Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

і ще нюанс - народ, не скупіться, а в "оголошену вартість" вказуйте реальну вартість товару

тобто якщо раптом моя посилка згорить, то мені без питань компенсують оголошену вартість?

Опубліковано
16 минут назад, lilechka сказал:

тобто якщо раптом моя посилка згорить, то мені без питань компенсують оголошену вартість?

Так

Опубліковано
12 годин тому, lilechka сказано:

а для чого ж ще, по-твоєму, її "оголошують" ту вартість? Якраз для таких випадків. І це не лише випадок пожежі. Може бути просто загублена десь, чи пошкоджена під час перевезення і т.д. Тобто, будь-які суперечки з перевізником (не лише НП) опираються на цю "оголошену" вартість

• +1 2
Опубліковано
8 минут назад, jack74 сказал:

Тобто, будь-які суперечки з перевізником (не лише НП) опираються на цю "оголошену" вартість

І на відсутність позначки в ттн "посилка перед відправленням не оглядалася"

Опубліковано
On 12.09.2018 at 08:58, jack74 сказано:

а для чого ж ще, по-твоєму, її "оголошують" ту вартість? Якраз для таких випадків. І це не лише випадок пожежі. Може бути просто загублена десь, чи пошкоджена під час перевезення і т.д. Тобто, будь-які суперечки з перевізником (не лише НП) опираються на цю "оголошену" вартість

теорія...

теоретично я можу оголошену вартість завищувати

хай 20 разів я переплачу трохи, зате колись "котлекту" получу

• +1 1
Опубліковано
On 12.09.2018 at 09:07, Saddy сказано:

І на відсутність позначки в ттн "посилка перед відправленням не оглядалася"

а це яке має значення у випадку відшкодування після втрати/пожежі? :blink: Ніякого

Оголошена вартість - наслідком якої є відповідна націнка у вартості пересилки, яка є твоїм страховим внеском. Тобто, це ти страхуєш свій товар, і у випадку його втрати тобі будуть відшкодовувати саме страховку, а не хто там що оглядав. Чи може вантажник НП буде виступати ще й оцінщиком, по твоєму?

• +1 1
Опубліковано
57 минут назад, jack74 сказал:

:) Звичайно можеш, ніхто ж не боронить :) От лише "коклекти" дууууже рідко жарять ;) 

https://www.google.com.ua/amp/s/ru.tsn.ua/amp/ukrayina/v-seti-pokazali-chto-ostalos-ot-otdeleniya-novoy-pochty-v-mukachevo-posle-silnogo-pozhara-1206675.html

Жарили))

Опубліковано

я цитував ось це

В 12.09.2018 в 08:58, jack74 сказал:

Тобто, будь-які суперечки з перевізником (не лише НП) опираються на цю "оголошену" вартість

і вище вже описували ситуації суперечок після тріснутого телевізора

• +1 1
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано
On 13.09.2018 at 17:10, Saddy сказано:

я цитував ось це

і вище вже описували ситуації суперечок після тріснутого телевізора

коли працівники НП дивляться посилки,перевіряйте в чеку чи написали посилка оглядалася.

Побачив на сайті НП як вони зробили відстежити відправлення мені сподобалося.

Опубліковано (змінено)
5 годин тому, petro22 сказано:

... перевіряйте в чеку чи написали посилка оглядалася.

Побачив на сайті НП як вони зробили відстежити відправлення мені сподобалося.

:_31: "казніть нє міловать"

Петро22, ти про існування розділових знаків чув? Знаєш, для чого їх взагалі придумали? - щоб інші читачі могли тебе зрозуміти

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)

Не зовсім скарга, але... Як посилка, що прийшла в Луцьк ще 17-го числа, може доставлятися до відділення ДВА дні??? Пішки носять, чи що? Вчора в обід трекінг видав "відправлення в Луцьку", і надалі там красується веселе повідомлення про прибуття на  відділення 19-го числа... І так, там не холодильник чи сервер вагою 50 кг., не той випадок. Та воно х Києва і навіть Одеси іноді швидше їде, як по місту, і, прошу зауважити, не по Києву чи Кривому Рогу, а по Луцьку, де ровером переїхати х кінця в кінець за годину-півтори можна...

