Перейти до змісту

Стоматолог

Kaccatuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 hours ago, Bliksss said:

Апну тему, сьогодні видаляли "зуб мудрості" - тріснув, варіантів спасти не було.
Видаляли в державній на пр. Волі, може б і пішов в іншу, але я вже в 7.40 ранку був там))) 

Хз, мені - зуби не часто видаляють, точніше зовсім не видаляють (не рахуючи в дитинстві),

не має з чим порівнювати, але - нормальний сервіс як на мій погляд, подвійна анестезія (перший укол не допоміг), так само чисто і сучасно як у приватних клініках. Не розумію чому - "всі" так до приватників рвуться.

P.S. До приватників - хіба що на імпланти, чи косметику, як на мій погляд.

Я в своєму рідному місті завжди ходила в державну поліклініку. Зараз вона доживає останні дні, на жаль. 

Теж завжди задавалася таким же питанням, як і Ви)

• +1 1
  • Відповідей 435
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
17 годин тому, Bliksss сказав:

Не розумію чому - "всі" так до приватників рвуться.

Ну видаляти таки більшість ходить в державну. Сам там був двічі цього року. Все пройшло ок.

• +1 1
Опубліковано
19 hours ago, Bliksss said:

Апну тему, сьогодні видаляли "зуб мудрості" - тріснув, варіантів спасти не було.
Видаляли в державній на пр. Волі, може б і пішов в іншу, але я вже в 7.40 ранку був там))) 

Хз, мені - зуби не часто видаляють, точніше зовсім не видаляють (не рахуючи в дитинстві),

не має з чим порівнювати, але - нормальний сервіс як на мій погляд, подвійна анестезія (перший укол не допоміг), так само чисто і сучасно як у приватних клініках. Не розумію чому - "всі" так до приватників рвуться.

P.S. До приватників - хіба що на імпланти, чи косметику, як на мій погляд.

Чому всі рвуться до приватників? Тому що раніше після "державників" треба було довго і нудно перероблювати - ось чому.

• +1 2
Опубліковано
1 hour ago, Ko3bMa said:

Тому що раніше після "державників" треба було довго і нудно перероблювати - ось чому.

цей стереотип і досі існує, а даремно

Опубліковано (змінено)

Чому всі рвуться до приватників? Тому що раніше після "державників" треба було довго і нудно перероблювати - ось чому.

Підтверджую. Коли після 40 залишитеся без зубів, тоді зрозумієте, чому на зубах не потрібно економити. Видалення досить проста процедура, можна і в державного, а от з правильним лікуванням коренів ніхто задурно возитися не буде. Занесуть інфекцію, спочатку нічого, а потім років через 10 - зуб тільки на видалення. до речі скільки зараз імплант поставити?

Змінено користувачем Yurez
  • +1 1
Опубліковано

Професіонали є всюди 

В різних закладах ціни залежать від позиціювання на ринку 

Ну і є клієнти ,котрі принципово підуть туди,де просто престижніше..

В цій сфері  якість корелюється з ціною відсотків на 50 ,в кращому випадку

Опубліковано
2 hours ago, Bliksss said:

цей стереотип і досі існує, а даремно

Цей стереотип не з'явився нізвідки, та й на собі перевіряти якось не хочеться.

• +1 1
Опубліковано
3 hours ago, Yurez said:

Підтверджую. Коли після 40 залишитеся без зубів, тоді зрозумієте, чому на зубах не потрібно економити. Видалення досить проста процедура, можна і в державного, а от з правильним лікуванням коренів ніхто задурно возитися не буде. Занесуть інфекцію, спочатку нічого, а потім років через 10 - зуб тільки на видалення. до речі скільки зараз імплант поставити?

На рахунок каналів зубних, я б радів раз в рік-два робити КТ двох щелем. Мені полікував приватник зуби, і все було ок. але колі пішов на КТ виявилось, що два зуба мають пустоти в області коренів, де мала бути кістка. Якби походив ще років 5, ці зуби б просто випали. І тут не вгадаєш, як би лікар не старався, є шанс мати проблеми з коренями. При цьому без КТ навіть не задумувався б чому так і чому випали... Зараз перелікували, за пів року вже видно що кістка наростає по трохи.
https://prnt.sc/7CeJLXtwwgtk

• +1 1
Опубліковано

так отож, сам недавно зробив КТ, виявили пустоти по 5мм, і довелося переліковувати. А поки я ходив до "дуууже хороших і професійних лікарів, і недорого беруть, не те що ті пафосні Назва клініки", то я навіть і не знав про те КТ і нащо воно

• +1 2
Опубліковано
34 minutes ago, Yurez said:

так отож, сам недавно зробив КТ, виявили пустоти по 5мм, і довелося переліковувати. А поки я ходив до "дуууже хороших і професійних лікарів, і недорого беруть, не те що ті пафосні Назва клініки", то я навіть і не знав про те КТ і нащо воно

а хто направив на кт?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...