Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От прикол)). Прочитайте речення, підкреслене червоною лінією. Тобто, якщо комбінації вкл і викл послуги я забуду, то комбінацію команди, яка ще довша, я, блін, запам'ятаю полюбому))).

Screenshot_21.png

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

«Vodafone» — одна з торгових марок, під якою з грудня 2015 року оператор мобільного зв'язку ПрАТ «МТС Україна» надає послуги у стандартах GSM (EDGE), CDMA (EVDO REV.A) та UMTS (HSPA+). Належить російському МТС.

Оператор двічі проводив ребрендинг мережі. З 1992 до 2007 року послуги надавалися під брендом UMC, до грудня 2015 року — МТС-Україна, нині — МТС-Україна і Vodafone-Україна. UMC був першим оператором мобільного зв'язку на території України, заснований у 1992 році. У 2003 увесь пакет акцій викупила російська компанія «Мобільні ТелеСистеми» (МТС), найбільший оператор в Росії і країнах СНД.[5] 16 жовтня 2015 оператор оголосив про зміну бренду на Vodafone. Власником, наразі, надалі залишатиметься група Мобільні ТелеСистеми.

Опубліковано

Поділіться знаннями, послугу року без абонплат дешево на Vodafone тарифах реально підключити? Чи менше 350 вже ні?

Опубліковано
3 годин тому, pashka05 сказано:

Поділіться знаннями, послугу року без абонплат дешево на Vodafone тарифах реально підключити? Чи менше 350 вже ні?

теж цікавить

є ще можливості з переходом на ТП інших областей ?

Опубліковано

мені взагалі дали 12Гб інтернету на 4місяці, по 3Гб на місяць...  шо то таке?

уп. нарив таке

http://itc.ua/news/vodafone-ukraina-darit-zhitelyam-zaporozhya-12-gb-trafika-4-mesyatsa-po-3-gb-po-sluchayu-zapuska-3g-v-gorode/    

https://techtoday.in.ua/ru/vodafone-news-ru/vodafone-zapuskaet-v-cherkassah-3g-darit-12-gb-interneta-72297.html

Опубліковано
12 хвилин тому, Oli сказано:

мені взагалі дали 12Гб інтернету на 4місяці, по 3Гб на місяць...  шо то таке?

уп. нарив таке

http://itc.ua/news/vodafone-ukraina-darit-zhitelyam-zaporozhya-12-gb-trafika-4-mesyatsa-po-3-gb-po-sluchayu-zapuska-3g-v-gorode/    

https://techtoday.in.ua/ru/vodafone-news-ru/vodafone-zapuskaet-v-cherkassah-3g-darit-12-gb-interneta-72297.html

Мені теж. Не користуюсь МТС взагалі, тому може й дали 12 гб

Опубліковано
Щойно, pashka05 сказано:

Мені теж. Не користуюсь МТС взагалі, тому може й дали 12 гб

мені теж дали на ту сімку де інтернетом не користуюсь, а з робочої там де вичавлюю все і замовляю ще.... не дали!!!!

Опубліковано
2 хвилин тому, Oli сказано:

мені теж дали на ту сімку де інтернетом не користуюсь, а з робочої там де вичавлюю все і замовляю ще.... не дали!!!!

На додачу пропонують поповнити на 5 грн і 50 дадуть в подарунок. На які тільки "жертви" не йдуть, аби клієнтів втримати

Опубліковано
3 хвилин тому, pashka05 сказано:

На які тільки "жертви" не йдуть

в дитини телефон, дзвонить мало...  інтернетом не користується.  мало того що безлімітний 2Джі інтернет так тепер ще начисляють по 1Г 3Джі, і зробили знижку 15грн при оплаті тарифу...

напевно знають що Ви користуєтесь іншими операторами, хочуть переманити

Опубліковано

Так, коли я підключався на xs було 35 грн. в місяць. Зараз підняли на 40. Але всеж не ті тарифи як в 2015 року. Плюс інету більше.

Опубліковано

Закінчується мій "Рік без абонплат", тариф - Смартфон 3Г Перший. Я так розумію, продовження коштує 360 грн. Є щось халявніше?

Опубліковано

@nickel

Після здійснення першого дзвінка у будь-якому тарифі Vodafone або після переходу з будь-яких тарифів Vodafone Передплата та МТС Україна Передплата, Ви протягом перших 7 днів отримуєте знижку на підключення послуги «Рік без абонплат».

https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-kliyentam/poslugi/year-service

• +1 1
Опубліковано
39 минут назад, rabzy сказал:

@nickel

Після здійснення першого дзвінка у будь-якому тарифі Vodafone або після переходу з будь-яких тарифів Vodafone Передплата та МТС Україна Передплата, Ви протягом перших 7 днів отримуєте знижку на підключення послуги «Рік без абонплат».

https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-kliyentam/poslugi/year-service

Не густо  - Light+ за 315 грн і XS за 320 грн.

Опубліковано
3 годин тому, vaz75 сказано:

Хто користується дитячим смарт годинником, підкажіть оптимальний тариф.

Light+

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Перевели на Vodafone Light+ і прислали таке СМС: 

Вам надано безкоштовні 12 Гб мобільного Інтернету на 3 місці, по 4 ГБ щомісчно. Перевірити залишок МБ *101*88#. Деталі: www.vodafone.ua або 111

хоча раніше обіцяли:

Шановний клієнте, зміна Вашого тарифа на Vodafone Light+ 18.04 - 12.05 відбудетьс зі збереженнм послуги "Рік без абонплат". До закінченн терміну її дії Ви будете отримувати пакет послуг нового тарифа безкоштовно.

і

Шановний клієнте! Нагадуємо: Ваш тариф припинє дію та 18.04 - 12.05 буде безкоштовно змінений на Vodafone Light+. До закінченн дії послуги "Рік без абонплат" Вам будуть доступні: в 1.5 рази більше Інтернету – 4.5 ГБ/міс, безліміт у мережі та 30 хв/міс по Україні. Далі дітимуть базові умови тарифа.

перевірив РБА - послуга не активна. Сссуки.

Опубліковано
On 23.04.2017 at 11:46, pashka05 сказано:

промоніторив тарифи - перейти у ті де РБА дешева -  уже не можна((

сидів на Супер МТС 3D Нуль 35+

перейшов на Планшет (1грн = 10хв на день паралельно 5грн = 1 гіг день)

далі перейшов (20грн) на Супер МТС Плюс при поповнення на 80 - знімає 40 на 90 днів по 30хв на день

нічого вигіднішого немає для тих, хто дуже мало спілкується

а до кінця року обіцяють всіх перевести на ватафон

Опубліковано

@flashmaxну так - менше як за 350 грн. послугу «Рік без абонплат» не бачу як підключити (але це на тарифах Vodafone)

Послуга «Рік без абонплат» – доступна у тарифі Vodafone Light+

Відчувайте свободу спілкування з послугою «Рік без абонплат». Заощаджуйте на вартості пакетів послуг на місяць: сплачуйте авансом за рік та отримуйте свій щомісячний пакет послуг у тарифі без додаткових платежів та систематичних поповнень протягом 12 місяців.

MaxthonSnap20170512185941.thumb.jpg.4dafc0a06950a2406fa4b10266c1e390.jpg

Послуга діє 366 днів з моменту її активації. Вартість послуги знімається під час її підключення. Додатково у Вашому тарифі є можливість підключити послугу «Рік без абонплат» зі знижкою. 
Деталі – www.vodafone.ua/year-service

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...