Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
32 минуты назад, natalka) сказал:

що за знижка? як її отримати?

Чесно, я не знаю. Мав заплатити 350 грн, але дівчина щось там в компі подивилась і обрадувала мене цією інформацією. Я не вникав, пішов до терміналу і заплатив скільки сказала панянка. Було це на Лесі Українки в салоні МТС.

28 минут назад, romanc сказал:

Тариф лайт+, был безлимитный 2ж, теперь нет 2ж.((

Не суттєво для мене. Користуюсь мобільним інетом мало. Ось наприклад в мене місячний трафік обновлюється 11 числа, так от на сьогоднішній день в мене з 500 Мб залишилось 315 Мб. І то, вчора був в селі на картоплі, то просидів за добу 100 Мб в соц.мережах і на Борді. А якщо я в Луцьку, то мізер використовую.

Опубліковано (змінено)

Порився в тарифах, замість vodafone red xs+ за 60 грн. Краще вже перейти на vodafon red extra s за 65грн.

https://new.vodafone.ua/uk/privatnim-klientam/rates/vodafone-red-s#policy

Screenshot_20180429-203304.png

Змінено користувачем sirgo
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)

Цікаво , що послуга не на місяць, а на 4 тижні ( 28 днів) . 365:28=13.03 , тобто за рік не 12, а 13 оплат :)

Змінено користувачем Kiolan
  • +1 1
Опубліковано
42 минуты назад, sirgo сказал:

На сьогодні всі тарифи переведенні на оплату за 4 тижні.

Red S пише що за місяць 70 грн, тобто 12х70=840 грн проти 13х65=845 грн у тарифі Red Extra S. Різниця в тарифах: у першого дається 4 Гб інету, в другого 5 Гб, але у першого в безлімітних соц.мережах присутній Інстаграм, а у другого замісь Інстаграм присутній Телеграм. Ну і рік без абонплат у першого 720 грн, у другого 660 грн.

Опубліковано (змінено)

А в тарифі Vodafone RED EXTRA XS Рік без абонплат скільки коштує?
В інтернеті пише, що 480 грн. На сайті, взагалі, немає інформації про Рік без абонплат для цього тарифу. Є тільки для Vodafone RED XS (без екстра), там написано 600 грн. 

В чаті питала два рази,раз сказали 480 грн., другий раз сказали 540 грн. 

https://www.vodafone.ua/ru/chastnym-klientam/uslugi/year-service

Змінено користувачем Akrilat
Опубліковано
14 минут назад, Akrilat сказал:

А в тарифі Vodafone RED EXTRA XS Рік без абонплат скільки коштує?
В інтернеті пише, що 480 грн. На сайті, взагалі, немає інформації про Рік без абонплат для цього тарифу. Є тільки для Vodafone RED XS (без екстра), там написано 600 грн. 
В чаті питала два рази,раз сказали 480 грн., другий раз сказали 540 грн. 

В мене у програмі Водафону пише  що 480 грн. Але краще подзвонити оператору на 111, або завітати до магазину Водафон.

Screenshot_20180501-235300.png

Опубліковано
В 29.04.2018 в 16:43, natalka) сказал:

що за знижка? як її отримати?

взнала за знижку. 280 грн. це тим хто купує новий стартовий (ну в залежності від пакету), на старі номера сказали що ніяк.. 

Опубліковано
21 минуту назад, natalka) сказал:

взнала за знижку. 280 грн. це тим хто купує новий стартовий (ну в залежності від пакету), на старі номера сказали що ніяк.. 

Я не купував новий пакет, лише поміняв на нову сімку з підтримкою 4g, номер і тариф той самий залишився.

Опубліковано
1 година тому, Orfey сказано:

якщо за тиждень, після переходу в тариф підключаєш РБА, знижка

Протягом тижня, чи через тиждень? І при переході на який тариф?

