Перейти до змісту

Хто в які спортивні зали ходить?

Dmitroid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скільки в Інтератлетиці коштує тренування по кік-боксингу? Або може хто знає де є толковий тренер по таких єдиноборствах як кік-боксинг, тайський бокс чи рукопашний бій. Мені 28 років, може трошки "старий" для такого, але спорт як то кажуть не обмежується віком, займатися хочу для себе (років 8 тому займався трошки таким), мені виступи і все що з цим повязане не потрібне, на титули майстра спорту претендувати не буду) Допоможіть будь ласка... наперед вдячний :)

• Відповідей 552
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Завтра відкриття нового тренажерного залу!!! в центрі на в. Винниченка :0123:

де саме?

точно не знаю, сказали що десь біля "голівуду", сказали що супер-мега зал буде!!!

Опубліковано

сказали що супер-мега зал буде!!!

не вірю! Для класного залу треба велика площа. А я великого приміщення під зал там не бачу. Можливо буде на місці колишнього фітнес клубу "36,6 - інстинкт бути в формі"

Опубліковано

Останній поверх колишньої швейної фабрики навпроти "Мадану"? Там ремонт робили.

Так, напевне там, вроді зал 300кв.м.

Опубліковано

А дайте туди номер тел. якщо хтось має. А ще хто що скаже про інтератлетику на пр. Волі? Як там з оснащенням, цікавить і кардіо, і залізо, а також чи не дуже багато людей зранку.

Опубліковано

А дайте туди номер тел. якщо хтось має. А ще хто що скаже про інтератлетику на пр. Волі? Як там з оснащенням, цікавить і кардіо, і залізо, а також чи не дуже багато людей зранку.

Так, сьогодні відкриття!!! зал називається METAL GYM, адреса в.Бойка 1, 5поверх.

ось група для тих, хто є вконтакті http://vk.com/metalgym

.+38 067 275 35 99 (Київстар)

+38 066 619 33 39 (МТС)

П.С. Я відношення до залу не маю, попросили розмістити!

Опубліковано

Ціни трохи зависокі. В тій же інтератлетиці 190 грн тричі на тиждень, в хорошому - акція, двічі на тиждень - 150 грн.

bu3CjoMRVZg.jpg

Опубліковано

Вже хтось з бордовчан ходив на оглядини тренажерного залу, як там, що і дочого?

Опубліковано

Ціни трохи зависокі.

Погоджуюсь!

Зрозуміло, що потрібно було вкласти кругленьку суму коштів, щоб втілити проект в життя. Тепер же власник чекає, щоб зал чим швидше окупився. Політикою високих цін цього добитись практично нереально. Потрібно залучити чи переманити з інших залів якомога більше клієнтів.

А який сенс мені, середньостатистичному клієнту, йти в новий зал, якщо:

1) ціни вищі;

2) відстань від дому практично однакова;

3) невідомо як там з тренерським складом (а своїм тренером я задоволена)

Отож, одного клієнта вони вже втратили :)

Успіхів і процвітання новому тренажерному залу!

Опубліковано

ПіСі: На рахунок абонементів...завжди мріяла про абонемент з певною кількістю відвідувань без обмеження терміну використання. Шановна адміністрація, зробіть мою мрію реальністю ;)

Опубліковано

ех новий зал це класно, велика кількість тренажерив, велика ніца, але навіщо?) якщо по проктиці то 60-70% тренажерів не використовуєш) я небачу смисла платити по 300+ грн за зали. можна найти зали за 150-190 грн де буде все що потрібно.

Опубліковано

ПіСі: На рахунок абонементів...завжди мріяла про абонемент з певною кількістю відвідувань без обмеження терміну використання.

у меня та же мечта.. :smile3: но пока лучшее, что я нашел – это Драйв с их вариантом "12 занятий за 50 дней". реально это два месяца, так как обязательно какой-то праздник или внеплановый выходной найдется.

ех новий зал це класно, велика кількість тренажерив, велика ніца, але навіщо?) якщо по проктиці то 60-70% тренажерів не використовуєш) я небачу смисла платити по 300+ грн за зали. можна найти зали за 150-190 грн де буде все що потрібно.

это если ты используешь зал, как качалку, а не средство повышения тонуса и хорошего самочувствия. я, например, люблю простор и пробовать что-то новое. imho, чем больше в зале тренажеров, тем лучше. но чтобы между ними было достаточно пространства

Опубліковано

Так, сьогодні відкриття!!! зал називається METAL GYM, адреса в.Бойка 1, 5поверх.

ось група для тих, хто є вконтакті http://vk.com/metalgym

.+38 067 275 35 99 (Київстар)

+38 066 619 33 39 (МТС)

П.С. Я відношення до залу не маю, попросили розмістити!

Заходив подивитися зал, сподобався, помітив що у залі навіть дві груші висить, можна після тренажерів поупражнятися...

Опубліковано

помітив що у залі навіть дві груші висить, можна після тренажерів поупражнятися...

У "Драйві" теж є. Ще й рукавички дають :)

Опубліковано

Заходила в динамо. Все ще більш запущено ніж тоді коли я займалася велоспортом і ми там зимували (офп). 120 грн на місяць. В якості просто качалки - підійде. Але графік не дуже зручний, в обід велика перерва.

Опубліковано

У "Драйві" теж є. Ще й рукавички дають :)

У драйв теж заїжджав, зал дуже великий, але далековато він, якось туди добиратися влом))

Опубліковано

У драйв теж заїжджав, зал дуже великий, але далековато він, якось туди добиратися влом))

Далеко? 10 хв ходьби від центру міста. А від зупинки маршрутки № 31, 47 взагалі 3 хв ходу

Опубліковано

Далеко? 10 хв ходьби від центру міста. А від зупинки маршрутки № 31, 47 взагалі 3 хв ходу

Це ти серйозно про 10хв, чи ти утріруєш так? або що ти рахуєш центром міста?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...