Перейти до змісту

Хто скільки заробляє?

Opiumni

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 годин тому, yu2007 сказано:

Повертаючись до теми. Ну от не розумію. Якщо в нас так все добре із зарплатами (зі слів нетупого діфото :)), чому "вчителі року", які отримують цю нагорода з рук президента, через рік їдуть працювати звичайними доглядальницями до Лондону?

Бо вони ліниві! 

;)

• Збентежений 1
  • +1 1
  • Відповідей 786
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
11 часов назад, yu2007 сказал:

Повертаючись до теми. Ну от не розумію. Якщо в нас так все добре із зарплатами (зі слів нетупого діфото :)), чому "вчителі року", які отримують цю нагорода з рук президента, через рік їдуть працювати звичайними доглядальницями до Лондону?

Напевно доглядальниця в Лондоні краще заробить ніж тут, як сказав би кеп :) 

А с зарплатами тут не так добре як хотілось б. Навіть почитавши оголошення про роботу на робітничі спеціальності на тому ж https://www.work.ua/ua/  можна побачити що в середньому від 4к до 8к і в більшості в районі 5к. Сьогодні це небагато. З таким курсом долара і такими цінами на ринку це сльози.

• +1 1
Опубліковано
11 годин тому, yu2007 сказано:

А ти почитай, що про це пише сама "вчитель року" :)

Опубліковано
1 hour ago, Zalepok44 said:

Мінуснув,  ніфіга нести те чого не робив. 

1400 км + кордон+ через міста по Європі =+- 22-24 години. 

Сам літом пік з Болгарії 1300 км,  з митнецей 30хв(чоп стільки не буде).  19-20годин. Звичайно порушуючи всі швидкісні обмеження в Румунії,  менше в Болгарії,  про Україну мовчу.

Бгг, шо ти несеш? Ось моя дорога:

Луцьк-Львів-Мукачево-Вилок - митниця(15 хвилин завжди, навіть коли там ремонт робили) - Tiszabecs-Vasarosnameny - далі суцільна автострада до Удіне(Budapest-Lubljana-Gorizia). Можна через Трієст, але там довше, бо автострада там переривається і є фури. Так, це дорожче, ніж через Австрію, але не набагато, ящо до австрійської марки додати плату за A2. По містам ніхто не їздить, угорці і словенці просто молодці зі своїми автострадами. Плюс угорці за 30-40 км/год перевищення українців поки не чіпають, хоча камери є скрізь, головне, щоб ти highway stamp мав. Ітого 12 годин максимум.

А свої Болгарські фантазії розказуй ти комусь іншому, бо такі фантазії на нормальні дороги не розповсюджується. 

Опубліковано
1 hour ago, difoto said:

А ти почитай, що про це пише сама "вчитель року" :)

Добре, читаємо

Абсолютно і категорично спростовую слова про нестерпні умови праці, життя та перспективи розвитку! Досить додумовувань!," – йдеться у повідомленні.

Може цим вона просто не хоче підставляти керівництво школи? Чи десь є додаток, де написано, що за 4 тисячі молодий вчитель буде з радістю писати ночами плани і конспекти уроків. Бо так вимагає недолуга система освіти.

А перспективи розвитку - це засвітитись на ТВ один раз? Та в будь якій іншій країні, яка турбується про вчителів/медиків/etc - до цієї людини б черга стояла! Вона б могла проводити майстер-класи по школам, а не думати, як прокормити сім'ю.

Опубліковано
59 минут назад, diezel сказал:

Бгг, шо ти несеш? Ось моя дорога:

Луцьк-Львів-Мукачево-Вилок - митниця(15 хвилин завжди, навіть коли там ремонт робили) - Tiszabecs-Vasarosnameny - далі суцільна автострада до Удіне(Budapest-Lubljana-Gorizia). Можна через Трієст, але там довше, бо автострада там переривається і є фури. Так, це дорожче, ніж через Австрію, але не набагато, ящо до австрійської марки додати плату за A2. По містам ніхто не їздить, угорці і словенці просто молодці зі своїми автострадами. Плюс угорці за 30-40 км/год перевищення українців поки не чіпають, хоча камери є скрізь, головне, щоб ти highway stamp мав. Ітого 12 годин максимум.

А свої Болгарські фантазії розказуй ти комусь іншому, бо такі фантазії на нормальні дороги не розповсюджується. 

Ну ти не перегібай - 12 годин. Від Луцька до Вилок - 435 км. Не порушуючи правила, враховуючи що це не дорога на Київ, не політаєш, туди заїдеш за годин 5. І ти хочеш сказати, що дистанцію в 965 км від Вилок до Удіне ти пролітаєш за 7 годин? Тобто середня швидкість 138 км/год? Угу, пиши ісчо).