Опубліковано
14 хвилин тому, Orfey сказано:

Lite + на протязі тижня при переході в тариф діє знижка РБА -280грн

Так, тепер треба, щоб хтось розказав схему переходу на цей тариф)))

Опубліковано
11 часов назад, Юріч сказал:

Я не купував новий пакет, лише поміняв на нову сімку з підтримкою 4g, номер і тариф той самий залишився.

а от так мене там же на лесі українки в СЦ і проконсультували... 

Нада спробувати, провести експеремент: поміняти і собі сімку це ж безкоштовно (хоча вона мені і не потрібна)  і відразу підключити рік без абонплат. Нова сімка ж буде з старим телефоном, типу нокіа кнопочна, працювати?

Опубліковано
8 минут назад, natalka) сказал:

Нада спробувати, провести експеремент: поміняти і собі сімку це ж безкоштовно (хоча вона мені і не потрібна)  і відразу підключити рік без абонплат. Нова сімка ж буде з старим телефоном, типу нокіа кнопочна, працювати?

Ну певно буде). Спробуй.

Опубліковано
1 година тому, natalka) сказано:

Книжка до сімкарти є? 

Приходите говорите непрацює сім-карта і все, її ніхто перевіряти небуде...

Дадуть нову, на протязі 7днів маєте можливість перейти на РБА зі знижкою, 280грн= 40грн місяць + 240грн сам РБА

В тарифе Vodafone Light +, в случае совершения рекомендованного пополнения на сумму 280 грн – за 40 грн состоится начисление пакета услуг на месяц, а стоимость подключения услуги «Год без абонплат» – 240 грн.

Опубліковано
3 часа назад, pashka05 сказал:

Так, тепер треба, щоб хтось розказав схему переходу на цей тариф)))

на сайті водафон вказано, що перехід неможливий

Опубліковано (змінено)
В 03.05.2018 в 12:52, natalka) сказал:

А у вас який тариф? Ви вже підключили РБА?
Це для будь-якого тарифа можна поміняти сімку і рік без абонплат буде на 280 грн. дешевше? Чи лише для тарифу Vodafone Light +.
В мене як раз закінчився РБА, треба терміново щось вирішувати. 

Змінено користувачем Akrilat
Опубліковано
16 часов назад, Akrilat сказал:

А у вас який тариф? Ви вже підключили РБА?
Це для будь-якого тарифа можна поміняти сімку і рік без абонплат буде на 280 грн. дешевше? Чи лише для тарифу Vodafone Light +.
В мене як раз закінчився РБА, треба терміново щось вирішувати. 

в мене лайт +. Ще нічого не підключала (немає часу і там доречі черги великі в СЦ були, коли я заходила). Але буду пробувати, те що задумала, тільки не знаю коли...

280 грн.лише для лайт+.

Для дорожчих тарифів і РБА дорожче.

Опубліковано

на лайт+ переводити не хочуть, але при не поповнені рахунку на протязі 3 міс. приходить смс з пропозицією - спілкуватись дешевше.

Так що за бонуси підключаєте пакет інтернету і спілкуєтесь 3 місяця в месенжерах. Далі переходиш в лайт+ 

Опубліковано (змінено)

А можна детальніше?    В мене закінчився РБА   тариф  Red S 2015 . Пропонують  заново на рік вже не за 360 , а за 540грн.  

Змінено користувачем Kiolan
Опубліковано
2 часа назад, Kiolan сказал:

А можна детальніше?    В мене закінчився РБА   тариф  Red S 2015 . Пропонують  заново на рік вже не за 360 , а за 540грн.  

В мене такий самий тариф, і теж РБА зачінчився 2 травня. 
Можна перейти на Vodafone RED EXTRA XS. там рік без абонплат 480 грн. 
Або купити новий стартовий пакет (але номер телефону не зберігається) 
 Vodafone Light +. Цей тариф майже такий самий, як був в нас. І буде вам РБА за 280 грн.+25 грн. стартовий пакет.
Більше варіантів, наче б то немає. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...