Перейти до змісту

Наш ЦУМ!

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тем от кого зависит "начинка" глубоко насрать на что то мы тут пишем :(

перша людина яка загально доступно і абсолютно зрозуміло накінець то написала те що я хотів давно сказати але соромився ! )))

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

можливо хтось почне задумуватись! а то люди стараються вам тут демотиватори шукають

"Чё сказал то ?" (с) Улицы разбитых фонарей

Опубліковано

Шіснадцята сторінка околонаучного обговорення сучасного торгового центру, немаючого нічого спільного з центральним універмагом, кагбе зобов’язує зробити еканамічєскій прагноз.

Найбільш хороший гешефт матимуть "Сільпо" та харчевні в ньому. Це ті два сегмента яких потребує людський потік в центрі Луцька. На такій транспортній розв’язці великій кількості людей завжди потрібно і перекусити і скупитись.

А от з бутіками усяких світових брендів думаю буде туговато. Основна масса їхньої публіки - на автівках (люди заможні), а парковки поряд як такої нема. Та що є на десяток койко-місць постійно буде забита. Гранд-Волинь з цієї точки зору куда перспективніша. На самому початку, на хвилі цікавості хтось туда їздитиме, а через місяць-два біля бутиків тусоватимуться одні зіваки та "туристи".

Для прикладу візьмемо ряд торгових закладів за десять метрів – район Перлини, Карату до Фелічіти. Зараз напевно ніхто не пригадає детальних перелік яких тільки бутіків там не було. Міняються майже як пори року. І район по-тихому окуповують піцерії з мобілками. А казалось би центр міста, аренда астрономічна на фоні низьких продаж. Нема там де пристроїтись дядькові на Інфініті.

Таке моє ІМХО.

Опубліковано

Нема там де пристроїтись дядькові на Інфініті.

Є. *сарказм*

Вони (і не тільки вони) там прекрасно паркуються на зупинці так, що маршрутки пасажирів висаджують в другій смузі.

Опубліковано

Если бы на последних двух этажах сделали бы аквапарк - типа DreamVillage то вот это и впрямь был бы современный центр.

Опубліковано

а чем тебе не аквапарк в городе (и центре) после каждого проливного дождя? совершенно бесплатно. все, что для этого надо – годами не обслуживать дренаж :dont:

ps. это чтоб еще больше отклониться от темы

Опубліковано

Заходив в ЦУМ, цыни та бутыки не розглядав, якось не дуже зручним здалося розташування ескалатора в кінці фоє.

доця (6 років) сказала- невже не можна було зробити щось для дітей...

Опубліковано

Телефон в Сильпо тянет в углу около отдела с кулинарией (куры-гниль там всякие, салатики, котлетки). Проверено пару раз. Главное по привычке не дёргаться от туда никуда.

Опубліковано

ЦУМ згорів, щож таке буває,

Раз в рік і палиця стріляє... ©

Цікаво чим "Палиця Ігор" стриляє?????????

Чим стриляє? А я наприклад не думаю, що цум загорівся сам по собі ))) Думаю це справа рук цього пі:::датого депутата)))) З якого дива він вдруг став Палиці? Задумайтеся ....

Опубліковано

Думку, що Палиця один із співласників не припускав? Якщо він взагалі має якесь відношення до ЦУМу. Принаймні хотілося б дізнатися на чому базується така інформація.

Опубліковано
А я наприклад не думаю, що цум загорівся сам по собі )))

Начальник охраны старого ЦУМа мне лично сказал при одной из встреч: причина пожара - неисправность электропроводки.Перегрузка.

Опубліковано

А все просто... Як в нас захоплюють стратегічно-вигідні об*єкти? Тупо палять або банкротують а потім це купується за безцін))))

Опубліковано
А я наприклад не думаю, що цум загорівся сам по собі )))

Начальник охраны старого ЦУМа мне лично сказал при одной из встреч: причина пожара - неисправность электропроводки.Перегрузка.

"Начальник охраны" цілком може бути і не в темі. Якщо ЦУМ дійсно спалити то я думаю що його до відома про це ніхто не ставив :)

А все просто... Як в нас захоплюють стратегічно-вигідні об*єкти? Тупо палять або банкротують а потім це купується за безцін))))

І все ж таки. На чому базується інформація що ЦУМ належить саме Палиці?

Опубліковано

Для тих, хто в танку:

до того як згорів цум, він вже знаходився в приватній власності.

2 Гетто,

ти такий старий і такий наївний... якби ти спалив дорогий проектор в бібліотеці і тобі треба було відшкодувати його вартість, то що б ти сказав керівництву - він згорів сам (з невідомих причин) і до тебе жодних претензій, чи ти б признався до скоєного?

Опубліковано
"Начальник охраны" цілком може бути і не в темі. Якщо ЦУМ дійсно спалити то я думаю що його до відома про це ніхто не ставив

Поверь мне на слово, тот начальник охраны ЦУМа и сейчас в теме.Там мужик такой, что ума, аналитики происходящих действий, предугадывание будущих действий посетителей хватило бы на несколько человек.

Многие видели его в старом ЦУМе. Такой атлетического вида дядько, с рацией на поясе.Я очень хорошо его знаю лично.

якби ти спалив дорогий проектор в бібліотеці і тобі треба було відшкодувати його вартість, то що б ти сказав керівництву - він згорів сам (з невідомих причин) і до тебе жодних претензій, чи ти б признався до скоєного?

я эти проекторы за пару лет столько десятков раз возил по всему Луцку, с здоровезными медиа экранами в комплекте, что мне уже не страшно спалить один из них

(всё, на сегодня постов больше нет) до завтра :)

Опубліковано

Для тих, хто в танку:

до того як згорів цум, він вже знаходився в приватній власності.

А кому він належав до пожежі і чи змінилися його власники після оної? Бажано відповідь з фактами.

Опубліковано

phantom, тобі як, скан-копію свідоцтва на право власності на фотохостинг закинути? І щоб в ньому прямо писалося що громадянин такий-то є власником ЦУМа? А як же офшори, підставні особи і так далі? Ти так говориш ніби вчора народився. Якби чувак не морозився він би про цум зазначив би в декларації, але то треба бути повним недоумком.

А може він як раз і був по самі вуха "в темі"? В смислє виконавцем чи організатором. Я сумніваюсь що власник персонально прийшов і облив все нафіг бєнзом. Так чи інакше це може бути службова таємниця за порушення якої тебе звільняють... тільки не з роботи а з білого світу.

Звісно це лише здогади але виключати не варто.

В ЦУМа власник той самий що і до пожежі. Став він ним десь перед пожежею, але не пам"ятаю наскільки раніше.

Опубліковано

Так хто все ж таки власник ЦУМу?

Хочеш купити чи взяти в оренду увесь ЦУМ?

Публічно запропонуй подвійну ціну за ЦУМ і він/вона самі до тебе зателефонують.

Інакше, "менше знаєш, краще спиться". Надмірне любопитство у таких питаннях може зашкодити.

Опубліковано

Какая разница чей, кто поджег или сам сгорел, главное результат. Центр немного преобразился. Но а если про начинку говорить, то луцкий цум похож на гавеную конфету в красивой обертке. То есть, вроде внешне красиво, но вот базарные филиалы внутри все испортили. Купить то там нечего. Я надеялся, что там как в ровенском Экваторе будут сетьевые, всеукраинского масштаба, магазины с недорогими, но качественными брендами, но...

Одна отрада - сельпо, убъет конченый театральный супермаркет с его змеиным царством(я про сотрудников) и тухлыми продуктами, да и молодым неформалам есть где погреться после порчи скейтами подножия театра.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...