Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Списки все більші,а вибір все меньший.От нашо нам той президент?

ЗІ: І тема чомусь після вчорашнього монолог-шоу створена.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пропоную відмінити посаду Президента.

Нехай буде обраний голосуванням Гетьман, з правами як в англійської королеви або японського імператора.

І не буде ще однієї теми для беззмістовних суперечок <_<

Опубліковано

І не буде ще однієї теми для беззмістовних суперечок

Тема для того, щоб винисти ці суперечки з іншої, куди важливішої теми на даний момент. Бо вже сторінок 50-70 в темі "Війна" важливі факти губляться.

ЗІ: І тема чомусь після вчорашнього монолог-шоу створена.

Ну да, я агент ЮВТ на борді. Не шукайте скритих смислів там де їх не має.

Опубліковано

Краще дочекатись остаточного списку зареєстрованих кандидатів, а не гадати хто буде балотуватись. Витратити суму застави в розмірі 2.5 мільйонів гривень, розуміючи, що шанси на перемогу невеликі не кожен захоче.

Це про Кузьміна?)

Кузьмін вніс 2.5 міліона грн тільки для того, що кандидата в президенти не можна заарештувати.Буде два місяці безперешкодно проводити свою антиукраїнську діяльність.

Опубліковано
Тема для того, щоб винисти ці суперечки з іншої, куди важливішої теми на даний момент. Бо вже сторінок 50-70 в темі "Війна" важливі факти губляться.

А, то ви хочете ще 50-70 сторінок нової теми?

Опубліковано

Так, хто мене змінусував з Джемільовим? Я серйозно про нього написав. Патріот України, досвідчена людина яка може об"єднати схід і захід, північ і південь. Нікому образливо не буде. Вносьте його в голосувалку.

Опубліковано

На мій погляд президентом має стати розумна людина з бездоганною репутацією в Україні та Європі, що зможе об'єднати схід і захід, північ, центр і південь. Бажано, щоб вона не була в жодній з політичних сил, що вже керували країною; людина, яка зможе побороти курупцію і витримати перевірку владою, яка завоює повагу всього світу. Тому я проти президента Тимошенко (якщо б її люстрували, то багато випливло б "цікавих моментів") , я проти Порошенка, бо його Росія шантажуватиме його ж заводами і він буде думати як їх собі компенсувати. Мабуть, віддам голос за Кличка.

Чому?

1. Багато хто вважає його "не дуже розумним" (типу не вміє говорити). Але і в боксі його техніка піддається сильній критиці (корявий Віталя) проте це не заважає йому домінувати в надважкій категорії і в найпрестижнішій версії WBC. Думаю він привик більш до дій, ніж до розмов.

2. Він, як спортсмен прославив Україну у світі, більше ніж будь-хто з існуючих політиків.

3. Він патріот (він не прийняв громадянство Німеччини та США коли була змога). Дуже багато промоутерів пропонували йому золоті гори, а він пішов своїм шляхом.

4. Його знає вся Україна, Європа і значна частина політиків всього світу.

5. Він має характер і може протистояти звабам цієї посади.

Список можна продовжити. В нього нема досвіду політика, лицеміра, казнокрада, це і впливає на мій вибір.

Опубліковано

Тут весь список офіційно зареєстрованих кандидатів?

Скоріше, передбачуваних. зареєстрований:

1. Ренат Кузьмин

Інші особи, які заявили про готовність брати участь у виборах:

1 Юлія Тимошенко

2 Виталій Клічко

3 Олег Ляшко

4 Михайло Добкін

5 Дмитро Ярош

далі буде.... :_02:

Опубліковано

В этой ситуации я предлагаю пойти на нетривиальный шаг — необходимо сделать и.о. президента Украины Мустафу Джемилева

Во-первых, это мудрый человек.

Во-вторых, это человек с которым говорит Путин. Проблема Яценюка и остальных представителей новой власти заключается в том, что Путин с ними говорить не будет. Не будет говорить, потому что они не контролировали свой язык, когда шли к власти.

В-третьих, президент татарин автоматически оставляет Крым в фокусе украинской политики.

В-четвертых, это мощный сигнал международному сообществу, что сказки о бандеровцах захвативших власть в Киев не больше, чем плод больной фантазии.

В-пятых, это Турция как сто процентный союзник. А это немаловажно.

В-шестых, это укрепление поддержки со стороны исламских стран.

Юлі - пенсію!

А чому б і ні? Цей крок до нового, поганого про нього не чув. За останню неділю з ким він тільки не зустрічався в ЄС і НАТО, його там поважають.

