Otto Kreer Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 11:29 #451 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 11:29 тем от кого зависит "начинка" глубоко насрать на что то мы тут пишем перша людина яка загально доступно і абсолютно зрозуміло накінець то написала те що я хотів давно сказати але соромився ! )))
Otto Kreer Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 11:36 #452 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 11:36 для пана Романа і для тих хто пам"ятає суть цього посилу
VilanS Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 11:41 #453 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 11:41 можливо хтось почне задумуватись! а то люди стараються вам тут демотиватори шукають
Otto Kreer Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 11:46 #454 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 11:46 можливо хтось почне задумуватись! а то люди стараються вам тут демотиватори шукають"Чё сказал то ?" (с) Улицы разбитых фонарей
IncvizitoR Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 12:00 #455 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 12:00 Шіснадцята сторінка околонаучного обговорення сучасного торгового центру, немаючого нічого спільного з центральним універмагом, кагбе зобов’язує зробити еканамічєскій прагноз.Найбільш хороший гешефт матимуть "Сільпо" та харчевні в ньому. Це ті два сегмента яких потребує людський потік в центрі Луцька. На такій транспортній розв’язці великій кількості людей завжди потрібно і перекусити і скупитись.А от з бутіками усяких світових брендів думаю буде туговато. Основна масса їхньої публіки - на автівках (люди заможні), а парковки поряд як такої нема. Та що є на десяток койко-місць постійно буде забита. Гранд-Волинь з цієї точки зору куда перспективніша. На самому початку, на хвилі цікавості хтось туда їздитиме, а через місяць-два біля бутиків тусоватимуться одні зіваки та "туристи".Для прикладу візьмемо ряд торгових закладів за десять метрів – район Перлини, Карату до Фелічіти. Зараз напевно ніхто не пригадає детальних перелік яких тільки бутіків там не було. Міняються майже як пори року. І район по-тихому окуповують піцерії з мобілками. А казалось би центр міста, аренда астрономічна на фоні низьких продаж. Нема там де пристроїтись дядькові на Інфініті.Таке моє ІМХО.
Dream Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 13:49 #456 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 13:49 Нема там де пристроїтись дядькові на Інфініті.Є. *сарказм*Вони (і не тільки вони) там прекрасно паркуються на зупинці так, що маршрутки пасажирів висаджують в другій смузі.
Zerotul Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 23:23 #458 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 23:23 Осталась мелочь-дсотроить ЦУМ
kostya Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 23:41 #459 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 23:41 Если бы на последних двух этажах сделали бы аквапарк - типа DreamVillage то вот это и впрямь был бы современный центр.
Shkoder Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 02:59 #460 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 02:59 а чем тебе не аквапарк в городе (и центре) после каждого проливного дождя? совершенно бесплатно. все, что для этого надо – годами не обслуживать дренаж ps. это чтоб еще больше отклониться от темы
madkot Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 06:51 #461 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 06:51 Заходив в ЦУМ, цыни та бутыки не розглядав, якось не дуже зручним здалося розташування ескалатора в кінці фоє.доця (6 років) сказала- невже не можна було зробити щось для дітей...
yurgen Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 07:26 #462 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 07:26 Телефон в Сильпо тянет в углу около отдела с кулинарией (куры-гниль там всякие, салатики, котлетки). Проверено пару раз. Главное по привычке не дёргаться от туда никуда.
Romcheg Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:09 #463 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:09 ЦУМ згорів, щож таке буває,Раз в рік і палиця стріляє... ©Цікаво чим "Палиця Ігор" стриляє?????????Чим стриляє? А я наприклад не думаю, що цум загорівся сам по собі ))) Думаю це справа рук цього пі:::датого депутата)))) З якого дива він вдруг став Палиці? Задумайтеся ....
phantom Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:18 #464 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:18 Думку, що Палиця один із співласників не припускав? Якщо він взагалі має якесь відношення до ЦУМу. Принаймні хотілося б дізнатися на чому базується така інформація.
Гетто Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:25 #465 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:25 А я наприклад не думаю, що цум загорівся сам по собі )))Начальник охраны старого ЦУМа мне лично сказал при одной из встреч: причина пожара - неисправность электропроводки.Перегрузка.
