Перейти до змісту

Таксі Луцька

yurgen

Рекомендовані повідомлення

21 Волг не вистачає. :)

А я б не проти на 21-й прокататись, тільки щоб була оригінал і у відмінному стані..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 391
  • Створено
  • Остання відповідь

була спроба в службі 0-61 тепер 15-61 відновити Ретро таксі тільки в нашу жару в -20С не витримали конкуреції ні по комфорту ні по цінах на пальне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люкс-таксі дозвонитись нереально.

Нафіга воно потрібне взагалі.

Maxim аналогічно.

Не дозвонився на жодну з цих служб.

Висновок - таксі у луцьку параша :)

Стан дороги мене, як клієнта, хвилює мало.

Хоча б трубку піднімали і казали, що так і так - машин нема.

А так тупо ігнор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Мав я з дружиною сьогодні нагоду скористатися послугами нової служби таксі в м. Луцьк - Козачок. Завжди користувався "морячками", але вирішив попробувати нову службу, так як у "новеньких" привабливі ціни... Значить, викликав я таксі, диспетчер сказав, що автомобіль буде за 8-10 хвилин (нормальний час очікування). Минуло 5 хвилин, дзвінок від диспетчера і повідомляється, що якісь там проблеми і буде машинка пізніше, і чи готовий я ще десять хвилин чекати... Ну, не проблема, почекаю, дівчинка "стопьятсот" раз вибачилася за незручності... Дійсно, машинка "чері" приїхала за, приблизно, 7 хвилин... Сіли, поїхали... Тут цікавіше... Їхали з району вул. Львівська на вул. Гордіюк... Виїхали на Львівську, "ваділа" зразу в "тапок" і спідометр показував 80-90 км/год. Не скажу що швидкість велика, але маневри на такій швидкості і по наших післязимових дорогах "трішки" викликали незручності... Для водія таксі це не є нормально! Їдем далі... Моросить дощик... Двірники вмикаються рідко, швидкість 80-90 км/год, сурові маневри, плюс добавилися розмови по телефону про те як йому (водію) треба якихось "тьолок" забрати з сауни... Цікаво було їхати :)... Доречі, де мій будинок знаходиться, не знав... Пару разів перепитав... Сказати, показати мені не впадло, але мати "джипіес" і перепитувати - якось не по фен-шую... Доїхали ми додому, питаю скільки буде до оплати, той вирішив "пашутіть" - "двісті рубасіків". Прошу серйозніше - 40 грн, при тому що я на "морячку" плачу за ту ж поїздку ~ 35 грн. Прошу чек - відповідь вразила: "а я не той щьотчік включив"... Методом простих підрахунків я нарахував 34 грн (виявилося в них (в "козачків") дорожче). Водій щось був проти, я зателефонував до диспетчера, зразу він заспокоївся і мені фразу "треба було зразу сказати, щоб їхав помаліше". Розійшлися на 35 грн, ще один дзвінок до диспетчерів з дому, і ще "стопьятсот" вибачень...

Висновок: роботою диспетчерів задоволений, а вот водій... Ну мене, за пару років регулярного користування службами таксі, ще ніхто так не возив... Робіть висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав я з дружиною сьогодні нагоду скористатися послугами нової служби таксі в м. Луцьк - Козачок.

Судячи з того що власником є Романюк менший, то мали б називатися Буратіни. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А судячи з воділи-такзізста, якщо він там не один такий, краще перейменувати на - Мудачок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВІд Морячків відмовилась після того, як замовила таксі за 20 хв до посадки... а вони не удосужились навіть передзвонити і сказати, що машина буде пізніше.

Зараз користуюсь Козачком. Водії такі не потраплялись ще мені, а досить навіть навпаки. За ціновою політикою мені дешевше, ніж Моряки чи Максими. Приїжджають швидко, машини у них нормальні. Та й призові діють (бо на Морячку фіг допросишся - так і не юзала жодного разу).

