laska Опубліковано 11 Листопада, 2008 в 07:44 #76 Опубліковано 11 Листопада, 2008 в 07:44 yurgen, співчуваю, що вам прийшлось таке пережити. Та щодо того, щоб тужитись 23 години, ти перегнув. Для першородки схватки можуть тривати довго, від 8 до 24 год. Це так званий перший період пологів, при ньому ніхто не тужиться. Це період відкриття матки. Тужитись треба при повному відкритті, саме в момент народження дитини. І цей другий період набагато коротший (наймене 4-7 хв.) залежить від родової активності жінки, пуповини, положення дитини.Це ще один аргумент, що обом батькам треба бути підготовленими до пологів, знати всі фізіологічні процеси. Фрази деяких жінок: всі народжують і я якось народжу, мене просто вбивають.Чоловікам ці знання необхідні, щоб допомогти жінці і своїй дитинці якомога краще пережити цей важливий момент.
Гість Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 13:27 #77 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 13:27 Дуже дякую усім за цінні поради!!! Родився у нас хлопчик, все було супер. Радий що був присутній і усім раджу. Луцьким пологовим будинком дуже задоволений, і лікарями також. Правда були й уроди, але в 9 годин помінялись, на щастя. Нікому не платив, тільки пізніше за особливе старання віддячив.
Orfey Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 20:56 #78 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 20:56 вже сумки складані тільки чекаємо ...
Alisa Опубліковано 31 Січня, 2009 в 12:19 #79 Опубліковано 31 Січня, 2009 в 12:19 Всі, хто був на родах, - ви такі молодці! Хто це пережив, той зрозумів і сам факт НЕОБХІДНОСТІ там бути. В мене теж 2 діток, чоловік був присутній на 2-их родах (на 1-их не пускали). Подробиці опускаю, але не уявляю, щоб я там сама робила без нього. А так - хоч і боляче, але веселіше і надійніше. Не уявляю, хто ходить на такі "заходи" з мамою чи подругою (хіба якщо чоловік зі слабкою психикою, вибачайте). А щодо плаценти - хтось читав той папірець, який підписував в момент родів? А про що там? Здається мені, що якби з жінкою стались якісь ускладнення, то вам тицьнули б його під ніс - "Претензій не маю права мати". І ще - хтось питав у вас, може, ви самі збирались плаценту продати, або заморозити (вже можна з власних стовбурових клітин виростити СВІЙ орган в разі потреби)? І чи ви в принципі згодні, щоб з нею щось робили?
zaHARE Опубліковано 31 Січня, 2009 в 13:07 #80 Опубліковано 31 Січня, 2009 в 13:07 Зберігати плаценту для вирощування власних стовбурових клітин скоріш за все треба в спеціальному кріобанку.В нас таких в Україні мабуть нема та й не кожен міг би собі дозволити оплаувати оренду холодилки. До родів ніхто про плаценту(чи нам вона потрібна чи ні) з нами ніхто не говорив.Та й говорити не будуть.Тому і є спонсори в нашого роддому.Бо в нас можна отримати все на шару.І експериментальні щеплення робити не боячись позовів до суду. Така в нас країна.
Zheny@ Опубліковано 31 Січня, 2009 в 16:20 #81 Опубліковано 31 Січня, 2009 в 16:20 Є такі послуги. І відносно не дорого. Якби не економічна криза, можна було б скористатися. А так. Трошки інші витрати. ось, доречі і ціни. Клініка в Києві.
FWK Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 23:41 #82 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 23:41 Недавно був з дружиною в школі відповідального батьківства. Сказали що ми можемо написати заяву і замовити спеціаліста, який приїде і під час родів збере для збереження для нас стовбурові клітини. Вартість приблизно називали, але здається назвали дещо більшу ніж зазначено тут http://www.stemcellclinic.com/ru/bank/services.html. Загалом усіляко готують до полегшення природнього процесу родів. Це загалом добре, аби не доходило до абсурду. В нас перша вагітність, тому пологи мають бути не швидкими, але думаю не варто давати дружину з бебіком мучити більше 12 годин. Здається стимулянти не такі вже й страшні, аби всю дозу одразу вводили, хтось таке писав, щоб не потрохи. Бо довгі пологи то так само погано.А ну і про присутність при родах. Для тих папіків, для кого це питання стоїть - підіть в школу відповідального батьківства, послухайте, питання стане непитанням. Вважаю вагітність штукою спільною, сімейною, так само роди. Якщо ти папіком збираєшся бути взагалі, то початок цьому ти вже положив коли дружина завагітніла. І нема чого ігнорувати такий важливий момент, тому що присутність це моральна підтримка для дружини, їй вона критично необхідна, також вирішення будь-яких організаційних питань, якщо такі зявляться, контроль за процесом, бо саме батьки будуть відповідальні якщо щось піде не так. В нас же лікарі всі пухнасті. Недавно бачив передачу, брали інтервю чи то в головлікаря чи щось подібне. Коли спитали чому багато травм і т.д. при пологах, та не задумуючись відповіла - "недбальство мам". Кругова порука. Тому слідкувати треба за всім папіку. В ідеалі вивчити весь процес і нюанси на перед. Всім здоровя і легких пологів.
