Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, Unknown сказано:

щось дешево так...  Що за масло і яка к-ть? які артикули фільтрів ставив і  вартість кожного з них?

Там же і робота ще включена, то якісь геть дешеві розхідники виходять, як на мене.

А про коробку я подумав, бо ти написав "маслА", тобто мінімум 2 різних...

книжечка в машині. То не гляну.

В мене авто по розхідникам, в принципі,  не саме дороге, як жартували, на рівні Ланоса :)

Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

книжечка в машині. То не гляну.

ти хотів сказати:

"гляну якось пізніше"

;)

бо ж дійсно цікаво

Опубліковано
5 хвилин тому, Unknown сказано:

ти хотів сказати:

"гляну якось пізніше"

;)

бо ж дійсно цікаво

Пам'ятаю, що там лише вказано марку мастила. Типу 5W40.  Фірма, не пам'ятаю.

Фільтр, ніби, не зазначено.

Опубліковано
14 хвилин тому, Zheny@ сказано:

вказано марку мастила. Типу 5W40

ну ти "темний"  :)

"5W40" -- то не марка, а клас в"язкості,  І під таким написом може бути ну дуже різне по якості мастило, навіть в межах одного виробника. Буде під рукою книжечка, то глянь, що саме вони записали туди (не тільки виробник, а й повна назва).

• Подобається 1
Опубліковано
12 хвилин тому, Unknown сказано:

ну ти "темний"  :)

"5W40" -- то не марка, а клас в"язкості,  І під таким написом може бути ну дуже різне по якості мастило, навіть в межах одного виробника. Буде під рукою книжечка, то глянь, що саме вони записали туди (не тільки виробник, а й повна назва).

та пофіг. Клас вязкості / марка.  Маркування мастила.

Виробника не знаю, можливо і якийсь ноунейм.

• 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Потрібне регулювання зазорів клапанів в авто KIA Cerato, 2013 р.в., мотор 1,6 л, бензин/газ.

Знаю вже точно, що регулювання здійснюється підбором/заміною натискних "стаканчиків", а для цього потрібно знімати розпридільчі вали і цеп.

Порадьте будь-ласка майстра, який знається на цьому і може швидко та якісно зробити таку роботу.

Опубліковано

Підскажіть по такому питанні. На пассат б5 ремонтував кулісу, а саме міняв пластикове кільце - втулку, бо провалювалась ручка перемикання передач і замість першої можна було включити задню. Так от, після ремонту цього, парктроніки почали включались через раз. Помітив, що в дощову погоду вони працюють частіше, зараз уже майже не вмикаються, дууже рідко. Вогні заднього ходу вмикаються добре, завжди. 

Хто знає який принцип вмикання парктроніків і яка може бути причина, як вирішити? 

Опубліковано
59 минут назад, Cherman сказал:

Там, по їдеї повинен бути датчик заднього ходу, що при включенні задньої передачі вмикає парктронік. Можливо, при ремонті коробки його пошкодили. 

Я колись його міняв. Це зовсім в іншому місці, а ремонтував я з салону не глибоко під чохлом ручки перемикання передач. І вогні заднього ходу вмикаються і працюють. 

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Не світить поворот передньої фари. Skoda Octavia A5 (2006). Лампочку міняв - діло не в ній. Хто може оперативно глянути без записів і за адекватну ціну?

Опубліковано
9 годин тому, MaestroA сказано:

Не світить поворот передньої фари. Skoda Octavia A5 (2006). Лампочку міняв - діло не в ній. Хто може оперативно глянути без записів і за адекватну ціну?

Я тобі в мордокнизі відписав, що відразу опісля заміни може і не світити. Тому на авто з блоком контролю освітлення- варто перевіряти лампочку на цілісність при демонтажі.

Опубліковано (змінено)
9 часов назад, EleKtrik сказал:

Я тобі в мордокнизі відписав, що відразу опісля заміни може і не світити. Тому на авто з блоком контролю освітлення- варто перевіряти лампочку на цілісність при демонтажі.

В мене теж таке було  в Шкоді А5. Не світив правий передній поворот . Знайшов виходи з блоку контролю https://www.drive2.ru/l/3284283/ . Добрався до блоку під кермом. Вийняв роз єм ,продзвонив провід до поворотника. Провід цілий.вставив роз єм в блок і все запрацювало. Можливо не було контакту . Зараз через рік   перестав світити передній лівий габарит .

Змінено користувачем Kiolan
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 5/25/2021 at 12:43 PM, vladek said:

Потрібне регулювання зазорів клапанів в авто KIA Cerato, 2013 р.в., мотор 1,6 л, бензин/газ.

Знаю вже точно, що регулювання здійснюється підбором/заміною натискних "стаканчиків", а для цього потрібно знімати розпридільчі вали і цеп.

Порадьте будь-ласка майстра, який знається на цьому і може швидко та якісно зробити таку роботу.

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, знайшли такого майстра?

Опубліковано

testuser, довелось комбінувати. ГРМ розібрали в одній майстерні (ПітСтоп в Струмівці), самостійно підібрали і купили нові стаканчики, віддали назад в ПітСтоп і там все назад зібрали з новими стаканчиками.

• +1 2
Опубліковано
1 hour ago, vladek said:

testuser, довелось комбінувати. ГРМ розібрали в одній майстерні (ПітСтоп в Струмівці), самостійно підібрали і купили нові стаканчики, віддали назад в ПітСтоп і там все назад зібрали з новими стаканчиками.

зрозумів, дякую дуже!) а не підкажете, де добирали стаканчики?

Опубліковано
1 година тому, testuser сказано:

зрозумів, дякую дуже!) а не підкажете, де добирали стаканчики?

Інтернет-магазин Exist. Стаканчики йдуть по номерах з різною товщиною дна - для виставлення необхідного зазору. Я тим не займався, син вираховував скільки яких саме стаканчиків потрібно. Якщо потрібно детальніше - скинь в приват № телефону, передам сину, той може проконсультувати.

• Дякую! 1
Опубліковано

Доброго вечора! Шукаю майстра/майстерню/сто, де б якісно зробили антикор. Буду вдячний за наводки!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна викрутити зламану свічку накала 1.6 тдсі, без зняття гбц?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Добрий вечір, просто перестали працювати передні двірники. Авто Citroen c4 picasso 2010 року . Хто може глянути чи підкаже де шукати причину, можливо можна самому поправити.

Опубліковано
48 хвилин тому, espert сказано:

Добрий вечір, просто перестали працювати передні двірники. Авто Citroen c4 picasso 2010 року . Хто може глянути чи підкаже де шукати причину, можливо можна самому поправити.

Спочатку глянь чи запобіжник не згорів

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Щось застукало в підвісці (думаю або наконечник, або шарова), і заклацало в момент  втикання передачі і відпускання щеплення (грішу на подушку двигуна).  Був на Вулкані (бо близько) - нічого не знайшли. Підкажіть когось толкового по діагностиці ходулі. 

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано
On 19.08.2021 at 10:29, Harddriver сказано:

Щось застукало в підвісці (думаю або наконечник, або шарова), і заклацало в момент  втикання передачі і відпускання щеплення (грішу на подушку двигуна).  Був на Вулкані (бо близько) - нічого не знайшли. Підкажіть когось толкового по діагностиці ходулі. 

По підвісці можу порекомендувати "Док АВТО Сервіс" (Підгаєцька, 3). (050) 440-43-65

Опубліковано
On 19.08.2021 at 10:29, Harddriver сказано:

Володя в Жабці:)

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...