Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

На свій дивись.

По темі щось напишеш?

ну, про партію ти ж писав, а не я. то я тебе й спитав.

я по темі написав. а ти якусь партію шарикових сюда приплів

Опубліковано
16 hours ago, difoto said:

Буду баналєн: Пруф, або піздабол ;)

а сенс ? ти або знаєш, підкормлюють і тому всім нагло в очі брешеш або як рядовий "тітушко-патріот" навіть не уявляєш реальний стан справ бо ніхто не посв'ящає :) владі треба сліпі віруючі, котрі самі хавають і в маси несуть.
В обох випадках щось тобі доводити то себе не поважати :) та і "піздабол" з твоїх вуст то як комплімент.

P.S.: Завжди схилявся до другого варіанту.

• +1 3
Опубліковано
4 хвилин тому, Соромітник сказано:

тому всім нагло в очі брешеш

Бля, та про шо ж я брешу, в кінці кінців? Тикни пальцем.

Опубліковано

Для деяких, які живуть в Україні, але не в курсі:

в Україні вертикальна система влади;

пропорція влади, яку громади можуть обрати на виборах нікчемно мала, та й та затиснута в лещата партійності з непрозорими рейтингами (фінансуванням) і прохідними місцями;

сотні тисяч чиновників ніхто ніколи не обирав, їх затверджували, приймали на роботу інші чиновники, яких ніхто ніколи не обирав, а це, на хвилиночку, судді, прокурори, верхівка поліції, податківці, митники, працівники держбезпеки. Мова про всі рівні;

вертикаль керується кланом президента, який персонально впливає на вибір очільника Кабміну, генпрокурора, голову сбу, голову Нацбанку, а також, опосередковано, на кожного суддю. В нашому випадку ним ще й контролюється більшість в ВРУ. А через прямий вплив на силовий блок, на кожного депутата і чиновника, зокрема.

Після цього класти відповідальність в цій країні на народ, може або лютий дебіл, або кончєний, але цинічний гандон, мета якого - дебілізація, й без того не сильно розумного населення, що для багатьох веде до зубожіння за межею фізіологічного виживання.

З вище написаного очевидним є наступне - вибори в даній системі не впливають на саму систему, а лише змінюють розклади в середині, створюючи декому певний дискомфорт і помагаючи іншим отримати більший комфорт. Система катастрофічно нищівна для країни і веде її у прірву в час, коли інші летять на Марс. Система дозволяє змінювати себе лише на дуже малий, безпечний для системи відсоток, який нічим не загрожує системі і який система з легкістю може перетравити. Система має певні конкретні конкретні постаті, на яких вона тримається і цементується. Уникнення прірви можливе лише з одночасною зміною найвищих осіб системи і системи. Боротьба окремо, або проти системи, або проти певних персоналій, нікуди не веде.

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
34 minutes ago, romaxa11 said:

Після цього класти відповідальність в цій країні на народ, може або лютий дебіл, або кончєний, але цинічний гандон, мета якого - дебілізація, й без того не сильно розумного населення, що для багатьох веде до зубожіння за межею фізіологічного виживання.

Не погоджуся з тобою ні разу. Якби народ не ніс відповідальність за свою владу то у всіх країнах були б лише Порошенки та Путіни.

Коли в нормальній країні щось не так з владою то народ виходить і замінює владу. Не путати з українським "народ виводять і замінюють декілька посадовців з тієї ж влади".
Чесно, я не уявляю варіанта як можна було б зараз чи тим більше в майбутньому змінити в Україні владу без втручання сторонніх сил. Сторонніх, тому що в нас немає навіть натяку на опозицію, всіх конкурентів душать в зародиші або переманюють. А всі ті "варіанти", які працюють на теренах України ‒ то лишень показуха вибору на утриманні у влади.

• +1 5
Опубліковано
29 минут назад, Соромітник сказал:

Коли в нормальній країні щось не так з владою то народ виходить і замінює владу.

Так в нас вибори через рік. От і буде шанс змінити владу.