D@ve Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 05:33 #83 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 05:33 Так, яку суму все ж таки назвали?Моїй дружині теж кололи стимулянти, маленку дозу під мій підпис. Роди тривали майже 12 годин, що є цілком нормальним (перша дитина). ЗИ. Удачі на родах! Молодець, що вирішив бути присутнім.
S30 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 06:45 #84 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 06:45 Скажу як було у мене.На родах присутній був (коли народжувала першу малечу 5-ть років тому). Як і для дружини, так і взагалі вважаю необхідним бути присутнім.Стосовно усіляких папірців. Коли в дружини УЖЕ почалися перейми їй підсунули отой папірець "ознайомтеся і підпишіть якщо згодні".Звісно, їй було ну аж ніяк недотого. Перечитав його я і на запитання що за лобуда і чому лише зараз про це почали мову - зробили круглі очі і відповіли , що мовляв провтикали. "Так будете підписувати чи ні?" У тій папірчині було стільки застережень і протипоказань, що для мене , необізнаного в специфіці медичних термінів і висловів, це трішки злякало. На запитання чи дивилися вони медкарту моєї дружини і що у неї проблеми з серцем сприйняли як пустий звук.От що саме цікаве це те, що коли зателефонував серед ночі знайомому гінекологу і запитав про цю фігню, той відповів, що є процедура і нехай вони її дотримуються і нема чого в останній момент підписувати усілякі папери.Теж саме я відповів про дотримання процедури лікарям і нічого непідписував. Нескажу, що вони були задоволеними такою відповіддю, але всеж більше ненаполягали про підпис. Єдине що запитання виникло ще раз під час самих пологів на що я в усній формі погодився на укол під їх відповідальність.Пропущу всі деталі спілкування з лікарями. Скажу єдине, що більше за всіх вдячний акушерці.
D@ve Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 08:12 #85 Опубліковано 28 Вересня, 2009 в 08:12 Акушерка - взагалі головна людина, з якою треба дружити під час родів. Вона і підкаже, і допоможе, і лікаря покличе якщо щось раптом.
Pr0ektant Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 08:17 #86 Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 08:17 Скоро вдруге стану батьком і мене з кожним днем все більше і більше цікавить таке питання: Скільки Ви платили під час родів? маю на увазі не за медикаменти а мед. персоналу.Згадую перші роди - почалися схватики, дружину поклали в родзал, коли я приїхав - весь мед персонал (3 чол) сидів в коридорі, а дружина мучилась від болю та схваток в родзалі. Час-від-часу приходила акушерка, проводила заміри. Спочатку відчувалось якесь пофігістичне відношення і якась недружня атмосфера. Але після того, як натякнув на винагороду, після вдалих родів - ставлення миттєво помінялося.Схватки тривали з 16.00 до 2 ночі. Заплатив тільки те, що мав в кошельку - біля 500грн пішло на медикаменти, більшість з яких залишилася в родзалі і в кошельку залишилось 400 з чимось грн, які віддав медсестрі, а в відповідь почув - "ще не забудьте подякувати акушерці". Мене це трішки заїло, оскільки медсестра в родах майже не приймала участі, тому відразу відповів що це на всіх... Під таким нахабством іти від дружини з малим до банкомату серед ночі взагалі не хотілося. Одні кажуть що мало дав, інші багато, тому й виникає таке питання.
Zheny@ Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 13:13 #87 Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 13:13 зараз грошей не просять. Але, якщо даси - не образяться. в мене на всіх пішло 500 грн десь. Зараз, може, дорожче трошки. 2,5 роки минуло. Думаю, Одного Бенджаміна Франкліна вистачить цілком. Знову ж таки, все залежить від складності пологів. І метушні персоналу.