Змінено користувачем AgentSmith13
Опубліковано (змінено)
9 минут назад, Besucher сказал:

Чого так нервуеш?

Наркота?:)

Даруйте, х*іта! Риболовне спорядження (не так щоб кров з носа критичне, але одне з - напевно що так), в п'ятницю - виїзд на рибу ввечері (добре, що не на змагання хоч), і так з коротким осіннім днем часу немає. А з тим понеділком вихідним - тиждень чекаю. Чи то відділення на Шухевича, 4 таке "зачароване"... Раніше такого не було - замовив в четвер вранці, вислали з магазину одразу, і в п'ятницю в обід на Задворецькій забрав, і ніяких проблем і питань, ні до відправника, ні до НП. Навіть досить критичні речі для поїздки на Кубок України по поплавку так приїхали (довелося замовляти в останню секунду - зарплати чекав). Ото, холєра, треба було і це поближче не до дому, а до роботи замовляти...

А якщо так замовити мотиль якийсь чи "пінку" (дрібненький такий кольоровий опариш) з того ж "мотиль-опариш.ком" (не 2 порції, для себе на вихідні, таке і в Луцьку є, а для змагань, на команду, так з кілограмчик)? І полежить 2 дні в Луцьку? Правильно, пипець, навіть при ультраправильній упаковці. А як класно, якщо через таку "накладочку" не вдасться його забрати перед виїздом (бо ніхто тебе персонально чекати на реєстрації і  жеребкуванні на водоймі не буде, і їхати треба вже і крапка) і доведеться ще разок купити ту наживку, ще й добряче пошукавши, ДЕ (а з "НП" - викинути в понеділок, ну, чи тупо не забрати, хай пахне :D - перед відправником я чистий - оплатив вперед і товар і відправку)...

Ну, коли замовляв сам в передостанній день - каюсь, сам винен, так вийшло, претензій не було б, але возити по Луцьку посилку з Харкова, яка прийшла звідти за ДВА ДНІ протягом ТРЬОХ робочих днів (і просити за такий "сервіс" ту ж оплату, що за нормальну роботу) - то, блін, шедевр просто.

Для любителів пофілософствувати на тему "нєфіг хробаків через НП слати" - от якраз зараз там їде все виключно неживе, більше того, частково металеве. А наживку вищезгаданий магаз відправляє і передачею автобусом, так тільки так і робив завжди - швидше і точно сьогодні на сьогодні.

Змінено користувачем AgentSmith13
Опубліковано
1 година тому, AgentSmith13 сказано:

Не зовсім скарга, але... Як посилка, що прийшла в Луцьк ще 17-го числа, може доставлятися до відділення ДВА дні??? Пішки носять, чи що? Вчора в обід трекінг видав "відправлення в Луцьку", і надалі там красується веселе повідомлення про прибуття на  відділення 19-го числа... І так, там не холодильник чи сервер вагою 50 кг., не той випадок. Та воно х Києва і навіть Одеси іноді швидше їде, як по місту, і, прошу зауважити, не по Києву чи Кривому Рогу, а по Луцьку, де ровером переїхати х кінця в кінець за годину-півтори можна...

Деколи глюк на сайті нп.пише прибуде 19-го числа,а прибувае 18-го числа.ще бувають глюкі з смс сповіщенням.на сайті пише прибув вантаж.смс приходить через годину.

Опубліковано
9 минут назад, Deemon сказал:

а як щодо скарги на гарячу лінію перевізника?

це ж точно більш дієво аніж простирадла на борді.

