Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

sasha2008lk, я це читала.
Але:

*150* номер телефона получателя*сумма перевода от 1 до 10 гривен # и кнопку «вызова».
Услуга "Перевод денег" доступна всем абонентам предоплаты, стоимость одного перевода - 3 гривны.

Якщо переказати 500 грн., то це 50 переказів по 10 грн. І комісія 3*50=150 грн. Мені таке не підходить. 

Опубліковано
В 03.05.2018 в 14:24, Oli сказал:

Книжка до сімкарти є? 

Приходите говорите непрацює сім-карта і все, її ніхто перевіряти небуде...

Дадуть нову, на протязі 7днів маєте можливість перейти на РБА зі знижкою, 280грн= 40грн місяць + 240грн сам РБА

В тарифе Vodafone Light +, в случае совершения рекомендованного пополнения на сумму 280 грн – за 40 грн состоится начисление пакета услуг на месяц, а стоимость подключения услуги «Год без абонплат» – 240 грн.

Не катить. Вчора так замінив дитині картку, знижки не дають, РБА=350 грн. І сказали, що мені повезло безкоштовно поміняти, бо з понеділка то стає платною послугою.

Опубліковано

Водафон вже дійсно о)(уєл до ручки! Вже не знають де ще бабок здерти побільше...

123.png

Опубліковано
7 минут назад, Vikvik Mawr сказал:

десь тижнів два назад заходив у центр обслуговування то заміна вартувала 0грн. та 5хв.часу

з 1 травня 25 грн

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

з 1 травня 25 грн

значитьсі я встиг на халяву....

аналогічно змінював стару КС за 5хв і 0 грн. запитали лише чи інформацію з карти переносити (бо це вже 100грн. вартує :-) ) (там також вже з агроші?)

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, Akrilat сказал:

Не з 1 травня.

Я вчора безкоштовно міняла. 

Інформація з РедФоруму. За що купив, за те й продав.

Цитата

Vodafone-предоплата с 01.05.2018:
- замена SIM карт (в т.ч на LTE-ready) в салонах Vodafone стала платной - 25 грн
- предоставляется возможность самостоятельной замены SIM карты без посещения салона Vodafone за 25грн

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Інформація з РедФоруму. За що купив, за те й продав.

ну це напевно і є самостійна заміна, а в салоні може і безкоштовно....

Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Vodafone-предоплата с 01.05.2018:
- замена SIM карт (в т.ч на LTE-ready) в салонах Vodafone стала платной - 25 грн
- предоставляется возможность самостоятельной замены SIM карты без посещения салона Vodafone за 25грн

8 минут назад, Vikvik Mawr сказал:

Опубліковано

ми з дружиною Водафонами користуємось трохи більше року на тарифі "водафон ред с" рід без абонплат закінчився пару днів назад, за весь цей час жодного разу з тарифами діла не мав і до оператора не телефонував.

ПИТАННЯ: що вибрати найпростіше, суто для дзвінків в мережі щоб перейти? все інше маємо в київстарі. І як це зробити, вище читав про якісь схеми із знижками.?!

Опубліковано
3 часа назад, nickel сказал:
19 минут назад, Такер сказал:

ми з дружиною Водафонами користуємось трохи більше року на тарифі "водафон ред с" рід без абонплат закінчився пару днів назад, за весь цей час жодного разу з тарифами діла не мав і до оператора не телефонував.

ПИТАННЯ: що вибрати найпростіше, суто для дзвінків в мережі щоб перейти? все інше маємо в київстарі. І як це зробити, вище читав про якісь схеми із знижками.?!

Почитайте, я сьогодні чи вчора про це писала.

Опубліковано
41 минуту назад, Vikvik Mawr сказал:

Не може, а точно. В салоні.

Опубліковано (змінено)
4 hours ago, Такер said:

В мене теж ред с і можливості змінити тариф немає абсолютно. Oператори в чаті і в сц пропонують лише M i L.

:angry2:

Змінено користувачем Fahrenheit
Опубліковано (змінено)
В 07.05.2018 в 18:26, Fahrenheit сказал:

В мене теж ред с і можливості змінити тариф немає абсолютно. Oператори в чаті і в сц пропонують лише M i L.