Podorozhniy Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 19:23 #88 Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 19:23 Я давав у 2010 Лікарю-200 грн і акушерці теж 200 грн.Знайомі взагалі давали по 100грн лікарю і акушеру!
kayot Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 21:25 #89 Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 21:25 Я давав у 2010 Лікарю-200 грн і акушерці теж 200 грн.Знайомі взагалі давали по 100грн лікарю і акушеру!из личного опыта - когда рожала жена...немног "порвалась"...стоит сестричка , чтоб зашивать, в руке балончик обезбалюющего..и говорит...один брызг - 10-15 грн....сколько раз брызгать (жена от боли мучается) - я говорю...ЛЕЙ....сколько надо ...столько дам....я был в состоянии аффекта..кума кесарилась на днях - прикинули..около 3-4 не считая палаты обошлось, плюс - терапевты приводят своих КАРДЕОЛОГОВ, который просил в две недели к нему ОБЯЗАТЕЛЬНО наведаться...типа я привела..а вы ему заплатите..а нахера приводила спросили...так бедняга и ущел ни с чем.....я считаю что если не договариваешься отдельно...то максимум по 100-200 ... кому как...и хватит..понятно..если роды тяжелые..то обеим сменам сестичек надо дать..иначе не помогут даже в туалет сходить..не то чтоб ребёночка помчь покормить....если конечно нет кого рядом с мамой..
KILLER Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 10:20 #90 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 10:20 100-400грн за одні роди (~10...15 малюків народжується щодня), + ЗП... Все, іду вчитись на акушера, куда докумети здавать?
Vadimm Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:01 #91 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:01 Тут десь була тємко про головного лікаря пологового будинку - там все популярно розжовано хто скільки куди і як.
electric Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:15 #92 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 11:15 Там тема про хабарі та кримінальну відповідальність за них . А тут ,від себе хочу запитати , скільки зараз коштує кесарів розтин плановий?Питаю не для виявлення лікарів хабарників а для правильного планування пологів дружини.
Annalutsk Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 12:42 #93 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 12:42 electric, а ви візьміть заздалегідь список необхідних ліків, засобів особистої гігієни ітп. і підіть в недорогу аптеку , а не скуповуйте все на місці. Практично ВСІ медзасоби, які будуть використовуватись при кесарському лікарі знають наперед, якщо що-дрібниці докупите на місці. Не найкращий варіант-дати в день пологів озвучену сумму медсестрі, яка тут же і принесе набір втридорога. І знайте, ВДЯЧНІСТЬ ви можете висловити ЛИШЕ коли цього захочете. І ще - будьте поблизу, дружині це так необхідно. І не лише безпосередньо в день пологів, але і після(а не піти напитися з радощів і закинути телефон куди подалі)
electric Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 13:06 #94 Опубліковано 15 Грудня, 2011 в 13:06 electric, а ви візьміть заздалегідь список необхідних ліків, засобів особистої гігієни ітп. і підіть в недорогу аптеку , а не скуповуйте все на місці. Практично ВСІ медзасоби, які будуть використовуватись при кесарському лікарі знають наперед, якщо що-дрібниці докупите на місці. Не найкращий варіант-дати в день пологів озвучену сумму медсестрі, яка тут же і принесе набір втридорога. І знайте, ВДЯЧНІСТЬ ви можете висловити ЛИШЕ коли цього захочете.І ще - будьте поблизу, дружині це так необхідно. І не лише безпосередньо в день пологів, але і після(а не піти напитися з радощів і закинути телефон куди подалі)Дякую Вам за пораду , але Ви мене не правильно зрозуміли . У нас не перші пологи, перші пройшли вкрай важко і я , звичайно , був біля дружини , закінчились ургентним кесаревим розтином і , Хвала Господу , здоровою донечкою. Зараз ми чекаємо другу дитину і на цей раз заздалегідь готуємось до планового кесарівого розтину . А суть мого питання полягала не в ціні набору , а в кількості грошей ,що треба заплатити хірургу.
electric Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 11:29 #95 Опубліковано 16 Грудня, 2011 в 11:29 Ось тут http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=331&st=0 форум саме з цього питання , є декілька постів і про Луцьк але мало і давно . Хтось можливо чув про ситуацію сьогодні?
rusel33 Опубліковано 7 Травня, 2012 в 16:45 #96 Опубліковано 7 Травня, 2012 в 16:45 Неделю назад родилась дочь ) ситуация (обстановка) была следующая. Проблем у жены во время вынашивания не было, анализы норма, никто не настаивал на "сохранении" и прочего, хотя жене 35 лет и это была первая беременность. Планировали рожать естественно со мной (мужем), т.к. показаний не было на "кесарево", УЗИ - норма. Начались схватки - поехали в роддом, там осмотрели и направили домой, дескать рано пришли. Приехали еще через 10 часов, нас приняли, палата (родильный зал) отдельная, там все, кроме туалета, есть. Еще около 9 часов ходили по залу со схватками, каждые 2 часа делали кардиограмму сердцебиения ребенку. Когда "динамика" пошла на убыль, собрались врачи....продолжение завтра,...