Я так думаю, що в них таки десь прописана така хитрість, як "доставка ДО N днів", і мали вони ту скаргу десь... Ну, то вперше таке, і, сподіваюся, востаннє. Від послуг Автолюкса колись відмовився через патологічні спізнення і факт відкриття посилки, що ЗДАЛАСЯ їм підозрілою, так, нічого не пропало, але осад лишився такий... А потім, як вимушено катнувся їх автобусом з Києва, коли водій не давав сидіти з коробкою з miniITX ПК на руках, верещав "тільки в багажник" (взимку, в дику слякоть) - і взагалі забув дивитися в сторону Автолюкса...

Альтернатив НП наразі немає - Міст-Експрес не пропонувати - довго, довго і ще раз довго + покриття не те.

Опубліковано
12 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Альтернатив НП наразі немає - Міст-Експрес не пропонувати - довго, довго і ще раз довго + покриття не те.

А Інтайм, нє?

Опубліковано

А покриття відділеннями в нього як  (якось і не пам'ятаю, коли востаннє їх відділення бачив)? А доступність замовлення  з доставкою Інтаймом є у всіх інет-магазинах?

Опубліковано

не скарга, а історія з життя:

відправили мені якось посилку з Києва в Луцьк - конверт з документами.

у додатку НП з'явилася інформація про відправлення, дату доставки і номер відділення, все як завжди - на наступний день мало бути в Луцьку. ок, чекаю. ввечері статус посилки змінився на "прямує до м.Луцьк". і далі посилка не приїхала ні на наступний, ні через день.

телефоную на гарячу лінію - повідомляють, що посилка трекнулась в одному з міст Донецької області (не пам'ятаю в якому). На моє здивування - типу а як же статус в додатку, що посилка їде в Луцьк і тд., оператор повідомив, що таке нууууу дууууже рідко, але буває - типу після сканування мого пакунку він випадково потрапив зовсім в інший ящик і відповідно в інший автомобіль. сказали, що все буде ок, і мені буде бонус у вигляді промокоду на 1 безкоштовну доставку до 30 кг.

після цього посилка повернулася назад в Київ, а потім поїхала нарешті в Луцьк.

загалом я її чекав 7 календарних днів, замість того, щоб отримати на наступний після відправки день.

п.с. промокод таки дали, і я його успішно використав.

п.п.с. добре, що мені не було тоді терміново отримати дане відправлення. але форс-мажорні обставини присутні в житті

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Saddy сказано:

загалом я її чекав 7 календарних днів, замість того, щоб отримати на наступний після відправки день.

п.п.с. добре, що мені не було тоді терміново отримати дане відправлення. але форс-мажорні обставини присутні в житті

мм,

а є якісь терміни доставки?

типу після перевищення яких посилка вважається втраченою і наступає страховий випадок

Опубліковано

Наразі все ОК, все прийшло, глюки бувають... Мені колись (не Новою Поштою, правда) замість Луцька ВІСІМ компів з моніторами, клавомишами і принтерами, а пару і з "3 в 1" (!!!) в ЛУГАНСЬК відправили - як курка лапою "Луцьк" хтось написав... Ото було сміху - компи-мандрівники - всю Україну проїхали!

Опубліковано
6 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Наразі все ОК, все прийшло, глюки бувають...

Добре що все добре

просто заради інтересу спитав, може вже хтось вивчав це питання

Опубліковано (змінено)
8 часов назад, AgentSmith13 сказал:

А покриття відділеннями в нього як  (якось і не пам'ятаю, коли востаннє їх відділення бачив)? А доступність замовлення  з доставкою Інтаймом є у всіх інет-магазинах?

Я чомусь завжди думав що інтайм є слідуючим після нової пошти по кількості відділень.

Сам користувався послугами інтайму коли замовляв запчастини до авто (коли вантаж габаритний чи важчий або те і те одразу) і не одноразово.

Але по кількості відділень таки да - нова пошта поза конкуренцією.

Змінено користувачем Litovets

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...