Перейти до змісту

Рибалка на фідер р.Стир

Igor K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сама велика риба це Усач або Марона... Риба занесена до Червоної книги України . Але на 2 кг вона нетяне, максимум 1.5

• Відповідей 364
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора побував на р. Стир зранку покльовувала густірка біля 9.00 підійшла плотва і один бонус мирон вусач на 2 кг. Все зловлено на падінку донкою без будьякої підгодівлі і кормушок. Головень та жерех ганяють малька під самим носом так що можна стати заікою дуже низький, рівень води а ще пливе пух від верб який постійно налипає на ліску. Рибалкою задоволений чого і всім бажаю.

Я був вчора в Кульчині і не було жодної покльовки. Ловив на черв'яка, одноденку, пшеницю, за 7 год. нічого. Телефонували з Маяків і Боратина там теж 0. Де стільки риби наловили?

Опубліковано

Вчора побував на р. Стир зранку покльовувала густірка біля 9.00 підійшла плотва і один бонус мирон вусач на 2 кг. Все зловлено на падінку донкою без будьякої підгодівлі і кормушок. Головень та жерех ганяють малька під самим носом так що можна стати заікою дуже низький, рівень води а ще пливе пух від верб який постійно налипає на ліску. Рибалкою задоволений чого і всім бажаю.

Я був вчора в Кульчині і не було жодної покльовки. Ловив на черв'яка, одноденку, пшеницю, за 7 год. нічого. Телефонували з Маяків і Боратина там теж 0. Де стільки риби наловили?

В районі Крупи якраз біля Боратина. сьогодні також був піймав штук 20 густірок та хорошого окуня

Опубліковано

зловив сьогодні нову для себе рибу на падьонку.см так під 20.нічого собі верховодка - подумав я.вузька,срібляста,всі плавники сірі. мабуть

підуст. опариша на фідері риба не їла.горох мовчав. на березі після когось наколупав личинок. зловив 2 густери і це чудо, і закінчилася наживка.клювало часто,але мабуть дріб"язок. були у вербаєві. обірвав , не розловивши,жерехову собачку.

Опубліковано

Вчора виїжджали на природу на шашлики. Ну я, звичайно, завіз їх до Стиря (Милуші), щоб палку закинути. Отже кинув фідерка (опариш-часник\кук), повісив дзвінок, пішов займатись костром-палатками і т.д. Періодично міняв наживку та забивав кормуху. Ну ноль. Тільки перед самим відїздом була покльвка і прийшла гарна плотва. Всьо. Фідер полокався з 12 до 16-00.

Вніманіє, вапрос: Що той риб крім падьонки ще хоче в Стиру?

Опубліковано

До речі, хлопці, хтів спитати - в нас на Стирю вже є "особисті" місця? Ситуація - приїхали ми з самого ранку. Сіли де собі захтілося, особливо не вибирали місць, оскільки берег був взагалі пустий, то вибрали так щоб всі сіли поряд. Десь за годинку приїхав якийсь дядько і відразу каже:

- Пі Пі Пі зібрали свої патики та Пі ПІ звідси. Я тут кормлю Пі два місяці і місце Пі моє. Я тут Пі Пі заспав троха, і дуйте звідси....

Ну спочатку йому культурно було відмовлено у зміні місця, але він того не розумів, тому прийшлось говорити на мові оригиналу. Якби то все було культурно сказано, то, можливо, ми б і погодились змінити місце, бо реально сісти там було де. Але ж не в такий наглій формі то все треба говорити. Я розумію, що є місця, які підкормлюються, але ж не я винен в тому, що хтось заспав, а я приїхав трошки раніше. Та й культуру ніхто не відміняв. Короч якось так...

Опубліковано

До речі, хлопці, хтів спитати - в нас на Стирю вже є "особисті" місця? Ситуація - приїхали ми з самого ранку. Сіли де собі захтілося, особливо не вибирали місць, оскільки берег був взагалі пустий, то вибрали так щоб всі сіли поряд. Десь за годинку приїхав якийсь дядько і відразу каже:

- Пі Пі Пі зібрали свої патики та Пі ПІ звідси. Я тут кормлю Пі два місяці і місце Пі моє. Я тут Пі Пі заспав троха, і дуйте звідси....

