Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зараз банки активно почали пропонувати депозитні вклади - розсилають смс, при купівлі валюти дають брошурки з інфою про депозити, розклеюють рекламу на вікнах. Готують черговий кидок?

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

як платно? і зарплатні картки теж? нас перевели насильно на ощадбанк. г. ще більше.

Зате Аваль за зарплатну картку ще й гроші дере щомісячно.

Опубліковано

Вчора обмінював грн. через Приват24, і як виявилось, нікого не попереджаючи Приват ввів обмеження на купівлю долара в розмірі 500 баксів на день, у зв'язку з ажіотажем на скупку валюти :))))) Банк просто бомба.

Опубліковано

це вже місяця 2 точно. ще й смс-ку з кодом буває фіг дочекаєшся. і стоїш в черзі по пів-години, ждеш поки в кого та смс прийде.

Опубліковано

це вже місяця 2 точно. ще й смс-ку з кодом буває фіг дочекаєшся. і стоїш в черзі по пів-години, ждеш поки в кого та смс прийде.

Мені найбільше сподобалось як "лягли" пос-термінали в "Сенті" на Київській площі і вся черга на всіх касах в час пік тупо зупинилась. Ніколи не думав що стільки народу не мають в гаманцях окрім картки ще сотню-дві кеша.

Опубліковано

Нахабству Привата немає меж: вже у банкоматі навіть на екрані баланс неможливо переглянути безкоштовно. А ще ці миттєві картки, які ніяк не можна авторизувати...

Ще можна безкоштовно, просто заховали далі

Сьогодні переглядав, в віконці "перегляд банансу" справа в низу вибрати додатково і тоді зразу відкривається весь баланс!

Опубліковано
SAMDN5500 **** **** **** ПОГАШЕНИЕ КРЕДИТА ПРИВАТБАНК HEAD-OFFICE

Шо це за фігня ніхто не знає? зняли з картки 30 грн так просто... кредитка повністю погашена і ліміт на ній зроблений 0 тобто не знімеш ні копійки.

ЗА ОВЕРДРАФТ ПРИВАТБАНК HEAD-OFFICE

Це теж 10 коп зняло в кінці місяця, блін це ж це виходить - дурять на очах?

Опубліковано

Шо це за фігня ніхто не знає? зняли з картки 30 грн так просто... кредитка повністю погашена і ліміт на ній зроблений 0 тобто не знімеш ні копійки.

Може тебе застрахували і автоматично на оплату страховки регулярно списують гроші?

Опубліковано

Планы выполняют.

Может, пополнили номер мобильного телефона? Мне так сделали. Если кредиткой не пользуешься, заблокируй ее. Я так сделал.

Опубліковано

Планы выполняют.

Может, пополнили номер мобильного телефона? Мне так сделали. Если кредиткой не пользуешься, заблокируй ее. Я так сделал.

А як ви заставили їх заблокувати кредитку?

Опубліковано

ну просто ж - звониш на клієнтську підтримку і кажеш що загубив

а заяву у відділення не йдеш писати

Опубліковано

Планы выполняют.

А як ви заставили їх заблокувати кредитку?

Можна взагалі прийти і сказати, щоб закрили її. Моїй дружині вже 3 відкривали, при користуванні іншими послугами. Усі успішно закриті.

Опубліковано

багато хто користує приват24, бо це зручно. а зараз ще й легко можна виписки по карті дивитись не відриваючи Ж від комп'ютера.

дуже часто ПБ проводить дивні операції з рахунком на свою користь, а більшість людей навіть не знає що це таке…

хочеться детальніше в тих виписках розібратись. ось наприклад останнє з моєї карти:

untitlmmm.png

як розуміти пункти обведені червоним?? карта не мінялась, не перевипускалась.

Опубліковано

ні-ні, дякую. я краще побережу свої нерви. безграмотне блондинко на тій стороні і тупий сисадмін не допоможуть. це вже з досвіду.

Опубліковано

йоклмн, оформив нову картку

стару звичайно заблокували, нову в приват24 не додали.

На другий день спробував додати сам - болт - помилка і тра валити в банкомат телефон вказувати.

Зробив. :) ... болт... помилка 2 дні не зникала

написав в онлайн - сказали писати лист операціоністу

написав :)... тиша

подзвонив - і, о чудо, на п'ятий день мені все ж добавили картку за якусь хвилину.

Кльовий сервіс

Опубліковано

HWman, та да. але поки в мене знімають копійки, то ше якось впадло з ними сваритись. в декого сотні з рахунків пропадають…

ipua, проценти за кредит, то зрозуміло (4,98), а нижче, те що обведено червоним? в кінці кожного місяця, якщо мінус на рахунку то знімають.

а іздатєльская комісія 87 коп… шо це вони ізданули?

26/11 знята сума згідно умов твого договору — тре перечитати договір, бо шось геть не зрозуміло з якого дуба знімають 1 копійку. ще й не в кінці місяця й не на початку. і транзакція не підписана. зняли з півмільйона користувачів кредиток по копійці і вже є 5 кілогрн на мєлкі росходи =)

кредитка у мене вже дуже давно. єдине що пам'ятаю з договору, то це обіцяні "55 днів без відсотків".

• 2 тижня потому...
Опубліковано

кредитка у мене вже дуже давно. єдине що пам'ятаю з договору, то це обіцяні "55 днів без відсотків".

це тільки перших 55 днів, потім до 25 числа кожного місяця. Знімають 3%, якщо картка Visa, від суми заборгованості. Якщо вчасно не кладете кошти то --

Пеня за невчасне погашення заборгованості: ПЕНЯ = пеня(1)+ пеня(2), де:

пеня(1) = (базова процентна ставка за договором) / 30 – нараховується за кожний день прострочення кредиту;

пеня(2) = 1% від заборгованості, але не менше 30 грн на місяць, нараховується 1 раз на місяць, за наявності прострочення за кредитом або процентами 5 і більше днів у разі виникнення прострочення на суму від 50 грн і більше.

Штраф у разі порушення строків платежів за будь-яким з грошових зобов’язань, передбачених договором, більш ніж на 30 днів: 500 грн + 5% від суми заборгованості за кредитним лімітом, з урахуванням нарахованих і прострочених процентів і комісій.

Детальніше тут: http://privatbank.ua/ua/platezhnie-karty/kreditka/

Що це за "верифікація"?

paypal використовуєте? якщо так, то там при першому платежі із картки списується сума в розмірі долара, для підтвердження вашої платоспроможності, по-тому кошти повертаються на рахунок. Можливо так працюють і інші системи оплати в мережі. До прикладу: Портмоне, Єдиний Гаманець і т.д. Можливо щось використовували.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...