TreNeR Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:36 #301 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:36 Ні шановний, якби було ДАІ, винен був би ти 100%, так як ти пив - знаходився в стані алкогольного спяніння, а допустима у нас норма 0% проміле. Ну вообще-то допустимая норма в Украине 0,2 промилле И реально, даже если-бы Миро выпил одну бутылку некрепкого пива на мосту возле автозавода, сразу поехал в центр и попал в ту ситуацию, то через полчаса(это самое быстрое время, через которое у него-бы взяли кровь на анализ(если-бы гайцы мимо проезжали в этот момент )), все равно алкоголя в крови уже небыло-бы.
odna Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:39 #302 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:39 Молодці, товариші трєзвєнніки та язвєнніки! Хто з вас, лєсапєдістів, жодного разу не сідав за руль напідпитку (пивко теж рахується) - шаг вперьод! По-іменно, будь-ласка!Герої.. Это только тебе одному хватило .... мужества рассказать все, как есть, здесь, на публике. Сам ты - герой... От героя слышим...
Andrew_Best Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:41 #303 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:41 Скажу, що із усіх випадків коли я спостерігав проїзд велосипедиста пішохідний перехід - у 100% випадках, ніяке падло на велосипеді на зупиняється щоб пропуститилюдей, а їде, хамло прямо перед носом у людей, але сподіваюсь колись якусь палку в колеса на переході схоплять такі їздаки, даби дружно пішоходам провчити їх. Так само сьогодні, один веломудло не пропустив мене на Київській із коляскою на переході, а пракчтично їхав на каляску, я змущений був зупинятись на дорозі. Тепер думаю про рогатку і пару камінців, бо ногами не наздожену.
Andruha_gpz28 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:51 #304 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:51 От не треба, я зупиняюся, а гарним дівчатам ще й роблю глибокий реверанс і посміхаюсь! ) Не всі хто на велосипеді - падло. )
Miro Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:52 #305 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:52 Сподіваюсь, мінуси ставлять саме непитущі? ))))) Ато щось воно нелогічно виходить. Не здається?
Andrew_Best Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:57 #306 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:57 Андрій, не всі мудаки в цьому світі, і дай Бог щоб вони боли в меншості. Але якщо взяти у процентному співвідношенні автомобілістів і велосипедистів і мудаків на цих колесах, то думаю буде порівну.
nemo Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:59 #307 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 17:59 Сподіваюсь, мінуси ставлять саме непитущі? ))))) Ато щось воно нелогічно виходить. Не здається?Ти справжній "герой".Суперменам плюси не потрібні.П.С. Пють то, напевно, всі, але не всі потім в стані алкогольного спяніня по дорогам їздять.
Vadimm Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:01 #308 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:01 ніяке падло на велосипеді на зупиняєтьсяОстаннім часом це якась повальна "мода", майже кожен день або сам з цим стикаюсь або близькі розказують. А потім дивуватимуться коли заставлять отримати велоправа і повісити номерний знак.
Andruha_gpz28 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:02 #309 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:02 Міро, та попустись ти вже, попий мінералки, охолонь. При чому тут, питущі, непитущі ? Ти знаєш, що крім ПДР існує ще елементарний здоровий глузд і інстинкт самозбереження? Тобі правильно вище писали, виїхав з дому, маєш приїхати живим і здоровим, чого я і нам всім бажаю. А те, що ти на головній, в цій країні, як відомо, для багатьох зовсім нічого не означає. Тому дивитись треба уважно, слухати, що навколо тебе відбувається і бути обережним, бо від цього залежить твоє життя. А не витріщити більма, вкрутити 35 вночі, і летіти як вар"ят назустріч невідомості. Тут ями на пів колеса, люки каналізаційні крадуть, люди і собаки на дорогу вибігають, з другорядних доріг і дворів модні пацики на машинах вилітають і т.п.Краще зроби висновки на майбутнє, і їзди акуратніше і обережніше.
