Перейти до змісту

Наш ЦУМ!

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чесно... Яка не яка ейфорія після відкриття пройшла, і дійшов до висновку для себе, що безтолковий вийшов торговий центр. Ну нащо все це лахміття? Хочеться дійсно універсального магазину.

З плюсів:

• Лишились канцтовари, сувеніри, гітари.
  • Сільпо (хоч мені він не подобається, тісно там)
  • Watsons
  • Магазин вишиванок
  • Тигрес

Що хотілося б бачити:

• Магазин посуду. Простого, хорошого, вітчизняного посуду
  • Електротовари. Банальний міксер чи кавомолку вже не купиш
  • Магазин "Шоконель", або подібні
  • Ігрову кімнату (аерохокей, футбол, настільний теніс)
  • І ВЗАГАЛІ, БУДЬ-ЧОГО, НЕ ПОВ'ЯЗАНОГО З ОДЯГОМ!

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

шо за хрень опять в теме начинается? мы об ЦУМе или нет? могу затеять срачь, и на недельку с собой забрать пару - тройку ников, в РО..В компанию.

Опубліковано

могу затеять срачь, и на недельку с собой забрать пару - тройку ников, в РО..В компанию.

да-да, ти зі своїми 4-ма постами, що у тебе на сьогодні залишились можеш просто мего-срачЬ затєять )) якраз на 30 грамову стопку поп корну.

Опубліковано

я було зрадів що приватовські термінали з"явились у Сільпо, але бачу краще ходити у найближчі відділення - людей постійно багато ...

Опубліковано

Людей багато скрізь, де є логотип "Приватбанк", нажаль, від цього нікуди не дінешсь. Можна перейти дорогу і піти до Театрального, там теж є Приват термінал, але тепер менше людей ))) зато там в " фойе" гріються цигани і всіляко допомагають користуватись терміналом і банкоматами ))))

я було зрадів що приватовські термінали з"явились у Сільпо, але бачу краще ходити у найближчі відділення - людей постійно багато ...

Опубліковано
да-да, ти зі своїми 4-ма постами, що у тебе на сьогодні залишились можеш просто мего-срачЬ затєять ))

Дык, при определённых навыках и умениях достаточно одной таблэтки одного - двух постов, что бы забросить их в тему, а срачЪ поднимецца сам собой, как метель над тундрой :0155::0166::0095:

По теме: зашел я на днях в ЦУМ и... заблудился.. :dont:

куда идти ? эскалаторы какие то куда то едут.... ужосс одним словом :0091:

Опубліковано

По теме: зашел я на днях в ЦУМ и... заблудился.. :dont:

І тільки завдяки вай-фаю на телефоні зміг попросити на борді допомоги. Отже сиджу "ізнємождьонний" біля бутіка №152, принесіть хтось що-небудь попоїсти...

Опубліковано
І тільки завдяки вай-фаю на телефоні зміг попросити на борді допомоги. Отже сиджу "ізнємождьонний" біля бутіка №152, принесіть хтось що-небудь попоїсти...

Use an emergency exit <_<

image.png

Опубліковано

Давайте не будемо піддаватись на провокації Гетто :) По темі: вже хтось куштував вареники у ЦУМі? Як?

Опубліковано

Мама моя куштувала. З капустою- сподобались, каже великі і начинки багато. Казала, дуже гарно обслуговували, правда там сидів Бровін з сином......

Опубліковано

пиво в пивных заведениях, не там шукаешь.

:)

почитал тему:

выводы,значь,такие:вареники и обслуживание отличное,при условии,что там сидит какой то Бровин. (а хто это? я не в курсах.депутат,что ли? чесслово,не в курсе,кто это).

вайфай халявный?, не пробовал, в остальном ... не понравился мне новый ЦУМ. не та аура. имхо.

Опубліковано

Напевно пора нам складати щорічний рейтинг впливових особистотостей краю.Ми маємо знати своїх героїв.

Опубліковано

пиво в пивных заведениях, не там шукаешь.

тобто там крім вареників більш нічого? чи пропонуєш вареники водою з крана в туалеті запивати?

в Чікен Хаті, наприклад, у "Варшавському" пиво є, чому б у ЦУМі не бути?

вайфай халявный?, не пробовал

ну да. на нокії 3310 важко його пробувати.

Опубліковано

вы хотите бордовку в Киверцах? маякните, подтянусь. кстати,киверцовских на Борде достаточно,просто они молчат.:)

но, если надо будет.... Ласкаво просимо в Ківерці!!!

:D

Опубліковано

Пиво до вареників є, правда не пробувала яке. Ще є 3 види соків і лимонад \мені дуже сподобався\. А ще до вареників можна взяти шкварки\цукор\сметану\ вже і не згадаю що там ще. Ще салати бачили, але не пробували.

Опубліковано

Пролітав сьогодні, подарунок шукав. Толкових бутіків є декілька (гітаркі, квіти, спорт), остальні незрозуміло нащо.

Приклад - хотів навушники, в Трубці гавно по 70 грн, в тіпа Аплле нормальні але вибір малий.

В одному з бутіків напевно авторські роботи: плакатікі, бумажні пакетікі, откриточкі з одинаковими готік-лолі. Вигодно небось :)

Хтось тут висловлював думку - "Нада ж жон кудась пристроїть, тіпа бізнес-леді" - чиста правда, пересвідчився.

:sm110: перший раз, що осягнув твій текст без прострації :_07:

Опубліковано

Пиво в вареничной есть, нормальное 7 грн 0,5, Вареники отличные на любой вкус, цены нормальные, единственный минус, карточка на заведения Бровина там не действует

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...