Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ, підкажіть як краще запакувати головку швейної машинки для відправки Новою Поштою. Зрозуміло, що найкраще було б зробити дерев'яне обрешетування, але на Новій Пошті воно обійдеться у 100 грн, а а самому немає можливості його зробити.

Є така штука як підкладка під ламінат, вона як бульбашкова стрічка вбереже від ударів і т.д. вартує небагато (від 2.5грн/м пог), купуєте кілька метрів, замотуєте, потім скотч, картону трошки, скотч/стрейч і вуаля, хоч в футбол грай, правда від падіння з метрової висоти це не спасе, як і обрештування, в принципі, оскільки бачив як воно робиться і бачив як в обрештуванні товар літає.

Підкладку в нов.лінії чи епіцентрі взяти можна саму дешеву.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

якщо такий ящик кинуть\впаде на підлогу\асфальт\бетон, до лампочки вся та пересипалка...

я б замотав в пупирку, і бажано в ту, де великі бульбашки, а тоді вже в коробку.

або як варіант зварганити простеньку обрешетовку з соснових рейок\палок навіть скріпивши їх навколо машинки скотчем і в коробку :)

Вже неактуально, але фактично так і зробив. Вузли, які легко пошкодити, щедро обмотав "пупиркою" з китайських посилок, замотав це все в пропіленовий мішок, типу як з під цукру, а на пошті примусово всунули її в коробку.

Опубліковано

якщо такий ящик кинуть\впаде на підлогу\асфальт\бетон, до лампочки вся та пересипалка...

я б замотав в пупирку, і бажано в ту, де великі бульбашки, а тоді вже в коробку.

або як варіант зварганити простеньку обрешетовку з соснових рейок\палок навіть скріпивши їх навколо машинки скотчем і в коробку :)

Нууу...Автомобільну оптику сам так не раз пересилав...Навіть в самого з рук падала на бетон...Нічого не сталося.

Єдине що, головка машинки значно важча від фари...

Опубліковано

Нууу...Автомобільну оптику сам так не раз пересилав...Навіть в самого з рук падала на бетон...Нічого не сталося.

Єдине що, головка машинки значно важча від фари...

22 кг, якщо падатиме, то ноги краще не підставляти :)

Опубліковано

Куди написати скаргу, щоб НП купила нормального погрузчика на перший склад?

Привезли палету 1 тонну і вона її не піднімає :(

• 3 місяця потому...
Опубліковано

довго тримав це в собі, але сьогодні після півгодини витраченної у відділенні, все ж вирішив поділитися думкою. те, що сервіс Нової пошти став дуже "нав'язливим" мабуть помітили всі. це й постійні пропозиції відправити на адресу, запакувати в плівку, ще якось "допакувати". причому після відмови лунає погрозливе "ну як хочете, але ми збереження не гарантуємо" – це теж з луцького відділення, буквально вчора. і це при тому, що коробку для пакування я придбав саме в них. сьогоднішній конфлікт почався з того, що представник видумує тарифи та доплати, яких не існує. посилається на вебсайт та "куточок споживача", але й там теж нема жодної згадки про те, що відправлення довжиною вище 30см є "негабаритом" та потребує додаткової платні. вже не перший раз стикаюся з тим, що реальна вартість доставки перевищує попередньо пораховані на сайті. всі ж в курсі, що дуже дрібне пакування можна відправити як "документи", але деякі відділення не хочуть того робити, наполягаючи на відправці звичайного пакування (дорожче), мовляв їх перевіряють – це я флешку нещодавно надсилав. так, зголосилися надіслати "документом", але це коштувало немало зусиль.

зараз, за умови фактичної монополії, коли оплата – це "картка привата", а доставка – "нова пошта", я впевнений, будуть й далі нахабніти. конкуренти, де ви? невже звичайна пошта не може підтягнути рівень сервіса, це ж величезний ринок послуг, який Нова пошта фактично "віджала" :dont:

