Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

3 годин тому, difoto сказано:

радной, так я ж спецом для тебе і писав то всьо :)

ромаха порозкидував лайна, яке перед ним порозкидували інші, тут діфото бере лопаточку і пробує те лайно в мішечок зібрати. Але з'являєцця в білих штанах нікєль і начінає "Хватить вже тут гавно прибирати, порохоботи срані!" 

:)))

Ви бігаєте з лопаткою і мішечком за тими, хто при владі, зі словами то божа роса або "Принцессы не какают. А если какают,то зефиром. А если пукают,то духами". 

Змінено користувачем case_l
  • Ха-ха 5
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

4 годин тому, nickel сказано:

Ви не прибираєте чиєсь лайно, ви регулярно самі обсираєтесь, а тицяєте пальчиком на нікеля чи ромаху.

Цитувати

Спочатку порохоботи пояснюють чому не варто брати Айленди, потім розказують коли візьмуть Айленди.

пруфи будуть? чи знову підеш труси вдівати (як із звинуваченнями у вкидуванні какашок)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, rl72 сказал:

ні. наброс Схемами/РС був спецом зроблений. Бо на той час уже ДВА ТИЖНІ було відомо про те, що починають купляти елдвигуни укр. виробника.

Тобто, рос двигуни, які купувалися впродовж 4-ьох років війни - вигадка РС?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, volks сказано:

Лохі при придбанні авто віддають 100 баксів за сертифікатик що авто не зроблено в росії))
А толкові хлопці тихенько купують комплехтуху для траліків і не паряться)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, volks сказано:

журналістика - це річ яка повинна надавати факти.

висер гімна - це те, що про закупівлю елдвигунів у рф РС написало вже після того, як ці двигуни перестали там купляти. і цей висер РС не захотіли прибрати після себе.  бо в своєму "рослідуванні", яке вони запустили на екрани/в інет, вони ні словом не обмовились про факт переходу на двигуни укр. виробника. хоча про рос. ел. двигуни вони згадують майже в кожному абзаці.

а сам факт закупівлі ел. двигунів раніше ніхто і не оспорює. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні військовослужбовці 3-го окремого полку спеціального призначення в рамках програми «Кухні народів світу» мали можливість насолодитися стравами грузинської кухні. Протягом дня наші хлопці мали змогу скуштувати салат «Газапхулі», салат «Пхалі», салат «Тбілісі», суп з лобю, рагу «Арджапсандалі» та багато інших смачних страв грузинської кухні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 минут назад, rl72 сказал:

пруфи будуть? чи знову підеш труси вдівати (як із звинуваченнями у вкидуванні какашок)?

Хуюфи. Шукати боту пруфи - те саме, що говорити з автовідповідачем.

• Дякую! 3
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, nickel сказано:

Хуюфи. Шукати боту пруфи - те саме, що говорити з автовідповідачем.

ясна-панятна. й так дивно, що ненаписав

nickel.thumb.jpg.871516e978dd9c13859a734261a39cc8.jpg

нема аргументів - переходь на особистісні образи. 

Змінено користувачем rl72
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тебе природа образила, а не я. Там жодної "особистісної" образи  не було, ну хіба ти на "бота" став ображатися.

• Ха-ха 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, nickel сказано:

Тебе природа образила, а не я. Там жодної "особистісної" образи  не було, ну хіба ти на "бота" став ображатися.

і зараз тут ніразу образ не написано ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дурік, нічого, що спочатку ти мене звинуватив в образах, і лише потім твоя волога мрія збулася?

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перейдіть в приват.Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, rl72 сказал:

висер гімна

Висер гімна - це купівля в кацапів двигунів, коли в Україні є свій виробник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, rl72 сказано:

висер гімна - це те, що про закупівлю елдвигунів у рф РС написало вже після того, як ці двигуни перестали там купляти. і цей висер РС не захотіли прибрати після себе. 

Скажи. То ж вже перестали купляти в окупантів! Чьо ті журналісти пристали! Ну купляли 3 роки.... З ким не буває...
От якби купляли протягом 10 років війни і НЕ перестали, о тоді б було не гарно.... . А 3 роки... Нашо той кіпіш...

• Ха-ха 2
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, volks сказано:

Висер гімна - це купівля в кацапів двигунів, коли в Україні є свій виробник.

не факт, що той виробник виготовляв елдвигуни для тролів до минулого року. така інфа є. але пруфа на їхньому сайті я не знаходив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, rl72 сказал:

не факт, що той виробник виготовляв елдвигуни для тролів до минулого року. така інфа є. але пруфа на їхньому сайті я не знаходив.

