Перейти до змісту

Сплата комунальних платежів через інтернет!

Panna75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Pavelix сказал:

от настало перше число... а особистий кабінет водоканалу вісить ))) клас

ну неділя.... почекаєм до завтра...

передай по вайберу, вроді не проблема?!

• Відповідей 423
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 часа назад, Pavelix сказал:

от настало перше число... а особистий кабінет водоканалу вісить ))) клас

ну неділя.... почекаєм до завтра...

Вже не висить

Опубліковано

Особистий кабінет Волиньобленерго і Луцькволоканал повністю ідентичні і вхід можливий через логін\пароль Укрбілінга (ERC). Сьогодні успішно вніс показники.

Опубліковано
1 година тому, vaz75 сказано:

Особистий кабінет Волиньобленерго і Луцькволоканал повністю ідентичні і вхід можливий через логін\пароль Укрбілінга (ERC). Сьогодні успішно вніс показники. 

Аналогічно.

Опубліковано
4 годин тому, vaz75 сказано:

Обленерго вніс, Водоканал- невірний логін/пароль

Опубліковано
3 минуты назад, Bliksss сказал:

це просто пздц...

регламентні роботи з 23.00 до ранку))))) 

бюрократія така бюрократія. в неробочий час навіть сайт не приймає)))))))

Опубліковано

Цитата з сайту Волиньгазу

Цитата

Особливості врахування показань лічильників у рахунках за червень-липень

Шановні користувачі

Просимо передати показання лічильників газу у період з 28 червня до 3 липня. У зв’язку з плановими технічними роботами у рахунку за червень будуть враховані показання, які передані до 3 липня включно. Переданні 4го і 5го липня показання будуть враховані при розрахунку за липень

Опубліковано
54 минуты назад, Saddy сказал:

регламентні роботи з 23.00 до ранку))))) 

бюрократія така бюрократія. в неробочий час навіть сайт не приймає)))))))

а я внесла тільки що (з 3-ього разу зайшла таки).

Так, поясніть мені ще дещо. Тут недавно писали, що якщо немає гарячого водопостачання то водовідведення не нараховується. Я раніше також помічала, що якщо в банку платиш і називає куби, то кі-ть кубів в водовідведенні завжди співпадала з кі-тю кубів гарячої води (аналогічно було і на комунал.луцьк.юа).

Тепер, з оцими новими правилами, я вже пару місяців бачу що в мене суми з тими що я вношу і з тими що мені виставляють в квитанції не співпадають (саме суми, а не куби). Але так як вони не великі, то я і не розбиралась.

Сьогодні, вирішила подивитися що там на новому сайті, які нові можливості і побачила рахунок з розшифровкою. Так от, тепер мені за водовідведення виставляють загальну суму кубів (гаряча+холодна), а раніше було тільки за гарячу.

У всіх так? Що я пропустила, які зміни були?

Опубліковано

В принципі все логічно, загальна кількість води яка зайшла в квартиру дорівнює кількості стоків.

Опубліковано

Добрий день. Таке питання: якщо на сайті "Луцькводоканал" у графі водовідведення гарячої води, я внесу показники лічильника г/води, то ці дані автоматично передадуться на "Луцьктепло" і в квитанцію, чи потрібно ще додатково вносити дані в "Луцьктепло"?

Опубліковано
1 час назад, Brodyaga сказал:

чи потрібно ще додатково вносити дані в "Луцьктепло"?

потрібно вносити дані в луцьктепло, варіанти внесення на сайті - смс, пошта і т.д. щоб не було заборгованості, бо при оплаті через термінал дані  передадуться в луцьктепло, але з запізненням +\- місяць.

Опубліковано
On 01.07.2018 at 19:03, Gendruk сказано:

Обленерго вніс, Водоканал- невірний логін/пароль

В мене так само, але я й до того не був на білінгу по воді зареєстрований (так як ту дебільну "суму останнього платежу" ніяк вияснити не вдається), в тому й причина, впевнений. Потрібно зареєструватися

Опубліковано
38 минут назад, jack74 сказал:

В мене так само, але я й до того не був на білінгу по воді зареєстрований (так як ту дебільну "суму останнього платежу" ніяк вияснити не вдається), в тому й причина, впевнений. Потрібно зареєструватися

Дзвоніть на номер 0332284040 та спитайте оператора, вони скажуть. Мені такий фінт допоміг

Опубліковано

104.юа   

Особливості врахування показань лічильників у рахунках за червень-липень

Шановні користувачі

Просимо передати показання лічильників газу у період з 28 червня до 3 липня. У зв’язку з плановими технічними роботами у рахунку за червень будуть враховані показання, які передані до 3 липня включно. Переданні 4го і 5го липня показання будуть враховані при розрахунку за липень

мені вже поставилося саме розрахунок, хоча подав 03.07.2018,  зміниться саме чи дзвонити?

Опубліковано
12 часов назад, Oli сказал:

зміниться саме чи дзвонити?

