Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знімає та ремонтує турбіну на Рено Кенго

не скажу про кенго, але в шкоді товариш в Луцьку декілька разів ремонтував. Працювала зовсім мало. Порадили в Київ відправити. Приїхала, встановив і забув про проблеми з турбіною. Це було декілька років тому. Можливо зараз з'явилися нормальні майстри.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Підкажіть хто може підрихтувати карбюратор nissun sunny 1,4? Вроді якась там прокладка (так казали) порвалася.

Дякую.

Опубліковано

Підкажіть хто може підрихтувати карбюратор nissun sunny 1,4? Вроді якась там прокладка (так казали) порвалася.

Дякую.

096 914 55 49

Опубліковано

На рахунок рейки. Робив у Сергія. Хлопець оживив її, відносно недорого вийшло. Рекомендую. Ось його тема.

Опубліковано

куди можна загнати авто ппред купівлею?? потрібно глянути опель комбо 1999 рік 1,7 дизель....поьрібно поміряти компресію ну і все інше??

Опубліковано

куди можна загнати авто ппред купівлею?? потрібно глянути опель комбо 1999 рік 1,7 дизель....поьрібно поміряти компресію ну і все інше??

до мене можеш, але компресометра зараз нема.

Опубліковано

На роботі поставили завдання, треба в Т5 в шефа, поставити самий крутий звук, меломан вын в нас) З того що найшов в інтернеті то таким займаються в cartuning.avers-c.com.ua/, але відгуків не бачив. Може хтось мав справу з подібним? Буду радий будь-якій допомозі.

Опубліковано

На роботі поставили завдання, треба в Т5 в шефа, поставити самий крутий звук, меломан вын в нас) З того що найшов в інтернеті то таким займаються в cartuning.avers-c.com.ua/, але відгуків не бачив. Може хтось мав справу з подібним? Буду радий будь-якій допомозі.

Знаю, що 12вольт ставили систему для змагань и щось там вигравали. Спитай.

Опубліковано

Робив трохи таких авто, але дотошна робота. Але точно ''мега звук'' хочеш, бо були такі, що спочатку ''хочу супермузику'' а потім Поставте мені лише два динаміки за 60$

Опубліковано

Але точно ''мега звук'' хочеш, бо були такі, що спочатку ''хочу супермузику'' а потім Поставте мені лише два динаміки за 60$

Це мабудь після того як їм озвучували ціну на ту "супермузику".

Опубліковано

Добрий день. Підкажіть де якісно можна замінити шатунні вкладиші в рено меган 1.5 cdi ну і під шімок ремінь грм помпу антифриз.

096 914 55 49

Андрій

• 3 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...