Опубліковано

довго тримав це в собі, але сьогодні після півгодини витраченної у відділенні, все ж вирішив поділитися думкою. те, що сервіс Нової пошти став дуже "нав'язливим" мабуть помітили всі. це й постійні пропозиції відправити на адресу, запакувати в плівку, ще якось "допакувати". причому після відмови лунає погрозливе "ну як хочете, але ми збереження не гарантуємо" – це теж з луцького відділення, буквально вчора. і це при тому, що коробку для пакування я придбав саме в них. сьогоднішній конфлікт почався з того, що представник видумує тарифи та доплати, яких не існує. посилається на вебсайт та "куточок споживача", але й там теж нема жодної згадки про те, що відправлення довжиною вище 30см є "негабаритом" та потребує додаткової платні. вже не перший раз стикаюся з тим, що реальна вартість доставки перевищує попередньо пораховані на сайті. всі ж в курсі, що дуже дрібне пакування можна відправити як "документи", але деякі відділення не хочуть того робити, наполягаючи на відправці звичайного пакування (дорожче), мовляв їх перевіряють – це я флешку нещодавно надсилав. так, зголосилися надіслати "документом", але це коштувало немало зусиль.

зараз, за умови фактичної монополії, коли оплата – це "картка привата", а доставка – "нова пошта", я впевнений, будуть й далі нахабніти. конкуренти, де ви? невже звичайна пошта не може підтягнути рівень сервіса, це ж величезний ринок послуг, який Нова пошта фактично "віджала" :dont:

Скоро ще може бути це в одній особі, НП і Приват. :0137:

Опубліковано

Shkoder Для бюджетного варіанта раджу спробувати Делівері-авто. Відправляємо без страховки, погроз ще ніколи не було, як і проблем з цілісністю пакунка. Аналогічний по ціні, а деколи і ще дешевший (якщо Ви постійний клієнт - можете до 35% знижки отримувати) ІН-ТАЙМ, відправляли пару десятків разів, все нормально.

Опубліковано

Інтайм – так, працює добре. та ще й відділення поруч. але коштує приблизно 80% відсотків від Нової пошти, при тому, що кількість відділень менше на порядок.

Делівері не користуюсь з політичних міркувань.

Опубліковано

Укрпошта – це черги, та повна незрозумілість. п'ять віконечок, але на одному черга з 10 людей, яким тра пенсію отримати з аліментами, надіслати 20 листів, переказ зробити чи придбати розмальовку. чотири вільні. також неможливо замовити доставку за рахунок отримувача. ненадійний та незручний наложений платіж. ну а що ще можна побачити якщо 20 років жувати соплі нічого не змінюючи? навчились "електронного листа" надсилати? прогрес…

Опубліковано

Укрпошта – це черги, та повна незрозумілість. п'ять віконечок, але на одному черга з 10 людей, яким тра пенсію отримати з аліментами, надіслати 20 листів, переказ зробити чи придбати розмальовку. чотири вільні. також неможливо замовити доставку за рахунок отримувача. ненадійний та незручний наложений платіж. ну а що ще можна побачити якщо 20 років жувати соплі нічого не змінюючи? навчились "електронного листа" надсилати? прогрес…

добре, що хоч посилку можна відстежувати, а на минулому тижні забирав - то лише показав паспорт і десь у зошиті розписався і нічого не заповнював.

Опубліковано

але ж що заважає реформувати укрпошту по вже відомим зразкам? багато відділень? добре. співробітник на всіх "віконцях" має робити всі можливі операції. в результаті черги зникнуть як клас.

далі, витрусити весь той сморід з книжками, розмальовками, шоколадками, печивом та напоями. пошта це, мля, не гастроном. листівки залишити.

на внутрішню доставку підняти тарифи, але забезпечити доставку за 48 годин по всій Україні. в інших виходить, то чому укрпошта не може?

на зовнішню доставку тарифи знизити до можливого мінімуму. нехай працює експорт та малий бізнес. приклад – Кітай, де пересилка в інші країни дуже дешева.

зробити нарешті доставку за рахунок отримувача по бажанню відправника та працюючий калькулятор тарифів.

зробити наложений платіж в "два кліка", ресурс дозволяє. не можуть самі? є globalmoney та інші, хто зможе.

бо інакше ще рік-два, "Нова пошта" буде просто "пошта", а укрпошта почне здавати їм свої приміщення в оренду. які тоді будуть тарифи, всі мабуть здогадуються :dont:

Опубліковано
...сервіс Нової пошти став дуже "нав'язливим" мабуть помітили всі...

Знал бы ты эту кухню изнутри - тогда б многие вопросы про "сервис" у тебя отпали бы ;)

Опубліковано
всі ж в курсі, що дуже дрібне пакування можна відправити як "документи", але деякі відділення не хочуть того робити, наполягаючи на відправці звичайного пакування (дорожче), мовляв їх перевіряють – це я флешку нещодавно надсилав. так, зголосилися надіслати "документом", але це коштувало немало зусиль.