Опубліковано
22 хвилин тому, Соромітник сказано:

Не погоджуся з тобою ні разу. Якби народ не ніс відповідальність за свою владу то у всіх країнах були б лише Порошенки та Путіни.

Коли в нормальній країні щось не так з владою то народ виходить і замінює владу. Не путати з українським "народ виводять і замінюють декілька посадовців з тієї ж влади".
Чесно, я не уявляю варіанта як можна було б зараз чи тим більше в майбутньому змінити в Україні владу без втручання сторонніх сил. Сторонніх, тому що в нас немає навіть натяку на опозицію, всіх конкурентів душать в зародиші або переманюють. А всі ті "варіанти", які працюють на теренах україни ‒ то лишень показуха вибору на утриманні у влади.

Згідний, що вина народу в співжитті з системою і грі в імітацію вибору. Але слід памятати що можливості народу в формальній законній чи конституційній площині нульові. 

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

Так в нас вибори через рік. От і буде шанс змінити владу.

Вибори владу не міняють. На це вказує і ахмєтов, і медведчук, яким однаково комфортно диветься і при кучмі і при порошенку.

• +1 5
Опубліковано
В 28.01.2018 в 14:13, nickel сказал:

Я так розумію Петя здох, бо всі порохоботи про нього пишуть або хороше або нічого.

Цитата

Умирает Порошенко и оказывается у ворот Рая, где его встречает апостол Петр со словами:

— Добро пожаловать в рай, господин президент. Только, к сожалению, прежде чем вас здесь поселить, должен вам сказать, что нужно решить одну небольшую проблемку.

Видите ли, это большая редкость, чтобы политик такого высокого ранга попал в рай, и мы, по правде говоря, даже не знаем, что с вами делать. Поэтому мы решили, что один день вы проведете в аду и один в раю, чтобы вы сами могли свободно решить, где проводить свою вечность.

Затем апостол провожает вновь прибывшего к лифту, на котором бывший президент спускается в ад.

Открываются двери лифта, Порошенко выходит и видит вокруг себя ярко-зеленое поле для гольфа. Вдали он замечает роскошный клуб. К нему навстречу бегут его друзья-политики, с которыми он когда-то работал, радостно обнимают его, вспоминая старые добрые времена, когда они все вместе богатели за счет украинского народа. Они играют партию в гольф, а потом вместе идут в клуб на ужин с черной икрой, омарами и прочими вкусностями.

С ними ужинал и сам Сатана, который в реальности оказался человеком очень симпатичным, любезным и веселым. Порошенко так весело провел время, что даже не заметил, что уже пришло время уходить. Все подходят к нему, горячо жмут ему руки. Порошенко был очень тронут, и ему стало грустно.

Но вот, двери лифта закрываются, и он вновь поднимает Порошенко к вратам рая, где его встречает апостол Петр. Следующие 24 часа Порошенко проводит время так: перепрыгивает с облака на облако, играет на арфе, молится и поет. День долгий и нудный, но наконец он заканчивается.

Появляется апостол Петр и спрашивает:

— Господин президент, вы провели один день в аду и один в раю, теперь вы можете по-демократически решить, где провести остаток вечности.

Порошенко немного подумал, почесал репу и говорит:

— Ну, что я могу сказать, рай – это, конечно, очень красивое место, но кажется, мне больше понравилось в аду.

Апостол Петр, пожав плечами, вновь провожает его к лифту. Когда лифт спустился и двери открылись, Порошенко увидел… огромную пустыню, всю заваленную мусором, а все его друзья, одетые в рабочие комбинезоны, собирали этот мусор и паковали его в черные пластиковые пакеты. К нему подходит Сатана и обнимает его одной рукой за шею в знак приветствия.

— Я не понимаю, — лепечет Порошенко, — позвольте, вчера здесь было поле для гольфа и клуб, где у нас был ужин с черной икрой и омарами, и вообще, мы вчера здесь так здорово оттянулись… А сейчас тут только эта пустыня, заваленная мусором, а мои друзья кажутся последними неудачниками…

Сатана смотрит на него, улыбается и говорит:

— Друг мой, вчера у нас была предвыборная кампания. А сегодня ты за нас уже проголосовал…

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
14 минут назад, romaxa11 сказал:

Вибори владу не міняють. На це вказує і ахмєтов, і медведчук, яким однаково комфортно диветься і при кучмі і при порошенку.

