jack74 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:35 Автор #1951 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:35 Про субсидії тема окрема є: СУБСИДІЇ, для чого мішати все в купу Тут - про тарифи.
Electronshik Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:54 #1952 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 17:54 Скажіть , а скільки в середньому йде споживання газу на сім'ю з 3 людей (2 дорослих та маленька дитина) якщо є газова колонка та газова плита? Я вже починаю думати чи є смисл переходити на бойлер і демонтувати газову колонку. За цей місяць получилось 40 кубів газу як на мене то дуже багато. В середньому було 30 кубів, і я вже починаю думати чи то лічильник бреше чи це реальні цифри.
Yava Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 18:03 #1953 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 18:03 Цифра реальна. В мене повністю аналогічно. Дуже багато йде на миття посуду, бо для колонки потрібно включати певний напор води.
sss381 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 20:56 #1954 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 20:56 2 часа назад, Yava сказал: Цифра реальна. 3 часа назад, Electronshik сказал: чи є смисл переходити на бойлер і демонтувати газову колонку. Бойлер додатково можна поставити. А далі побачите. 1
jack74 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 21:51 Автор #1955 Опубліковано 29 Квітня, 2018 в 21:51 3 годин тому, Electronshik сказано: Скажіть , а скільки в середньому йде споживання газу на сім'ю з 3 людей (2 дорослих та маленька дитина) якщо є газова колонка та газова плита? Я вже починаю думати чи є смисл переходити на бойлер і демонтувати газову колонку. За цей місяць получилось 40 кубів газу як на мене то дуже багато. В середньому було 30 кубів, і я вже починаю думати чи то лічильник бреше чи це реальні цифри. реальні, реальні. Колонки немало жеруть. Але бойлер теж не з повітря тепло тягне, електрики потягне немало. Може навіть одне на одне вийти. Хіба що багатозоновий лічильник, величезний бойлер і щоб вночі грів. А демонтовувати не треба, якщо є можливість лишити і паралельно поставити бойлер. Тоді, просто, ти можеш сам вже керувати, що і коли більше "палити". В мене так і є, і колонка, і бойлер. 1 1
Vadimm Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 07:49 #1956 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 07:49 В мене також колонка плюс 30-літровий бойлер. Вмиваємося, миємо посуд з бойлера, експрес душ також можна. Без бойлера було 30-45 м3 газу на місяць.
nickel Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 08:28 #1957 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 08:28 22 часа назад, rl72 сказал: ні, про тих, хто офіційно не працевлаштовується, а отримує субсидії Яке у вас вибіркове почуття справедливості. 1 1
Гість rl72 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 09:40 #1958 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 09:40 1 година тому, nickel сказано: Яке у вас вибіркове почуття справедливості. Ну так, бо ж про високі тарифи плачуться ті хто працювати не хоче)
