Перейти до змісту

КНДР в повній бойовій готовності

IgorOkCJ

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
вірити ЗМІ, чи тим паче адміністрації найекспансійнішої країні, я буду наостанок.
Можеш тоді Путіну вірити. США останній раз захоплювали якійсь території більше 100 років тому, по-моєму, Панамський канал. Путін в 2008 році третину території чужої країни захопив
мда, в КНДР і то є армія, і бойова техніка яка в бойовому стані
Є, а народ голодає, як і якійсь африканській країні. ООН давно треба реорганізувати, щоб можна було "демократизовувати" бомбами такі диктатури, подібно, як це з Кадафі зробили. Не може бути так, щоб якийсь психічно хворий диктатор весь світ тероризував

так США і робить, і повірте апетити у них ого-го, так що не переживайте з такими темпами скоро і в Україні буде шагати американська армія, і тр... наших дівчат все справа часу... це ваша мрія я бачу...

КНДР зажали зі всіх боків, тому вони й огризаються як можуть, якби відмінили імбарго і так далі, то повірте вони б швидко вийшли з кризи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

так США і робить, і повірте апетити у них ого-го, так що не переживайте з такими темпами скоро і в Україні буде шагати американська армія, і тр... наших дівчат все справа часу... це ваша мрія я бачу...

я подібну думку чув від однієї моєї недалекої знайомої. один в один. вона сказала, дослівно "я не хочу, шоб якийсь негр з НАТО трахав мою дочку". якшо дочка правильно вихована, то чого її має трахати хтось, кого вона не хоче? а якшо виховання погане, то буде її трахати і турок, який тут дороги клав на євро 2012, буде трахати і чеченець, і навіть "наш", гопнік з якихось Броварів.

шо за вузьколобість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за вузьколобість?

не так давно мав "схожу" розмову, тільки без інтимних подробиць про негрів...

місцеві, які активно дивляться москальські ТВ канали (ефірне і супутник), дуже бояться американців, це в них ще, напевно, залишилося від СССР....

і це не "забухані ватніки".... технічно просунуть люди.... принаймі 5м іФоном користуються і ну жужжать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за вузьколобість?

tv.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

А корейським комунякам все не йметься знову війну розв'язати.

Лідер КНДР наказав військам готуватися для вогневого наступу

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Лідер КНДР Кім Чен Ин наказав корейській народній армії привести в повну бойову готовність збройні сили для вогневого тактичного наступу. Про це повідомляє з посиланням на агентство "Ренхап".

"Кім Чен Ин видав наказ верховного головнокомандуючого Корейської народної армії з 17 години 21 серпня привести об'єднані бойові з'єднання в стан повної бойової готовності для вогневого тактичного наступу", - відзначає агентство.

Рішення про цьому наказу ухвалили після засідання Центрального військового комітету ЦК Трудової партії Кореї після обміну артилерійським вогнем між Північною і Південною Кореєю.

Нагадаємо, раніше центральне телебачення КНДР повідомило, що Пхеньян зібрав екстрену нараду держкомітету оборони у зв'язку з "серйозними подіями" на кордоні з Південною Кореєю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При любій заворушці витоки слід шукати в кремлі, що з КНДР, що з ІГІЛ чи будь-якою терористичною заразою:) Чекаю з нетерпінням розпаду того гамна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як писав мудрий Соломон - ... немає нічого нового під сонцем!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаве в КНДР, що в свій час як більш менш наладились стосунки між державами. То корейцям почали норм закидати гуманітарки особливо харчів. Почалась непогана тенденція з продуктами і приріст населення непоганий. А потім як гуманітарки не вистачало то комуняки во всю трясли зброєю. Деякий час діяало. Зараз я так розумію там тільки Китай допомагає і все. Хоча в свій чає південна Корея норм закидала харчів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут на прикладі кндр видно, що те комуняцке кодло яке породила раша треба силою ліквідувати, бо ніяким рівнем життя його в нормальний стан не повернути. Так само як наше ДНР і ЛНР.

При любій заворушці витоки слід шукати в кремлі, що з КНДР, що з ІГІЛ чи будь-якою терористичною заразою :) Чекаю з нетерпінням розпаду того гамна.

Сам по собі розпад небезпечний - бо розтічеться те лайно по світу - його по максимуму треба ізолювати і оточити всякими ПРО, щоб воно не лазило по світу і не мутило більше.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут на прикладі кндр видно, що те комуняцке кодло яке породила раша треба силою ліквідувати, бо ніяким рівнем життя його в нормальний стан не повернути. Так само як наше ДНР і ЛНР.

При любій заворушці витоки слід шукати в кремлі, що з КНДР, що з ІГІЛ чи будь-якою терористичною заразою :) Чекаю з нетерпінням розпаду того гамна.

Сам по собі розпад небезпечний - бо розтічеться те лайно по світу - його по максимуму треба ізолювати і оточити всякими ПРО, щоб воно не лазило по світу і не мутило більше.

КНДР вже і з комунізмом нічого спільного майже не має. Секта... комунізмом навіть в поганому вигляді там не пахне. Я мовчу про соціалізм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи можуть події КНДР служити відволікаючим маневром від подій в Україні? Загострення перед Днем незалежності відволіче частину уваги світової спільноти від України. Пу і прихвостні не облишать таку дату без "подарунка"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все може бути....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может очередная многоходовочка, или замыливание глаз или, все сошли с ума окончетельно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

КНДР ГОТОВА ЗАВДАТИ ЯДЕРНОГО УДАРУ ПО США У РАЗІ ПРОВОКАЦІЇ:

http://tsn.ua/svit/kndr-gotova-zavdati-yadernogo-udaru-po-ssha-u-razi-provokaciyi-726594.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знов щорічне загострення у вузькоглазих?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...