Ну спочатку йому культурно було відмовлено у зміні місця, але він того не розумів, тому прийшлось говорити на мові оригиналу. Якби то все було культурно сказано, то, можливо, ми б і погодились змінити місце, бо реально сісти там було де. Але ж не в такий наглій формі то все треба говорити. Я розумію, що є місця, які підкормлюються, але ж не я винен в тому, що хтось заспав, а я приїхав трошки раніше. Та й культуру ніхто не відміняв. Короч якось так...

Ну ніфігасє!! я в шоці, а де хоть приблизно це було? просто цікаво, Стирь маленький, а вдруг я на його міце також попадуdf875516c1adf93f4b2fe9b7e6649658.gif"]df875516c1adf93f4b2fe9b7e6649658.gif

Опубліковано

До речі, хлопці, хтів спитати - в нас на Стирю вже є "особисті" місця?

звичайно не має. але з такими мудаками часто на стирю зустрічаюсь. посилаю на фіг.

Опубліковано

Хух повезло я туди не їзджу)))))) ато вже злякався що можу випадково чужу рибу зловити, а так не можна))))

Я думав що таких заядливих вже не має, років 15 назад таких сварунів зустрічав, можливо тому що частіше їздив і більше лазив по різним місцям. Да і людину понять можна кормив кормив міяць, вибрався раз і Бац! мимо)) але це тільки його проблеми і сам винуватий, і про культуру спілкування тим більше серед таких же рибаків потрібно дотримуватися. Навпаки підійшов би "туди-сюди", слово за слово, клює не клює, "вибачте, ви не проти як що я саме тут половлю, така справа що викінув сюди прикормки на стільки то гривень, шкода що проспав, ну як що вам не тяжко" ось тоді мені здається було би правильно, а так пішов він в ж... зі своїм особистим місцем.Так що "VaLeRa" все правильно зробив.

До речі щось зловив?

Опубліковано

Андрій Віталійович, я теж думаю, хто перший прийшов, той і ловить. Але ж якби то все було сказано нормально:

- Так і так, хлопці вибачайте - проспав, але 100500 днів я тут рибачу, риба вже мене знає, сама до мене виходить і т.д і т.п будьласка може перейдете на 50 метрів в іншу сторону... то ми б точно місце змінили. ну не велика проблема.

А так і настрій спортив і все рівно нічого не добився.

Опубліковано

Зловив одного підлящика гарного, а адреналіну отримав як від карписька величезного

а на чотирьох зловили 5 рибів - зате безкоштовно :)

Опубліковано

Я вже з ним знайомий він мене також з місця вигнав . Він майже кожен день їздить і кормить горохом . До речі Я теж там ловлю.

Опубліковано

Ну аргумент в них був тільки один ми тут кормим. Я з ними довго не сперечався (їх було 3-є) і не жалію шо пішов на іншому місці я зловив Марону 3.250 кг...

Опубліковано

Чув я про ставок в якомусь селі. Там місцеві кормлять так звані свої місця. І якщо звечора кормить, а рано прийде ловити, залишає на рогачові пакет. Якшо пакета нема місце свобідне хоча і закормлене.

Опубліковано

Отже, підсумовуючи, для річки поняття "свого" місця є досить умовним і компромісним. Якщо по-людськи - то можна і уступити, якщо ж по-наглому тоді вже хто буде переконливішим :)

Опубліковано

Slavco, якщо по людськи, то в обід ще й випити по 50 грам можно за гарну рибалку. І наживкою ділитись і т.п. А по наглому хтось може поїхати з підбитим оком, чи я, чи той хто просить :) але настрій буде зіпсовано обом.

Опубліковано
Там місцеві кормлять так звані свої місця. І якщо звечора кормить, а рано прийде ловити, залишає на рогачові пакет. Якшо пакета нема місце свобідне хоча і закормлене.

Все правильно. Якщо підкормив, постав палку з намотаною шматкою або ще якийсь знак.

Опубліковано

Доїхали без питань. Болота не наблюдав, але після сильного дощу, мабудь канавки будуть важкопрохідними. Так в нього ж розклад не вісить на дереві :)

Опубліковано

давні дискусії. навіть у книжках рекомендують кормити кілька місць.

щодо кльову - то згадуючи минулий рік скажу таке.приіхали вечерком,підкормили. стемніло. і поки вечеряєш - шаленні клюваки. сомяри грам по 100 на опариш. нормально фідер заговорив десь в червні(чи коли там вода впала).

не стверджую,бо мало статистики. одне знаю точно- риба в стирю є, треба навчитись ловити(я в процесі). річка - це круто. як на полюванні - головне знайти(тільки там вже не відпустиш).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...