Romcheg Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:29 #466 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:29 А все просто... Як в нас захоплюють стратегічно-вигідні об*єкти? Тупо палять або банкротують а потім це купується за безцін))))
phantom Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:36 #467 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:36 А я наприклад не думаю, що цум загорівся сам по собі ))) Начальник охраны старого ЦУМа мне лично сказал при одной из встреч: причина пожара - неисправность электропроводки.Перегрузка. "Начальник охраны" цілком може бути і не в темі. Якщо ЦУМ дійсно спалити то я думаю що його до відома про це ніхто не ставив А все просто... Як в нас захоплюють стратегічно-вигідні об*єкти? Тупо палять або банкротують а потім це купується за безцін)))) І все ж таки. На чому базується інформація що ЦУМ належить саме Палиці?
searcher Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:40 #468 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:40 Для тих, хто в танку:до того як згорів цум, він вже знаходився в приватній власності.2 Гетто,ти такий старий і такий наївний... якби ти спалив дорогий проектор в бібліотеці і тобі треба було відшкодувати його вартість, то що б ти сказав керівництву - він згорів сам (з невідомих причин) і до тебе жодних претензій, чи ти б признався до скоєного?
Гетто Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:44 #469 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:44 "Начальник охраны" цілком може бути і не в темі. Якщо ЦУМ дійсно спалити то я думаю що його до відома про це ніхто не ставив Поверь мне на слово, тот начальник охраны ЦУМа и сейчас в теме.Там мужик такой, что ума, аналитики происходящих действий, предугадывание будущих действий посетителей хватило бы на несколько человек. Многие видели его в старом ЦУМе. Такой атлетического вида дядько, с рацией на поясе.Я очень хорошо его знаю лично. якби ти спалив дорогий проектор в бібліотеці і тобі треба було відшкодувати його вартість, то що б ти сказав керівництву - він згорів сам (з невідомих причин) і до тебе жодних претензій, чи ти б признався до скоєного? я эти проекторы за пару лет столько десятков раз возил по всему Луцку, с здоровезными медиа экранами в комплекте, что мне уже не страшно спалить один из них (всё, на сегодня постов больше нет) до завтра
phantom Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:59 #470 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 09:59 Для тих, хто в танку:до того як згорів цум, він вже знаходився в приватній власності.А кому він належав до пожежі і чи змінилися його власники після оної? Бажано відповідь з фактами.
Vadimm Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 14:41 #471 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 14:41 phantom, тобі як, скан-копію свідоцтва на право власності на фотохостинг закинути? І щоб в ньому прямо писалося що громадянин такий-то є власником ЦУМа? А як же офшори, підставні особи і так далі? Ти так говориш ніби вчора народився. Якби чувак не морозився він би про цум зазначив би в декларації, але то треба бути повним недоумком. Начальник охраны старого ЦУМа мне лично сказал при одной из встреч: причина пожара - неисправность электропроводки.Перегрузка.А може він як раз і був по самі вуха "в темі"? В смислє виконавцем чи організатором. Я сумніваюсь що власник персонально прийшов і облив все нафіг бєнзом. Так чи інакше це може бути службова таємниця за порушення якої тебе звільняють... тільки не з роботи а з білого світу.Звісно це лише здогади але виключати не варто.В ЦУМа власник той самий що і до пожежі. Став він ним десь перед пожежею, але не пам"ятаю наскільки раніше.
BARAKUDA Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 15:01 #472 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 15:01 до року - не більше...
phantom Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 15:37 #473 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 15:37 Так хто все ж таки власник ЦУМу?
Skorpio76 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 16:14 #474 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 16:14 Так хто все ж таки власник ЦУМу?Хочеш купити чи взяти в оренду увесь ЦУМ?Публічно запропонуй подвійну ціну за ЦУМ і він/вона самі до тебе зателефонують.Інакше, "менше знаєш, краще спиться". Надмірне любопитство у таких питаннях може зашкодити.
Amar Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 16:43 #475 Опубліковано 9 Грудня, 2012 в 16:43 Какая разница чей, кто поджег или сам сгорел, главное результат. Центр немного преобразился. Но а если про начинку говорить, то луцкий цум похож на гавеную конфету в красивой обертке. То есть, вроде внешне красиво, но вот базарные филиалы внутри все испортили. Купить то там нечего. Я надеялся, что там как в ровенском Экваторе будут сетьевые, всеукраинского масштаба, магазины с недорогими, но качественными брендами, но...Одна отрада - сельпо, убъет конченый театральный супермаркет с его змеиным царством(я про сотрудников) и тухлыми продуктами, да и молодым неформалам есть где погреться после порчи скейтами подножия театра.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.