Нет, нельзя отправить, потому что:

7.3. «Документами» вважаються такі відправлення, як папери, листівки, листи з вагою не більшою за 1 кг, довжиною до 35 см, шириною до 25 см і товщиною до 2 см.

И потому что - да, проверяют. И нагинают. И не по-детски.

Но Клиентам же насрать на это, правда? ;)

Опубліковано

але ж що заважає реформувати укрпошту по вже відомим зразкам? багато відділень? добре. співробітник на всіх "віконцях" має робити всі можливі операції. в результаті черги зникнуть як клас.

далі, витрусити весь той сморід з книжками, розмальовками, шоколадками, печивом та напоями. пошта це, мля, не гастроном. листівки залишити.

на внутрішню доставку підняти тарифи, але забезпечити доставку за 48 годин по всій Україні. в інших виходить, то чому укрпошта не може?

на зовнішню доставку тарифи знизити до можливого мінімуму. нехай працює експорт та малий бізнес. приклад – Кітай, де пересилка в інші країни дуже дешева.

зробити нарешті доставку за рахунок отримувача по бажанню відправника та працюючий калькулятор тарифів.

зробити наложений платіж в "два кліка", ресурс дозволяє. не можуть самі? є globalmoney та інші, хто зможе.

бо інакше ще рік-два, "Нова пошта" буде просто "пошта", а укрпошта почне здавати їм свої приміщення в оренду. які тоді будуть тарифи, всі мабуть здогадуються :dont:

Просто там ще совок лишився, а державні гроші вони й зараз непогано розпилюють от і виходить що нікому поліпшення не потрібно окрім реального приватного власника з реальним законодавством та живою конкуренцією, боюсь ще довго в нас до цього йти.

На рахунок Нової Пошти то користуюсь часто і вже дуже довго, жодних нарікань не помічено, багато чого ще залежить від людей і керівників конкретного відділення.

Опубліковано

я 3 роки була клієнтом нової пошти, зараз потихеньку перевожу всі відправка автолюкс, набагато дешевше за одинакову вагу получається. мені повезло, що автолюкс біля мене, а так мало відділень.

Опубліковано
...сервіс Нової пошти став дуже "нав'язливим" мабуть помітили всі...

Знал бы ты эту кухню изнутри - тогда б многие вопросы про "сервис" у тебя отпали бы ;)

так поделись, плиз. а лучше распечатать и повесить в каждом отделении список типа, "да, мы сегодня хамим и загоняем цены потому, что…" и ниже перечисление отмазок.

иначе твоя фраза звучит словно "а знаете, как нас тут пи$#ят??" из анекдота про цирк и летающих крокодильчиков.

Но Клиентам же насрать на это, правда? ;)

клиент всегда прав, кроме случаев когда он лев :smile3: и будет стоять за то, чтобы был дешёвый и вменяемый сервис.

PS. а щоб не було "мухлёжу" з "документами" треба просто зробити прозору тарифну сітку, без категорій відправлень. приклад:

об'ємна вага < 0.5кг = 20 гривень

< 2 кг = 25 гривень

> 2 кг = 30 гривень

> 5 кг = 40 гривень

тощо

крім того, в вас ще є відсоток від суми страхування й немалий

Опубліковано

пакую, міряю\важу самостійно, вже декілька місяців, на відділення НП доправляю 3 накладні і вантаж, конфліктів і придирок не було, навіть навпаки, виправляли мої завтики...

Опубліковано

мені прислали на інше відділення в протилежний кінець міста бо "оператор" забув написати нулик))

Карбышева и Волі - это не противоположные концы города. В твоём случае все отделения максимум на половинном расстоянии от Центра ;)

Опубліковано

мені прислали на інше відділення в протилежний кінець міста бо "оператор" забув написати нулик))

Карбышева и Волі - это не противоположные концы города. В твоём случае все отделения максимум на половинном расстоянии от Центра ;)

часто посилки попадають на карбишева чи ти якось пробив мої дані?

Опубліковано

Dima4s, шо там пробивати? У Луцьку лише 12 відділень. Отже недописати нулик можна було б лише в 10му.

розумію. та може який працівник) я то звідки знаю?)

це так прозвучало.."в моему випадку"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...