Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Почему одни украинцы могут говорить на русском, а другие украинцы не могут говорить на украинском?

Ну, и есть такие, которые не имели возможности выучить в свое время, как я, например.

Моє дитя теж не вчить російської, але розуміє її, розмовляє і пише російською. Знаєте чому? Може тому, що я їй не забороняю мульти\фільми з російським перекладом, російські книжки та ігри?

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

уже месяц не заходил на yaplakal.ru сегодня решил зайди для разгрузки и офигел сколько там политического говна против Украины, а комментарии это просто пи...ц, 95% зомбированный и озлобленный народ, а это юмористический сайт, больше туда ни ногой

Таке лайно в РФ майже на всіх сайтах. Якщо в них тон новин в основному завдає Киселев, то особливо немає чому дивуватись.

Зазомбовані до неможливості.

Коли розмовляв з одним зі своїх російьких родичів через скайп був неприємно вражений відверто ворожим ставленням до майдану причому аргументація була проста: "бомжи,наркоманы, убивают невинных беркутят" тощо. Коли я скинув

з проханням просто подивитись це і потім прокоментувати, то тон разюче змінився. Спочатку шок, недовіра. а потім обережне "если это правда, то таких беспредельщиков надо остановить".

Якщо російський пересічний громодянин бере інформацію з телека по якому ллється однобічна інформація то немає чому дивуватись...

Опубліковано

По 1+1 був сюжет з Сергійом Асавелюком і ще якимось хрєном (здається керівником Альфи), то вони чітко сказали що були в них снайпера, що сиділи там-то й там-то, але (!!!!) - МИ НЕ СТРІЛЯЛИ.... третя сила була.... ахрєнєть... ну да, як ви так сказали то канєшно... чи я щось не розумію?

Опубліковано

Цікаво:

Усереду, 26 лютого, на Майдані Незалежності відбудеться народне віче, на якому буде запропоновано і затверджено склад "уряду народної довіри".

Початок о 19:00, повідомляє прес-служба ВО "Майдан".

Рада організації запрошує всіх українців взяти участь у народному віче і спільно прийняти рішення щодо складу нового уряду.

За словами нардепа від УДАРу Віталія Ковальчука, на спільному засіданні ради Майдану та представників політичних партій у вівторок обговорювалася одна кандидатура на пост прем'єра - лідера парламентської "Батьківщини" Арсенія Яценюка, пише Інтерфакс-Україна.

У свою чергу член ради ВО "Майдан" Ігор Луценко в Facebook повідомив, що Андрій Парубій від громадськості на розгляд вніс наступні кандидатури:

"Мінкульт - Ніщук Євген

Мінмолоді і спорту - Булатов Дмитро

Міносвіти - Квіт Сергій

МОЗ - Богомолець Ольга

Люстраційна комісія - Соболєв Єгор

Антікорупційне бюро - Гацько Василь

Омбудсмен - Захаров Євген

Конституційна коміся - Ігор Коліушко

ЦВК - Андрій Магера, Ольга Айвазовська, Радченко Євген

Департамент з міграції - Шкіряк Зорян

МЗС - Оробець Леся", - написав Луценко.

Нагадаємо, Верховна Рада планує сформувати новий Кабмін на засіданні у четвер, 27 лютого.

Опубліковано

Arden

Цікаво, а чого сходу і Криму не дають голос в цьому? Де демократія? Ви в такій країні хочете жити? Завтра схід і підвень може це саме з нами зробити. Одумайтесь. Треба вибирати людей на ключові посади прозоро.

Опубліковано

Її теж треба покарати.

21mL3.jpg

http://www.pravda.co.../02/25/7016223/

а її треба віддати хлопцям на майдан... Там є багато таких, що вже декілька місяців ... не були вдома ;)

і ще цю

582738.jpgmedium_24378.jpg

Опубліковано

Arden

Цікаво, а чого сходу і Криму не дають голос в цьому? Де демократія? Ви в такій країні хочете жити? Завтра схід і підвень може це саме з нами зробити. Одумайтесь. Треба вибирати людей на ключові посади прозоро.

Дуже прозоро і демократично поступив Ющенко в 2005 з Януковичем і його ПР.

Сьогодні бачиш чим закінчилась революція, котра не вміла захищатись.

Опубліковано

Цікаво, а чого сходу і Криму не дають голос в цьому?

а нам хіба дають? майдан вирішуе. і це правильно, бо там самі небайдужі і гідні представники ВСІХ регіонів.

пи.си. Як хтось бажае голосу, сідае на авто чи поїзд і на майдан.

Опубліковано

Саме реальне,щоб всі були задоволені-це створити технічний уряд.Взяти на посади фахівців,але не політиків і діячів.Бо зараз знову піде роздача шоколадок "любим друзям". От який з Руслани міністр?Правильно-ніякий.

Опубліковано

От який з Руслани міністр?

