Перейти до змісту

Стоматолог

Kaccatuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Піди до нормального,ключове слово, лікаря.

Він подивиться на вік,загальний стан,місцеву картину,особливості організму і приблизно скаже всі питання ,що тебе цікавлять.

Бо так це розмова на рівні розмови)

• Відповідей 435
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:

Піди до нормального,ключове слово, лікаря.

Він подивиться на вік,загальний стан,місцеву картину,особливості організму і приблизно скаже всі питання ,що тебе цікавлять.

Бо так це розмова на рівні розмови)

Лікаря знайти нормального не питання, в мене друзі є - протезист, є навіть родич ( троюїрідній брат) - має власну стоматологічну клініку (не в Луцьку), всі кажуть - "без питань і не болить"... Хотілось почути відповідь не заангажованих людей, так би мовити - з власного досвіду )))

Опубліковано

Тупо - як болить під час, і як болить - після. Біль - нормально переношу, навіть дуже)) Люблю планувати свій час.

Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

ось це мене і цікавить, на скільки часу виб'є мене з колії, ну і сам процес - також... 

Напарник з тиждень шарився, доки рана затягнулася. Шарився, бо я тоді в торгівлі працював, а коли в нього зуб болів, то він тупо никався десь по кутках і торгував я один. Ще запам'ятав як у нього з рота тхнуло в той період, бо почистити зуби в тому районі не міг нормально.

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

Лікаря знайти нормального не питання, в мене друзі є - протезист, є навіть родич ( троюїрідній брат) - має власну стоматологічну клініку (не в Луцьку), всі кажуть - "без питань і не болить"... Хотілось почути відповідь не заангажованих людей, так би мовити - з власного досвіду )))

Ну скільки ,,власних ,, досвідів ти почуєш тут?.

Один ,від сили  три.

А Нормальний лікар зробив ТРИ  ТИСЯЧІ  імплантів різним людям,з різними особливостями.

Питання знайти такого лікаря з нормальним ,потрібним мотивом.

Опубліковано
59 хвилин тому, Bliksss сказано:

ось це мене і цікавить, на скільки часу виб'є мене з колії, ну і сам процес - також... 

сам процес - від пару місяців, і до півроку. поставити імплант, почекати щоб він там "адаптувався", поставити абатмент, поставити коронку. мінімум пару місяців ти ходиш вже з імплантом, але ще без зуба.

біль - індивідуально. під час операції, коли "висвердлюють" місце під імплантант - діє наркоз. відчував, що щось там десь там в яснах відбуваєьтся, але не боліло. за пару годин наркоз вийшов - наростали больові відчуття, тривали пару годин, але по "ефективності" - були дуже далекі від гострого зубного болю, спати абсолютно не заважало. на наступний день майже не відчувалось. знеболюючих після операції не приймав (але й після операції на нозі на другий же день відмовився від уколів димедролу з анальгіном, тому, можливо, просто в мене понижений больовий поріг).

але про біль я взагалі не думав - мені довелось видалити зуб №2, і було трохи встидно йти цілуватись з таким "фасадом")))

ходив на роботу як завжди, лікарняний не брав.

згадую, що важкувато було постійно стримуватись, щоб язика не запхати в ту рану, що трохи "зудить"))

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Напарник з тиждень шарився, доки рана затягнулася. Шарився, бо я тоді в торгівлі працював, а коли в нього зуб болів, то він тупо никався десь по кутках і торгував я один. Ще запам'ятав як у нього з рота тхнуло в той період, бо почистити зуби в тому районі не міг нормально.

шось не пойняв)

як може боліти зуб, якого немає? в імпланта також нервів немає, наскільки знаю... може, ясна в нього боліли?

чи то в нього інший зуб болів, хворий?

Опубліковано
2 минуты назад, rrid сказал:

шось не пойняв)

як може боліти зуб, якого немає? в імпланта також нервів немає, наскільки знаю... може, ясна в нього боліли?

чи то в нього інший зуб болів, хворий?

Заговорився, те місце куди шурупа вкручували, щелепа боліла.

Опубліковано
23 минуты назад, Nokian сказал:

Ну скільки ,,власних ,, досвідів ти почуєш тут?.

Один ,від сили  три.

А Нормальний лікар зробив ТРИ  ТИСЯЧІ  імплантів різним людям,з різними особливостями.

Питання знайти такого лікаря з нормальним ,потрібним мотивом.

Чи багато розкаже окуліст про власні відчуття, який виписав  ТРИ ТИСЯЧІ окулярів, але який сам не носить окуляри?

Опубліковано

Для чого когось цитувати ,звертатися до когсь,знаючи що він тобі не відповість публічно?

Дуже вигідна позиція.

Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

Для чого когось цитувати ,звертатися до когсь,знаючи що він тобі не відповість публічно?

Дуже вигідна позиція.

Ти став в позу, а винуватий знову я. Дуже вигідна позиція. ;)

Якщо тобі твої ж принципи заважають, то хіба я тобі лікар?

Опубліковано
42 minutes ago, Cherman said:

Робили родичі імпланти, 2-є цілу купу зубів, то десь все це зайняло до місяця часу

Я розумію, що в кожному окремому випадку є свої особливості, але все рівно якось занадто швидко.

Вище Ррід написав про свій досвід. В мене товариш якраз на такому шляху. То в нього лише «вростання» імпланта в кістку займе два місяці, хоча імпланти вибрав якісь найдорожчі, типу з найнижчою ймовірністю відторгнення чи щось таке. А потім ще ж буде перерва між встановленням абатмента і самого протеза.

Але зазначу, що кістка в нього на мрт виявилась «не дуже», напевно і в цьому теж причина довшого відрізку часу.

