Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 09.06.2019 в 10:51, Carlsson сказав:

якось все обійшлося. dhl-ом посилка йшла від США до Німеччини, далі її перепакували і відправили в Україну іншою поштою . логістика на 5+ )

Показати  

Мене дшл вразив, він звісно дорогий, користувався лиш раз, декілька днів назад, але був в шоці,  три дні доставка з Сингапуру мені в руки під підпис на їхньому планшеті. 

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
  В 21.06.2019 в 09:37, zaHARE сказав:

обмеження хіба не з 1-го липня починає діяти?

Показати  

ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін до Податкового кодексу України ....

З 1 січня 2019 року по 30 червня 2019 року не є об’єктом оподаткування ... до 150 євро, а з 1 липня 2019 року - до 100 євро для фізичної особи в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях 

Опубліковано
  В 22.06.2019 в 07:42, Carlsson сказав:

ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін до Податкового кодексу України ....

З 1 січня 2019 року по 30 червня 2019 року не є об’єктом оподаткування ... до 150 євро, а з 1 липня 2019 року - до 100 євро для фізичної особи в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях 

Показати  

Я так розумію,що поки нема механізму як ця кухня має працювати. Тому посилки більше норми проходять.

Опубліковано

а чого мають НЕ проходити? Сплатити митні збори - це твій обов'язок :) і твої проблеми... А вони потім рахуночок пришлють :) Чи вже відразу штраф за порушення митного законодавства і ухиляння від сплати митних зборів :) В нас це було б не дивно

Опубліковано (змінено)
  В 24.06.2019 в 06:37, jack74 сказав:

А вони потім рахуночок пришлють :) Чи вже відразу штраф за порушення митного законодавства і ухиляння від сплати митних зборів

Показати  

шонібудь.

якщо на посилку нараховується мито - отримувач це побачить у супровідних документах (чи повідомленні від брокера), і сплата платежів - буде підставою видачі коробочки перевізником, нікому вдогонку\потім ніяких рахунків не виставляють.

В 24.06.2019 в 06:28, zaHARE сказав:

Я так розумію,що поки нема механізму як ця кухня має працювати. Тому посилки більше норми проходять.

Показати  

не освоїли механізму котролю кількості відправлень на 1 отримувача за 1 календарний місяць (коли була мова про 3 посилки / 30 днів), тому пішли найпростішим шляхом - урізати безмитний поріг...

Змінено користувачем Deemon
  • +1 2
Опубліковано
  В 24.06.2019 в 09:53, Deemon сказав:

шонібудь.

Показати  

можливо, я ж не стверджую :) я в механізм не вникав. Я лише маю на увазі, що в нашій країні можна чекати будь-якого "сюрпризу" від державоньки

Опубліковано (змінено)
  Цитувати

28.06.2019, 09:18

Посылки до 100 евро. Как изменятся правила ввоза в Украину с июля

Показати контент

Показати  

Змінено користувачем jack74
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Ну що, хто вже пробував робити замовлення після зміни митних правил? 

Мається на увазі замовлення, що перевищують ліміт - електроніка, одяг тощо. 

Митники дивляться на вартість, яку вказав китаєць в CN22, чи оцінюють самі по каталогу?

Опубліковано

@Saddy в тебе хоч одна китайська посилка була на митному огляді? (коробка\конверт приходить в запломбованому митницею пакеті).

якщо ні - забий, шмонають європейські\американські, азіатські дрібні відправлення практично ніколи.

Опубліковано

Теоретично зараз можуть більше перевіряти,  якщо в описі слово телефон буде.  Після зниження ліміту мало який телефон можна чесно (в межах ліміту)  підібрати,  тому їх шанси щось скосити виросли помітно.  Тому мали б більше перевіряти,  але як там в них з часом на це і чи матимуть бажання фактично невідомо. 

Чекати кілька місяців реальних відгуків... 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підскажіть, хто зможе допомогти із замовденням на Алі? Недороге замовлення - в районі 300 грн...  Дякую.

Опубліковано
  В 31.07.2019 в 20:26, Nana сказав:

Підскажіть, хто зможе допомогти із замовденням на Алі? Недороге замовлення - в районі 300 грн...  Дякую.

Показати  

Можу навчити замовляти самостійно. :) (безкоштовно)

Опубліковано

Так і передам безпосередньому замовнику.) Але може хтось виявить бажання допомогти?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
  В 31.07.2019 в 20:41, Nana сказав:

Так і передам безпосередньому замовнику.) Але може хтось виявить бажання допомогти?

Показати  

як саме? знайти товар, кинути у кошик, зареєструвати аккаунт?

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано
  В 31.07.2019 в 20:41, Nana сказав:

Показати  

Замовити замість вас на ваш адрес? 

• 2 місяця потому...
Опубліковано

при відкритті диспуту коли обираєш "Товар повреждён" випадають для вибору два варіанта, "Корпус товара сломан" або "Товар доставлен повреждённым"... Хтось стикався, яка різниця? Є якісь "підводні камені", "правильний" і "неправильний" вибір?

Опубліковано (змінено)

Нема. Цей факт може змінити відповіді на моє запитання?

Змінено користувачем jack74
  • -1 1
Опубліковано
  В 22.10.2019 в 06:40, jack74 сказав:

Це міняє відповіді на моє запитання?

Показати  

це може суттєво поміняти рішення модераторів алі.

як на мене, краще вибирати "Товар доставлен повреждённым"

Опубліковано
  В 22.10.2019 в 06:49, Saddy сказав:

це може суттєво поміняти рішення модераторів алі.

Показати  

Ну це само-собою зрозуміло, якщо виставляють вибір варіанту. Тому й запитую в знаючих.

В 22.10.2019 в 06:49, Saddy сказав:

як на мене, краще вибирати ...

Показати  

тобто точно не знаєш... ?

• -1 1
Опубліковано
  В 21.10.2019 в 21:27, jack74 сказав:

Є якісь "підводні камені", "правильний" і "неправильний" вибір?

Показати  

щоб правильно обрати стратегію, потрібно знати який товар, яке пошкодження, яка була упаковка.

поки що це розмова ні про що

Опубліковано (змінено)

Короче, що ж ти там таке замовив, що не можеш признатися)))))

Змінено користувачем Saddy
Опубліковано

бл..., бабу надувну замовив! :D

яка різниця шо я замовив?! Ти ж все-одно не знаєш яка відмінність в тих варіантах! Бо знав би, то написав би вже. Я ж не питаю як вести диспут! Я задав чітке запитання.

Раз там є два варіанта, знач є якась відмінність! Підозрюю, що то просто "складнощі перекладу", тому й здається нам, "рускоязичним", що то начеб-то те ж саме, але 100% там є якась відмінність

• -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...