Максими теж давно гуд бай, бо 1 - додзвонитися швидше можна на Марс, ніж до них 2 - ціни в них не дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора скористувався таксівкою що мають стоянку навпроти обл прокуратури, сівши помітив що лічильника нема, запитав а скільки ж мені обійдеться дорога - сказав мужичок що по кілометражу )))

я сто раз їзджу по цьому маршруту (робота - хата) - ціна проїзду від 27 до 30 грн, товариш з мене взяв 37 ..., певно моя хата віддалилася від Луцька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені дорога дорога з дому у версаль вартує чуть менше 25 грн, а назад ніколи менше 30 не получалось, ось такий парадокс :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені дорога дорога з дому у версаль вартує чуть менше 25 грн, а назад ніколи менше 30 не получалось, ось такий парадокс :)

Як на мене то все логічно - таксист вас везе додому з думкою - " так він має гроші на Версаль, значить і на таксі має!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просмотр сообщенияScorpio (06 квітня 2013 - 12:36) писал: Мені дорога дорога з дому у версаль вартує чуть менше 25 грн, а назад ніколи менше 30 не получалось, ось такий парадокс :) Як на мене то все логічно - таксист вас везе додому з думкою - " так він має гроші на Версаль, значить і на таксі має!"

Думаю, що таксист думав "ага, "тьоплінькій" :friday:!!! .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вживаю понад норму більше 5 років :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

користуюся послугами таксі рідко. Але якщо потрібно, то викликаю "Євро-таксі" (маю картку на знижку 20% :_08: ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вживаю понад норму більше 5 років :)

"я свою норму знаю - упал - хватит" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

послугами таксі не користуюсь, мабуть тому, що не вживаю

а ви часом не пишете для Камеді ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть тому, що не вживаю ;)

Не вживаю понад ....)

"Да нет ребятушки, вы не русские, эт какой же русский от водки откажется..." (Фильм "Не валяй дурака") :) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи себе поправлю - не вживаю і маю власне авто.

- Совсем худо, -- заключил хозяин, -- что-то, воля ваша, недоброе таится в мужчинах, избегающих вина, игр, общества прелестных женщин, застольной беседы. Такие люди или тяжко больны, или втайне ненавидят окружающих. Правда, возможны исключения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Доброго дня!сьогодні скористовалася новою службою таксі Луцьк "КОЗАЧОК",знаєте на мою думку дуже пристойна служба дуже чемні диспечера пояснюють коли буде машина і чому запізнюєтся,гарні водії,дуже прємливі тарифи в кінці поїздки при бажанні дають чек,Читала в коментах що швидко їздять знаєте на мою думку це досить не погано що таксі їде швидко для того воно і таксі,а кому треба мєдленно хай їде на тролейбусі,або замовляє черепашку)) я думаю що люди тому й замовляють таксі щоб швидко заїхати в теплі і комфорті!В кожної людини своя думка,тому краще спробувати ,а тоді робити висновкі,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого проти них не маю, але... ви спеціально тут зареєструвались, щоб їх похвалити? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кому треба мєдленно хай їде на тролейбусі

я їду на таксі, коли треба серед ночі додому дістатись, тоді тролейбуси не ходять на жаль, хоча б з радістю поїхав ним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого проти них не маю, але... ви спеціально тут зареєструвались, щоб їх похвалити? :) та ні ви не праві просто в кожній роботі є нюанси а заодного водія робити висновкі за всіх якось це не правильно якщо взяти максім-таксі то там всі водії перевишають тарифи і нічого чи на моряках ювілейок нема ще й диспечер хамить))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на стоянці біля Іміджа бачив Шанс - таксі. Нова служба, чи "заблукав" автомобіль з іншого міста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біля Іміджа бачив Шанс - таксі

Нова служба

Тіко цікаво чия?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шанс таксі -це новенька служба Луцька відкрилася в той самий день коли і нічний клуб Опера,цю службу там рекламували і офіційний перевізник Опери є таксі Шанс пристойна служба дешеві тарифи схожі на морячок і козачок мінус цієї служби в них мало машин каза

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А диспетчер з автомобілями працює через мобільний чи рації? Позивні є? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...