ipua Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 04:23 #126 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 04:23 Я побачив цю пробку ще біля фокстрота, і щоб через неї в центр не їхати, вирішив проявити кмітливість і звернув ще на Сенатора і поїхав, по Коперника-Суворова, але на перехресті Суворова-Шопена наткнувся на сюрприз - посеред перехрестя стоїть чорний грандіс під кутом 45, якого всі майстерно обминають... Пошкоджень не побачив, як і інших неприродно розташованих учасників дтп. Так чорний великий красивий грандіс затонований під колір свого авто. Пошкодження були Ліва передня фара і крило. А в результаті повного тонування мицика я, повертаючи до Промінвестбанку вліво чуть не вгрівся в автівку котра об'їжджала його з правої сторони.
keepo Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 06:00 #127 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 06:00 02.04.09 на світлофорі в біля ТАМ-ТАМу, якщо їхати в бік мосту, знайшли один одного пижик аля рено кенго і мерс. ДТП відбулось в обідню пору. Візуально, пижик внаглу підрізав чудо німецького автопрому. Пошкодження незначні, але неприємні - крила пом"яті, фари цілі, можливо тріснули бампера.
Volyniaka Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 11:48 #128 Опубліковано 3 Квітня, 2009 в 11:48 А хтось може конкретно розказати, що вчора відбулось на Карпенка_Карого ((біля переїзду) ? Бо я тільки слухами ...
yvazhaemuy Опубліковано 8 Квітня, 2009 в 12:13 #129 Опубліковано 8 Квітня, 2009 в 12:13 На Волыни иностранец убил женщину и ребенка фото Вчера в 23:30 на 107 км автодороги Устилуг - Луцк - Ровно, водитель автомобиля Mercedes-Benz 2540L, с прицепом, гражданин Польши, двигаясь в направлении г. Ровно, совершил наезд на двоих пешеходов, которые находились на проезжей части дороги.Последствия ДТП трагичны: тридцатилетняя женщина и пятилетний ребенок от полученных травм погибли на месте происшествия, сообщает пресс-служба Департамента ГАИ МВД Украины.Обстоятельства ДТП выясняются.КТО ЗНАЕТ ГДЕ ЕТО?http://auto.oboz.ua/news/2009/04/08/16344.htm
aruse Опубліковано 8 Квітня, 2009 в 14:05 #130 Опубліковано 8 Квітня, 2009 в 14:05 На Волыни иностранец убил женщину и ребенка фото Вчера в 23:30 на 107 км автодороги Устилуг - Луцк - Ровно, водитель автомобиля Mercedes-Benz 2540L, с прицепом, гражданин Польши, двигаясь в направлении г. Ровно, совершил наезд на двоих пешеходов, которые находились на проезжей части дороги.КТО ЗНАЕТ ГДЕ ЕТО?ДТП сталася на території села Звірів Ківерцівського району.
Plum Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 05:31 #131 Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 05:31 Знайомий розказував про ДТП за участю поляка, якраз проїжджав тудою. ДТП було між Звіровом і розвилкою, де починається дорога з одностороннім рухом перед Дерно. Вантажівка стояла практично посеред дороги, ближче до лівого краю дорожнього полотна, а по дорозі були розкидані людські рештки (казав, що проїжджаючи бачив цілу черепну коробку, відділену від тіла). Судячи з розміщення вантажівки на дорозі і рівних слідів гальмівного шляху -- варіант що водій "підняв" людей з обочини досить сумнівний. Вражає людська необачність, яка вартувала життя дитині
ursa Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 05:51 #132 Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 05:51 Вчера, после 18:30. Перед кольцом возле "Проминя" фура "Рено" прижала какого-то джипика "Шевроле". Бок помят несильно. Водитель говорил по телефону: "Спешил я в бассейн - и не успел..."