Да хз що вони там мутять! Наголошено, щоб вносили показники до 5-го... В минулому місяці взявся вносити 4-го, зайшов у кабінет, а там вже внесено... Вчора 3-го вхожу - вже внесено... Що за... ???!!!

Опубліковано
13 годин тому, Electronshik сказано:

Дзвоніть на номер 0332284040 та спитайте оператора, вони скажуть. Мені такий фінт допоміг

послали на 28-40-46, і там вже і суму назвали, і другого лічильника добавили

Опубліковано

Додався на Луцьк водоканалі, останній платіж взяв з електронної квитанції.  Зареєстрували.  Захожу - останній платіж пише зовсім не той, що я вводив, ну але бог з ним, місія ніби  виконана. Але дивлюся заборгованість, а вона зовсім не сходиться з https://www.komunal.lutsk.ua/ , а я дивився і орієнтувався в оплаті на них. І от питання, може я плачу вже декілька місяців, а рахунок ніколи оплаченим не буває? (різниця в показниках заборгованості 25%) . Колись платив на пошті, в приваті, просто закриваючи суму вказану ними і якось був впевнений що все оплачено, що не боржник.  А тут, куча покращень , а впевненості нуль.  Це лиш я такий? 

Опубліковано

це якась магія - на сайті комунал.луцьк і кабінеті обленерго настільки кардинально різні суми поточного стану рахунку, заборгованості/переплати, нарахувань за травень/червень, фактичних проплат.

але, викликайте екзорциста - в кінці-кінців сальдо на посаток липня зійшовся і там і там - сума стала однакова.

як вони це роблять?

Опубліковано
9 часов назад, Saddy сказал:

це якась магія - на сайті комунал.луцьк і кабінеті обленерго настільки кардинально різні суми поточного стану рахунку, заборгованості/переплати, нарахувань за травень/червень, фактичних проплат.

але, викликайте екзорциста - в кінці-кінців сальдо на посаток липня зійшовся і там і там - сума стала однакова.

як вони це роблять?

Гм. В мене все збігалося. І в П24 так само.

Опубліковано
12 часов назад, Saddy сказал:

як вони це роблять?

В мене обленерго з комунал.луцьк сходиться (поки немає субсидії). Але я вношу в обленерго все вчасно - то мені і рахують по моїм даним. 

А от водою вже трохи розібралась.

Виявляється в нас вода холодна вже десь по 12 грн. за куб. і в цю ціну вже включено водовідведення (десь приблизно 6 грн.). Так от в рахунку від Луцькводоканал вони рахують воду не по 12 грн. за куб (так як в комунал луцьк), а розділяють/виділяють з цієї суми водовідведення (не путайте з платою за стоки гарячої) типу виходить приблизно по  6 грн. за саму воду і по 6 грн. за водовідведення.  

І ще в мене постійно зараз з'являється борг по воді на комунал.луцьк (хоча завжди плачу стільки скільки виставляють), то в Луцькводоканалі мені пояснили що це через те, що в мене 2 лічильника холодної води: нарахування по одному лічильнику в графі "борг", а нарахування по другому лічильнику - в графі "нарахування".

Якось так. Сама не додумалась.

Опубліковано

А ще з гарячою не розібралась. В цьому місяці написала їм лист на емейл з показниками лічильників - ніхто нічого не врахував... Телефони не відповідали ніякі. Форма на сайті не працює і не розрахована на 2 лічильника.

А терміни мене взагалі дратують. Одним нада подавати з 25 по 5 число,  іншим з 27 по 29 і 1-го вже пізно.

Дістали, я ще маю пам'ятати кому і коли подавати :angry:

Опубліковано
13 минут назад, natalka) сказал:

Виявляється в нас вода холодна вже десь по 12 грн. за куб. і в цю ціну вже включено водовідведення (десь приблизно 6 грн.). Так от в рахунку від Луцькводоканал вони рахують воду не по 12 грн. за куб (так як в комунал луцьк), а розділяють/виділяють з цієї суми водовідведення (не путайте з платою за стоки гарячої) типу виходить приблизно по  6 грн. за саму воду і по 6 грн. за водовідведення.  

І ще в мене постійно зараз з'являється борг по воді на комунал.луцьк (хоча завжди плачу стільки скільки виставляють), то в Луцькводоканалі мені пояснили що це через те, що в мене 2 лічильника холодної води: нарахування по одному лічильнику в графі "борг", а нарахування по другому лічильнику - в графі "нарахування".

Якось так. Сама не додумалась.

у мене така ситуація:

по основному лічильнику ніби все ок.

по лічильнику в кухні (з літерою А) - за червень подав ті ж самі показники, що за травень, тобто споживання 0 кубів. Боргу не було. Тобто нараховано повинно бути 0 грн.

в комунал.луцьк - на рахунку основному, так як ти кажеш - за основний рахунок сума за к-сть кубів яку я подав за червень (в графі "борг"), в графі "нараховано", де мають бути нарахування за другий лічильник, сума 3,56 грн., а у вкладдці за лічильник з літерою А - вказано борг -1,03 (тобто переплата) і нараховано 1,03. до сплати 0,00.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...