Гість rl72 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 11:10 #1959 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 11:10 (змінено) 1 година тому, Юріч сказано: Та щоб в тебе тіпун на язику виліз таке говорити. Моя дружина пахає на своїй роботі зранку до смеркання, плюс у вихідні майже постійно у роботі. Ганяє по місту маршруткою, щоб гроші заробити, офіс знімає - заплати, плюс налоги, виходить на руки біля 8 тис.грн. В нашій квартирі прописана вона з двома нашими дітьми. За квартиру платимо зимою чуть більше 3700 грн, літом біля 2000 грн. От прикинь, що вона немає чоловіка, адже я не прописаний в квартирі і при оформлені субсидії, мене якби нема. То вона працювати не хоче? Вона не ниє, просто офігіває з цієї політики влади. Бідні-нещасні, зараз суко розплачусь. На машину вистачило, на подорожі Європою теж, на мобілки недешеві. Не вистачає на комуналку. То хай друдина оформить субсидію, підприємцям теж можна. А взагалі-то я чітко писав про хитрожопих, які офіційно не працюють, і користуються субсидіями. Нелагальні іх доходи ж тут якби ні при чому (до субсидії ) Змінено 30 Квітня, 2018 в 11:14 користувачем rl72
Гість rl72 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 11:43 #1960 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 11:43 14 хвилин тому, Юріч сказано: Мені твоя жалість до одного місця. Ти хтів би, щоб нам тільки на комуналку і на гречку хватало?Субсидію оформляли, дали на рік, але потім розумна влада ввела якийсь там закон, поправки, хрєн його знає, і субсидію зняли через рік. А машина і подорожі, то мій заробіток. Я говорив про те, якщо б дружина була одна з дітьми, хоча для субсидії вона і є одна з дітьми. І ти чітко писав не тільки про хитрожопих, а і @Юріч, ти ж вище по сторінці навіть пост @nickel лайкнув, де він моє визначення процитував. Ага, то твій заробіток, і на доходи сімі він не впливає)
Гість rl72 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 12:01 #1961 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 12:01 (змінено) @Юріч, яким чином співвідносяться "тих, хто не хоче працювати" і твоя дружина? Змінено 30 Квітня, 2018 в 12:03 користувачем rl72
Ivanna Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 12:37 #1962 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 12:37 В 29.04.2018 в 13:35, Dima4s сказал: цікаво що робити тим хто доглядає за хворими/літніми. Це ж виходить вони безробітні і стати на облік не можуть б опо суті в них є справа яка займає весь час Наскільки я знаю, вони отримують за це мізерний дохід (колись це було порядку 320 гривень), який до пори до часу їм і враховувався в розрахунках субсидії. З рік тому їм стали рахувати дохід для призначення субсидії - два прожиткових мінімуми. Зараз, можливо, це буде три ПМ... Теж турбує це питання, бо мамі, яка проживає з непрацюючим братом, який п'є, скоро буде 80 років.
difoto Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 12:39 #1963 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 12:39 2 годин тому, Юріч сказано: Моя дружина пахає на своїй роботі зранку до смеркання, плюс у вихідні майже постійно у роботі. Ганяє по місту маршруткою, щоб гроші заробити, офіс знімає - заплати, плюс налоги, виходить на руки біля 8 тис.грн. А можна взнати про її роботу (можна в ПП) . Я без стьобу, ну от чесно, може допоможу. Бо якщо це стартап, то 8 штук ще куди не йшло, а якщо вона дійсно так фігачить - треба шось робить.
sergkots Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 14:04 #1964 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 14:04 1 година тому, difoto сказано: А можна взнати про її роботу (можна в ПП) . Я без стьобу, ну от чесно, може допоможу. Бо якщо це стартап, то 8 штук ще куди не йшло, а якщо вона дійсно так фігачить - треба шось робить. Моя дружина до декрету працювала там же де і Лесной (lexx). То там такими зарплатами і не пахло ніколи. Є ще купа потрібних робіт де не платять такі гроші. Куди цим людям діватись?
