Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, la20 сказано:

Курс залежить від бігмаку і має становити 7,3 грн / 1 бакс.

Курс бігмаку вже застарів - зараз курс айфону актуальний. А гривня потрібна для того, щоб олігархи, що зараз при владі, могли розраховуватись із своїми кріпаками.  А кріпаки вже їх міняють на долари за встановленим зверху курсом. 

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

А як бути бідній Словаччині, влада якої ввела євро? Робити інфляцію нема з чого і залишається виключно працювати. Гривня могла б стати інструментом мегарозвитку, а стала інструментом обкрадання суспільства.

Опубліковано
5 minutes ago, romaxa11 said:

А як бути бідній Словаччині, влада якої ввела євро? Робити інфляцію нема з чого і залишається виключно працювати. Гривня могла б стати інструментом мегарозвитку, а стала інструментом обкрадання суспільства.

А чьо там у сусідів-чехів? Євро не ввели, значить не працюють, а лише обкрадають?

Був я в цій Словаччині не так давно, біднота з біднот. Жодного джіеля чи ікс6 не бачив на словацьких номерах.

Опубліковано
3 годин тому, yu2007 сказано:

А чьо там у сусідів-чехів? Євро не ввели, значить не працюють, а лише обкрадають?

Був я в цій Словаччині не так давно, біднота з біднот. Жодного джіеля чи ікс6 не бачив на словацьких номерах.

Жорстко привязали крону до євро. Там у кожного чеха або автомат, або пістолет. З такими не пожартуєш.

Я якраз і навів Словаччину, що вона економічно не надто далеко забігла, але змогла прожити без інфляцій. В їх ситуації введення євро було вкрай важким, але то єдиний шлях до розвитку і боротьби з корупцією. 

Опубліковано
19 годин тому, yu2007 сказано:

Був я в цій Словаччині не так давно, біднота з біднот. ...

ну да, ну да... Відразу згадалось весілля бідових словацьких циган...

Опубліковано
20 minutes ago, jack74 said:

ну да, ну да... 

Ну да, ну да. Це як розмірковувати про рівень життя в московії по відео з чеченських весіль. 

Опубліковано
2 hours ago, challenger said:

А про рівень життя в Словаччинні по кількості джиелів і іксшостих

Карамба, твоя помилка, що ти відразу після реєстрації починаєш писати в політиці. Ти спочатку запости кілька анекдотів, якусь картінку з уматним тєкстом, а тоді вже переходь на "вищий рівень" :) 

Опубліковано
18 minutes ago, la20 said:

фейк так само як фейк украинцам начало приходить шок-квитанции.

Брехня, брехня. Подивився щойно на комунал.луцьк батьківську квартиру (якраз двушка, менше 50 м2). 832 гривні. А в картинці зі статті 913 грн. (правда там Бердянськ). На цілих 80 гривень фейканули журналюхи.

Опубліковано
30 хвилин тому, la20 сказано:

minimal - черговий клон чийсь.

Як же мене це дістало.

Опубліковано
28 минут назад, la20 сказал:

Чому відразу фейк? Все згідно плану "Шатун".

І СБУ недавно підтвердило що Кореспондент - рупор Кремля. Спробував знайти джерело, але знайшов лише це:

"Достатньо просто забити в пошуковик прізвище Медведчук, слова «федералізація», «Україна», щоб відстежити, які сайти регулярно цитують друга й кума російського президента. Передусім це «Корреспондент.net», «Вести», «АиФ.ua», «Комсомольская правда в Украине». Те саме стосується й друкованих версій названих ЗМІ. "

http://tyzhden.ua/Society/170640

І як тільки це прочитав, відразу вибудувався ланцюжок шатун-медведь-Медведчук. І щось мені підказує, що це не совпадєніє.

Опубліковано
24 minutes ago, nickel said:

Все згідно плану "Шатун".

З укрправди:

"Проводить масштабные расследования коррупционной деятельности команды Порошенко, в частности фракции БПП в парламенте, наиболее влиятельных ее депутатов в том числе в регионах, задействуя "в темную" т. нз."американское лобби" –  депутатов из фракции БПП Найема, Лещенко, Залищук , Червакову; общественных международных негосударственных организаций, журналистов, специализирующихся на антикоррупционных расследованиях (Шабунин, Бигус, Гнап, Дубинский, Шалайский). Информация, которая передается этим лицам, должна быть достоверной, полной и исходить от наших иностранных источников в Европе и США", - говорится в "плане".

Тобто дестабілізувати шляхом доведення до відому громадськості достовірної інформації про "темні" справи, які веде команда ПОПа, я правильно розумію?

3x98wz (1).jpg

Опубліковано
11 минуту назад, yu2007 сказал:

Тобто дестабілізувати шляхом доведення до відому громадськості достовірної інформації про "темні" справи, які веде команда ПОПа, я правильно розумію?

Та мені якось пох якими методами вони збираються втілити його (шатуна) у життя. Мені б не хотілося, щоб у них це получилося.

Опубліковано
3 minutes ago, nickel said:

Та мені якось пох 

Та мені якось теж на них всіх. :) 

Просто подумалось, а чи не ті ж самі хакери, що зламали "пошту суркова", зламали і сайт кореспондента.

Опубліковано

А з чого ти взяв. що сайт взломаний і що стаття не справжня (від Кореспондента)? Моє імхо стаття справжня, як і факти в ній. І штаб створено і мета у нього як і вказана в статті для боротьби саме з "третім майданом" (взятим в лапки як в заголовку, тобто підробним, несправжнім майданом). Але так як Кореспондент - рупор Кремля, то і подали цю новину вони так як і треба - щоб викликати в людей обурення і невдоволення владою, і лінк на шок-платіжки там не випадково.

Опубліковано
12 minutes ago, nickel said:

Моє імхо стаття справжня, як і факти в ній.

Формування загонів тітушок, підготовка до вимкнення ТВ і блокування інтернету... Ну хто зна, може й правда :) 

От про платіжки - це точно факт, який легко перевірити.

Опубліковано
10 хвилин тому, yu2007 сказано:

Формування загонів тітушок, підготовка до вимкнення ТВ і блокування інтернету

Здається мені, що реакція людей буде геть іншою, не мирною за таку "пацифікацію".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...