Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Сьогодні возив дитину в Львівську обласну дитячу клінічну лікарню «Охматдит», вулиця Лисенка, 31 (знаходиться на другому пагорбі від Високого замку, тобто найвища точка міста), до площі Ринок не більше 1500 метрів по прямій. Ще зимою там був нормальній 3Ж зв"язок. Сьогодні крім ЕДЖ нічого не було, як тільки появлялась іконка 3Ж чи 4Ж, відразу зв"язок пропадав і проходило сканування ефіру та перереєстрація на соті ЕДЖ, далі все по кругу. Через це три людини не змогли до мене дозвонитись, приходили СМС потім. Про мобільний інтернет забув на весь час перебування там. 

Спойлер

Screenshot_2018-06-07-11-54-39.thumb.jpeg.c54d332dc64fd7b43536f82527b337a2.jpegScreenshot_2018-06-07-11-54-44.thumb.jpeg.c564dbc699e349601e7a079debcfda51.jpegScreenshot_2018-06-07-11-54-51.thumb.jpeg.9f1758c38c1ea3d6002e38ddcbd9d7f8.jpeg

Змінено користувачем foma144
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Кому-небудь телефонували з номера +380322362560? Кажуть, до це Водафон (питала в чаті на сайті, кажуть, що справді це іх номер, не дивлячись на те, що він львівський). Хочуть запропонувати якийсь вигідний тариф, якого немає на сайті. Мені не потрібно, але вони вчора телеіонували аж 7 разів. Хто знає, що саме вони пропонують і як припинити "акцію по задовбуванню клієнта"? Крім Чорного списку. Щоб перестали телефонувати. В чаті сказали, що більше дзвонити не будуть. Але після того зателефонували ще 3 рази. Останній раз десь після 12-оі ночі.

Опубліковано
58 минут назад, Akrilat сказал:

як припинити "акцію по задовбуванню клієнта"?

Зайти у офіс на Л.Українки і пояснити, що і до чого!

Опубліковано
On 05.06.2018 at 14:19, volreclama сказано:

с.Сьомаки Луцький район Волинська область звязок жах, поділки скачуть. І ніхто нічого не робить.

в такий спосіб, "ватафон" - намагається боротись зі спамерами,які засирають борду :mdr:

Цитувати

• Ха-ха 2
Опубліковано
3 годин тому, ForZa сказано:

Зайти у офіс на Л.Українки і пояснити, що і до чого!

можна і в "Гостинець", або в "Порт-Сіті", але, якщо нічого не робити - будуть далі "за#обувати"

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Перепади роботи мобільного інтернету були у когось?

Ато у мене сьогодні нестабільно геть і пропадає взагалі.... хоть і пише 3G але по факту без інету.... що цікаво при переключенні на LTE все гуд)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

В мене були перепади інтернету і у дружини також..

І ще (не знаю чи це якось звязано) саме сьогодні почала якась з'являтись реклама(спливаючі вікна), коли я був у фейсбуці чи опері (на борді)...і то так настирно...особливо коли заблокую телефон, потім розблоковую і відразу ж якась реклама (реклама від Гугла), в основному з плеймаркета щось встановити... Головне ні куди не ліз, нічого не включав. Раніше такого не було... Ну дуже рідко щось пропонують звичайно встановити, але сьогодні раз з 50....

Змінено користувачем Юріч
Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

В мене були перепади і у дружини...

І ще (не знаю чи це якось звязано) саме сьогодні почала якась з'являтись реклама(спливаючі вікна), коли я був у фейсбуці чи опері (на борді)...і то так настирно...особливо коли заблокую телефон, потім розблоковую і відразу ж якась реклама (реклама від Гугла), в основному з плеймаркета щось встановити... Головне ні куди не ліз, нічого не включав. Раніше такого не було... Ну дуже рідко щось пропонують звичайно встановити, але сьогодні раз з 50....

По рекламі дивна шняга.... у мене ніц такого.... а мобільний інет то мабуть наслідки впровадження 4G.... Надіюсь виправлять до завтра...

Опубліковано
5 годин тому, Pavelix сказано:

Перепади роботи мобільного інтернету були у когось?

Ато у мене сьогодні нестабільно геть і пропадає взагалі.... хоть і пише 3G але по факту без інету.... що цікаво при переключенні на LTE все гуд)

3G хоч би в селах зробили, а то вже замахнулись на 4G...

В значок то зникає то є.

Опубліковано
5 годин тому, Юріч сказано:

В мене були перепади інтернету і у дружини також..

Сьогодні шив телефона, теж були вікна, "розетку" показували... Грішив на прошивку, почистив, побачим що завтра

Опубліковано
6 часов назад, Oli сказал:

3G хоч би в селах зробили, а то вже замахнулись на 4G...

Вчора в районах (Луцький, ківерцівський) навіть 2g не було. 

Опубліковано

tp link робочий з картою 4g все чудово

а от особистий p20 зі старою карткою вже декілька днів глючить інтернет, я аж почав переживати за телефон...

Опубліковано

вчора пів вечора не було ні 2g ні 3g  нету

при спробу позвонити на 111 говорило що "у зв"язку роботами по вдосконаленні пз (чи якось так) деякі сервіси тимчасово можуть бути недоступні"

• +1 1
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

На який тариф можна перейти з RED XS +, щоб рік без абонплат був хоч трохи дешевший, бо 600 грн жаба не дає сплатити?

Опубліковано

На ніякий  не перейдеш.

Краще подивись на  це з іншої сторони, і дуже вірогідно, що як не заплатиш СЬОГОДНІ 600, то через пів року вже прийдеться платити овер 800.

Опубліковано (змінено)

тре чекати, коли у нас введуть можливість зміни оператора з збереженням номера

тоді оператори, в частності водафон, трохи попустяться з своїми цінами

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано
2 минуты назад, flashmax сказал:

тре чекати, коли у нас введуть можливість зміни оператора з збереженням номера

тоді оператори, в частності водафон, трохи попустяться з своїми цінами

Та поки сонце зійде, то роса очі виїсть. Я плачу 60 грн в місяць, а це 720 в рік, при цьому дуже рідко комусь дзвоню, говорю коротко, мені також не дуже часто дзвонять, інтернет і на роботі і в дома віфі. В дорозі між домом і роботою можу обійтися і без нього. Рахую, що 720 та навіть 600 за таку кількість послуг забагато. Шукаю бюджетніший тариф.

• +1 1
Опубліковано

Кількм місяців тому я  розсердився на Водафон і перестав поповняти їх рахунок.

Через місяць прийшла смс  із пропозицією платити 20 грн  в місяць і дві грн у день спілкування.Дійсна вона була недовго.

Можливо  і зараз таку присилатимуть.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
3 часа назад, Nokian сказал:

пропозицією платити 20 грн  в місяць і дві грн у день спілкування.

Ітого 50 грн в місяць. Не набагато дешевше.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...