Ivanna Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 15:12 #1965 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 15:12 В 28.04.2018 в 20:39, volks сказал: А що власне обурює? Не бачу нічого такого, щоб переживати. Сім'я: пенсіонерка і не працюючий нарваний син - запійний алкоголік. Вони власники квартири в співвідношенні 1 до 2. Мати сидить як миша під віником, оплачує комуналку, годує сина, похмеляє і купляє курево. Досі на субсидію тому лоботрясу рахували два прожиткових мінімуми. Мати платила за квартиру, все більше і більше залазячи в борги перед сусідами. Раніше її пенсія, яку вона отримувала 14 числа, закінчувалася перед першим числом. Тепер після роздачі боргів сусідам і сплати комуналки в матері залишається 100 гривень. Мати ходить голодна та економить на ліках, які їй треба вживати щодня. Купляє найдешевші, від яких у неї маса побічних ефектів, від часткової глухоти до часткової втрати зору. Нововведення стосовно трьох прожиткових мінімумів вдарить не по непрацюючому сину-алкоголіку, а по матері-пенсіонерці. Субсидії просто не буде. Лишиться просто забити на квартплату, з чим старенька людина змиритись не може, бо навіть в кризові 90-ті роки за квартиру платила. Населення є підданими держави, під захистом якої воно знаходиться. Згідно ліберальної концепції, що пояснює соціальне призначення і роль держави, завдання держави - забезпечення прав і свобод громадян. В даному випадку держава порушує права громадян, які живуть під одним дахом з непрацюючою людиною, вважаючи непрацюючого апріорі скотиною, яка посміла здати пляшки і не задекларувати дохід, який враховується для отримання субсидії і тим самим прирікаючи членів його сім'ї на голодне існування. Якби справді комуналка складала розумний відсоток доходу пересічної сім'ї. Не потрібно було б взагалі системи субсидіювання. В часи СРСР пенсія 109 рублів цілком дозволяла оплачувати комуналку в двокімнатній квартирі з пічним газовим опаленням 12 рублів, при тому і ЖЕКи мали нормальну матеріальну базу, і велося будівництво так званого "державного" житла... 7
yu2007 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 16:35 #1966 Опубліковано 30 Квітня, 2018 в 16:35 2 hours ago, sergkots said: Куди цим людям діватись? Як це куди? До @difoto підсобниками, робити роботу, якою: On 14.11.2017 at 12:44 PM, difoto said: якою ми нехтуємо або бридуємо. І мати за це: On 14.11.2017 at 12:44 PM, difoto said: 400 грн в день. А якщо будуть старатись, то за рік можна: On 14.11.2017 at 12:44 PM, difoto said: в непрофесійній отраслі (будівництво, наприклад) можна заробити на стартап за рік. Якщо старатись, то 2-3 штуки баксів. На підсобних роботах. От тільки я чомусь сумніваюсь, що твоя жінка чи Юріча піде стіни штробити до Діфото... П.С. Тільки не смійтесь. Ну от не повезло, купила людина бракований китайський калькулятор))) 4
volks Опубліковано 1 Травня, 2018 в 04:38 #1967 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 04:38 13 часов назад, Ivanna сказал: Сім'я: пенсіонерка і не працюючий нарваний син - запійний алкоголік. Я, мабуть, напишу не дуже приємну річ, але держава не винна в тому, що мати виховала алкаша- лоботряса, якого тепер повинна похмеляти, годувати і купляти куриво. 13 часов назад, Ivanna сказал: В даному випадку держава порушує права громадян, які живуть під одним дахом з непрацюючою людиною А мені здається, що то непрацююча людина порушує права громадян, які з нею живуть. 3
volks Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:11 #1968 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:11 3 минуты назад, halcogen сказал: Частково винна і держава.. Частково і зорі на небі не так зійшлися. Але отримувати субсидію, щоб було за що купувати бухло і куриво - це вища ступінь маразму. 4
Ivanna Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:41 #1969 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:41 (змінено) 1 час назад, volks сказал: Я, мабуть, напишу не дуже приємну річ, але держава не винна в тому, що мати виховала алкаша- лоботряса, якого тепер повинна похмеляти, годувати і купляти куриво. А мені здається, що то непрацююча людина порушує права громадян, які з нею живуть. А хто сказав, що це мати виховала? Мужик 18 років був у шлюбі з жінкою на 9 років старшою за себе. Одружився після армії. З нею й призвичаївся до п'янки. Але ж вона ПРАЦЮВАЛА! Батько його теж був алкоголіком, але працював до 70 років, маючи пристойну пенсію, спеціальність і посаду, не брав відпусток. Робота для нього була ВСІМ. Стосовно тези про те, що непрацююча людина порушує права громадян, які з нею живуть,- так ніхто цього й не заперечує. Але при такій пенсії у матері вона не має змоги навіть за лікування сина в наркодиспансері заплатити. Змінено 1 Травня, 2018 в 05:44 користувачем Ivanna
Ivanna Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:46 #1970 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:46 (змінено) 1 час назад, volks сказал: Змінено 1 Травня, 2018 в 05:48 користувачем Ivanna
Ivanna Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:50 #1971 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:50 37 минут назад, volks сказал: Частково і зорі на небі не так зійшлися. Але отримувати субсидію, щоб було за що купувати бухло і куриво - це вища ступінь маразму. Навіщо була б субсидія в даній ситуації, якби описані вище події відбувалися деінде, наприклад, у Білорусі чи Польщі.
