Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

замовляв плаття з Алі. 3 різні посилки і продавці. В двох все без проблем, в третій фасон не відповідає опису товару, криве пошиття і брак пошиття. Фото, опис невідповідностей і браку. Відкрив спор.

Алі через пару днів спор в мою сторону, і вернули всю суму

Опубліковано

Я вже давно купую на joom.com. Асортимент менший, ціни однакові, буває й дешевше, якщо на акцію попасти. Є великий плюс: товар не прийшов в вказаний термін - гроші повернули, не відповідає опису - вертають. Короче сайт на стороні покупця. Мені вже два рази приходило замовлення після закінчення терміну доставки, написав в підтримку: "Що робити...?" Отримав відповідь: "Залиште собі"

Опубліковано
11 минут назад, sasha2008lk сказал:

ціни однакові, буває й дешевше

можна скріни, а то в упор не бачу навіть близько однакової ціни

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Saddy сказано:

цікавить конкретний товар? чи весь асортимент? )))

дочка на джумі замовляла якісь дрібнички в межах 20 грн за одиницю. Безкоштовна доставка на Укрпошту. 4 посилки дійшли за 2 місяці. з них місяць по Україні (не відслідковувані)

Змінено користувачем rl72
Опубліковано (змінено)
8 годин тому, Saddy сказано:

Замовляв https://www.joom.com/ru/orders/5adf79fc10014938c99b639d, на алі https://ru.aliexpress.com/w/wholesale-433-%D0%9C%D0%93%D1%86-RF-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D0%BA.html?spm=a2g0v.search0104.0.0.2a032fe2QEQuD4&initiative_id=SB_20180806195045&site=rus&groupsort=1&SortType=price_asc&g=y&SearchText=433+МГц+RF+передатчик+приемник

Була знижка 

Спойлер

269831184_2018-08-0706-55-04.thumb.png.58419284f32169a3b6feacd4319943ce.png

Змінено користувачем sasha2008lk
Опубліковано

Короче писав про алік на попередній сторінці. Причина бана - не залишав відгуки до покупок. Нє ну нахера воно мені треба? Придурки. Ше й за пусту посилку гроші не вернули. Короче шукаю дешеву альтернативу аліку.

Опубліковано

В чем именно вам нужна консультация? Если по поводу оформления покупок, то там все так интуитивно просто, я с первого раза все сделал правильно. Но если вас интересует общая атмосфера алиэкспресса, то вот вам несколько пунктов: для начала следите за всеми акциями, порой скидки ну очень шикарные, до 60%  доходило, и это не на мелочуху всякую. Далее смотрите аналогичные позиции, порой бывает что разные продавцы продают один и тот же товар, читайте отзывы и выбирайте лучшего.Так же как опытный пользователь советую вам зарегистрироваться еще и здесь:  https://smarty.sale/ua/shops/aliexpress , это поможет вам дополнительно сэкономить при любой покупке.

• -1 7
Опубліковано
49 хвилин тому, Beckley сказано:

хорошая система трекинга, возможно она и ваш товар в базе имеет

археолог-бот-дебіл?

Опубліковано
On ‎11‎.‎08‎.‎2018 at 22:29, seolutsk сказано:

Причина бана - не залишав відгуки до покупок.

А отримання товару хоч підтверджував чи просто отримав і забив?

Опубліковано
14 минут назад, SunSeth сказал:

А отримання товару хоч підтверджував чи просто отримав і забив?

так без підтвердження замовлення автоматично закривається.

навіть якщо отримав і не підтвердив, лічильник захисту автоматом зменшується до 10 днів, щоб швидше закрити замовлення.

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Поділіться, будь ласка, досвідом, хто де купує товари крім Алі і на які проблеми, переваги  і недоліки наткнувся в міру використання сервісу?  Сам купував лиш на Алі, от і задумуюсь, може є ще вигідніші магазини, а я щось на одному зациклився ... 

• 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, nickel сказано:

тут тема в тему

2 годин тому, nickel сказано:

Напишіть, кому вдасться підтримати петицію, бо мені помилку видає.

і петицію ту я теж підтримав, десь години дві тому, без проблем. Тобі помилку де, при підтриманні? Чи при авторизації/реєстрації?

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
32 минуты назад, jack74 сказал:

тут тема в тему

і петицію ту я теж підтримав, десь години дві тому, без проблем. Тобі помилку де, при підтриманні? Чи при авторизації/реєстрації?

Та це ж та сама петиція. Авторизуватися дає, підтримати не дає.

Щойно хотів скопіювати текст, який показує при помилці і дало проголосувати, хоча 5-6 секунд тому не давало разів 10 підряд..

• 3 тижня потому...
Опубліковано
В 05.11.2018 в 13:01, nickel сказал:

Ще ця петиція не набрала необхідних голосів, а Міст Експрес ще одну прислав у розсилці

Не допустити збільшення оподаткування на посилки фізичних осіб

Опубліковано (змінено)
On 17.10.2018 at 21:51, NeoN сказано:

Поділіться, будь ласка, досвідом, хто де купує товари крім Алі і на які проблеми, переваги  і недоліки наткнувся в міру використання сервісу?  Сам купував лиш на Алі, от і задумуюсь, може є ще вигідніші магазини, а я щось на одному зациклився ... 

моніторь ціни паралельно на бенгуд і гербест,

якщо вдруг розкуриш як купувати з таобао відписуй, там дешевше, бо таобао це як наш типу пром.юа

хоча практично в більшості на аліку дешевше, хоча соноф на бенгуді взяв дешевше ніж на аліку...

Змінено користувачем Voronin10
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 26.11.2018 at 14:07, Voronin10 сказано:

соноф

а що саме брав?

треба вимикач з реле, ціни щось геть

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...