:angry2:

В мене Водафон Ред С 2015. 
З мого тарифа можна перейти на Vodafone RED EXTRA XS.
Тоді вам, можливо, треба купити стартовий пакет  Vodafone Light +
Т
ільки номер телефона вже буде інший.

Змінено користувачем Akrilat
Опубліковано (змінено)
В 07.05.2018 в 08:35, Selbeor сказал:

123.png

Чи то з оператором МТС щось не те, чи вона не вміє нормально виразити свою думку.
Ну от як це зрозуміти:
Послуга заміни сім-карти БЕЗКОШТОВНА та здійснюється дистанційно. 
Для дистанційної заміни необхідно придбати спеціальний стартовий пакет і т.д.

Вартість пакет для заміни складає 25 грн. 

То 25 грн. чи безкоштовно? 
Що та оператор таке говорить? І безкоштовна і одночасно 25 грн. Виходить, купуєте пакет за 25 грн. І самі собі безкоштовно міняєте в телефоні сім-карту?

Змінено користувачем Akrilat
Опубліковано

Шонєпанятна? Купуєш спецстартовий пакет (читай: порожню болванку), вставляєш в свій смарт, а Водафон "безкоштовно" "дистанційно" прописує за цією болванкою твій номер. Якось так.

Опубліковано

Внесу ясність щодо зміни сім-карти. Вчора був в сервісному центрі на Лесі Українки, сімку поміняли безкоштовно, але безкоштовну заміну будуть здійснювати поки є в наявності пусті болванки. Нових болванок вже постачати не будуть.

Опубліковано
В 16.05.2018 в 09:43, Selbeor сказал:

Внесу ясність щодо зміни сім-карти. Вчора був в сервісному центрі на Лесі Українки, сімку поміняли безкоштовно, але безкоштовну заміну будуть здійснювати поки є в наявності пусті болванки. Нових болванок вже постачати не будуть.

Нарешті, зрозуміло. А то я теж міняла після 1 травня безкоштовно. 
А всі кажуть: платно. 

Опубліковано
On 17.05.2018 at 18:18, flashmax сказано:

з цими "болванками" - шахраїв наплодиться ..... ((

Перші ластівки вже полетіли.

У 18 лучан з банківських карток зникли гроші, – ПриватБанк

Днями із рахунків 18 лучан зникли їхні гроші. Шахраї скористалися можливістю перевипуску SIM-карт оператора “Vodafone” і таким чином заволоділи фінансовими номерами людей, а відтак - і доступами до їхніх рахунків, інформує прес-служба Приватбанку.

У банку запевняють, лучани, у яких шахраї через махінації з мобільними номерами, викрали кошти з рахунків, отримають свої гроші назад.

Служба безпеки банку провела розслідування цього випадку, завдяки чому були попереджені спроби зняття коштів у низки клієнтів.

На жаль, “Vodafone” - поки що єдиний з операторів, який не підтвердив співпрацю з банком у плані безпеки даних. Проте, оскільки клієнти фінансової установи не винні у ситуації, що склалася, керівництво ПриватБанку вирішило повернути викрадені кошти клієнтам.

З міркувань безпеки ПриватБанк радить використовувати контрактні тарифні плани - тоді усі операції по зміні SIM-картки будуть проводитися особисто у відділенні компанії при пред’явленні паспорта.

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що половина постраждалих – працівники бюджетної сфери. Зокрема, вчителі луцької гімназії №4, які отримують зарплати на ці картки. В однієї з жінок таким чином «зникло» близько 21 тисячі гривень.

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано

а при чому тут ... Сімки і раніше можна було міняти, і раніше шахраї вже використовували цю можливість. І це не лише МТС, а й сімку будь-якого оператора

Опубліковано
49 минут назад, jack74 сказал:

а при чому тут ... Сімки і раніше можна було міняти, і раніше шахраї вже використовували цю можливість. І це не лише МТС, а й сімку будь-якого оператора

Раніше певний відсоток шахраїв відлякувало, що треба йти на офіс МТС, а там камери і будь-яка фраза може видати, що ти не власник. А тепер купив чисту болванку і вперед.

• +1 5

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...