П.С. В мене брат з сім'єю живе вже більше 10 років в Мольфанконе (48 км на південь від Удіне), їздить двічі на рік в Луцьк, додому. Говорить, що найбистріше проїжджав за 17-18 годин.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
9 minutes ago, Юріч said:

Угу, пиши ісчо)

Я описував свою дорогу, я ж не сперечаюсь, що у твого брата так не виходить і він не зможе на біржі часто відмічатись.

Може він 30 євро економить і через "вічно стоячу" Австрію їде плюс є велика різниця між українськими і, наприклад, італійськими номерами на авто. Йому, якщо сфоткають, то буде 100% "а-та-та", а українцю "а-та-та" не буде.

А так... 170 по угорських автострадах це ніщо взагалі, круїз виставив і вперед, хіба що перед Будапештом прийдеться трохи покрутити кермом. Словенці також не особо переймаються за швидкість, там тільки вуха закладає інколи від перепадів висоти.

11 minutes ago, Юріч said:

Не порушуючи правила, враховуючи що це не дорога на Київ

Нормальна там дорога. Взимку, може, важче, але не так, щоб відчутно.

Опубліковано

Добрий день!

тут час від час у коментах згадуються сайти work.ua, rabota.ua і т.д.  котрим частина людей не довіряє.

так ось, з власного досвіду напишу наступне:

1) роботу знайти цілком реально, наприклад, свою нинішню та моя дружина свою - знайшли на одному з цих сайтів. 

2) вакансії в більшості реальні із реальними зп, але зайжди можна озвучувати свої побажання по зп

3) в плані ІТ тут бувають дуже цікаві позиції, особливо на  віддалені вакансії

4) якщо ви не шукаєте активно роботу, але не проти змінити її на кращу - то правильне та актуальне резюме, розміщене на таких сайтах дозволяє  заощадити свій час, адже шукаєте не ви, а шукають вас. схема реально працює, принаймі  виставивши певні фільтри бажаних позицій, мені щодня  приходять вакансії і вже я сам вирішую відгукнутись на них чи ні

P.S. Хто шукає - той знайде

• Подобається 1
  • +1 4
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
В 16.11.2017 в 14:11, Юріч сказал:

Та навіщо далеко ходити, в мене мама 17 років в Італії, я там був не раз і не два....Знаю їх ціни. Петро (італієць, якого мама доглядала) який помер, отримував біля 2 тис євро пенсії, за себе і за померлу дружину (в них закон, що якщо один з подружжя помирає, другий отримує його пенсію до своєї смерті). Так ось він платив за велику трикімнатну (біля 90 кв.м) квартиру 110 євро на місяць. Мама недавно шукала зняти квартиру - 250 євро/місяць (плюс комунальні). В нас зараз реально знайти окрему квартиру за 500, хай за 700 грн/місяць?

погоджуюсь на 100%,в нас двушка,не центр але ремонт пристойний-5 000грн. тобто вся з/п не рахуючи комуналки...,родичі в США (Чикаго) знімають квартиру студію (downtown) тобто центр, 110кв.м. загальна площа на 4-х осіб-платять-1250$ в міс.це вжез комуналкою,інтернетом,з/п в кожного 3 000-4 000/міс. висновок- ми ДНО!

• +1 2
Опубліковано
1 minute ago, redneck said:

в нас двушка,не центр але ремонт пристойний-5 000грн. тобто вся з/п не рахуючи комуналки...,

Тобто за двушку з ремонтом в Луцьку вже платять 5000 плюс комуналка? Чи комуналка у вас по субсидії? Чи може там у вас в квартирі все що тільки може бути: джакузі, посудомийка, робот-пилосос і ліжко в стилі Людовіка XVI?

Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

Тобто за двушку з ремонтом в Луцьку вже платять 5000 плюс комуналка? Чи комуналка у вас по субсидії? Чи може там у вас в квартирі все що тільки може бути: джакузі, посудомийка, робот-пилосос і ліжко в стилі Людовіка XVI?

olx в  допомогу,більш-менш пристойна 3500 далі можна фантазувати...знайомий винаймає 2-у на дпз-3000 без комун. ремонт косметика але досить хороша

• +1 2
Опубліковано

У жовтні середня зарплата українця збільшилася на 0,4% - до 7,4 тис. гривень

Цитувати

Найвищий рівень зарплат зареєстровано в Києві, де середня зарплата становила 11 тис. 454 гривень/місяць

У жовтні середня заробітна плата зросла порівняно з вереснем на 0,4%, або на 26 грн, - до 7 тис. 377 грн на місяць. Про це йдеться у звіті Державної служби статистики.

