Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на Карбишева сьогодні попала в ДТП маршутка №19, хтось, щось чув?

Біля розважального комплексу «Адреналін-сіті» на вулиці в Луцьку автобус «Богдан» зіткнувся з придорожнім деревом. Унаслідок аварії двоє людей травмовані.

Про це 21 листопада повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Власне, ДТП сталася 18 листопада о 09.30 на вулиці Конякіна біля розважального комплексу «Адреналін-сіті».

Водій автобуса «Богдан» втратив свідомість, тож транспортний засіб зіткнувся з придорожнім деревом.

Унаслідок пригоди двоє пасажирів – 33-річний Сергій та 44-річна Наталія – травмовані.

Опубліковано

Соборності (парна сторона). Знову ДТП навпроти "Фієсти". Стояло авто із київськими номерами. ДАЙ-ці сказали, що збито пішохода (деталей не допитувався). Карети "швидкої" не було. Хто ще що вкурсі?

Опубліковано
Заступник начальника УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Пемпко розповів, що протягом десяти місяців цього року спостерігається зменшення кількості ДТП із потерпілими – 380 поти 385 у минулому році. Однак загинуло цьогоріч 65 чоловік, тоді як у 2010-му протягом десяти місяців було 58 смертних випадків.

Основні причини аварій – перевищення швидкості (114 ДТП), порушення правил маневрування (79 ДТП), виїзд на зустрічну смугу.

звідси: Правопорушникам дорожнього руху в погонах помилувань не буде!

Опубліковано

Соборності (парна сторона). Знову ДТП навпроти "Фієсти". Стояло авто із київськими номерами. ДАЙ-ці сказали, що збито пішохода (деталей не допитувався). Карети "швидкої" не було. Хто ще що вкурсі?

жінку, яка перебігала дорогу, повезли до лікарні з явним струсом. але ДТП було на непарній стороні. авто виїхало від Інтернаціоналістів на Соборності в напрямку Ювілейки

Опубліковано
авто виїхало від Інтернаціоналістів на Соборності в напрямку Ювілейки

Там з світлофорами дурна ситуація: у той час як машинам дозволений рух з Інтернаціоналістів на Соборності, пішоходам на непарній стороні проспекту заборонено переходити дорогу, а на парній - дозволено. Через те часто особливо нетерплячі пішоходи прямо таки лізуть під колеса авто, які виїжджають з Інтернаціоналістів на Соборності в бік Ювілейного. Ситуація ще ускладнюється тим, що освітлення того переходу паршиве. Сам неодноразово сигналив пішоходам, які перли на червоний для них сигнал світлофора.

Опубліковано

Ага, а дехто летить там явно не 60... і то на повороті.

Рік тому там само загинув мій батько. На тому ж переході. На тому ж місці. А він ну ніяк не перебігав. І якби дебіли не влітали на перехід, а їхали як слід, то й потерпілих би не було.

Опубліковано

Близько 17-30 вул.Ковельська поворот до ПАКО Ауді 80 не пропустило Хундай Туксон

Я ТІЛЬКИ ПРОЇХАВ ТУ ЗОНУ (ДЖИП МЕНЕ ПРОПУСТИВ, І ОДРАЗУ ЗЗАДУ МЕНЕ РВАНУВ НАЛІВО В ПОВОРОТ ПАККО) І Я В П"ЯТИ МЕТРАХ ВІД СЕБЕ ПОЧУВ ЦЕЙ ГУЧНИЙ УДАР.

вибачте за капс, але трохи полоскотало нерви.

З.І. це туксон не пропустив ауді, яке їхало вроді ж по правій смузі прямо, а туксон наліво повертав на стоянку пакко.

Опубліковано

Вчера 22.11.2011 около 18:00 в н.п. Г.Полонка была авария перед мостом, если ехать в направлении г.Луцк. Ехал на работу в 18:50 мимо, не было времени разглядывать в темноте. Были ГАИ и карета скорой помощи, и очень много народа. Через 40 минут узнал от знакомых, что дорогу там совсем перекрыли временно, для замеров. От тех же знакомых информация: дорогу переходила женщина, авто, чтобы не сбить пешехода съехало с дороги и врезалось в столб ЛЭП. В домах пропал свет. Сегодня утром мимо ехал: все столбы на месте ;)

Опубліковано
І якби дебіли не влітали на перехід, а їхали як слід, то й потерпілих би не було.

думається мені, що на таких переходах, як цей, тре ставити табличку-нагадування пішоходам з текстом типу "Обережно! Аварійно-небезпечний перехід". І до того ж забезпечити належне освітлення переходу та прилеглого тротуару в темну пору доби - щоб водії краще бачили здалеку, що на ньому відбувається.

Опубліковано

думається мені, що на таких переходах, як цей, тре ставити табличку-нагадування пішоходам з текстом типу "Обережно! Аварійно-небезпечний перехід". І до того ж забезпечити належне освітлення переходу та прилеглого тротуару в темну пору доби - щоб водії краще бачили здалеку, що на ньому відбувається.
Треба лікувати не наслідки а причину. У всіх цивілізованих країнах так як в нас розв'язки не роблять. Не може бути половина переходу червоний а половина зелений. Таке враження що дане перехрестя зроблене під маршрут №16. Ну не може бути зупинки на перехресті.
Опубліковано

SysR, зупинка там СПОКОНВІКУ. Ще про вулицю Воїнів Інтернаціоналістів ніхто не знав (бо її тупо не було), а зупинка вже була.