А про Юлю тут гарно написано -

Опубліковано

Я оцениваю не партийной принадлежности, а по профессионализму. Это человек, который лично у меня, вызывает доверие. Вы сделаете свой сознательный выбор.

бачили ми його професіоналізм, такий як проффесора

Опубліковано

и.о. президента Украины Мустафу Джемилева - це людина не молода, народу не потрібно ховати своїх лідерів часто, має бути людина,яка готова на 2 терміни очолити уряд. Проти - так як я християнин, і всі мої знайомі,брати,родичі НЕ татари. Я не хочу, щоб на Волині появилися мечеті і 5 разів на день хтось горланив, я категорично проти цієї кандидатури. Але в якості міністра по питанням населення - кандидат що потрібно.

Опубліковано

и.о. президента Украины Мустафу Джемилева - це людина не молода, народу не потрібно ховати своїх лідерів часто, має бути людина,яка готова на 2 терміни очолити уряд. Проти - так як я християнин, і всі мої знайомі,брати,родичі НЕ татари. Я не хочу, щоб на Волині появилися мечеті і 5 разів на день хтось горланив, я категорично проти цієї кандидатури. Але в якості міністра по питанням населення - кандидат що потрібно.

Демократія - свобода, а моя свобода закінчується там, дн починається свобода іншого. Сомніваюсь в тому, що ви колись зайдете в мечеть і я теж. А якщо вона буде, що в цьому погано. Що в нас немає мусульман? Я, наприклад, ходив до католиків у собор на різдз"яні колядки, дуже сподобалось. Треба створити умови, коли людина сама робить вибір і все. Тоді хай сто тут буде конфесій, аби вони не заважали і себе не рекламували, як я колись попав на хрестини. Батюшка кожне речення закінчував тим, що треба ходити в церкву щонеділі і тільки в покровську, я в церкву не ходжу, а туди ніколи не біду, огидно це було чути.

Треба змінюватись та намагатись змінити суспільство.

Опубліковано

А хто сказав що він мечеті буде будувати? Для кого їх на Волині будувати? А як приїдуть татари-біженці з Криму і їх буде багато то вони при любому президенті собі мечеть поставлять.

Опубліковано

Давайте перевернемо тему, тобто не за ПІБ голосувати, а наприклад, хто може взяти на себе відповідальність та змінити системи в цій державі. Як показує практика, спрацьовують лише прості рішення. Тому я проголосую за кандидата, який зробить наступне:

Пропоную:

1. Створити в органах державної влади громадські наглядові ради за витрачанням бюджетних коштів (тендера, закупівля канцелярії, витрати на відрядження тощо). Для цього прийняти відповідний закон, в якому чітко описати функції, обов’язки та відповідальність цих органів.
  2. Щодо сплати податків. Терміново змінити податкове законодавство (Податковий кодекс), шляхом зміни системи оподаткування, а саме, введення простих та зрозумілих податків. Пропоную створити 3 види сплати податків з обов’язковим створення відповідних банківських рахунків:
    • поточний рахунок юридичної особи (в т.ч. приватних підприємців) з автоматичним відрахуванням (пропоную 3, або 5 відсотків, нехай відповідні інститути прорахують відсоткову ставку) певного відсотку від проведеної операції (податок з продажу), при цьому відмінити податок на прибуток та ПДВ.
    • для найманих працівників ввести заробітну картку (рахунок) з автоматичним відрахуванням "єдиного соціально внеску" (пропоную 10 відс. від суми) при розрахунках за виконану роботу (виплата заробітної плати).
    • для проведення інших операцій з нерухомим чи рухомим майном створити банківський рахунок з автоматичним відрахуванням "єдиного податку з продажу майна" (пропоную 1 відс. від суми, який розбити на 2 частини 0,5 відс. податок з операції, та оплати за оформлення документів). При цьому заборонити будь-які операції з купівлі-продажу за готівку.
    • заборони проведення абсолютно всіх операцій по оплаті наданих послуг чи купівлі-продажу без касового апарату, банківського пост-терміналу чи по перерахунку для всіх без виключення суб’єктів господарювання (це дасть можливість чітко зрозуміти хто працює нелегально).
    • встановити "призумкцію виноватості по доходам". Тобто, не органи влади, а фізична чи юридична особа повинна представити докази законного походження доходів.
    • заборонити операції за готівку на суму більше 10 тис.гривень

[*]Щодо кримінально-процесуального законодавства пропоную встановити кримінальну відповідальність за не додержання кримінально-процесуального законодавства щодо прав затриманого (ст. 42 "на першу вимогу мати захисника і побачення з ним до першого допиту з дотриманням умов, що забезпечують конфіденційність спілкування, а також після першого допиту…", "у разі затримання або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою - на негайне повідомлення членів сім’ї, близьких родичів чи інших осіб про затримання і місце свого перебування згідно з положеннями статті 213 цього Кодексу"). Ці норми постійно порушувались владою за останні декілька місяців, люди пропадали і ніхто нічого не міг взнати...

