Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Amor сказано:

Таку послугу для себе не розглядаю тому що хочаб раз в пів року міняю тариф, або обставини змінюються або знайду щось вигідніше

Так що вкласти гроші на рік вперід для мене не вихід :)

А я підключив рік без абонплат на свої 2 номери. Переконаний, що за рік тарифи переглянуть і за 40 грн/місцяць інший оператор теж нічого путнього не запропонує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

1 година тому, Amor сказано:

Таку послугу для себе не розглядаю тому що хочаб раз в пів року міняю тариф, або обставини змінюються або знайду щось вигідніше

Так що вкласти гроші на рік вперід для мене не вихід :)

Тарифи операторів щомісяця тільки дорожчають, не розумію в чому вигода постійно стрибати по різним операторам чи пакетам послуг, ще й додаткова морока. Але то звісно твоя справа, може твої обставити дійсно настільки грунтовні, що змушують тебе так діяти. Оператори зв'язку в накладі ніколи не будуть бо в першу чергу то їх заробіток.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Amor сказано:

Ще й враховуючи те що в Київстарі аналогічний тарифний план 45грн і як я знаю якість зв'язку краща

Я вас умоляю. У мене робочий корпоративний КС, коли з кимось розмовляєш, таке враження, що тобі відповідають з унітазу, а то й взагалі з нєдр каналізації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я постійно на Київстарі (і на МТСі), і на корпоративному номері і на звичайному - ніяких проблем, тим більше з якістю звуку. Хіба що з'єднання почало довго відбуватись, коли до когось дзвониш. А от інет гівно.

А МТС зара набагато покращив якість зв'язку, зараз в мене до них претензій нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, SunSeth сказано:

Я вас умоляю. У мене робочий корпоративний КС, коли з кимось розмовляєш, таке враження, що тобі відповідають з унітазу, а то й взагалі з нєдр каналізації.

У мене усе навпаки - при розмовах по МТС якесь булькання, ковтання слів, у своїй квартирі змушений виходити на балкон або до вікна, щоб поговорити, пропадає зв'язок, на Київстарі і Лайфі такого нема, за село я навіть розмови не веду, покриття гівняне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, bormotuha сказано:

У мене усе навпаки - при розмовах по МТС якесь булькання, ковтання слів

На МТСі, коли довго розмовляєш буває такий ефект ніби слухаєш МП3 192 кб/с і він раптом стає 32 кб/с, потім піднімається до 128 кб/с, але рідко, а в КС всю дорогу унітаз і це на контракті, може на припейді кращий зв'язок? Також тестив 3Г від КС в тих місцях, де є проблеми в водафона - таке саме УГ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мтс зараз заганяються з тарифами, хто підключив рік без абонплат раніше тому пощастило, в кого light, light+, vodafone red 2015 також норм, а далі цитата

Цитувати

В Vodafone Light, Light+, Red XS переход давно закрыли. В Red Extra - вообще не открывали. Теперь закрывают переход в Device S, M, L. В линейку Unlimов переход сделали платным.
На контракте новые тарифы не запускают. 

Эй, маркетологи Vodafone, чего Вы хотите? Чтобы все абоны платили по условиям тарифа Смартфон Стандартный? В него, как погляжу, переход бесплатный, ещё и помогут

на рахунок київстара, то шукайте стартовий з можливістю переходу в 3G онлайн 35 грн (3гб, 100 на інші), щоправда 4G попереду. І не ясно які далі будуть ціни

а на рахунок інтернету, то він буде найкращий у life, ахметов давно забрав найкращі частоти,  4g  в тому числі

Змінено користувачем charlie
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, charlie сказал:

а на рахунок інтернету, то він буде найкращий у life, ахметов давно забрав найкращі частоти,  4g  в тому числі

life повернувся ахметову?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, volks сказано:

life повернувся ахметову?

не повернувся, але топ частоти у life. а частоти 4g якби державні мали бути, але не зовсім, як виявилось

Змінено користувачем charlie
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
On 01.02.2018 at 17:07, SunSeth сказано:

А я думав що апарату кінець приходить)... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Мобильный оператор Vodafone Украина запустил новый сервис, с помощью которого абоненты смогут проверить, готовы ли их смартфон и SIM-карта к 4G.

Такая проверка не займет много времени: необходимо набрать *222# и нажать кнопку вызова, после чего оператор вышлет вам SMS-сообщение со всей необходимой информацией.

Если SIM-карта не поддерживает 4G, то ее можно обменять карту старого образца на USIM — новый тип карт, на который Vodafone Украина перешел более года назад. Адрес ближайшего магазина, где можно будет получить USIM, укажут в сообщении. Но если технологию связи четвертого поколения не поддерживает смартфон —оператор вам уже не сможет помочь, необходимо обновить свой гаджет.
Источник:  https://newsyou.info/vodafone-zapustil-servis-proverki-sovmestimosti-smartfona-i-4g-sim-karty

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Screenshot_2018-03-17-00-30-09-184_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.png.97ca6faecd73293777a14df993f42328.png

Ні на Лайфселі, ні на КС 4G поки не проскановується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@SunSeth це в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Mil@n_27 так, в Луцьку. Цієї ночі, точніше, біля 4 ранку знов з'являвся 4G, але до 7 чи 8 ранку його вже не було. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше тижня вже тестять після 00:00.

Screenshot_20180315-020951.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 25.02.2018 at 20:09, sss381 сказано:

а  хто в курсі, на яких частотах (LTE) буде працювати 4ж? 

бо по даних смс від  МТС сімка з 4Ж, а телефон не підтримує 

тел LG k10 LTE (k420n)

Змінено користувачем rl72
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@rl72 2600 МHz потім 1800 МHz

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, SunSeth сказал:

"Потім" - це коли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Юріч з липня

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча по місту кожну ніч запускають 4Ж 2600, ніби дражняться. Оператор на ФБ пояснила, що тестують, хоча 99% то стандартна відмазка. Спитав, коли запуск - мовчок. Я не сподівався, що у нашому селі запустять 2600, думав, будуть розгортати 1800 аж в середині літа, а насправді воно поки так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, SunSeth сказано:

гм. в описі тела

LTE (800, 1800, 2600)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, rl72 сказано:

LTE (800

Про це можна не мріяти в близькій перспективі, у нас там аналогове ТБ, а міг би бути 4G по всій країні і в селах і в полях і в лісах...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, SunSeth сказано:

Про це можна не мріяти в близькій перспективі, у нас там аналогове ТБ, а міг би бути 4G по всій країні і в селах і в полях і в лісах...

та ні, я не про те. я про те, що МТС пише у відповідь на мій запит *222#, що тел не підтримує 4 Ж. і зразу роблять пропозицію купити тело в них )))

а за інфо дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, rl72 сказал:

та ні, я не про те. я про те, що МТС пише у відповідь на мій запит *222#, що тел не підтримує 4 Ж. і зразу роблять пропозицію купити тело в них )))

а за інфо дякую

1 сімочний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...