Перейти до змісту

Завалився будинок над магазином Лига-Нова

Malchyk

Рекомендовані повідомлення

Опір матерів та особливості функціонування холодильних машин - це щось новеньке на борді :)

Дуже пізнавальне чтиво...

хочу ще!

Вазагалі-то опір матеріалів пояснює всі процеси, і причини руйнації. Але я сумніваюсь що кондюк своєї динамікою впливав більше, ніж фури на рівненській.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так як загальна конструкція втратила цілісність, а в стінах якість цементу не покращилась, то не виключено, що існуючі навантаження і вібрація від фур призведе до появи нових тріщин, чи чогось гіршого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що існуючі навантаження і вібрація від фур призведе до появи нових тріщин, чи чогось гіршого...

це нічого що немає куска стіни? всі ж бокові навантаження давитимуть в пустоту під дією динамічних навантажень чи я не правий?.

Як на мене то бокові несучі конструкції приречені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку ...

А в нас не прийнято думати головою перед тим, як щось писати?

Ви не думали над тим, що стіна, яка завалиться у Вас (чи дерево) може зробити таку кількість трупів, як Вам потрібно?

Дай бог шоб завалився весь той будинок разом з тими ідіотами.

В будь-який момент може завалитись тойінший будинок, ідіотами в якому можуть виявитись Ваші близькі...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку було замало трупів, вони тепер на це дивляться як на можливість отримати на халяву новенькі квартири, і не більше. Дай бог шоб завалився весь той будинок разом з тими ідіотами.

Ідіот той, хто це писав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо будинок завалився через ЛігаНову чи перепланування або підтоплення, то жильці самі винуваті, і ніхто їм не має допомагати. Коли я живу у своїй хаті і в мене впала стіна, то мені чомусь в голову не приходить бігти до Романюка. То чому ми маємо свої податки віддавати людям яким наплювати де вони живуть, замість того щоб робити дороги, каналізацію?

На мою думку було замало трупів, вони тепер на це дивляться як на можливість отримати на халяву новенькі квартири, і не більше. Дай бог шоб завалився весь той будинок разом з тими ідіотами.

Щось мені підказує що ви просто заздрите їм. Очевидно те ж не проти отримати квартиру ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В будь-який момент може завалитись тойінший будинок, ідіотами в якому можуть виявитись Ваші близькі...

саме так, бо їм має прийти і зробити за них дядя Петя і тьотя Мотя, тільки не вони, а коли вони не приходять то ідуть до Бога шоб він прийшов їм зробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ідіотами в якому можуть виявитись Ваші близькі...

саме так

У Вас діти є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ідіотами в якому можуть виявитись Ваші близькі...

саме так

У Вас діти є?

панятно шо нє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fox77, плюсанув за сміливість )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fox77, плюсанув за сміливість )

Це не сміливість. Це - ідіотизм.

Сміливість - це піти до якоїсь з тих сімей і сказати: В МЕНЕ ХАТА, З НЕПІДВЛАДНИМИ ЧАСУ СТІНАМИ, поживіть в мене трошки часу, поки все не владнається)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не згідний. "спочатку було слово". Вчинок починається зі слова, а слово - з думки. Нонконформізм, навіть такий, це добре. Тому що поголовний конформізм, як ми бачимо, приводить до дуже плачевних наслідків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні люди перекрили Рівненську. Підозрюю - мешканці того будинку. Іншої інфи, крім того, що бачив на власні очі я не маю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні люди перекрили Рівненську. Підозрюю - мешканці того будинку.

Вони.

32889-11b.JPG

Фоти тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[Сміливість - це піти до якоїсь з тих сімей і сказати: В МЕНЕ ХАТА, З НЕПІДВЛАДНИМИ ЧАСУ СТІНАМИ, поживіть в мене трошки часу, поки все не владнається)))

якшо в будинку є магазинчики на першому поверсі, сходи придивись шо вони там поміняли, а то потім будеш хоровод водити на дорозі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо в будинку є магазинчики на першому поверсі, сходи придивись шо вони там поміняли, а то потім будеш хоровод водити на дорозі))

В МЕНЕ ХАТА, З НЕПІДВЛАДНИМИ ЧАСУ СТІНАМИ

)))))

Щоправда все-рівно не зрозуміла суті цього посту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в это время...

кто там хотел хрущевки сносить?... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З фото можна зробити висновок:

Після руйнації облицювального шару цегли, під впливом дощів міг повимиватися розчин із швів стіни- а стіна всього в 1,5 цеглини + лицювальна. Розчин дуже слабкий - слова експертів.

От і почало валитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з 1971 року на Волині не йшли дощі?

і тут задощило та розмило

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони тепер на це дивляться як на можливість отримати на халяву новенькі квартири, і не більше

Розваліть свою хату може якраз нову квартиру дадуть :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Начались откаты.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо немає де жити людині після такої трагедії, то вона думає перш за все про те, щоб повернути хоча б те, що було. І в тому, що людям видадуть нові квартири нічого поганого в цьому я не бачу. Я думаю психологічно важко пережити такий стрес, втратити все майно. А в новій квартирі потрібно буде робити ремонт, купувати меблі, а це теж чималі кошти. А родичів, які загинули взагалі не повернеш. Не думаю, що ти хотів би отримати нове житло такою ціною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Black, постраждалим видали по 10 000 грн. Це перший "транш". Ще мають додати по не знаю скільки. Крім того постраждалі живуть у готелі і харчуються там само, за рахунок міста. Згоден, за 10 000 ніц не купиш. Кончений диван вартує половину тих грошей. Не рахуючи усього іншого.

Хоча теперішні квартири здаються уже із мінімальним ремонтом, принаймні вікна метало-пластикові там є. Підлога і все решта не скажу. Мало би бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо будинок завалився через ЛігаНову чи перепланування або підтоплення, то жильці самі винуваті, і ніхто їм не має допомагати.

у чому саме винні жильці? добре було б навести якісь аргументи

ти не думав, про те що у тому будинку діти живуть? вони теж ідіоти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо виявиться що причиною є перепланування Ліга-Нови - варто було б з них здерти всі компенсації у бюджет міста - за квартири, готелі, гуртожитки і тп. Але навряд - знайдуть цапа-відбувайла і по всьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...