Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 хвилина тому, verona80 сказано:

хіба можна таку козу за кермо пускати?

За кермо?

позбавити прав на 5 років.

козу - на поводок!

Опубліковано

Та не розуміють де які "індивідууми" людської мови)))) Жаль хлопаків, та псіхована нерви їм конкретно пополоскала. Ментальність розділяла відношення до міліції, а зараз, поліції на два варіанти: 1. Заплачу гроші і поїду, 2. "Ти знаєш хто я( далі по тексу-чий я син, доця, швагро, сестра, коханець, коханка і т. .і"). Ніколи не будуть такі персонажі поважати поліцію і виконувати закон, допоки в кайданки( бо даму якось не комельфо пикою, ой, лицем об асфальт), чи того хряка пикою і об асфальт. Чи другий варіант: ходить мажорне бидло по відділку і "горне" на ту поліцію що хоче. Яка може бути повага чи страх , яке ставлення до закону і обов'язків? Може, років через 100, коли покоління "тато все порішає" вимре, і поліцейські будуть мати право не тільки розповідати про те, яку частину ПДР порушено, такі "дами" вдіши памперса собі і решалу, будуть вести себе достойно. А доти, будуть рішати, погрожувати, лякати, і нажершись до свинячого вериска давити людей крутими машинами, лікуючи, с*ка, стрес, десь за кордоном,

Опубліковано
10 годин тому, Zheny@ сказано:

Був ще такий випадок.. я ржав.!

Тю, та ж то було у   9 жовт. 2013 р. , ще при "лігітимному!)) Чого б ото падати?))) Сотку дала і шпилькуй далі)))

Опубліковано
5 годин тому, bublik007 сказано:

бо даму якось не комельфо пикою, ой, лицем об асфальт

Чому ж це?  Перед законом злочинець - це злочинець, і абсолютно неважливо, якої він статі!

Її потрібно було скрутити - запхати у "воронок" і відвести до відділку, набрати когось із СБУ , щоб підтягнулися побачити, ХТО прийде "рішати".

І одним махом усіх в каталажку.

Отакі випадки (бездіяльність ментів і зухвалість прокурорів), насправді, і налаштовують людей на Врадіївський сценарій, або взагалі на самосуд.

А я казав, колись когось на гіляку на буксировочному тросі піднімуть ,і тоді будуть боятися, інакше ні.

Опубліковано
6 часов назад, bublik007 сказал:

Тю, та ж то було у   9 жовт. 2013 р. , ще при "лігітимному!)) Чого б ото падати?))) Сотку дала і шпилькуй далі)))

Тихо,тихо)). Зараз прийде Маньяк11 і скаже, що ось з-за таких давателів ми живемо в жопі. І буде правий.

Опубліковано
В 21.09.2016 at 02:01, bublik007 сказал:

... бо даму якось не комельфо пикою, ой, лицем об асфальт ...

Відколи це баба яка матюжиться і веде себе як бидло-мужлан стала дамою?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ну я багато бачив на дорогах...Але таке - вперше. Сьогодні. Вечір. Темна пора доби. Їду на авто додому на ДПЗ. В районі спорткомплексу "Динамо" на мості притормозив тролейбус (навіть не знаю, що там в нього сталось), за тролейбусом пару машин, потім я, за мною ще пару машин, короче колейка вистроїлась за тролейбусом до повороту як до лазні. Стояли вроді недовго, я ще з дружиною заговорився...можливо з півхвилини, небільше... І тут раптом в очі в бокове дзеркало мені б'є дальнє світло... Думаю, ніфіга собі якийсь борзий вирішив всіх об'їхати, на мосту! Ще й до того всього бачу, що на мості їде зустрічна автівка (видно було здалека, так як фари увімкнуті звичайно). Який же був наш подив з дружиною, коли ми побачили хто ж нас всіх (колону) вирішив по зустрічці на мосту обігнати - а саме, маршрутка "Богдан" (№28) з пасажирами!!! Він ледь втиснувся між тролейбусом і зустріною машиною, ну як втиснувся - просто зустрічна машина тупо зупинилася на мосту, пропускаючи афігєвшого маршрутчика... Я напевно вперше пошкодував, що в мене немає реєстратора, сука, здав би козла по любому копам... Мля, з людьми, на повних парах, лоб в лоб на мосту!!! Там же ж недалеко недавно ж була аварія з участю маршрутки, де купа людей постраждало... Ніщо людей не вчить... Нєпанімаю....

Опубліковано
27 минут назад, vaz75 сказал:

@Юріч Графік=бабло - наше всьо!

В одне місце треба засунути тому маршрутчику ті бабки, щоб на все життя наївся! Я як представлю, що в такій маршрутці, наприклад, моя дитина з тренування їде - розірвав би, шкуру.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Їду в обід по Коперника (біля Кораблика) по трохи пробка утворюється я щоб зробити добре діло пропускаю зустрічні машини на їх полосі припаркованні БИДЛО на кіа ріо вроді виїзжає мені в лоб і стає. Показую нащо? тож пропустив скільки можна а в відповідь замість подяки отримав фак американський, отак бути вихованим і пропускати інші авто

Опубліковано
9 хвилин тому, Юріч сказано:

@Gendruk , і як розійшлись?

Та випустив я його одна з машин змушена була повернути до корабля щоб він мав куди проїхати, просто осад лишився

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Майстер паркування 80 LVL біля податкової.  Дідок з джети хвилин 15 шукав власника, щоб виїхати, може й досі шукає... 

АС 3233 ВЕ

WP_20170111_10_54_59_Pro.jpg

Опубліковано
33 хвилин тому, olsad сказано:

Майстер паркування 80 LVL біля податкової.  Дідок з джети хвилин 15 шукав власника, щоб виїхати, може й досі шукає... 

АС 3233 ВЕ

якщо вже повна жопа з місцем і стати ну аж ніяк нема де і когось блокуєш - поклади візитку (або папірець з номером телефону) під лобовим склом - людина набере - вибіжиш від'їдеш.....

Опубліковано
56 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

якщо вже повна жопа з місцем і стати ну аж ніяк нема де і когось блокуєш - поклади візитку (або папірець з номером телефону) під лобовим склом - людина набере - вибіжиш від'їдеш.....

ти взагалі про що?

Він за своєю короною не бачить простих людей!

Якби міг то на своїй тойоті їздив би по супермаркету.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
29 хвилин тому, sergkots сказано:

Яка дія? Реально не знаю.

якщо не вкрай тупий - то здогадається, що запальничкам - запалює.

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

якщо не вкрай тупий - то здогадається, що запальничкам - запалює.

А пляшка із тряпкою не краще?

Опубліковано
12 хвилин тому, sergkots сказано:

А пляшка із тряпкою не краще?

Краще. Як і цеглинка на папірці на капоті.

В москві такі машини тупо палять. Просто підпалюють.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...