[*]Щодо громадського контролю та допомоги ДПС та ДАІ при патрулюванні. Відновити систему "громадського помічника", встановивши відповідні знаки (у формі нагрудного значка, або пов’язки на рукаві, тощо), що є відзнакою законної допомоги міліції.

[*]Щодо висування кандидатів на керівні посади в системі державного управління. Пропоную створити систему атестаційних комісій з числа керівників вищого рангу та громадських діячів, а також відповідальність особи, що висуває кандидата (тобто система поручительства). Система атестаційних комісій вже існувала в Україні при Кучмі, коли претендент на посаду начальника одного силового органу обласного рівня їздив до Кабінету міністрів України на співбесіду. В той день з 6 кандидатів затвердили лише 2, а висуванцям вказали на недопустимість в подальшому направляти на комісію претендентів, які мають низький рівень знань та відсутність відповідного досвіду.

[*]Оберати губернатора області, керівника адміністративного району через систему виборів напряму, або вибирати склад депутатів відповідного органу, а вже вони (депутати) обирають керівника, а також встановити депутатський контроль за прийнятими рішеннями.

[*]Встановити банківський пост-термінал у кожній автомашині ДАІ з метою миттєвого погашення накладеного штрафу після оформлення протоколу у випадку, якщо винуватець не має наміру оскаржувати протокол та суму штрафу. При цьому встановити суму штрафу у розмірі 50 відс. від суми, що записана у протоколі. Цим ми збільшуємо надходження коштів, співробітник ДАІ не піде до суду на розгляд справи, а залишиться патрулювати дороги, суд не буде роглядати справу (знімаємо певний тягар з судової системи), чим значно зменшуємо витрати на розгляд правопорушення та економимо кошти державні кошти.

[*]Розробити систему контролю за діяльністю органів влади, в першу чергу ДАІ, митних органів, податкової служби, створивши державний орган, який повинен провокувати співробітників будь-яких держустанов на створення ситуації щодо можливої дачі хабара, зменшення штрафу з одночасним "відкатом", таке інше.

[*]Встановити обрання керівника установ, такими як школа, дит.садок., лікарня, поліклініка, театр, клуб, філармонія (інші) через проведення голосуванні у колективі. Термін перебування на посаді 2 роки, максим два рази підряд. Це дасть змогу вибрати достойного, бути завжди підзвітним та зменшить не професіоналізму у закладі. Тобто, наприклад, більше 20 років головний лікар Волинської обласної лікарні, який він лікар, якщо за стільки років по спеціальності не працював. При цьому втрачається навики, відсутність аналізу, самоосвіти та впровадження новітніх технологій і т.д.

Опубліковано

Взагалі перш ніж шось говорити за Балашова і за його систему 5\10 треба мінімум прочитати його книжку!

Катигорично рекомендую продивитись цикл передач "Філософія грошей" яку веде Балашов...

і да я за Балашова, мені не стількі імпонує Балашов скількі його система і те шо він хоче зробит в Україні офшорну зону...

Опубліковано

Взагалі перш ніж шось говорити за Балашова і за його систему 5\10 треба мінімум прочитати його книжку!

Катигорично рекомендую продивитись цикл передач "Філософія грошей" яку веде Балашов...

і да я за Балашова, мені не стількі імпонує Балашов скількі його система і те шо він хоче зробит в Україні офшорну зону...

Я думаю це все піар. Дуже дядько гроші любить.

Опубліковано

Взагалі перш ніж шось говорити за Балашова

треба поцікавитись його біографією. особливо про його участь в земельних аферах разом з льоньою космосом...

балашов цікавий клоун при грошах, не більше.

Опубліковано

Вова Кривецький ( фінансист Свободи) заявляє, що Тягнибок може і не висуватиметься на вибори Президента.Що було би дуже розумно в сьогоднішній ситуації.Балашов не заплатить 2.5 млн на вітер.

Тож говорити про якісь розклади можна буде лише після висунення кандидатів.

Опубліковано

Як що "почитати" автобіографію кожного запропонованного в темі кандидата, в кожного є свій "скелет в шафі". Вибирати того,в кого ціх скелетів менше?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...