Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Блін, почала якась реклама постійно на телефон приходити... Дістало вже! Причому нічого не вмикав, нічого не змінював, а воно саме на екрані з'являється! 

Шо це за фігня? Якісь пуш-повідомлення, чи яка ще зараза від МТС? Як його відключити?

Напр.: "Милан станет 1-ым итальянским городом с кинорестораном. ВОКРУГ СВЕТА. 1 грн / день"

При чому воно саме розблоковує телефон і на екрані робляться активними кнопки "Добре"

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
3 минуты назад, jack74 сказал:

Блін, почала якась реклама постійно на телефон приходити... Дістало вже! Причому нічого не вмикав, нічого не змінював, а воно саме на екрані з'яляється! 

Шо це за фігня? Якісь пуш-повідомлення, чи яка ще зараза від МТС? Як його відключити?

Можливо це МТС-клік?

Опубліковано
17 годин тому, Богдан сказано:

Можливо це МТС-клік?

та ні... я вже раніше перевіряв той "Клік"... І вчора ще раз перевіряв з "МТС-меню", обирав "Відключити", відповідало "Сервіс відключено", а сьогодні далі йде... 

Опубліковано

:) все ж дебільний спам-КЛІК :) от же ш уроди

Чат зі службою підтримки  

Євген:
l1j89m.gifДоброго дня. Мені на телефон весь час приходять якісь незрозумілі рекламні пропозиції від МТСа. При чому не СМС-ками, а просто з'являються на екрані! При цьому розблоковується клавіатура і з'являється імовірність випадкового під'єднання цих рекламованих платних послуг... Що це за неподобство?!

dash.gif
info.gif   Євген, вітаємо Вас в чаті! Залишайтеся онлайн. З'єднання з експертом відбудеться найближчим часом.
dash.gif
dash.gif
info.gif   Вас обслуговує оператор Ігор. Зараз в чаті: Ігор, Євген.
dash.gif

Ігор:
l1j89m.gifДобрий день, Євген!
Ігор:
l1j89m.gifЦе послуга МТС Клік. Для відмови від рекламних та інформаційних розсилок послуги МТС Клік Ви може відправити SMS з текстом OFF на номер 20255 (безкоштовно).
Ігор:
l1j89m.gifЦя послуга підключається автоматично після активації карти.
Євген:
l1j89m.gifа чому вона не вимикається через МТС-меню??? Вірніше вона начеб-то вимикається!, мені пише відповідь "Сервіс ВІДКЛЮЧЕНО"! Що це за обман???
Ігор:
l1j89m.gifЦе не обман, а послуга МТС Клік. Інформація про послугу є на нашому сайті.
Ігор:
l1j89m.gifДостатньо відправити SMS з текстом OFF на номер 20255. Послуга буде відключена.
Євген:
l1j89m.gifІ Сімка в мене активована вже давно, а ці рекламки почали йти недавно!
Євген:
l1j89m.gifЯ вас запитую не про сайт, а про відповідь ВАШОЇ ж системи на запит через ВАШЕ ж меню, вшите в ВАШУ ж СІМкарту
Ігор:
l1j89m.gifЄвген, якщо через меню не можете відключити, то можна через SMS. Якщо так Вам не зручно, то я її замісить Вас можу заблокувати.
Ігор:
l1j89m.gifЗаблокувати зараз?
Євген:
l1j89m.gifЯ захожу в меню телефону, в якому, звісно ж, з'явилось "МТС-меню", так як вставлена сім-картка МТСа. Далі в цьому меню в мене є можливість зайти в пункт "МТС клік", там я обираю "Активація" і в ньому "ВИМКНУТИ", на що отримую відповідь системи "СЕрвіс ВІДключено" - то як це трактувати - не обман???
Євген:
l1j89m.gifТак, заблокуйте. НАЗАВЖДИ бажано
Ігор:
l1j89m.gifОК.
Ігор:
l1j89m.gifТа к і зробимо.
Ігор:
l1j89m.gifТелефон зараз знаходиться біля Вас?
Євген:
l1j89m.gifтак
Ігор:
l1j89m.gifЗараз допоможу вирішити це питання. Треба тільки підтвердити, що Ви власник номеру. Зараз на телефон буде відправлений код. Він з 5 цифр. Код треба написати в чаті. SMS надійде від Vodafone.  
l1j89m.gifНапишіть код в чаті, і я перевірю інформацію за номером.

Євген:
l1j89m.gif00245
Ігор:
l1j89m.gifЧудово.
Ігор:
l1j89m.gifДякую.
Ігор:
l1j89m.gifПослуга заблокована. Тепер непотрібні Вам SMS приходити більше не будуть.
Євген:
l1j89m.gifДуже дякую і сподіваюсь, що Ви не обманюєте, як Ваша система Smiley: Wink
Ігор:
l1j89m.gifНе обманюю. Послуга заблокована. Smiley: Smile
Євген:
l1j89m.gifдякую Smiley: Smile
Євген:
l1j89m.gifдопобачення

Hide  
Опубліковано

Я здогадуюсь, що той Клік мені ввімкнули після того, як я ту сімку втикнув тимчасово в смарт... А так вона в мене в "дєдушці" Нокіа 1650

Опубліковано
3 годин тому, jack74 сказано:

Я здогадуюсь, що той Клік мені ввімкнули після того, як я ту сімку втикнув тимчасово в смарт...

Саме так. Після втикання сімки в будь який інший телефон довбаний "клік" (в більшості випадків) активується автоматично, без згоди абонента.