S30 Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 09:48 #133 Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 09:48 Бачив уже наслідки.Судячи з обстановки водій фури правил не порушив. Знаків заборони для руху такого транспорту, кажись , там нема.При його габаритах йому дозволено з лівої смуги повертати. А от шевроле дісно спішило.Так що пішохідний перехід тут нідочого.
la20 Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 17:49 #134 Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 17:49 Буквально 30хв тому трапився неприємний інцидент (повезло що без наслідків). Переходили (жінка, я і подруга) від Тц "Варшавський" до автостанції. Біля бардюри стояв Богдан 17а (чи 17) Ми стали взаді нього і чекали доки не проїдуть машини. Повернув голову вліво; картина їде зелена "копійка" на нас (це при тому що ми стояли за богданом, тобто він їхав прямо в автобус). Я взяв жінку за рукав і пішов на зад тільки ми стали на бровку як цей "шафєр" влетів в правий бік богдану відбивши кусок бампера і став.Якби ми не відійшли то придавив би він нас нормально. Не фоткав бо був троха в легкому шоці. Дівчата вже все усвідомиликоли доходили ближче до "Слона". Коли вже були біля автостанції з "копійти" так і ніхто не вийшов. В дворі казали пацани, що чел ,якщо то та сама "копійка" що вони думають був бухий вже з обіда.Ледве втримався щоб написати без матів.
Andrew_Best Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 19:07 #135 Опубліковано 9 Квітня, 2009 в 19:07 Знайомий розказував про ДТП за участю поляка, якраз проїжджав тудою. ДТП було між Звіровом і розвилкою, де починається дорога з одностороннім рухом перед Дерно. Вантажівка стояла практично посеред дороги, ближче до лівого краю дорожнього полотна, а по дорозі були розкидані людські рештки (казав, що проїжджаючи бачив цілу черепну коробку, відділену від тіла). Судячи з розміщення вантажівки на дорозі і рівних слідів гальмівного шляху -- варіант що водій "підняв" людей з обочини досить сумнівний. Вражає людська необачність, яка вартувала життя дитині Сьогодні чув ненароком про це на одній фірмі де виконував деяку роботу. Вони з того села і знали жінку. Казали шо жінка була ну не з хорошою репутацію і великий % того що тоді вона була пяною, а дитина оказалась жертвою бездарності матері, але в таких випадках вже втрачаєтсья сенс звинувачувати ту матір, якою б вона не була
fedot Опубліковано 13 Квітня, 2009 в 15:49 #136 Опубліковано 13 Квітня, 2009 в 15:49 Позавчора вночі на перехресті Червоного Хреста і Приладобудівного сталася ДТП. За попередньою інформацією, нетверезий водій БМВ 7-ї моделі "крутив кола". А на швидкості (120-140 км/год) в БМВ врізався Опель Омега "Б", який підіймався на міст. В Опеля нема "морди", в БМВ - лівої сторони, піддона, підвіски і т.д....П.С. Інформація про стан водія БМВ та то, що він робив на свєму авто перед ДТП може бути спростована або уточнена.
la20 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 06:57 #137 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 06:57 Не знаю що він робив але біля світлофора на тротуарі розлите масло, мабуть залетів від удару на тротуар і валяється троха скла з тоніровкою.
fedot Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 17:37 #138 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 17:37 Не знаю що він робив але біля світлофора на тротуарі розлите масло, мабуть залетів від удару на тротуар і валяється троха скла з тоніровкою.Отже, інформація про розбитий піддон таки правдива...Ну-ну..Попошукає він його на дизельну БМВ...
ursa Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 17:43 #139 Опубліковано 14 Квітня, 2009 в 17:43 Сегодня, 12:30, возле "Проминя", ПАЗ и "Богдан" поцеловались попками Устроили пробку. Очевидно, выясняли, кто будет возмать ремонт жёлтого стеклопластика
Volyniaka Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 13:27 #140 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 13:27 Щойно на проспекті Перемоги.
pmk Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 13:41 #141 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 13:41 Щойно на проспекті Перемоги.Тільки влупились,а ти вже встиг сюда викинути. Оперативно....
