Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

А у мене взагалі цікава історія вийшла....

Район Соборності 29, 31 .... Виникла проблема що пропадає мережа.... айфон 5, спершу думав в телефоні справа.... спробував в інші тел. сімкарту... те ж саме.... в сусідьому будинку в знайомого чувака самсунг усе працює... я озадачився... зателефонував до оператора, сказали ніяких ремонтних робіт нема діло в сімкарті... дзвонити треба було тож оперативно поїхав і замінив сімкарту пояснивши на місці шо так мені порадив оператор бла бла бла ..... причому скрізь по місту вроді покриття було норм)))

Повернувся додому.... та ж лажа))))

методом тику(постійних запросів на перевіряння раунку) вияснив що покриття нема буквально ду моєму будинку одному))) відійшов на 50 метрів в сторону проспекту Собороності, покриття є.... вернувся до будинку - покриття нема)))) Магія... 

Дзвоню до оператора, пробую пояснити що і як) 

Вони озадачені.... бла бла заявку прийняли чекайте...

Далі... повернувся батько з роб...(Нексус 4 тел) теж та сама фігня)))

Методом танців з бубном...  вияснилось... якщо в тел ввімкнено 3G - покриття є і можна телефонувати :ohmy: .... З ЕДЖом або взагалі без інету тупо нема покриття.... воно є якщо є 3G )))  Чим далі в ліс тим цікавіше.... ну повключав скрізь 3G на телефонах і поки так вирішив проблему... хоча це якби не рішення м"ягко кажучи...

Набрав ще раз до оператора розказав свіжі свої спостереження)))) мовчки послухали і ніц нового не сказали...

І от сьогодні в 2 часа дня... мені раптом поприходили смски про пропущені дзвінки вчорашні))) (хоча я сьог телефонував норм з 3G) 

Вирішив перевірити що і як, і ура вроді як відновили роботу.... і з ЕДЖОМ і без інету взагалі вроді є норм покриття можна дзвонити.... 

Що за лажа була, що за магія... я так дупля й не дав.... та нервів троха з"Їло.... Виходить всетаки місцева вишка якась... чи як.. і чому не у всіх.. в недоуменіі досі))))

Мо хто зтикнеться і мо кому буде корисна історія)))

МТС/vodafone... :angry2:

• +1 1
Опубліковано
47 минут назад, SunSeth сказал:

@St@S_ з десяток. 

я по роботі від 50 МТС і стільки ж КиївСтар ;)

сьогодні зранку якраз кожен 2-ий дзвінок  - збої :angry2:

зараз працює без нарікань 

Опубліковано
8 годин тому, Harddriver сказано:

Тож Супер МТС 3Д Ноль 35+  Став гад жерти бабло :angry2: На що можна перейти (мож тариф "староват") ?

Буду вдячний.

Та сама проблема. З 1 квітня МТС збільшив щоденну плату в цьому тарифі до 0,8грн/день. Перейти на щось без абонплати фактично нереально, МТС скрізь закрутив гайки і халяви більше немає. Є 2 шляхи відносної економії: 1) Підключаємо на цьому ж тарифі послугу "Рік без абонплати", вартістю 200грн, і говоримо 400хв/день ще 1 рік. Або варіант №2 (трохи економніший, але менше хвилин): Переходимо спочатку в "Смартфон 3G Перший", потім в "Просто Супер Перший" (коштує 20 грн), і знову ж таки активуємо "Рік без абонплати", але вже вартістю 128грн/рік. Ітого 128+20=148грн маємо 100хв/день на МТС протягом року.

Опубліковано
57 хвилин тому, Maks Petruk сказано:

гавно той мтс став.вже декілька днів майже нереально подзвонити.

став? та він вже давно гавно.... (о, віршик)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Перевір версію прошивки телефона. З клавіатури введи *#1234#. Скоріше за все версія застаріла, рекомендується оновити до S5611XXOK3_OXEOK3.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Порадьте тариф, бо "Супер МТС 3Д Нуль+" щось не радує. На сайті МТС скромно пропонує всього два тарифи "Просто Супер Перший" і "Смартфон 3G Перший". Другий не підходить, бо дзвоню рідко і для інтернету вистачає Wi-Fi. В "просто супер першому" хоч якась економія буде - не 80 коп. за перший дзвінок, а 75. Але перейшов в архів тарифів, а там куча ніби-то непоганих тарифів на які ще можна підключитися. Але відчуваю, що не все так просто.

Хто користується такими тарифами:

Смартфон Zero

МТС без зобов'язань

Просто Супер Український

Цікавить чи немає там щоденних-щомісячних поборів, чи не треба їх постійно поповнювати, які ще підводні камені можуть чекати при переході на ці тарифи?

