Перейти до змісту

Електронне курiння (парiння)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 336
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
17 hours ago, Bit said:

люблять люди травитись за свої гроші-цілий вейп клуб на борді. 

у мене на роботі пара колег люблять тютюну під губу закласти, хоч і не курять. кому цікаво-той загуглить фотки, до чого це призводить. 

впевнений, що одного дня фотки приблизно такого плану і з вейперами викладуть. коли проведуть дослідженняя, звісно.

а проведуть як тільки виробники цієї мулі "накосять" достатньо грошей і продажі підуть вниз. 

і результат певно буде приблизно той же, що з тютюном-різні болячки горла, легень, бронхів і шлунка. 

повірте, навіть якшо "парите" з мінімальними дозами тютюну або й взагалі без нього, врахуйте, що простий ароматизатор теж хімія і він теж шкідливий у великих кількостях. навіть чай або кава з ароматизатором шкідливіша за звичайну каву або чай. 

ну і не "паріть" поруч з іншими людьми-майте якусь культуру. як і у випадку з звичайними цигарками, не всім хочеться нюхати вашу "жижу". 

нічого особистого, просто власна думка-я за здоровий спосіб життя. 

Ну от ти не дибіл? Ти так сам розказуєш про різних арабів/чорних, а сам ведеш себе ще гірше. Можеш мені хоч мільйон мінусів наставити чи тут, чи в інших темах, я свою риторику відносно тебе не зміню. Всі теми на борді засрав своїми вбросами. Здалося тобі ще тут какнути? 

Опубліковано

мільйони людей смалять аналог, роблять це будь де. на дитячих майданчиках, в школах та вишах, навіть в кафе скидуючи попіл під стіл й на оточуючих їм насрать ( а жувати тютюн… ну хз, я не пробував. але воно хоча б не смердить й не шкодить тим, хто поруч

Опубліковано

Одного прекрасного весняного дня я зрозуміла, що ефект після звичайних цигарок "котикипонасираливроті" мене задовбав остаточно. 

Тоді ж спробувала покурити модний вейперський девайс з купою мішанини всередині, і це було ну дуууже смачно. Фактично відразу купила собі одноразову електронку (его, ага))). Потім замовила найпростіший еводик, з яким ношуся й досі. Купувати дорожчий девайс якось некомільфо - жму гроші, чесно - і так парю не кожен день, а під настрій. 

Якось так :)

П.С. @Shkoder пише українською!!! міміміміміміміі!!!)))

Опубліковано
On 21.09.2016 at 11:04 PM, Forever Autumn said:

П.С. @Shkoder пише українською!!! міміміміміміміі!!!)))

по хаті ходить гола Осінь

та пісню тиху наспіва…

а значить вдома все до ладу.

арригато, конничива )))

ps. з недорогих поки що егошка AIO тримає планку. але заллєш один раз щось густіше – наловиш гаріків й заміниш картрідж (30-50грн). тобто для AIO чи бодяжити самому, чи купувати їх рідину за 40-50грн/10мл

Опубліковано

колеги, а чи не завалявся в когось ніхром 0.25мм (чи AWG30) ? треба шматок до метра чи рівно метр. можу обміняти на аналогічний шмат Nichrome N60 0.3мм чи просто викупити. хочу спробувати "косичку", а 0.3 трохи затовстий

Опубліковано

Маю ніхром 0,2.

0,25 лише фехраль.

"косичка" цікава з нержи виходить. Якщо по метр-два, можу відмотати. Будеш бавитись :D.Фьюзи пробував? 0,25 або 0,3 центр зверху 0,15 ніхром, як на мене, самий смачний варіант.

Надумаєш - ЛС.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Може в когось завалялось трохи аромки "табачки", тре для посвячення в "новопарильники" ) Поміняв би на якусь іншу, багато фруктових.

Опубліковано
8 минут назад, Harddriver сказал:

Може в когось завалялось трохи аромки "табачки", тре для посвячення в "новопарильники" ) Поміняв би на якусь іншу, багато фруктових.

Можу поміняти Кептен Блек Роял чи Классік, в ідеалі Кептен Блек Черрі, якщо *новопарильнику* подобались одноіменні сигарети.  Дивлячись на що. Що є й яких виробників ?

Опубліковано

З брендового можу запропонувати смородину від Totally Wicked. Дуже смачна :) "прикурив"  :( Ще є залишки  персик, манго, теж смачні. Atom Cherry - з привкусом кісточки, майже повний 5 мл, не пішов. Впринципы "табачки" треба  пару мілілітрів, "новопарильнику" вистачить, потім думаю "сяде" на фрукти, як усі :)

Опубліковано
12 часа назад, Harddriver сказал:

З брендового можу запропонувати смородину від Totally Wicked. Дуже смачна :) "прикурив"  :( Ще є залишки  персик, манго, теж смачні. Atom Cherry - з привкусом кісточки, майже повний 5 мл, не пішов. Впринципы "табачки" треба  пару мілілітрів, "новопарильнику" вистачить, потім думаю "сяде" на фрукти, як усі :)

TW пайдьот :) Знаєш де я на базарі торгую ?