Опубліковано
3 minutes ago, Cherman said:

@yu2007 , ну я саму підготовку, типу викорчовування пеньків, пломбування сусідніх зубів, що ще є, і супутні процедури не брав до уваги.

Хз, які то були імпланти, але кожен в районі 1к баксів. Робили отут:

Та підготовку і я не брав до уваги.

А що ти маєш на увазі під "1к баксів"? Вже готовий зуб з роботою? Це кераміка чи цирконій?

Опубліковано
В 09.12.2020 в 17:26, Cherman сказал:

З місяцем часу я точно помилився. Було біля двох місяців роботи і 2.5 місяця, відповідно у двох людей. 

Є протезування одноетапне і є традиційне (багатоетапне). В Луцьку більшість дотримується традиційного процесу. Як мені сказав сьогодні хірург в Протезисті, через те що воно більш прогнозоване. При одноетапному протезуванні більший ризик втрати імпланта (не приживеться, алергія і т.д. і т.п.). Часто роблять на передні зуби (коли треба терміново закрити дирку). Ну але якщо це швейцарський цирконій, то має бути все ОК)

Починати треба з КТ щелеп (420 грн. зараз ціна в Протезисті). Далі консультація хірурга, він дивиться місце і стан кістки (чи треба її нарощувати і т.д. ). Від цього стану залежить і вартість і тривалість процесу і додаткові роботи.

В Протезисті пропонують корейські MegaGen - в кого ідеальне місце посадки і хороша кістка операція+імплант 13 тис.грн.  

Через декілька місяців (в кого тонка кістка, то може і 6 місяців бути) ясна розрізаються і встановлюється ясноформувач - 2 тис грн.

Ще через трохи - абатмент і коронка від 5 тис грн. і вище (в залежності від побажань і можливостей)

Опубліковано

Я тільки з МРТ ще не зрозуміла...

В інтернеті ніби куча статей спростувань що з імплантами таки можна робити МРТ. А в той же час заходиш на сторінки медичних центрів що надають послуги МРТ і там пише що з імплантами не можна.

То виходить перед встановленням імплантів треба враховувати, що в майбутньому, тобі можуть робити МРТ грудної клітки, шиї, голови і обирати щоб імпланти були з матеріалу з яким можна робити МРТ?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 08.12.2020 в 10:49, Bliksss сказал:

Клініка - бомбезна, як і якість обслуговування

А можна дізнатись, що за клініка?

Опубліковано
3 часа назад, Harddriver сказал:

А хто знає реальний процент приживання імплантів? Гуглиться лише інфа від клінік, а вони всі пишуть - 98-99%.

а тут напевно особливо вибору нема, або ходити без зубів, або імпланти, але думаю якщо професійно зроблено то буде все ОК, звичайно якщо є певна проблема організма, ну от не переварює він інородні тіла в собі і все тут, от тоді це вже конкретна засада.

Але все впирається в гроші, тому що якщо вони є в достатній кількості, то перше я думаю лікують всю ротову порожнину для профілактики і так далі, а тоді вже вставляють інпланти. 

З нашою екологією, зуби в багатьох ні к чорту, та й дядю стомоатолога бояться в більшості як вогня, й ходять вже до тих пір коли повний піпець з зубами. Ще є проблема як і у всьому знайти дійсно професійного лікаря, який все зробить як книжка пише скажем так. 

Опубліковано
18 годин тому, kolser сказано:

А можна дізнатись, що за клініка?

"клініка" - це я "загнув"..хоча, який "стоматкабінет" не прагне стати клінікою? ;)

ось тут

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Зорієнтуйте, будь ласка, які зараз ціни, хто пломбував зуби останнім часом :) 

Найбільше цікавить вартість лікування з видаленням нервів. Типу укол + видалення нервів + пломбування 2/3 каналів + пломба = ???

Дякую) 

Опубліковано
37 минут назад, yu2007 сказал:

Зорієнтуйте, будь ласка, які зараз ціни, хто пломбував зуби останнім часом :) 

Найбільше цікавить вартість лікування з видаленням нервів. Типу укол + видалення нервів + пломбування 2/3 каналів + пломба = ???

Дякую) 

В поліклініці на Бандери, в Бухарця Ігора, 1171 грн вийшла. Три прийоми.

235 вбили нерв
55 рентген
606 тимчасова пломба

275 пломба

Опубліковано
20 минут назад, nickel сказал:

В поліклініці на Бандери, в Бухарця Ігора, 1171 грн вийшла. Три прийоми.

235 вбили нерв
55 рентген
606 тимчасова пломба

275 пломба

Тимчасова пломба дорожча за постійну ? 

Опубліковано
Только что, weldermaster сказал:

Тимчасова пломба дорожча за постійну ? 

Це я для себе писав, в той день виривали нерв і ставили тимчасову пломбу.

Опубліковано

:Dу кожного стоматолога свої ціни...

мені пробурили без уколу, до каналу поставили ліки, через 10днів видалили нерв без уколів та закрили канал, не пломба а якусь хню впихають і запаюють :D:D:D   (400грн + 55знімок)

через 10днів фотополімерна пломба 500грн.

це було на С.Бандери

вартість залежить від кількості каналів і статусу клініки

у клініці Лук'янюка на шопена врятували кутній зуб від видалення (4канали), комплексно все разом вийшло 8тис. Коронку у них мали робити 4тис.  Зробив просту металокераміку за 2000грн. от така х-ня малята.

Опубліковано
3 минуты назад, Vikvik Mawr сказал:

:Dу кожного стоматолога свої ціни...

мені пробурили без уколу, до каналу поставили ліки, через 10днів видалили нерв без уколів та закрили канал, не пломба а якусь хню впихають і запаюють :D:D:D   (400грн + 55знімок)

через 10днів фотополімерна пломба 500грн.

Все разом 955 грн вийшло?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...