за що його потрібно посадити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, sergkots сказано:

мене хвилюють. Але я розумію, що суддівська каста - не по зубам Порошенку, отак на "раз-два". Я відходив по судах над суддями більше, ніж ви в цій темі постів написали і трішки розуміюсь. 

3 годин тому, romaxa11 сказано:

Призначає голову НБУ, СБУ, генпрокурора, затверджує кожного суддю, кожен законопроект, має найбільшу фракцію в ВР,  прем'єр є його шісткою.

Про суддів і законопроекти ти зря написав, бо це слєгка піздьож. Про прем'єра - теж неправда. Про найбільшу фракцію - теж смішно, бо не він її має, а вона "має" його.

А на рахунок голів НБУ, СБУ - а що тобі не подобається? Прокурора опустимо, бо там я не в темі. 

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Ситника не вкурсі. Розкажи детально за що його потрібно посадити?

почнуть садити сам побачиш. це всього лиш мої думки

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, la20 сказано:

почнуть садити сам побачиш. це всього лиш мої думки

В загальному опиши, що він вже встиг наробити кримінального.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найменше аналітична перевірка, аналітична, Карл (немає такого в КПК) без внесення даних до ЄРДР як того вимагає КПК

а потім 100500 справ висмоктаних реально з пальця, без будь-яких доказів.

Вже забули справу айварас побудовану по скрінах з вайберу?

кричать сильно як когось "візьмуть" і потім дуже тихо справа закривається і це не афішується.

ситник як голова набу обісрався до німагу і дискредитував саме набу.

Останні перли ситника разом з детективами ФБР на території України когось там взяли. Здоровомисляча людина відразу подумала яке нафіг ФБР на нашій території, що це зав брєд і за кого він має людей.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, difoto сказано:

мене хвилюють. Але я розумію, що суддівська каста - не по зубам Порошенку, отак на "раз-два". Я відходив по судах над суддями більше, ніж ви в цій темі постів написали і трішки розуміюсь

Я певно теж трохи знаю про суди - бо якщо ви громадське об'єднання, маєте підтримку серед людей (і ворогів теж), то ми воюємо проти свавілля суддівської та мусорської системи лише сім'єю. То я бачив всі прояви - і як нищаться докази, і як "мусорки" під замовлення працюють навіть у свята, і які рішення може приймати суд. І я бачив динаміку ставлення суддів до справ від 2011 року. Найкращий час, це березень-квітень 2014 року - коли судді не посміли відібрати у неповнолітньої квартиру, зате зараз вже забирають.

І це не лише ми під таким катком - розмовляв із луцьким адвокатом, каже, що дурдом, вже землі геть не відчувають під ногами, творять, що хочуть і як хочуть. 

А тут @la20 пропонує ще почекати закінчення реформи. А у мене питання просте:  а що вже зробили з тієї реформи? Які пункти пройшли?

1 година тому, la20 сказано:

кричать сильно як когось "візьмуть" і потім дуже тихо справа закривається і це не афішується.

Скільки справ дійшло до суду?

1 година тому, la20 сказано:

Здоровомисляча людина відразу подумала яке нафіг ФБР на нашій території, що це зав брєд і за кого він має людей.

Тут контакти:

https://www.fbi.gov/contact-us/legal-attache-offices/eurasia/kyiv-ukraine

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, sergkots сказано:

Скільки справ дійшло до суду?

Тут контакти:

https://www.fbi.gov/contact-us/legal-attache-offices/eurasia/kyiv-ukraine

Не знаю скільки до суду. Останні новини чим вони пишались це 2000 твітів. це ж переможенька як на мене.

До чого тут контакти? З якого часу в України можуть без перешкод спецслужби інших держав можуть гоцати. це ж не американські бойовики.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, la20 сказано:

З якого часу в України можуть без перешкод спецслужби інших держав можуть гоцати

Рівно з того, як був підписаний меморандум між НАБУ та ФБР про співпрацю у антикорупційній сфері, - з 29.06.2016 р.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...