Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Смартфон 3G Перший" теж закривають (на цей раз хоч смс попередили). Перевід на Vodafone Extra Red XS (ох і назва). 40грн/4 тижні, 2гб трафіку, 60хв Україна

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

О, забув написати. Я на попередній сторінці "дивувався" такому швидкому подорожчанню тарифу Лайт плюс, бо якраз взимку попереводив на нього кілька номерів. Так от відразу після того прийшли смс: "акція , платіть в місяць 20 замість 35 впродовж 3 місяців", а нещодавно: "РБА для вас всього 200 грн/рік".

Савпадєніє?)))

• +1 1
Опубліковано
On 21.04.2017 at 22:34, Oli сказано:

«Vodafone» — одна з торгових марок, під якою з грудня 2015 року оператор мобільного зв'язку ПрАТ «МТС Україна» надає послуги у стандартах GSM (EDGE), CDMA (EVDO REV.A) та UMTS (HSPA+). Належить російському МТС.

Оператор двічі проводив ребрендинг мережі. З 1992 до 2007 року послуги надавалися під брендом UMC, до грудня 2015 року — МТС-Україна, нині — МТС-Україна і Vodafone-Україна. UMC був першим оператором мобільного зв'язку на території України, заснований у 1992 році. У 2003 увесь пакет акцій викупила російська компанія «Мобільні ТелеСистеми» (МТС), найбільший оператор в Росії і країнах СНД.[5] 16 жовтня 2015 оператор оголосив про зміну бренду на Vodafone. Власником, наразі, надалі залишатиметься група Мобільні ТелеСистеми.

Мож хто підскаже смартфон з Германії на операторі "Vodafone" буде в нас працювати?

Опубліковано
1 година тому, spqr сказано:

Мож хто підскаже смартфон з Германії на операторі "Vodafone" буде в нас працювати?

Залочений під Водафон?

Опубліковано
1 година тому, spqr сказано:

скоріше всього ні

Опубліковано

Напевно що ні, можете звернутися в Водафон можливо там скажуть

Там привязка напевно до певгого номера

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
23 hours ago, Dima4s said:

3G інтернет у всіх норм працює? після грози у мене постійно скидає на едж.

Вчора їхав через ДПЗ теж в Едж попав, хоча на Цукровому був 3Ж

Опубліковано

ТРИ-ЖЕ?! В МТС?!! :) та воно не працювало толком і не працює! Лише показує, що вонро типу є. Навіть в самому місті, не кажучи вже про поля/ліса. Десь там моментами присне, а в основному гівно

• +1 3
Опубліковано

Мені ще цікаво що це буде коли почнуть працювати з 4G. Мене дуже здивувало обмеження трафіку, але більша швидкість.

Щось мені знається що нас чекає "Відчуй неймовірну швидкість з 4G! Всього 50МБ в місяць!" :D

А ще дуже часто в мене телефон біситься в переключеннях між 3G i 2G. Тоді мережа на декілька секунд пропадає

Опубліковано

це кому скрін, мені? :) Да, спідтест показує, а інет - ЖОПА! сторінки то качаються, то зависають, відео то показує, то мерзне, пошук то спрацює, то взагалі "без атвєта"... Чому так? - не знаю, але так є.

І наперед відповім - це не справа одного мого телефону

Опубліковано

теж помітив відсутність 3Г там, де раніше він був. Та й ЕДЖ теж якось криво працює в деяких районах міста. Мені воно не стратегічно - тому й не телефонував нікуди, бо коли на Чернишевсього не було зв'язку декілька місяців тому, то я роздавав на горіхи операторам щодня :)

Опубліковано
18 minutes ago, jack74 said:

І наперед відповім - це не справа одного мого телефону

Який район? Те що я писав вище про ДПЗ - перший раз таке. Решта все працює на 3Ж, як і має працювати - сторінки відкриваються і не відчувається різниця із Wi-Fi, відео показує 1080р. Інша справа 

34 minutes ago, jack74 said:

поля/ліса

там да - Едж і той х"йовий. Все таки, може бути "справа твого телефону", бо у них різні модеми, прошивки, пам"ять, процесор, підтримувані банди, різна сумісність із обладнанням ОпСоСів і тд.

Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

ТРИ-ЖЕ?! В МТС?!! :) та воно не працювало толком і не працює! Лише показує, що вонро типу є. Навіть в самому місті, не кажучи вже про поля/ліса

можливо, в мене аномальна зона, але в мене таких спостережень немає - навіть халявні 200МБ в халявному Зеро вдається "отоварити" завжди, коли є бажання чи потреба

на відміну від Лайфа, де ютуб може зависати на телефоні з якістю відтворення 360р

в тих же самих локаціях

мабуть, справа таки в локаціях

Опубліковано

та на мтс- водафон завжди інет був найгірший.  ще з часів юмс. 

для порввняння тестив на одному й тому ж телефоні, в тому ж місці мтс, лайф та кс. 

Опубліковано

Мтс дуже цікаво побудований, 2ж (900/1800) працює на нокіасвменс а 3 ж на хуавеї BBU3910 і RRU 3826, відповідно різні контролери БСЦ РНЦ незнаю як там хендовери налаштовані, і передача даних між БС Omnibas, теж цікава штука.

Надіслано від мого LG-D690, використовуючи Tapatalk

Опубліковано

2 номери з різницею в останню цифру: перший водафон перевів з "смартфону 3g перший" ще 6.07, а другий досі на старому тарифі.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

На продовження попереднього посту. Хоч в смс обіцяли "до 15.08 тариф буде закритий, а вас автоматично переведено..." - нічого не сталось. Оператори в чаті морозяться, спочатку казали, що тариф залишається активним ще надовго, потім - що дуже багато переводять і не встигають.

А різниця лише в тому, що перший номер (вже переведений) ніколи не використовував більше 500мб пакетних, а другий - замовляє щомісяця 1-2 пакети (15-30грн) інтернету додатково.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...