Перейти до змісту

Наш ЦУМ!

swen1989

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тепер залишається лиш з ухмилкою згадувати тих людей які мені бризгаючи піною з рота розказували що 27-го відкриття. Мда... Я знав ...

Опубліковано

Я не можу... Він мені схожий на вокзал (( І нічо не можу з цим зробити ((( Бачила серед проектів кращий, на мою думку.

Опубліковано

Я не можу... Він мені схожий на вокзал (( І нічо не можу з цим зробити ((( Бачила серед проектів кращий, на мою думку.

А что у вас с вокзалом тяжелые ассоциации? ;)Пусть бы и вокзал :)

Опубліковано

Мені подобається, таке собі вдале поєднання монументалізму з каменю й сучасного фасаду зі скла й алюмінію.

Опубліковано
Я не можу... Він мені схожий на вокзал (( І нічо не можу з цим зробити

Напевно, причина цього відсутність слова "універмаг" на фасаді, а є лише слово "Луцьк" (станція "Луцьк") :)

Опубліковано

Троха не в тему, но! Проезджая мимо гостиницы "Луческ", обратил внимание, что и его начали ремонтировать - все окна повываливали и часть сены слева разобрали, сфоткать не удалось, мож кто-нить там живёт и фоткнет.

П.С. Говорят, что Палица и её (гостиницу) выкупил!

Опубліковано

Троха не в тему, но! Проезджая мимо гостиницы "Луческ", обратил внимание, что и его начали ремонтировать - все окна повываливали и часть сены слева разобрали, сфоткать не удалось, мож кто-нить там живёт и фоткнет.

П.С. Говорят, что Палица и её (гостиницу) выкупил!

http://www.volynpost...nstrukciyu-foto

Опубліковано

чим же він на вокзал схожий?? зовсім нічого нема в ньому, щоб сказати що це вокзал хмм... теж бачив кращий проект - але це проект на розбудову центральної частини міста на 2032 рік, там і підземний перехід був і ЦУМ вищий ще на скількись там поверхів і до нього купа прибудов з тих, що пропонувалися проектів, це найбільш вдалий... "суперсучасний" обшитий повністю склом він би не вписувався в архітектурний ансамбль центру

Опубліковано

От що я ніколи не розумів, це чому оті величезні вікна завжди були заклеєні-заставлені. Ззовні складалось таке враження що там постійний ремонт на поверхах.

Опубліковано

Маркетингова політика, в усіх магазинах так, це щоб покупець та й продавці небачили частину доби.

Опубліковано

От що я ніколи не розумів, це чому оті величезні вікна завжди були заклеєні-заставлені. Ззовні складалось таке враження що там постійний ремонт на поверхах.

Ну і ще мабуть не хотіли виставляти на загальний огляд тильну сторону стелажів. :)

Опубліковано

Маркетингова політика, в усіх магазинах так, це щоб покупець та й продавці небачили частину доби.

Та нехай, але ж ззовні вони просто жахливі були ті вітрини.
Опубліковано

Я до цього особисто настільки звик, що вже й не звертав на це уваги. Хоча ти в цьому правий. Мабуть власникам фантазії не хватало якось вирішити цю тему ...

Опубліковано

Так, фактично, можно сміло писати, ЦУМ Rest in peace. Того ЦУМу, який лучани знають з дитинства, більше немає.

Буде клон гранд-волині, з жратвою на 1ому поверсі.

Опубліковано

все в традиціях сучасного будівництва(внутрішнього) - площі навалом, а тієї, що буде використана під магазини, бутіки( в даному випадку) мало

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...