Світлофор там організований правильно. Інакше там не придумаєш . Вірніше придумаєш, але тоді світлофор світитиметься значно довше. Для всіх учасників руху.

Зранку сьогодні, переходжу там само дорогу. 2 дебіла, інакше не назвеш, з Воїнів повертають на Соборності. Жоден без сигналу повороту і обидва в різні сторони. Один на парну (в сторону мосту) інший на непарну (в сторону Ювілейки). Я б за таке не тільки повороти побив (бо раз не користуються, то й нафіг вони їм не нада) а ще й морди, а краще дубовою биткою по ребрах. Щоб надовго запам'ятали.

Опубліковано
Ага, а дехто летить там явно не 60... і то на повороті.

Что-то мне кажется, что туда на 60+ машина просто не впишется...

У всіх цивілізованих країнах так як в нас розв'язки не роблять. Не може бути половина переходу червоний а половина зелений. Таке враження що дане перехрестя зроблене під маршрут №16. Ну не може бути зупинки на перехресті.

Нормальная там развязка. Почему не может быть половина? Например, перекрёсток возле "Славика" - машины едут сначала вправо, потом влево, или прямо, а потом влево, или вправо, а потом прямо. Или перекрёсток возле ЗАГСа. Чем пешеходы заслужили право на полный зелёный? ;)

Сделай там полный переход зелёным - получишь слишком длинное время ожидания для машин на Соборности, т.к. с В.-И. машинам всё-равно нужно будет выезжать, а сейчас они делают это за время работы пешеходного светофора.

Если зелёный будет сплошной, то на красный пешеходы всё равно будут валить - машины-то стоят в оджидании, чего не рискнуть? :)

Елинственный минус того пешеходного светофора в том, что слишком мало времени он разрешает идти. Если начинать переход с "красной" стороны, то успеваешь дойти только до середины, приходится ждать следующего цикла переключений.

И ещё большой минус - в стрелке направо, на В.-И. Пешеходов мало кто пропускать хочет и вообще обращает внимание, что по переходу кто-то идёт, как на Соборности, так и на В.-И. (а тут особенно, вылетая на переход из-за поворота).

Убрать стрелку - и развязка станет почти правильной :)

А вот с остановками, как обычно, лажа. Переход сразу за или перед остановкой - это идиотизм.

Опубліковано

ursa, повір, мені. Літають... Особливо вночі/ввечері, коли вимкнений світлофор (черговий режим - блимає жовтий). З Інтернаціоналістів летять до перехрестя. ТО фігня, що немає де летіти - але ж летять. Якби по правилам, то там 40 (Максимум) км/г. На такій швидкості насмерть людину збити тяжко. Хіба переїдеш.

Крім того, там 3(!) пішохідних переходи. Зона дії яких починається за скільки метрів??? І що повинен зробити водій в'їжджаючи в зону дії знаку?

Опубліковано

В принципе, если с В.-И. на Соборности - то можно и 60+, места хватит. Я имел в виду с Соборности на В.-И.

Опубліковано
Убрать стрелку - и развязка станет почти правильной :)

А вот с остановками, как обычно, лажа. Переход сразу за или перед остановкой - это идиотизм.

Там не стрілку тре прибрати, а зупинку з маршрутками біля Фієсти. Відсунути її на метрів 20 (хоча б) від перехрестя. Поки є та зупинка, зелена стрілка грає роль такого собі подразника для водіїв: "Мені треба направо, стрілка дозволяє і мені пофіг що в крайній правій стоять маршрутки майже впритик до переходу - я проскочу між ними і авто в середньому ряду". Якщо їхати тільки по правилам, то реально повернути на В.-І. можна, лише втиснувшись між маршрутками і вичекавши поки вони пасажирів повсажають.

Опубліковано

Про тамтам хоча б якісь плани про підземний перехід є, а біля Аверсу точно не світить під землею ходити найближчі років десять.

Опубліковано

Ужасная аварию сегодня в Струмовке примерно 18-19 часов, тир стоял на обочине , посередине дороги Пежо в щент разбит ,кришу вмяло в салон . Незнаю сколько людей было в автомобиле , но жертв ненаблюдал. Стояли только менты , люди но скорой помощи небыло .

Опубліковано
Про тамтам хоча б якісь плани про підземний перехід є, а біля Аверсу точно не світить під землею ходити найближчі років десять.

з нашими темпами будівництва підземних і надземних переходів, біля ТамТаму ще років 15-20 такого переходу не буде. Аби до 50-річчя незалежності України, в нас же до таких свят все "підганяти" люблять. Або під вибори.

Опубліковано

в ніч з суботи на неділю близько 3 ночі повертався з міста до дому через міст, в районі спуску на вокзал на тротуарі валялося купа відбитого бетону від бетонної огорожі моста - очевидно хтось добряче туди втрапив. хтось щось знає чи чув?

Опубліковано

в ніч з суботи на неділю близько 3 ночі повертався з міста до дому через міст, в районі спуску на вокзал на тротуарі валялося купа відбитого бетону від бетонної огорожі моста - очевидно хтось добряче туди втрапив. хтось щось знає чи чув?

P.S. Дата реєстраторі не налаштована. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...