Також вважаєш, що єдиний спосіб щось змінити - силове захоплення влади?

Опубліковано
On 1/30/2018 at 10:51 AM, romaxa11 said:

Але слід памятати що можливості народу в формальній законній чи конституційній площині нульові. 

хіба я не те ж написав ?
Хоча, якби в Україні відбувся народний "Майдан" то він би був в законній та конституційній площині. Ібо це було б волевиявлення народу і воно могло б внести суттєві корективи в плани влади.
Факт що його не буде і тому під можливостями народу ти певно маєш на увазі вибори без вибору. Але ж вибори то далеко не єдиний спосіб.

• +1 2
Опубліковано
39 минут назад, Соромітник сказал:

Хоча, якби в Україні відбувся народний "Майдан" то він би був в законній та конституційній площині. Ібо це було б волевиявлення народу і воно могло б внести суттєві корективи в плани влади.

І кого б вибрали в результаті такого майдану? Знов якогось Порошенка? То навіщо влаштовувати якісь майдани?

Опубліковано
46 хвилин тому, volks сказано:

І кого б вибрали в результаті такого майдану? Знов якогось Порошенка? То навіщо влаштовувати якісь майдани?

Без нього не стати президентом в один тур раніше законної дати.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 hour ago, volks said:

Ви або читаєте через слово або думаєте про своє. Якісь майдани нам і так непогано влаштовує влада. Я писав про волю народу.
Не самопомічний, не свободівський, не радиКальний, не комуністичний, не регіональний, не зелений, не з серцем в дупі.... а саме народний. Ну така собі утопія для України.

Чому ви самі себе заганяєте в якісь рамки ? Навбіса президент і вибори ? Чи ті ж граблі по десятому кругу то наше всьо ? :)

P.S.: всьо, відпускає :) ну нах цю тему бо відчуваю як пропаганда починає сочитися в голову

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Соромтник, не звертай уваги, то чел в перервах між вивченням підручника з економіки на борду пише.:)

Змінено користувачем S30
Опубліковано
3 minutes ago, S30 said:

Соромтник, не звертай уваги, то чел в перервах між вивченням підручника з економіки на борду пише.:)

Та нє, то ж в нас демократія :) має повне право. Я чьот вирішив відволіктися від роботи і понесло. Усьо :) видихнув.

Коли розумієш що народне волевиявлення для України то штука нездійсненна в силу різних національних особливостей то перестаєш перейматися всілякою фігнею. Я вже давненько в політику не лазив і не цікавлюсь. То звільняє багато часу на навчання, роботу та відпочинок :)

• +1 4
Опубліковано
20 минут назад, Соромітник сказал:

Ну така собі утопія для України.

В тому то і справа, що утопія. Бо вийде знов якийсь, навішає лапши на вуха і усьо, давай по новой.

10 минут назад, S30 сказал:

Не переживай, вивчив вже.

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Не переживай, вивчив вже.

Молодєц. Мені то чого переживати - ти ж позоришся.

• Ха-ха 1
Опубліковано
3 минуты назад, volks сказал:

навішає лапши на вуха і усьо, давай по новой.

А ви у лапшу вірите? Може вже треба розумом керуватись, а не слухати різних ... !!!

Тут якраз анекдот від @nickel у тему :)

Опубліковано
16 минут назад, ForZa сказал:

А ви у лапшу вірите? Може вже треба розумом керуватись, а не слухати різних ... !!!

І що ж розум підказував на минулих виборах?

20 минут назад, S30 сказал:

Молодєц. Мені то чого переживати - ти ж позоришся.

Хто б казав. Ти мені взагалі тоді посилання кинув на статтю з неактуальними відсотковими ставками, які вже декілька років тому змінені.

Опубліковано (змінено)

Точно-точно? І сильно змінилися?:D

Змінено користувачем S30

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...