Перейти до змісту

Рибалка на фідер р.Стир

Igor K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
друг на гесі зараз має кілька дрібних лобатих на хруща, жерех, каже, мерву робить

В Млинові чи Хрінниках?

хріни

• Відповідей 364
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні станом на 10 вечора масового льоту не було але місцями трохи вилітала. Думаю виліт буде завтра.

це в яких таких потаємних місцях? на шевченка не було .

Опубліковано

Вилетіло сьогодні пару штук і все. Біля мосту на Ковельській бачив два зловлених голавля на перетяжку. Один на око грам 700, другий 1,5+ кг. Де брали чуваки подьонку хз. Масовий виліт думаю буде понеділок-вівторок.

Опубліковано

Краще в 18.00бути на водоймі,бо прийшов я в 21.00 то вже латіла,це трохи пізновато. І мати собою чим подовшого підсака. І буде тобі щастя.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

маю фідерну вудку,але тест 60 грамм. (особливо не хочеться заморочуватись кормушкою),тому у "Фортуні рибалки" зробили донку,як виявилось,я так розумію що на вую вудку заважка буде кормушка ще? суть питання--чи можна ловити просто на донку без кормушки.,а просто закормулювати місце.

Опубліковано

маю фідерну вудку,але тест 60 грамм. (особливо не хочеться заморочуватись кормушкою),тому у "Фортуні рибалки" зробили донку,як виявилось,я так розумію що на вую вудку заважка буде кормушка ще? суть питання--чи можна ловити просто на донку без кормушки.,а просто закормулювати місце.

чому ж ні, можна.

Але кормушка ефективніша. Закинув на течію, з кормушки вимиває нямку прямо на поводок з гачком :). А якщо навчишся точно кидати в одне місце - взагалі класно точку закормиш.

Опубліковано

можна, і в мене деколи ефект кращий коли я прикормку замішую з глиною з берега, менше розмивається і корм на точці довше залишається (роблю плоскі каклєти), в основному використовую це під берегом де течія сильніша,

бувало як корм з кормака вимиє і не було покльовки, то довго сидиш і чекаєш поки знову не витягнеш і не заб’єш кормак.

Опубліковано

rulon,

тест до 60 гр це лайт. Ефективно ставити кормушки 30-56 гр як на мене , але для стоячої води вистачає - 30-40.

Можна такою вудкою ловити і на донку і на "убійцу" і т. д. Я сам так роблю коли по умовам лову не особо виходить морочитись з фідерною прикормкою.

Більшість народу так і ловить, саме на убійц, хрестики, різні пружинки та тд

Але повірте якщо зацікавитесь фідером, то не прогадаєте, дуже занятна ця "англійська донка" ))))

тут можете читнути і тут

А взагалі інфи куча, аби час дозволяв

razmah.gif

Опубліковано

можна, і в мене деколи ефект кращий коли я прикормку замішую з глиною з берега, менше розмивається і корм на точці довше залишається (роблю плоскі каклєти), в основному використовую це під берегом де течія сильніша,

бувало як корм з кормака вимиє і не було покльовки, то довго сидиш і чекаєш поки знову не витягнеш і не заб’єш кормак.

на течії потрібно перекидати через кілька хвилин. + на течії я й до фідера в нагрузку кидаю корм з глиною. ще можна корм в сітку + вантаж і на мотузку. ні хвостика , ні луски.

Опубліковано

це пікер, у мене такий, короткий, на 2-20 - на Стир або на корася. Чіпляю донку та пружину рідко - фідер пре :)

І, да, кормухи 30-50 грамів ффайтає...

Опубліковано

Рви вишню - голавль, шукай росальніки - мирон. Попадають гарні і частенько. За фідер не знаю.

ви, юначе, спонукаєте мене до протиправних дій :_08:? виповзки живуть у мене в холодильнику.

Опубліковано

де шукати росальніки?

О_оо! як усе запущено!))) Без образ просто прикалуюсь в землі! звечора на город вилейте БАГАТО!!! Дуже багато води на площу приблизно 2Х3, а якщо є сили то чим більше тим краще! і ось коли темніє ви виходите на полювання росальників,реально з ліхтариком їх треба вміти ловити)) Різко! двума пальцями! і витягувати з дирки повільно!Або альтернатива штирь у землю а на нього 220V)) і бігом збирай))тільки фазу не забудьте вимкнути перед збором))

А якщо серйозно, то вроді навіть зараз вони і продаються, в рибацьких магазинах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...