Опубліковано
В 28.09.2016 at 17:47, Allis сказал:

Мне МТС в одностороннем порядке увеличил на половину абонплату и добавил функций, которые мне не к чему.

А який у вас тариф?

Опубліковано

Народ підкажіть хто в темі який оптимальний тариф обрати для бабусі/мамусі?

Тобто безлім в мережі, просто, без інету і тд... вигідний по ціні... 

Наразі "супер мтс 3д0 35+"

Опубліковано
1 година тому, Pavelix сказано:

Народ підкажіть хто в темі який оптимальний тариф обрати для бабусі/мамусі?

Тобто безлім в мережі, просто, без інету і тд... вигідний по ціні... 

Наразі "супер мтс 3д0 35+"

100 хвилин в день вистачить?

тоді читати звідси і допоки не стане зрозуміло.

Опубліковано
40 хвилин тому, Basil сказано:

100 хвилин в день вистачить?

тоді читати звідси і допоки не стане зрозуміло.

прочитав) але щось якось стрьомно))) а вдруг відмінять таку лазейку)

і багато переходів... чекати... поки чекати смски про зміни тарифів і тд як баби спілкуватись будуть)))

Дякую звісно... буду думать... біль альтернатив ніяких? усі йдуть з інетом сча...

Опубліковано
10 годин тому, Pavelix сказано:

і багато переходів... чекати... поки чекати смски про зміни тарифів і тд як баби спілкуватись будуть)))

на одному телефоні в колеги на роботі весь перехід було здійснено десь приблизно за годину.

• +1 1
Опубліковано
9 минут назад, SergeyS сказал:

Після першого числа ще можна прокрутити вказану схему ?

Приєднуюсь до запитання, але краще питати чи після 5 числа ще можна буде, бо зараз при перевірці рахунку пише, що "після 5 числа відбудуться зміни у вашому тарифі" (в тих кого уже перевів).

І ще одне питання: якщо купувати новий стартовий пакет чи можна зекономити на цих переходах? Можливо є в Луцьку в продажі "Просто супер український" чи хоча б "Смартфон 3Г український"?

Опубліковано
4 хвилин тому, nickel сказано:

Сьогодні 5 число. Народ, перевірте чи у вас "Рік без абонплат" не забрали в "Просто супер український".

А яким чином це можна зробити ? Якщо вони підключили послугу "рік без абонплат", взяли за це плату, то як можна її самовільно через пару тижнів анулювати ?! Це ж взагалі "бєспрєдел"

Опубліковано
26 хвилин тому, nickel сказано:

Сьогодні 5 число. Народ, перевірте чи у вас "Рік без абонплат" не забрали в "Просто супер український".

26 хвилин тому, nickel сказано:

Перевірив у матері... вроді усе ок... 

Опубліковано
18 минут назад, SergLutsk сказал:

А язмінюватином це можна зробити ? Якщо вони п ідключили послугу "рік без абонплат", взяли за це плату, то як можна її самовільно через пару тижнів анулювати ?! Це ж взагалі "бєспрєдел"

Перший раз чи що? Законом заборонено змінювати тариф без згоди абонента. Їх хоч раз це зупинило?

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Перший раз чи що? Законом заборонено змінювати тариф без згоди абонента. Їх хоч раз це зупинило?

Ну вони обично змінюють окремі умови і бла бла бла.... а рік без абнплат це типу як ти вже заплатив наперед за послугу в яку входять дзвінки в мережі типу.... то її анульовувати не повинні... а вот змінити умови самого тарифного плану ... там вартість смс або дзвінквів на інші номери, це да.... або й вартість дзвінків в мережі можуть змінити але це по ідеї стає діяти для нас як закінчиться послуга "рік без абонплат"..

Опубліковано
On 04.10.2016 at 23:41, nickel сказано:

Приєднуюсь до запитання, але краще питати чи після 5 числа ще можна буде, бо зараз при перевірці рахунку пише, що "після 5 числа відбудуться зміни у вашому тарифі" (в тих кого уже перевів).

І ще одне питання: якщо купувати новий стартовий пакет чи можна зекономити на цих переходах? Можливо є в Луцьку в продажі "Просто супер український" чи хоча б "Смартфон 3Г український"?

Спосіб має і далі працювати, й не лише на даному тарифі. Зміни від 5.10.16 торкаються абонентів, що підключались до 15.07 і стосуються лише стандартних умов дзвінків, до року без АП не мають і близького відношення.

"І ще одне питання: якщо купувати новий стартовий пакет..." то зараз продають тільки водафон, з якого як писалось вище вороття на мтс нема. Але якщо будете шукати то візьміть краще Просто Супер Одеський, там 30 грн./рік.

І на останок класика - "меньше народу-больше кислороду", коли практично всі кому треба дешевий тариф вникнуть в тему, бажано деякі пости модерам повидаляти)

Опубліковано
26 минут назад, Axel сказал:

Спосіб має і далі працювати, й не лише на даному тарифі. Зміни від 5.10.16 торкаються абонентів, що підключались до 15.07 і стосуються лише стандартних умов дзвінків, до року без АП не мають і близького відношення.

На Борді заведено давати посилання на джерело, особливо коли щось стверджуєш, на редфорум чи офсайт мтс, головне щоб ми розуміли на чому базується твоя впевненість.

Опубліковано
1 час назад, yura2281 сказал:

А інтеренет у цьому тарифі коштує дорого?

Мобильный 3G/2G Интернет               200 МБ/день                     5,00 грн/день

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...