Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 часов назад, MaestroA сказал:

Таки знайшов, як обмінювати монети на купони Aliexpress.

Через гру "Фантастична ферма" в додатку.

Скрыть контент

Та я  це відразу бачив, але з тими купонами також, здається, є нюанси. Вже не пам'ятаю, чи то купони конкретного магазину, тобто діють лише в конкретному магазині чи від суми діють, типу 2 долари знижки на покупці більше як на 200 доларів. Але пробуй, розкажеш.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
5 годин тому, nickel сказано:

Та я  це відразу бачив, але з тими купонами також, здається, є нюанси. Вже не пам'ятаю, чи то купони конкретного магазину, тобто діють лише в конкретному магазині чи від суми діють, типу 2 долари знижки на покупці більше як на 200 доларів. Але пробуй, розкажеш.

Вже попробував.

Але взагалі з купонами все досить просто:

• копони від магазину - оранжеві (відповідно, діють лише на товари конкретного магазину),
  • купони від Aliexpress - червоні (діють на все).

На кожному з них вказано термін дії та скільки знижки і від якої суми (в моєму випадку -$6 на покупку від $60).

Купон ще не почав свою дію. Буде діяти з 21.06-26.06 у період "Літнього розпродажу".

Спойлер

500351033__50.thumb.jpg.28fe03607450eb5f88846de77a9ceecf.jpg 1007315960__55.thumb.jpg.1ffce4764ad7e0cba3e5b9ebac1637b6.jpg

Опубліковано
23 минуты назад, MaestroA сказал:

Вже попробував.

Але взагалі з купонами все досить просто:

• копони від магазину - оранжеві (відповідно, діють лише на товари конкретного магазину),
  • купони від Aliexpress - червоні (діють на все).

На кожному з них вказано термін дії та скільки знижки і від якої суми (в моєму випадку -$6 на покупку від $60).

Купон ще не почав свою дію. Буде діяти з 21.06-26.06 у період "Літнього розпродажу".

Показать контент

500351033__50.thumb.jpg.28fe03607450eb5f88846de77a9ceecf.jpg 1007315960__55.thumb.jpg.1ffce4764ad7e0cba3e5b9ebac1637b6.jpg

З купонами просто та не зовсім. Дали червоний купон на все, купую, а показує, що доступних до використання купонів немає.

• +1 1
Опубліковано
17 минут назад, nickel сказал:

показує, що доступних до використання купонів немає.

вони ще бувають або на певну групу товарів, або на конкретний товар з переліку продавця

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, nickel сказано:

З купонами просто та не зовсім. Дали червоний купон на все, купую, а показує, що доступних до використання купонів немає.

Купували через додаток? Скоріш за все, монети чи купони продавця знизили ціну товару в кошику і вона вже не проходила по критерію мінімальної ціни купона Aliexpress.

2 годин тому, Saddy сказано:

вони ще бувають або на певну групу товарів, або на конкретний товар з переліку продавця

Ні, не бувають. Купони Aliexpress діють на будь-які товари при виконанні умов суми понад (рахується ціна товарів вже за мінусом купонів продавця, знижки за монети та інших дисконтів) та терміну купону.

Змінено користувачем MaestroA
  • +1 1
Опубліковано
3 годин тому, nickel сказано:

а буває, що купон ще не діє :)

3 годин тому, MaestroA сказано:

• +1 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Допоможіть знайти кабельок. В пріоритеті низька ціна.

Спойлер

H76cb98135ab448efbf78f6437960b5012.jpg

Але саме такий, а не такий для об'єднання мікрофону з навушнкиками

Спойлер

H860be7d4b87a451d9efdc829bd396e20i.jpg

Опубліковано
41 минуту назад, nickel сказал:

Допоможіть знайти кабельок. В пріоритеті низька ціна.

Показать контент

H76cb98135ab448efbf78f6437960b5012.jpg

Але саме такий, а не такий для об'єднання мікрофону з навушнкиками

Показать контент

H860be7d4b87a451d9efdc829bd396e20i.jpg

https://a.aliexpress.com/_uW7g5Y

вроді тут є одним з варіантів

Опубліковано
11 часов назад, Pavelix сказал:

https://a.aliexpress.com/_uW7g5Y

вроді тут є одним з варіантів

Та це дорожче ніж я знайшов за 77 грн з доставкою, а мені треба ще дешевше :)

Опубліковано
16 хвилин тому, nickel сказано:

а мені треба ще дешевше :)

тоді два штекера "папа" і один "мама" по 5 грн, шнурок від старих навушників і паяльник :)

• Ха-ха 1
Опубліковано
5 хвилин тому, vampirich сказано:

тоді два штекера "папа" і один "мама" по 5 грн, шнурок від старих навушників і паяльник :)

штекери за 5 грн розваляться

Опубліковано
35 минут назад, nickel сказал:

Та це дорожче ніж я знайшов за 77 грн з доставкою, а мені треба ще дешевше :)

Та вроді ж не такі великі гроші )) по сучасним міркам то) є ризик що те що буде ще дешевше - розвалиться або не буде норм працювати довго...

• +1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, Pavelix сказано:

Та вроді ж не такі великі гроші )) по сучасним міркам то) є ризик що те що буде ще дешевше - розвалиться або не буде норм працювати довго...

+ в дешмані китайці примудряються мідь заміняти якоюсь фігнею 

Опубліковано
7 минут назад, Pavelix сказал:

Не факт, що дорожче буде якіснішим, а дорожче лише через використання декоративних алюмінієвих елементів.

Гроші невеликі, але й не повинен кабель коштувати дорожче за приблуду, яку я хочу підключити. :) Вже знайшов за 63 грн, точніше Алі сам запропонував. Дивні в нього алгоритми, прямий пошук нічого не дає, зате потім Алі сам підсовує те що шукав, тому й не спішу з покупкою.

Опубліковано (змінено)

Не відкриваються сторінки. Пошук працює,  а вибрати не можна. Історію в хромі почистив, пароль змінив. Що може бути?

Змінено користувачем deluxkangoo
Опубліковано
1 хвилина тому, deluxkangoo сказано:

Не відкриваються сторінки. Пошук працює,  а вибрати не можна. Історію в хромі почистив, пароль змінив. Що може бути?

які сторінки?

Опубліковано
Только что, deluxkangoo сказал:

Не відкриваються сторінки. Пошук працює,  а вибрати не можна. Історію в хромі почистив, пароль змінив. Що ще може бути?

В мене в Опері летить розмітка сторінок, неможливо користуватися Алі, то вмикаю вбудований в Оперу впн і сторінка виглядає по людські. Можливо це пов'язано з тим, що Опера краде кешбек, бо шукав чим вилікувати, знайшов як краде кешбек Драйв2 і тому в багатьох також злітає розмітка сторінки. Може і Хром схожим зайнявся.

image.thumb.png.ab8b855a60e4326a6a36dcd393f0921e.png

Опубліковано
1 хвилина тому, deluxkangoo сказано:

Як би я ненабирав переадресує на кацапський. Поставив оперу , включив впн, ніби працює.

https://best.aliexpress.com/?lan=en&spm=a2g0s.9042311.0.0.1c014c4d8a0eTr

Опубліковано
35 хвилин тому, nickel сказано:

Може і Хром схожим зайнявся.

в мене в хромі ок. а в мозілі і на компі і на телефоні така фігня на російському експресі.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...