Найнижчий рівень зафіксовано в Чернівецькій області, де середня зарплата становила 5 тис. 772 гривень/місяць.

Найвищий рівень зарплат зареєстровано в Києві, де середня зарплата становила 11 тис. 454 гривень/місяць.

і кому цікаво, з сайту держстату

Цитувати

Опубліковано (змінено)

Існують три види брехні: брехня, нахабна брехня і статистика ©.

Марк Твен.

Статистика - все рівно що купальник-бікіні. То, що вона показує, дуже привабливо, але куди цікавіше те, що вона приховує ©.

Якби не було статистики, ми б навіть не підозрювали про те, як добре ми працюємо ©. Х/ф "Службовий роман".

Змінено користувачем Юріч
  • Ха-ха 1
  • +1 5
Опубліковано (змінено)
4 годин тому, alexvvv сказано:

Хтось вписався у 7.4 кГрн?

Ну звісно ж. Як можна не вірити премєру. Сказав що економічне зростання по першому кварталу - на рівні 2,5%, реальна заробітна плата збільшилася на майже 20%, середня заробітна плата зросла на 13% - до 6840 гривень . Раз і збільшилась.

Сказав що у жовтні середня заробітна плата зросла порівняно з вереснем на 0,4%, або на 26 грн, - до 7 тис. 377 грн на місяць . Вона раз і збільшилась.

Нема причини сумніватись.

Але то все фігня. Он по прогнозах у нас до 2020р. середня зарплата має бути не менше 10тис. От так от.

Зааарррплата ррррости, ать два.

Змінено користувачем S30
Опубліковано
43 минуты назад, S30 сказал:

Хтось вірить, хтось ні. Середня на те і є, що хтось заробляє менше, а хтось більше. Мені на неї взагалі по боку. Мене лише цікавить моя зп і зп тієї ж професії на інших організаціях. Все.

Опубліковано
20 годин тому, S30 сказано:

Ну звісно ж. Як можна не вірити премєру. Сказав що економічне зростання по першому кварталу - на рівні 2,5%, реальна заробітна плата збільшилася на майже 20%, середня заробітна плата зросла на 13% - до 6840 гривень . Раз і збільшилась.

Сказав що у жовтні середня заробітна плата зросла порівняно з вереснем на 0,4%, або на 26 грн, - до 7 тис. 377 грн на місяць . Вона раз і збільшилась.

Але то все фігня. Он по прогнозах у нас до 2020р. середня зарплата має бути не менше 10тис. От так от.

А те що ціни в на при цьому збільшаться в тричі то нічьо? Де ж ваші прогнози? Гривня буде на дні то теж нічьо? Історію з минулого де за стотні тисяч купували хліб не пам'ятаєте?

З нашими умілими законотворцями важко на щось краще надіятись, чи не так?

• +1 2
Опубліковано
19 годин тому, volks сказано:

Хтось вірить, хтось ні. Середня на те і є, що хтось заробляє менше, а хтось більше. Мені на неї взагалі по боку. Мене лише цікавить моя зп і зп тієї ж професії на інших організаціях. Все.

Рівень зп повинен відповідати купівельній здатності кожної гривні, зо толку з 10к коли ви на них ніц не купите?..

10-12років тому я отримував 6-7к зп, зараз в кілька разів більше, вгадайте що я міг купити за ті грші тоді, а що зараз? О, о, о, і про ціни на комуналку не забудьте))))

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано
On 29.11.2017 at 21:52, Юріч сказано:

Існують три види брехні: брехня, нахабна брехня і статистика ©.

Марк Твен.

Брехня є двох видів: яку видів і яку не видів :D

• Подобається 1
Опубліковано
Спойлер
14 годин тому, woodwork сказано:
On 29.11.2017 at 22:23, S30 сказано:

А те що ціни в на при цьому збільшаться в тричі то нічьо? Де ж ваші прогнози? Гривня буде на дні то теж нічьо? Історію з минулого де за стотні тисяч купували хліб не пам'ятаєте?

З нашими умілими законотворцями важко на щось краще надіятись, чи не так?

Е-е-е-е-ем, то в тебе брак спілкування чи з гумором так туго?:)

Опубліковано
1 година тому, S30 сказано:
  Показати прихований контент

Е-е-е-е-ем, то в тебе брак спілкування чи з гумором так туго?:)

За живе зачепило, я просто ненавиджу людей))) залюбило мене все це, і наші зп, власть і непереборне бажання майже кожного пересічного мешканця наіб@ти іншого...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...