То я тобі підкину пруфів. Звертай увагу на дати і модель.

http://www.spetm.com.ua/index.php/news/elektrotyazhmash-zavershaet-izgotovlenie-dvigatelej-dlya-bogdan-motors

Цитата

Электротяжмаш» завершает изготовление двигателей для «Богдан Моторс»

07.03.2018

На сегодняшний день специалисты «Электротяжмаша» работают над изготовлением 20 тяговых асинхронных электродвигателей АД-903 для троллейбусов компании «Богдан Моторс». Завершить работы планируется до конца марта 2018 года.

https://vecherniy.kharkov.ua/news/46415/

Цитата

Харьковский «Электротяжмаш» создал двигатель нового поколения

29 ноября 2010 г.

Вечерний Харьков

Харьковское государственное предприятие «Завод «Электротяжмаш» разработало и изготовило новый электродвигатель, который может найти самое широкое применение в городском общественном электро- и автотранспорте.
Как сообщила пресс-служба предприятия со ссылкой на главного конструктора комплекса тягового электрооборудования «Электротяжмаша» Виктора Иванова, созданный на заводе тяговый асинхронный электродвигатель типа АД-903 мощностью 180 кВт будет впервые широко применен на троллейбусах, которые приобретаются украинскими городами в рамках подготовки к Евро-2012.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, volks сказано:

То я тобі підкину пруфів. Звертай увагу на дати і модель.

http://www.spetm.com.ua/index.php/news/elektrotyazhmash-zavershaet-izgotovlenie-dvigatelej-dlya-bogdan-motors

https://vecherniy.kharkov.ua/news/46415/

це не відміняє той  факт, що ціллю РС було не розслідування, а наброс.

А факт такоі новини лише підтверджує це

Электротяжмаш» завершает изготовление двигателей для «Богдан Моторс»

07.03.2018
Змінено користувачем rl72
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто про що, а вшивий про баню.

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

Хто про що, а вшивий про баню.

хуяню! дурік, шо ти з своїм гівном знов поміж іншими влазиш? Не можеш сі вспокоїти?

• Збентежений 1
  • +1 1
  • -1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@volks, і ще один нюанс. В статті вказано про 40 ел. двигунів до кінця року, і з них 20 поставлять в березні. Або 20 роблять в березні по одному в день, а інші 20 по 2 шт в місяць, або перших 20 почали робити 10 місяців тому.

Але, головне інше, те, що тобі для цього (знайти інфу) вистачило максимум 30 хв, а РС цього не змогла зробити.у них гугл поламався)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, difoto сказал:

хуяню! дурік, шо ти з своїм гівном знов поміж іншими влазиш? Не можеш сі вспокоїти?

Йожик, в мене для тебе погані новини - ти знову обісрався.

1, Якщо ти вважаєш, що я вліз в чужу розмову, то ти зробив те саме і нічим не кращий.

2, Насправді я не вліз в чужу розмову, я тут був і мав бесіду з @rl72  і її продовжив.

3, Це форум і я сам обираю коли мені писати, кому писати і що писати. Не тобі мені вказувати. Ти ж пам'ятаєш правило, куди йде, той хто вказує іншим, що їм робити?

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, nickel сказано:

Це форум і я сам обираю коли мені писати, кому писати і що писати. Не тобі мені вказувати.

Де я тобі вказував? 

Ну і заодне - мені ж також можна тут писати? Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, difoto сказал:

Де я тобі вказував? 

До всього іншого претензій немає? Я так і думав.

Цитата

Ну і заодне - мені ж також можна тут писати? Дякую!

Звичайно можна. Це ж не я питав:

8 часов назад, difoto сказал:

дурік, шо ти з своїм гівном знов поміж іншими влазиш? Не можеш сі вспокоїти?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Первая фотка - 21 сентября 2017 года, там специально подписано даже. Чуть-чуть больше, чем 6 месяцев назад. Начало разворачивания пункта постоянной дислокации батальона морской пехоты. С нуля, на пустом месте.
Первая фотка - начало строительства общежития для семейных военнослужащих.

И то, как это выглядит сейчас. Коробку уже "выгнали", идут внутренние работы, разводки электрики, трубы, отопление, монтируется крыша.

А еще строятся две казармы для контрактников, с кубриками и индивидуальными (на кубрик) санузлами.

Строится медпункт, на весь батальон, с палатами для больных и кабинетами диагностики.

Заканчивается реконструкция котельной, с новыми котлами на весь городок, новыми трубами коммуникаций на весь городок.

Монтируют корпус столовой на 1000 человек, с пищеблоками и складскими помещениями.

Еще ремонт штаба, ремонт автопарковой зоны, хранилищ для снабжения, прачечный комплекс, тянутся трубы водоснабжения и канализации, готовится начало строительства общежития из программы #184общаги.

Это ППД для одного нового батальона, на новом месте с нуля. У нас много таких батальонов и бригад, на новых местах, с нуля.

Финансирование статьи капстроительства и реконструкции военных объектов - на последнем слайде. Нормальный показатель "по стандартам НАТО" - 2% от бюджета в год, каждый год, из года в год. Сколько лет нам нужно для "стандартов НАТО"? А хочется уже и сейчас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...