vetalforever Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:08 #310 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:08 Скажу, що із усіх випадків коли я спостерігав проїзд велосипедиста пішохідний перехід - у 100% випадках, ніяке падло на велосипеді на зупиняється щоб пропуститилюдей, а їде, хамло прямо перед носом у людей, але сподіваюсь колись якусь палку в колеса на переході схоплять такі їздаки, даби дружно пішоходам провчити їх. Так само сьогодні, один веломудло не пропустив мене на Київській із коляскою на переході, а пракчтично їхав на каляску, я змущений був зупинятись на дорозі. Тепер думаю про рогатку і пару камінців, бо ногами не наздожену. 8:05 - 8:25 Соборності - Богдана Хмельницького. Ласкаво просимо на виставу
Andruha_gpz28 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:12 #311 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:12 Тепер думаю про рогатку і пару камінців, бо ногами не наздожену. 8:05 - 8:25 Соборності - Богдана Хмельницького. Ласкаво просимо на виставу Хочеш, щоб тобі в дупу з рогатки поцілили ? )))
SysR Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:12 #312 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:12 Знайомий розповідав випадок у ЄС: їхав п'яний велосипедист по головній, з другорядної автомобіль висунув носа, велосипедист впав на капот. По приїзду поліції, оштрафували обох.За що автомобіліста? Автомобіліст захищений корпусом автомобіля і водій має дбати не тільки про свою безпеку і правоту, а ще про безпеку інших учасників руху.ІМХО нехай і випив він пляшку пива, це ніяк не привід його давити. Від нього набагато менше шкоди як від бухого мажора на швидкості 100+ км у місті.
vetalforever Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:25 #313 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:25 Тепер думаю про рогатку і пару камінців, бо ногами не наздожену. 8:05 - 8:25 Соборності - Богдана Хмельницького. Ласкаво просимо на виставу Хочеш, щоб тобі в дупу з рогатки поцілили ? ))) Andrew_Best не вистрелить якшо пропущу... чи вистрелить?
Andrew_Best Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:27 #314 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:27 Знайомий розповідав випадок у ЄС: їхав п'яний велосипедист по головній, з другорядної автомобіль висунув носа, велосипедист впав на капот. По приїзду поліції, оштрафували обох.За що автомобіліста? Автомобіліст захищений корпусом автомобіля і водій має дбати не тільки про свою безпеку і правоту, а ще про безпеку інших учасників руху.ІМХО нехай і випив він пляшку пива, це ніяк не привід його давити. Від нього набагато менше шкоди як від бухого мажора на швидкості 100+ км у місті.Не факт, можна легко людину штовхнути щоб якось не так впала і все ... тАк що від пянюг чи то на колесах чотирьох чи то на двох однаково шкоди можна чекати.
Andruha_gpz28 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:28 #315 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:28 Він буде відпрацьовувати влучність вогню, щоб вже точно попасти в того, хто не пропускає на Київському майдані. )))
vetalforever Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:36 #316 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 18:36 Могу оптику для рогатки підкинути
erica Опубліковано 27 Липня, 2013 в 21:37 #317 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 21:37 Від нього набагато менше шкоди як від бухого мажора на швидкості 100+ км у місті.Але через отаких "умніків" черговий мажор \або і не мажор\ може влетіти в зупинку\пішоходів. Є ще така річ як створення аварійної ситуації, і тут ше не факт хто більше наробить біди - велосипедист "під пивом" чи тверезий автомобіліст, який неправильно повернув з другорядної.
Nokian Опубліковано 27 Липня, 2013 в 22:31 #318 Опубліковано 27 Липня, 2013 в 22:31 Ні шановний, якби було ДАІ, винен був би ти 100%, так як ти пив - знаходився в стані алкогольного спяніння, а допустима у нас норма 0% проміле. Ну вообще-то допустимая норма в Украине 0,2 промилле И реально, даже если-бы Миро выпил одну бутылку некрепкого пива на мосту возле автозавода, сразу поехал в центр и попал в ту ситуацию, то через полчаса(это самое быстрое время, через которое у него-бы взяли кровь на анализ(если-бы гайцы мимо проезжали в этот момент )), все равно алкоголя в крови уже небыло-бы. Я ніяк не хочу, щоб в Луцьку автомобілісти, пішоходи (особливо діти) стикалися з велосипедистами, котрі п,ють пиво і їздять абсолютно ігноруючи ПДД. Та й тема названа так виправдально, раз всі порушють , то й я буду.Наче це нормально.
odna Опубліковано 28 Липня, 2013 в 05:23 #319 Опубліковано 28 Липня, 2013 в 05:23 Та й тема названа так виправдально, раз всі порушють , то й я буду.Наче це нормально. Вы, уважаемый, видите оправдание в названии. Это закономерно, с точки зрения психологии.Я в нем видала всегда философский смысл - нарушаем, потому что жизнь сложная штука и иногда диктует свои правила.