volks Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:55 #1972 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 05:55 9 минут назад, Ivanna сказал: А хто сказав, що це мати виховала? Мужик 18 років був у шлюбі з жінкою на 9 років старшою за себе. Одружився після армії. З нею й призвичаївся до п'янки. Але ж вона ПРАЦЮВАЛА! Батько його теж був алкоголіком, але працював до 70 років, маючи пристойну пенсію, спеціальність і посаду, не брав відпусток. Робота для нього була ВСІМ. Стосовно тези про те, що непрацююча людина порушує права громадян, які з нею живуть,- так ніхто цього й не заперечує. Але при такій пенсії у матері вона не має змоги навіть за лікування сина в наркодиспансері заплатити. От до цього я й веду, що потрібно боротися з причинами, а не з наслідками. Потрібно не родздавати субсидії алкашам і лоботрясам, а лікувати їх. Піднімати пенсії, зменшити ціну на газ. А роздали всім підряд. Працює в чорну - на тобі субсидію, отримує офіційно тільки мінімалку - на тобі субсидію і т.д. субсидія повинна бути лише для бюджетників і хворих, і крапка. 2
volks Опубліковано 1 Травня, 2018 в 06:04 #1973 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 06:04 8 минут назад, Ivanna сказал: Навіщо була б субсидія в даній ситуації, якби описані вище події відбувалися деінде, наприклад, у Білорусі чи Польщі. Цікаво в якій європейській країні при розрахунку розміру пенсії враховують витрати на бухло і сигарети для непрацюючого сина. І, взагалі, навіщо та субсидія і пенсія. Потрібно зразу видавати таким пенсіонерам пенсію горілкою. А то раптом ще захоче потратити на продукти, а синок без бухла залишиться. 2
difoto Опубліковано 1 Травня, 2018 в 06:37 #1974 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 06:37 13 годин тому, yu2007 сказано: П.С. Тільки не смійтесь. Ну от не повезло, купила людина бракований китайський калькулятор))) Друже, твій стьоб був би смішним, якби не був таким плоским. Я маю власний досвід - після розлучення став майже бомжем, лишивши дружині бізнес, який вів 15 років, а собі залишив лише з десяток футболок і зобов'язання по оплаті навчання дитини. І якось не здох, уяви. І за дитину штуку євро на рік плачу, і за батьків комуналку. А міг би нити про несправедливу долю, збухатись і жити як чувак з посту Іванни. А ще я навчився прокладати системи опалення і каналізації, кабеля всякі і своїми очима бачив, як працюють "професійні плиточники" (с) діфото Так що про китайський калькулятор - то твої недолугі висновки лишай при собі. А ще краще - йди працювати 9 годин тому, Юріч сказано: Роботу вона свою любить і навряд чи захоче міняти на іншу З цього і потрібно було починати. Я теж пахав на двох роботах, щоб заробити на життя, а роботу, яку люблю - робив майже безкоштовно. Якщо улюблена робота приносить задоволення і є додаткові доходи ( чоловік/інший підробіток/дивіденди) - це круто. 2
difoto Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:11 #1975 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:11 19 хвилин тому, Юріч сказано: Роботу свою любить, але то не хоббі, це основна її робота Найкраща робота - оплачуване хоббі. В еру інтернету є купа можливості кинути основну роботу і в якомусь фейсбучику продавати свої вироби з бісеру , наприклад Прикладів тому - вагон.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти