Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

А чому три? То ж по 2 бакса за запрошеного?

Так, 2 запрошення для 4$.

3 - це для максимальної кількості купонів за день в грі 4$ + 2$ + декілька центів за власну гру.

• Дякую! 1
  • Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
56 minutes ago, MaestroA said:

Так

А тобі вдавалось скільки фейкових логінів в Алі через браузер робити з одного (свого) телефона?

Опубліковано
5 хвилин тому, yu2007 сказано:

А тобі вдавалось скільки фейкових логінів в Алі через браузер робити з одного (свого) телефона?

Фейковий зі свого роблю один - з іншої мережі. А далі в хід йдуть телефони людей поряд.

• Дякую! 1
Опубліковано
7 minutes ago, MaestroA said:

Фейковий зі свого роблю один - з іншої мережі. А далі в хід йдуть телефони людей поряд.

О, а я з опису зрозумів, що можна анлімітед лівих акаунтів з одного телефона)))

Опубліковано
46 хвилин тому, yu2007 сказано:

О, а я з опису зрозумів, що можна анлімітед лівих акаунтів з одного телефона)))

Можна, але з різних точок доступу.

Опубліковано (змінено)
3 hours ago, MaestroA said:

Сходіть з мобільного (тільки так) за посиланням

Сходив через браузер, вибрав хард і опен. Але видно я вже залогінений був, бо реєструватись не запропонувало. Тобі це дало щось?

пс. Поміняв бали на купон 4 бакса. Порадьте, що цікавого купити до 9 баксів :)))

Вчорашні 2 бакса потратив на базове реле сонофф (4 з копійками коштувало),

давно хотів спробувати, а тут така халява))) Що з соноффа є ще цікавеньке до 10 баксів? Може якась бюджетна модель вимикача чи розетки? 

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано
44 минуты назад, yu2007 сказал:

Сходив через браузер, вибрав хард і опен. Але видно я вже залогінений був, бо реєструватись не запропонувало. Тобі це дало щось?

пс. Поміняв бали на купон 4 бакса. Порадьте, що цікавого купити до 9 баксів :)))

Вчорашні 2 бакса потратив на базове реле сонофф (4 з копійками коштувало),

давно хотів спробувати, а тут така халява))) Що з соноффа є ще цікавеньке до 10 баксів? Може якась бюджетна модель вимикача чи розетки? 

На Алі є офіційний магазин Соноффа, там якраз весь асортимент і побачиш. На 4pda є порівняльна таблиця усіх гаджетів Соноффа. Мені цікаве реле Pow R2 і TH16 з датчиками, розетки у них були по амперажу слабенькі, тому для бойлера я взяв собі Blitz Wolf.

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, nickel сказано:

А що з монетами можна толкове зробити? Назбиралося їх трохи.

Трохи, то скільки, якщо не секрет?

Монети можна:

* обміняти на купони Aliexpress (діють на все; як їх обмінювати на постійній основі - не знаю, лише вдавалося при конкретній пропозиції Аліекспрессу);

Спойлер

01.thumb.jpg.039c844725aa59b6a8d1b724734a9d1c.jpg

* обміняти на спеціальні купони (діють лише на первні магазини; обміняти можна як в особистому кабінеті так і на сторінці товарів);

Спойлер

02.thumb.jpg.309caecd861bf8bc4f6849b7209b277a.jpg image.thumb.png.a61f70fb8ac34c7ef35a33043918f7af.png

* обміняти на товар, доплативши 0,01$ (але це якийсь на*об від Алі, тому що або товар не в наявності для обміну, або платна доставка, або наявність в рф, Іспанії, США тощо без доставки в Україну);

Спойлер

05.thumb.jpg.41a43b4b54520e1c73e748d708b528cd.jpg 06.thumb.jpg.ad97a2721e55280d46e4812f62af3c25.jpg

* частково ними доплатити (нічого цікавого там не зустрічав).

Спойлер

07.thumb.jpg.c48e2a118bddd02ea5b6fa1782ebbad0.jpg

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
6 годин тому, yu2007 сказано:

Поміняв бали на купон 4 бакса. Порадьте, що цікавого купити до 9 баксів :)))

Переглянув, що купував я на суму ~8$ (в якості ідей):

Змінено користувачем MaestroA
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
On 15.01.2021 at 11:24, MaestroA сказано:

Бордівці, допоможіть, будь ласка!

Ставки піднімаються, і хочу спробувати отримати бонусні 20$ через послугу "Бонусні друзі".

Сходіть з мобільного (тільки так) за посиланням:

https://a.aliexpress.com/_A800TX

Виберіть "Сложный - Открыть", потім при реєстрації вкажіть фіктивну/вигадану електронку та пароль, потім ще раз "Открыть".

Показати прихований контент

253610670__2021-01-15_11-08-14.thumb.jpg.c3d37d6c0637ae528b2c42a8beccde3f.jpg

Усім буду вдячний за допомогу та обов'язково поділюся досвідом!

Розібрався! "Довга пісня". Дякую тим небагатьом, хто підтримав, але нічого не вийшло. Щоб отримати халявні 10$, - потрібно 15 "підтримань" з щойностворених аккаунтів Алі. 20$ - 30 переходів за лінком з реєстрацією.

Як вияснив в ході іншої гри Аліекспресу, з одного телефону можливо зареєструвати багато аккаунтів, але лише з різних мереж інтернету. На все про все 24 год. Тому 15 (і тим паче 30) таких маніпуляцій є проблемними.

Повертаємось до гри "ДРУЗІ КУПОНІВ". Помітив цікаву деталь: за першу гру через запрошення свіжий аккаунт отримує біля 3000 балів, + ще 3 гри по запрошенню уже від "свіжого" і маємо:

3000+1000+1000+1000=6000=12$

Спойлер

_2021-01-18_23-03-10.thumb.jpg.8005d2b72c1c7210aaef1e5d0d27eec2.jpg

Отже, щодо ефективності витрату часу (кількість фіктивних реєстрації, далі "фр") до винагороди:

• "БОНУСНІ ДРУЗІ": 15 фр = 10$ (невідомі умови оплати бонусними $);
  • "БОНУСНІ ДРУЗІ": 30 фр = 20$ (невідомі умови оплати бонусними $);
  • "ДРУЗІ КУПОНІВ": 3 фр = 4$+2$ (оплата від 8$+4$, до 50% суми);
  • "ДРУЗІ КУПОНІВ": 1 реальна реєстрація + 3 фр = 12$ (оплата від 18$, до 67% суми).

Останній варіант дуже навіть привабливий. На практиці, для прикладу: SSD 128 ГБ = 185,84 грн. Як вам?

Змінено користувачем MaestroA
  • Дякую! 1
Опубліковано
12 годин тому, MaestroA сказано:

Отже, щодо ефективності витрату часу (кількість фіктивних реєстрації, далі "фр") до винагороди:

• "БОНУСНІ ДРУЗІ": 15 фр = 10$ (невідомі умови оплати бонусними $);
  • "БОНУСНІ ДРУЗІ": 30 фр = 20$ (невідомі умови оплати бонусними $);
  • "ДРУЗІ КУПОНІВ": 3 фр = 4$+2$ (оплата від 8$+4$, до 50% суми);
  • "ДРУЗІ КУПОНІВ": 1 реальна реєстрація + 3 фр = 12$ (оплата від 18$, до 67% суми).

Останній варіант дуже навіть привабливий. На практиці, для прикладу: SSD 128 ГБ = 185,84 грн. Як вам?

Умови то шикарні, якщо їх робити на нових користувачів, дають червоні купони 10/10.01 і 20/20.01, але якщо на власний основний аккаунт ви просто робите замовлення і все ок, то на нового користувача замовлення можуть закрити, і весь час втрачено марно. Тому третій і четвертий варіант, з точки зору економії часу кращий, з точки зору економії коштів перші два.

Опубліковано (змінено)
14 hours ago, MaestroA said:

Як вам?

Ali-козалежність прогресує? :) Вже сам відчув, що підсідаю))

По темі. Вирішив зібрати за день 4+2 бакса (до того більше двох ФР не робив). «Заробив» 3000 + 140 балів (140 дало за перше тапання по екрану). На вибір було обміняти 1100, 2100, 3100 балів. Обміняв 2100, здійснив купівлю. А от 1100 стало неактивним (бо ж лишилось 1040 балів). Я думав 1100 зміниться на 1000, але фіг там. Так 2 бакса і «згоріло».

І ще питання про реєстрацію нового реального акаунту (описаний тобою 4 варіант). Ім’я, адреса і картка можуть бути такими ж, що й в основному акаунті? Скільки таких «реальних» акаунтів ти вже створив? Після першої гри треба відразу запрошувати ще трьох чи спочатку підтвердити мейл? 

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, yu2007 сказал:

Ім’я, адреса і картка можуть бути такими ж, що й в основному акаунті? 

Не можуть. Гроші з картки списало, Алі повідомив про блокування покупки, щось запропонував (чи то пройти аутентифікацію чи що, вже не пам'ятаю), я проігнорував і через декілька днів гроші повернулися на карту. По чому заблокували (ІР чи поштова адреса чи дані карти) не вникав. Бавився з новорегом по іншій акції, але суть та ж сама.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
Опубліковано
13 minutes ago, nickel said:

Не можуть. Гроші з картки списало, Алі повідомив про блокування покупки, щось запропонував (чи то пройти аутентифікацію чи що, вже не пам'ятаю), я проігнорував і через декілька днів гроші повернулися на карту. По чому заблокували (ІР чи поштова адреса чи дані карти) не вникав. Бавався з новорегом по іншій акції, але суть та ж сама.

Зрозуміло.

Минулого року якось дитина каже: мені треба кольорові гумки, знайшла на алі. Зареєструвала в телефоні акаунт (отримала халявний 2 баксовий купон), ввела нашу адресу і банківську картку дружини. Посилка прийшла.

Сам на днях, як пробував розібратися з цими "купонодрузями", залогінився раз через реальну гугловську пошту (замість створення фейкового користувача). Відповідно отримав стандартний купон за новорега. Чому добру пропадати :)? Ввів картку Моно (в старому акаунті приватівська), змінив дві літери в імені латиницею, замовив чохол. Щойно подивився - замовлення відправлене.

Опубліковано

24 хвилин тому, yu2007 сказано:

Я думав 1100 зміниться на 1000, але фіг там.

Так, після стартової власної гри кількість балів в "обміннику" на поточний раунд (10 год.) залишаються фіксованими.

29 хвилин тому, yu2007 сказано:

140 дало за перше тапання по екрану

Теж це помітив. Один тап - 140 балів, максимально тапів сьогодні - 40 балів. Гра ще та! :)

До речі, ще однин цікавий момент: кількість сприйнятих грою тапів залежить від потужності телефону. Потужніший телефон - більше (на Google Pixel 3 пробиваю до кінця шкали, на слабших - це нереально). Хоча, як бачимо, це на кількість балів в результаті впливає, м'яко кажучи, дивно.

50 хвилин тому, yu2007 сказано:

Скільки таких «реальних» акаунтів ти вже створив?

Поки жодного.

48 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ім’я, адреса і картка можуть бути такими ж, що й в основному акаунті?

Можуть, але з нюансами. Див. посилання нижче.

38 хвилин тому, nickel сказано:

Не можуть. Гроші з картки списало, Алі повідомив про блокування покупки, щось запропонував (чи то пройти аутентифікацію чи що, вже не пам'ятаю), я проігнорував і через декілька днів гроші повернулися на карту. По чому заблокували (ІР чи поштова адреса чи дані карти) не вникав. Бавався з новорегом по іншій акції, але суть та ж сама.

Мабуть, ти робив все прямолінійно.

Тут аліекспресс-маньяки все пояснили по нових реєстраціях:

https://www.pepper.ru/discussions/kak-sozdat-neskolko-novykh-akkauntov-aliexpress-bez-bana-50500

Будемо експерементувати! ;)

Опубліковано
5 minutes ago, MaestroA said:

Можуть, але з нюансами. Див. посилання нижче.

Основна умова - новий номер телефону? Ну купівлею нового стартового я вже точно займатися не буду)))

Вище зазначив, що заюзав 2-баксовий купон в новому акаунті (після входу через гуглопошту). Вказав той самий телефон, що й в старому. Пише наразі "товар відправлено".

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

Основна умова - новий номер телефону?

Ніби так, але основна теза, що номер телефону може бути й неіснуючим.

• Дякую! 1
Опубліковано
14 minutes ago, MaestroA said:

Ніби так, але основна теза, що номер телефону може бути й неіснуючим.

Не зовсім розумію, як без реального номеру можна обійтися. Загалом замовляю на Алі нечасто, 10-15 відправлень на рік. Дружина ще менше. Дружині недавно зателефонував кур'єр Містекспреса і приніс додому. З укрпошти теж телефонують за безтрекові посилки (прийдіть заберіть). Нова пошта ніби як теж комунікує смсками (відправлення № прямує до вас на відділення)... 

Опубліковано
3 хвилин тому, yu2007 сказано:

Не зовсім розумію, як без реального номеру можна обійтися. Загалом замовляю на Алі нечасто, 10-15 відправлень на рік. Дружина ще менше. Дружині недавно зателефонував кур'єр Містекспреса і приніс додому. З укрпошти теж телефонують за безтрекові посилки (прийдіть заберіть). Нова пошта ніби як теж комунікує смсками (відправлення № прямує до вас на відділення)... 

Укрпошта, Нова Пошта - без проблем отримати по паспорту, а відслідковувати рух і прибуття на сайтах.

Meest - можна змінити номер телефону відправлення через дзвінок на гярячу лінію.

• Дякую! 1
Опубліковано
1 час назад, MaestroA сказал:

Мабуть, ти робив все прямолінійно.

Та я спеціально робив прямолінійно, хоча потім і шкодував - купон був жирний в новорега.

Навіть без твого посилання я розумів, що ніхто ж вручну адреси не перевіряє. І можна спотворюючи їх зробити "різними" для алгоритму. Мій браузер по замовчуванню Опера з вбудованим впн, змінити ІР не проблема як і куки почистити на всякий випадок. В Приваті можна легко робити віртуальну карту хоч на кожну покупку і потім видаляти. І я думаю мене по номеру карти й блоканули, здається навіть писали щоб змінив карту чи щось схоже. Але основний акаунт не чіпають, я вже після цього робив замовлення з основного тією ж картою.

• Дякую! 1
Опубліковано
55 хвилин тому, MaestroA сказано:

Укрпошта, Нова Пошта - без проблем отримати по паспорту, а відслідковувати рух і прибуття на сайтах.

Meest - можна змінити номер телефону відправлення через дзвінок на гярячу лінію.

є маленькі нюанси - наприклад, китайці не завжди відправляють з треком, і не завжди дають коректний трек номер

ще - мої три посилки Новою поштою їздили в Ківерці і Піддубці, ще три - Укрпоштою не на ті відділення. а в Міст-експреса є "урізані" треки - коли всю дорогу вони не трекаються, а смс приходить по факту доставки в поштомат - не впевнений, що ти їх "перехопиш" через "гарячку".

так що номер - важливий.

• Дякую! 1
Опубліковано
8 хвилин тому, rrid сказано:

є маленькі нюанси - наприклад, китайці не завжди відправляють з треком, і не завжди дають коректний трек номер

ще - мої три посилки Новою поштою їздили в Ківерці і Піддубці, ще три - Укрпоштою не на ті відділення. а в Міст-експреса є "урізані" треки - коли всю дорогу вони не трекаються, а смс приходить по факту доставки в поштомат - не впевнений, що ти їх "перехопиш" через "гарячку".

так що номер - важливий.

Хз, в мене за більше 100 покупок подібних ситуацій не було.

Але, думаю, що знайти свою посилку з трек-номером і доступом до аккаунту завжди можна, навіть якщо й зі складнощами.

А якщо вже й не отримав, то Ali гроші поверне.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...