SysR Опубліковано 28 Липня, 2013 в 13:48 #320 Опубліковано 28 Липня, 2013 в 13:48 Але через отаких "умніків" черговий мажор \або і не мажор\ може влетіти в зупинку\пішоходів. Є ще така річ як створення аварійної ситуації, і тут ше не факт хто більше наробить біди - велосипедист "під пивом" чи тверезий автомобіліст, який неправильно повернув з другорядної.Велосипедист спричинить наїзд мажора на зупинку громадського транспорту, так і бачу заголовки газет. Ти зі сторони себе чуєш А тепер розглянемо ситуацію з іншого боку, чому всі накинулись на Міро, водія ми вже в розрахунок не берем? По-перше, велосипедист був правий, він їхав по головній. По-друге, водій котрий не надав перевагу, замість того щоб надати допомогу потерпілому, утік з місця ДПТ По-третє, а чому ніхто не припускає що водій також був під градусом, інакше чому він утік? По-четверте, пляшку пива в розрахунок можна не брати, він не автомобіліст і тим більше у діючу норму для автомобілістів 0.2 проміле він вклався. 90% ДТП на дорогах стаються через нехтування ПДР. Додано: з таким же успіхом перерахувати в розряд "умінків" можна всіх збитих пішоходів, бо не вміють по зебрі ходити, але у такій ситуації чомусь завжди водій винен.
natovec Опубліковано 28 Липня, 2013 в 19:41 #321 Опубліковано 28 Липня, 2013 в 19:41 А тепер розглянемо ситуацію з іншого боку, чому всі накинулись на Міро, водія ми вже в розрахунок не берем? просто водія на форумі нема, а велосипедист є)) тому тут очевидно кого треба "чмирити"
TARAS96 Опубліковано 28 Липня, 2013 в 21:18 #322 Опубліковано 28 Липня, 2013 в 21:18 Але ж така ситуація може статися з кожним (і неважливо після пива чи соку), а що б трапилося якби він їхав 1,5-2 сек раніше?З цієї історії варто для себе висновки зробити, а не відразу"чмирити"
odna Опубліковано 29 Липня, 2013 в 04:24 #323 Опубліковано 29 Липня, 2013 в 04:24 Та, ладно, ничего не мешает чмырить и делать выводы одновременно. А причина чмырения в том, что наш друг не вызвал гайцов, потому что от него пахло пивом, в том числе. И дело вовсе не в процентах алкоголя. А человеку, даже и без пива, ситуация может показаться страшнее, чем есть, тем более ночью. И 35 км в час, и мажоры летящие. Судить сейчас сложно. ДТП не оформлено, факты не зафиксированы. Значит, не было ДТП. Нам остается верить, или нет. И чмырить от нечего делать
vetalforever Опубліковано 29 Липня, 2013 в 05:47 #324 Опубліковано 29 Липня, 2013 в 05:47 Який байк в міро? Часом не білий GIANT? Ранок понеділка не перестає дивувати:1. Двопідвідс...здається ардіс.. чорний. винниченка-драмтеатр проїхало на червоне2. Шосейний...колір лагуни..там-там-перемоги. Дівчино, якшо ви тутечки будете пробігати очима, прошу, ВИТЯГУЙТЕ ВАШІ РУКИ ХОЧ ПРИ В"ЇЗДІ НА КІЛЬЦЕ. ДякуюВідчуваю рогатку тре монтувати на руль, а не давати її Andrew_Best
TreNeR Опубліковано 29 Липня, 2013 в 05:59 #325 Опубліковано 29 Липня, 2013 в 05:59 Який байк в міро? Часом не білий GIANT?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.