Dream Опубліковано 7 Травня, 2012 в 18:28 #97 Опубліковано 7 Травня, 2012 в 18:28 Неделю назад родилась дочьпродолжение завтра,... вмієш інтригу тримати... ))Шо там зараз по грошах виходить?
rusel33 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 17:46 #98 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 17:46 Собрались, значит, врачи, и сказали....мол что-то надо решать: или стимулировать или кесарить. Рассказали про вероятности, побочные эффекты и т.д. Мы выбрали второй вариант. Операция была незамедлительна и успешна, ребенка мне принесли через 20 минут после начала. Был у меня на груди часа 2.Теперь про важное, деньги. С конкретным врачем про роды не договаривались. Заранее никому ничего не давали и никто не просил и не намекал. Все медикаменты за наш счет: операция - 860грн., все остальное - 440грн. Детскому врачу заплатили 200грн. Больше никому не заплатили. Конфеты+шампанское отдали в родильное и послеродильное отделения. Я вообще не сторонник платить, если все идет нормально, без форсмажора. Хоть и все прошло нормально (в итоге) без ЛОЖКИ дёгтя тоже не обошлось, к моему сожалению. Первый врач-гинеколог, который осматривал жену в родзале (я всегда был рядом) заявила: "откуда здесь москалики взялись???" ...........я был в недоумении.......если такое врачи говорят, что можно говорить про младший персонал, печально. Почему я, гражданин Украины должен всем объяснять, что я .....не буду, другая тема. Короче говоря, я жене сказал: фиг с маслом им, а не бабло. Но она все-таки заплатила детскому врачу. Не все конечно там хамы, но осадок остался. Благо, что на отношении к ребенку это не отразилось. "Пологовий будинок доброзичливий до малюка", але не доброзичливий до її батьків, особливо, якщо вони кацапи". Очень неприятно, да ладно мне, жене после операции....все, выговорился. Будут вопросы - милости прошу, задавайте.
Dream Опубліковано 8 Травня, 2012 в 20:09 #99 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 20:09 rusel33, ти знаєш, я давно собі зауважив що лікарський "гумор", як правило, не сприймаю - певно занадто різні професії. Я кажу до того, що - не переймайся Ніби перший день на "западенщині" А не чув, чи мо хтось інший знає, як справи в пологовому з учасниками лікарняних кас?
Natasha Опубліковано 11 Травня, 2012 в 06:49 #100 Опубліковано 11 Травня, 2012 в 06:49 Можу розказати про свої пологи))).Враження доволі позитивні.Якби не важкий перебіг вагітності, при якому прийшлось на лікарняному довгий час провести, то можна було б сказати, що все ок.Найбільше запам’яталося, як я за день до пологів читала в неті про різницю між передвісниками і реальними переймами, доказувала чоловіку, що мені в роддом ще рано)))).Перетерпіла цілу ніч, а вже о 6 ранку чоловік сам проснувся від стонів і сказав, що ми поїдемо в роддом.При реєстрації в мене вже почалися потуги. Чоловік весь час був зі мною. Але поїхав до банкомата за грошима, так як мені ПДП ставили на місяць пізніше.За пів години я родила дівчинку. При пологах був лікар, інтерн-дівчина і акушерка вроді. Інтерн дуже помагала мені морально, лікар казав, що треба робити.Перші слова були, якщо то роди, то так можна родити і 10.Не платила ні копієчки. Купляли тільки обов’язковий дородовий пакет.Негативні враження: зашивала інтерн 30 хв., замість 5, і не так як треба.Люди не платіть лікарям!!! Приймати роди - це їхня робота, але вже всі привикли так, що без пару сотень грн, не хочуть шевельнутися.Один платить багато, другий не має такої можливості. А ждуть "подяки" від усіх.Я знаю, що на сайті є лікарі, думаю, що вони згодяться з тим, що можливі різні випадки і гроші ні від чого не страхують.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.