Опубліковано

@MANJAK11 Та, вєм, але з залагавшою Бордою пропустив повідомлення і вже був на базарі сьодні ( Закинь будь-ласка, з вівторка підійду )

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Взяв на пробу на продаж недорогої жижі 50 штук

421709338_w640_h640_liqua_traditio__acco

Ціна 20грн від 1 бутилочки і 15грн від 10 штук

Наразі є Табак крепостю 9мг/мл, Мальборо 12мг/мл , Вишня і Клібніка нульовки. Виробництво підозрюю, що Китай, хоч і пише що Італія :) Сам ще не пробував бо тільки отримав

Також взяв на пробу 

subox-nano-s-upakovkoy-700x750.jpg

в чорному кольорі. Ціна 900грн без акума й 1000грн з акумом Videx 2800mah без захисту 

Опубліковано

то це ще не все, що є, а тільки непотрібне :D  надійні, але недорогі штуки, щоб спробувати те-се. якщо є час та натхнення, то чом би й ні? ;)

Опубліковано
3 минуты назад, Shkoder сказал:

якщо є час та натхнення, то чом би й ні? ;)

нє, ну тут згідний впринципі, хоча я пішов іншим шляхом, спочатку всякий мотлох й пошук чогось доброго, потім дав Бог розуму купити Варю 2.5, до неї спочатку була Т - Бульба, не подобались танці з бубнами по настроюванню після перемотки, потім Е-Бак, все кльово, але ізза пластікової колби, були часті проливи, потім Прометей, проливів не було, бо сплошний титан, але віконця обзорного не вистачало й тяга тугувата й нерегульована, ну  й нарешті поки що *вершина мєдляка* - оригінальний Кайфун Лайт Плюс, все, чого не вистачало, в ньому є, й позбавлений майже всіх недоліків, хіба що нижня заправка, хоча там такий болт, що навіть ножем викручую, пи потребі. Тобіш весь мій парильний шлях зводився лише до усунення проблем наявного девайса :) А Варя ...... Варя справно працює уже чотири з половиною роки й в нових девайсах не побачив нічого такого, заради чого треба було б її міняти, хіба варіват, але він не настільки часто потрібен, щоб заради нього купувати щось нове, а всякі термоконтролі, супернизький Ом то всьо панти імхо й різниці я не побачив, єдине, до чого прийшов, то до мікрокойла і вати, хоча то скоріше дань моді чим реальний прорив в парінні. Якось так :)

Опубліковано
4 минуты назад, Harddriver сказал:

зате  в місті +2 нових парильника

передчасний оптимізм :) Через декілька місяців буде ясно, чи в місті +2 парильника, чи +1, чи +0 Поки то нова іграшка, людям цікаво, потім ейфорія проходить й коли зьявляются перші проблеми, більшість *дають задню*.

ЗІ в мене є бутилочок декілька, але вони доволі сильно б/у

Опубліковано

Захопи мо. одненьку, саму простеньку, там і тому будуть раді, бо мішають прям в атомі пока :)

На рах передчасного - там усвідомлений вибір, в одному випадку з вел. фінансовою складовою. Як буде в Луцьку "точка" де можна купити хоч найпростіше - базу, аромки там, тіж бутилочки  - більшість проблем відпадуть. До тих пір доведеться "кормити" НП і завертати голову саменькому (

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Взяв собі Eleaf ijust s. Жижу якусь табачку 18мг, випарив один бак, якось не вставило. Замовив ясумі полуницю і смородину 6ку. Мета - поступово перейти на безнікотин і кинути це діло, по фрейду, оскільки вже докурився. 6 антибіотиків за рік, безкінечні бронхіти, а аналог не можу ніяк кинути.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
35 минут назад, Grekus сказал:

От взрыва «сигареты» вайпер получил ожоги второй степени и потерял 7 зубов 

https://samoeinteresnoe.net/archives/23833

https://wylsa.com/iphone-7-explode/

http://www.segodnya.ua/life/mistery/smartfon-xiaomi-vzorvalsya-v-rukah-polzovatelya-737960.html

http://reporter-ua.com/2016/09/12/300426_novyy-telefon-ot-samsung-vzorvalsya-v-rukah-u-malenkogo-rebenka

http://relax.wild-mistress.ru/wm/relax.nsf/publicall/35106a9e472dd276c32573a40005911c

і що тепер ? викинеш телефон й у родичів позабираєш ? Нащо та мова ?

Опубліковано

100 пудов, що реальніше попасти під авто, чи бути зарізаним якимось псіхом( не дай Бог) а ніж отримати травму від цієї хірні)), це тупо мєлка випадковіст, і від неї нікуди не дінешся.Я сам не палю, але думаю якби курив би цю гадость то про таке не думав би,щоб там не писякали)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...