Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 minutes ago, Serpent said:

Хто може пояснити чому так.

Може доплюсували їхню коробку без попередження. Чи відправлення було вже надійно спадковане?

Опубліковано
3 хвилин тому, yu2007 сказано:

Може доплюсували їхню коробку без попередження. Чи відправлення було вже надійно спадковане?

Відправлення - маленька коробочка вагою 0,3 кг, вже спакована, ніяких додаткових послуг по упаковці не надавалося.

І ще НП редиски, бо закрили відділення №12 на ЛПЗ. Прийшлося іти на Львівську.

Опубліковано

може ви вказали фактичну вагу 0,3, а вони порахували об'ємну 1,0 наприклад. чи більше.

але по ходу да, підняли "змінили" тарифи https://novaposhta.ua/news/rubric/2/id/3715

а що це за нова фішка???

Цитувати

сформував декларацію на відправку через ОЛХ

Опубліковано
5 хвилин тому, laser сказано:

може ви вказали фактичну вагу 0,3, а вони порахували об'ємну 1,0 наприклад. чи більше.

Об'ємна вага порахована ще менша - 0,19 кг.

6 хвилин тому, laser сказано:

а що це за нова фішка???

https://www.olx.ua/uk/shipping/details/

Якщо продаєш через ОЛХ і там же оформляєш доставку НП, то ОЛХ тобі з кожної відправки на бонусний рахунок начисляє 20 грн, які можна використати на оплату послуг самого ОЛХ (рекламу всяку ітд). Можна оформляти навіть речі, не продані на ОЛХ, і так отримувати бонуси, все одно перевірити, чи товар був проданий через них вони не можуть. )))

http://blog.olx.ua/15012/dostavka-ot-nova-poshta-teper-onlayn-na-olx-2/

Опубліковано
25 минут назад, Serpent сказал:

Можна оформляти навіть речі, не продані на ОЛХ, і так отримувати бонуси, все одно перевірити, чи товар був проданий через них вони не можуть. )))

бонуси нараховуються лише при умові зворотної доставки (т.з. "наложки") і зараховуються на рахунок лише після отримання товару і відправлення постоплати отримувачем

Опубліковано
18 хвилин тому, Saddy сказано:

бонуси нараховуються лише при умові зворотної доставки (т.з. "наложки") і зараховуються на рахунок лише після отримання товару і відправлення постоплати отримувачем

Саме так. Я мав на увазі, що товари, які продалися не на ОЛХ і висилалися НП з накладною платою, також можна реєструвати і отримувати бонуси.

Опубліковано

Хз. Сьогодні відправляв. Накладна сформована самостійно через додаток на смарті, 0,1 кг/0,1 обємна. Ціна 28 грн, що в додатку, що в накладній

Опубліковано
В 01.04.2017 at 21:29, Deemon сказал:

Ну і позитивна новина, кабмін скасував норму про товари подвійного призначення, в двох словах камери-брелки можна купляти знов)

https://gazeta.ua/articles/life/_uryad-skasuvav-normu-pro-tovari-podvijnogo-priznachennya/762955

Волинським митникам забули про це повідомити:

Волинські силовики викрили продавця техніки для Джеймса Бонда

Показать содержимое  

Волинські правоохоронці припинили канал постачання в Україну технічних засобів незаконного отримання інформації.

Волинські на рівненські правоохоронці викрили канал контрабандного ввезення на територію нашої держави мешканцем Рівного прослушки, - про це інформує прес-служба волинської прокураткри.

Ввезені пристрої надходили поштою з-за кордону і чоловік збував їх в Україні.

Під час санкціонованого судом обшуку у межах розслідування в помешканні громадянина вилучили понад 20 пристроїв, придатних для незаконного стеження за особою, фіксації розмов, втручання у приватне життя громадян.

Триває досудове розслідування. 

Hide  
Опубліковано
20 часов назад, laser сказал:

це ж звичайні ЖПС трекери

ось ці якраз незвичайні, і функція ЖеПеЕс вних не основна.

і основна функція не підпадає під нову норму про товари подвійного призначення.

Опубліковано
1 час назад, animator сказал:

ось ці якраз незвичайні, і функція ЖеПеЕс вних не основна.

і основна функція не підпадає під нову норму про товари подвійного призначення.

Що то за модель? Що в них незвичайного?

Опубліковано

мікрофон. можна подзвонити і послухати що поряд з трекером робиться. ще вроді є мікрофон який вмикає пристрій на звук. але не впевнений

Опубліковано

Читав, що такі трекери з мікрофоном для можливості знайти вкрадену машину сховану в гаражному кооперативі методом простукування. Іншого способу встановити точне місцезнаходження  просто не існує - замала точність цивільного GPS.

Опубліковано
3 хвилин тому, Harddriver сказано:

Читав, що такі трекери з мікрофоном для можливості знайти вкрадену машину сховану в гаражиках методом простукування.

батя, як мав багато часу, зробив собі штуку для прослуховування з "чорнобілої нокії"

як хтось лазив біля машини тел додзвонювався і можна було послухати що навколо робиться,

або самому подзвонити і послухати

але тупість "волинських силовиків" чим далі тим більше лякає :(

Опубліковано

В когось було. Бо зіткнувся вперше.

Отримувач відмовився від отримання товару.

А НП прислала повідомлення про те, що товар не забрали! І я скоро буду должен за зберігання!

Таким чином товар досі на НП у місті отримувача. Я то ще маю 2 дні. Але з якого то часу відмова - це не забрав.

Опубліковано
В когось було. Бо зіткнувся вперше.
Отримувач відмовився від отримання товару.
А НП прислала повідомлення про те, що товар не забрали! І я скоро буду должен за зберігання!
Таким чином товар досі на НП у місті отримувача. Я то ще маю 2 дні. Але з якого то часу відмова - це не забрав.

Відкликай назад, якщо отримувач не забирає (з ним звязок є? щось пояснює?), попадеш тільки на пересилку в два боки, якщо товар того вартує
Опубліковано
9 хвилин тому, rl72 сказано:

Відкликай назад, якщо отримувач не забирає

це я знаю, але ти не дочитався.  По телефону, він сказав. що відмовляється, товар він бачив. І тому, якщо відмова. товар мала б відправити назад НП.

А НП сказало - товар не забрали.

Покупець скидав завдаток, якраз на подібний випадок.

Опубліковано
це я знаю, але ти не дочитався.  По телефону, він сказав. що відмовляється, товар він бачив. І тому, якщо відмова. товар мала б відправити назад НП.
А НП сказало - товар не забрали.

Покупець скидав завдаток, якраз на подібний випадок.

Ну то відкликай та й не парся
Опубліковано
Щойно, rl72 сказано:

Ну то відкликай та й не парся

так і буде. Цікавить питання чому НП само не відправило мені по відмові.

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

Або хочуть заробити на зберіганні, або не хочуть даремно витрачатись на зворотню доставку, бо можливо буває, що і там і там не забирають.

Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Дєфачка втикнула галочку поставити - відмова.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...