• +1 1
Опубліковано
22 minutes ago, nickel said:

Порадьте тариф, бо "Супер МТС 3Д Нуль+" щось не радує. На сайті МТС скромно пропонує всього два тарифи "Просто Супер Перший" і "Смартфон 3G Перший". Другий не підходить, бо дзвоню рідко і для інтернету вистачає Wi-Fi. В "просто супер першому" хоч якась економія буде - не 80 коп. за перший дзвінок, а 75. Але перейшов в архів тарифів, а там куча ніби-то непоганих тарифів на які ще можна підключитися. Але відчуваю, що не все так просто.

Хто користується такими тарифами:

Смартфон Zero

МТС без зобов'язань

Просто Супер Український

Цікавить чи немає там щоденних-щомісячних поборів, чи не треба їх постійно поповнювати, які ще підводні камені можуть чекати при переході на ці тарифи?

спробуйте послугу   Рік без Абонплат

Опубліковано
19 минут назад, Marshall сказал:

спробуйте послугу   Рік без Абонплат

200 грн? Я без цієї послуги трачу менше. Я ж пишу - дзвоню рідко, навіть не кожний день. Не говорю мало, а саме дзвоню рідко. Інколи є дні, коли ні разу не дзвонив, а частіше бувають дні коли роблю один-два коротких дзвінки. Виходить за 1 дзвінок 80 коп. - шукаю дешевше. З "Рік без абонплат" буде виходити те саме - 0,8-1 грн за дзвінок.

"МТС без зобов'язань" недоступний для підключення. Залишається "Смартфон Зеро" або ж "Просто Супер Український". Що обрати?

• +1 1
Опубліковано
15 minutes ago, nickel said:

"МТС без зобов'язань" недоступний для підключення. Залишається "Смартфон Зеро" або ж "Просто Супер Український". Що обрати?

який краще пасує :)

я давно на контракті - мене дуже влаштовує

Опубліковано
27 хвилин тому, nickel сказано:

Залишається "Смартфон Зеро" або ж "Просто Супер Український". Що обрати?

це хіба не львівські регіональні тарифи? до них не можна підключитись за межами регіону, плюс за межами регіону тарифи інші

та й вартість квитка до Львова з'їсть тобі всю очікувану економію

в минулому році, можна було купити стартовий "Зеро", активувати на території регіону, і безкоштовно активувати послугу "рік без а/п"- тоді і за межами регіону не знімало а/п при дзвінках в мережі. але кажуть,що той потяг вже поїхав.

чи ти перебрався до Львова?

• +1 2
Опубліковано
57 минут назад, rrid сказал:

це хіба не львівські регіональні тарифи? до них не можна підключитись за межами регіону, плюс за межами регіону тарифи інші

та й вартість квитка до Львова з'їсть тобі всю очікувану економію

в минулому році, можна було купити стартовий "Зеро", активувати на території регіону, і безкоштовно активувати послугу "рік без а/п"- тоді і за межами регіону не знімало а/п при дзвінках в мережі. але кажуть,що той потяг вже поїхав.

чи ти перебрався до Львова?

Тепер зрозуміло, чому МТС "підсовує" мені лише два тарифи. Отже "Просто Супер Перший" чи там також є нюанси?

• +1 1
Опубліковано

В сина  "смартофон 3G перший" , знімається плата 20 грн в місяць. Туди входить 500 Мб інтернету. Це  65 коп в день .

Опубліковано
4 минуты назад, Kiolan сказал:

В сина  "смартофон 3G перший" , знімається плата 20 грн в місяць. Туди входить 500 Мб інтернету. Це  65 коп в день .

Це 240 в рік. Я можу мати це за 200 грн, тобто за 55 коп. в день, але вважаю, що це дорого.

• +1 1
Опубліковано

Вони там взагалі маку об'їлися: Просто Супер Перший для мене теж недоступний для переходу, пропонують перейти лише на Смартфон 3G (Плюс, Перший, Єдиний або Український) і водафоновські тарифи. Вибір без вибору.

Чим вони хоч відрізняються (Смартфон 3G Плюс, Перший, Єдиний, Український), бо я щось ніц різниці між ними не бачу. Питаю, бо жінку буду переводити на щось із них, вона-то кожний день дзвонить, тому для неї "рік без абонплат" саме то буде.

• +1 1
Опубліковано

порадьте і мені якийсь тариф для дитини. Потрібно щоб була можливість дзвонити на два номери мтс, з мінімальною абонплатою (5 грн на місяць, наприклад). Якщо хтось щей пакет продає - пишіть в приват.

Опубліковано
10 минут назад, Kiolan сказал:

Тих часів, коли було 40 грн на рік вже  не буде :)

40? На Лайфі я за 5 гривень рік безкоштовно розмовляв. :) І що саме цікаве дзвонив не набагато частіше чим зараз, коли вже такої халяви немає.

От нащо мені 400 хвилин в день? Хтось говорить по телефону більше 6,5 годин?

Оператор колл-центру порадив залишатися на старому тарифові. :) Зашибісь.

Де старі-добрі тарифи з посекундною чи хоча б похвилинною тарифікацією?

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...