Volyniaka Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 13:56 #142 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 13:56 Щойно на проспекті Перемоги. Тільки влупились,а ти вже встиг сюда викинути. Оперативно.... так працюю поруч
adebt Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 13:57 #143 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 13:57 Трапилося прямо перед нашим носом, ми як раз мали рушати на зелений. Мусоровоз виїжджав на проспект біля Західінкомбанку. Він закінчував маневр, коли вилетів цей валянок на жигулях. Наші 2 ряди стояли, лівий зустрічний стояв, а цей шумахєр летів не менше 80 по вільному правому ряду, побачив камаз і кинувся вліво, але не проскочив. Удар прийшовся на пасажирську сторону, там дівчина сиділа і отримала вона там некісло. Хвилин за 10 її вже забрала швидка і наїхало даішників.
Yarchik Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 14:04 #144 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 14:04 А детальніше можна? Хто на якій стороні стояв, звідки конкретно їхав КАМАЗ, звідки - валянок?
b0rg Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 14:10 #145 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 14:10 так з фото вроді ж все видно. смітничок виїжав від клима савури. а цей "летючий гондурас" нісся від стадіону...
Volyniaka Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 14:15 #146 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 14:15 Трапилося прямо перед нашим носом, ми як раз мали рушати на зелений. Мусоровоз виїжджав на проспект біля Західінкомбанку. Він закінчував маневр, коли вилетів цей валянок на жигулях. Наші 2 ряди стояли, лівий зустрічний стояв, а цей шумахєр летів не менше 80 по вільному правому ряду, побачив камаз і кинувся вліво, але не проскочив. Удар прийшовся на пасажирську сторону, там дівчина сиділа і отримала вона там некісло. Хвилин за 10 її вже забрала швидка і наїхало даішників. Те що валянок - очевидно... Мені це нагадало старий анекдот: З пояснень ДАІшнику. Водій жигулика: - Там було жовте світло, я водій молодий, недосвідчений, думав проскочу. Водій КамАза: - Я 30 років за кермом, у мене Х... проскочиш. = ЗІ. За кермом жигулика вроді дійсно пацан зелений був... принаймні иам крутився... А детальніше можна? Хто на якій стороні стояв, звідки конкретно їхав КАМАЗ, звідки - валянок? вроді навіть по зустрічній
Yarchik Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 14:46 #147 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 14:46 так з фото вроді ж все видно. смітничок виїжав від клима савури. а цей "летючий гондурас" нісся від стадіону...Тоді як той гондурас умудрився "перестрибнути" КАМАЗ? Адже стоїть він з тієї сторони КАМАЗА, яка протилежна стадіону.
adebt Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 15:20 #148 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 15:20 А детальніше можна? Хто на якій стороні стояв, звідки конкретно їхав КАМАЗ, звідки - валянок? Ми їхали з моста, камаз повертав з Клима Савури на ліво, "патєрпєвший" (на другій фотці у білій футболочці) летів від стадіону. Наші 2 ряди стояли, зустрічний лівий теж чекав, коли камаз закінчить маневр, а права зустрічна (для мене) була вільна, по якій він і шпарив. Тоді як той гондурас умудрився "перестрибнути" КАМАЗ? Вилитівши на перехрестя, він кинув машину вліво і КамАЗ його вальнув правою стороною бампера. ВАЗ відкинуло вправо, а камаз ще продовжував рухатися в напрямку стадіону. Найбільше шкода дівчину, яка прийняла на себе всю подачу.
pura Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 15:26 #149 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 15:26 щось я не вкурив, як він за Камазом опинився?
ursa Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 15:32 #150 Опубліковано 16 Квітня, 2009 в 15:32 Вообще по описанию трудно разобраться - правый, левый... вникать надо, чтобы понять После удара они (машины) уже не двигались?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.