Дикий. :) У ВР любого затанцює.

А з іншої сторони міністр культури з неї кращий за попереднього. Що досягла? Та хоча б те ж Євробачення для України.

Так як і Кличко, лише міністр спорту. Він знає як тяжко спортсменам в Україні. Ну і вища освіта у нього не куплена. Знає 3 мови, і не на папері, а реально розмовляє.

Опубліковано

Максимальний репост по всій Східній Україні

по форумах, щоб читали і розуміли, що ми не упирі :0130:

Немає "москалів" між нас, нема "бандерів,"

А, є -знедолений вкраїнський люд.

І є сім'я - "міжгірських" ненажерів ,

Захочуть -милують, а схочуть, то й уб'ють.

Брати зі Сходу, плачем разом з вами,

Коли в копальнях ваші діти мруть.

І серце розривається у мами,

В моєї мами, як на шахтах дзвони б'ють.

А батько твій не може самокрутку

Від трепету в руках одразу запалить.

А мій в той час, сльозу ховає хутко,

Біда не в нас. Та в нас також болить...

З Донецька - ти, а я живу у Львові,

Приїдь у гості, хлібом поділюсь.

Не страшно, що різниця є у слові,

Я іншого, мій братику, боюсь.

Боюся тих, хто ділить нас з тобою:

(в той час витесує гроби).

Боюся тих, хто кличе нас до бою,

Мовляв, хай чубляться "презренные рабы."

У мене на столі лиш картоплина,

А ти, хто-зна, чи й вчора їв. ...

Я вже не хочу, щоб моя родина,

Й твоя також кормила упирів!

Немає "москалів"між нас, нема "бандерів,"

Є Люди! Є Вкраїна! Ти і Я!

І купка є "міжгірських" людожерів,

То не вони... А ми - одна Сім'я!

Опубліковано

Arden

Дуже прозоро і демократично поступив Ющенко в 2005 з Януковичем і його ПР.

Сьогодні бачиш чим закінчилась революція, котра не вміла захищатись.

Тобто вважаєш, що країною має управляти группа людей, яку вибирала інша группа людей абсолютно однобоко? Це демократія? Ех ви.. А ще в Європу хочете..

Опубліковано

Буду казати прямо: сьогодні самооборону викликали на виїзд до певного клюбу, де нами було відпижджено і проведено виховну роботу з парою чуваків, що представились "самообороною".

Хочете, щоб до вас приїхала самооборона? Дзвоніть 102! Якщо до вас прийшли якісь "перці" і вимагають грошей або взагалі що-небудь вимагають, представляючись "самообороною" - дзвоніть 102 або 067 11 00 577

Якщо ви ведетесь на те, що "самообороні та правому сектору потрібні гроші і давайте бігом касу" - ви або лохі, або провокатори-вкидувачі.

Опубліковано

Її теж треба покарати.

а її треба віддати хлопцям на майдан... Там є багато таких, що вже декілька місяців ... не були вдома ;)

і ще цю

medium_24378.jpg

Який же ти добрий. ))) Думаю хлопці не захочуть, соромно буде перед своїми дівками.

Опубліковано

а як тоді відрізнити справжню самооборону від "тіпів у масках,які шота вимагають" ?

не всі всіх знають та мають мобільні для підтвердження. можливо якось створіть темку та відішліть у ВолиньПост,щоб люд знав ?

Опубліковано

Тобто вважаєш, що країною має управляти группа людей, яку вибирала інша группа людей абсолютно однобоко? Це демократія? Ех ви.. А ще в Європу хочете.

Ати рахувати вмієш?

Для 300 і більше голосів у ВР потрібно явно 2\3 і більше ОБРАНИХ ПО ВСІЙ КРАЇНІ депутатів.Це конституційна більшість.

Чому не виражаєш свою думку на Майдані , хоч Луцькому.?

Опубліковано

а як тоді відрізнити справжню самооборону від "тіпів у масках,які шота вимагають" ? не всі всіх знають та мають мобільні для підтвердження. можливо якось створіть темку та відішліть у ВолиньПост,щоб люд знав ?

я звиняюсь... ти тупиш чи прикалуєшся?
Опубліковано

silfida, Який же ти добрий. ))) Думаю хлопці не захочуть, соромно буде перед своїми дівками.

Ну то дівки захочуть.

Я б не захотіла, не люблю стервозних баб і страшненька вона. )))
Опубліковано

Її теж треба покарати.

21mL3.jpg

і ще цю

582738.jpgmedium_24378.jpg

Саломон Самсонович. Хулі зуби, зуби вставить можна, але я їбати б її не став, хіба шо п’яний…

Валька (ображено). А я тобі, дураку, і трєзвому б не дала! Ходить цілий день весь в гамні і шо-то вообража. Йобарь найшовся!(с)Кандидат на посаду міністра культури №1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...