Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мене перехід пройшов плавно. Спочатку прийшла смс з новим договором. Потім подзвонили з airbites спитали чи хочу продовжувати договір з Волею чи може хочу відключатись. Поповнив рахунок. Інтернет є, поки)

6343550133.png

• +1 1
Опубліковано

Була вчора на офісі Волі, мені сказали що на протязі червня мій залишок перекинуть на рахунок, а інтернет в мене буде до проплаченого часу, так що якщо є переплата то можна сміло її викоритовувати , але треба бути на чеку, щоб потім вчасно поповнити рахунок. 

Опубліковано

Включав вчора speedtest - показало що в мене Львівський airbites. Правда шв таки відповідала (майже) заявленій - 90 / 85

Опубліковано
В 02.06.2017 at 08:24, Zheny@ сказал:

Включав вчора speedtest - показало що в мене Львівський airbites. Правда шв таки відповідала (майже) заявленій - 90 / 85

Мене і раніше як "львівянина" визначало.

Опубліковано

от гівно, чув що вже скручують облданання від Аірбайтса, але судячи по тому як обслуговує клієнтів Воля то там організація роботи ще та, в сучасний свій технологій якщо щось то просять йти в офіс і там все рішати :( шкода, але Аірбайтс була класна кантора

• +1 3
Опубліковано

я вже й на датагруп дивлюся.

В них 129 грн за 100мбіт

проти 140 грн  від КС за ту ж швидкість.

апд.

Дротик в хаті досі не обрізаний :)

• +1 1
Опубліковано
Щойно, MACCEN сказано:

В волі плюс тільки біла айпішка за 15 грн.

в КС вона входить в плату.

Хоча, кому вона зараз потрібна?

Опубліковано
1 хвилина тому, MACCEN сказано:

в КС біла айпішка входить в абонплату, вперше чую

Колись таке було точно.

КС і АБ

у решта за гроші.

Опубліковано
43 хвилин тому, Zheny@ сказано:

в КС вона входить в плату.

Хоча, кому вона зараз потрібна?

У КС підключення статичної ІР коштує 10 грн, а місячна плата 15, 25 або 35 грн в залежності від тарифного плану. Хоча ІР в КС і так майже статична, міняється тільки при зміні МАК-адреси клієнтського пристрою. В мене вона вже напевно зо три роки не міняється.

Опубліковано

Вже другий раз помічаю неприємні по-часу перебої з нетом з тих пір як АБ стало Волею. До того все без втручань працювало РОКАМИ.

P.S. Теж дивлюсь в сторону Київстару, ціни приблизно ті самі, дротик до сих пір необрізаний ;)

Опубліковано

Зі Святом!Телефонував на підтримку волі, запевнили що обладнання викуплене і технологію не передбачають змінювати на доксіс. Запитався про швидкості-теж запевнили шо все лалишиться down>100mb, up>100mb. і абонплата теж буде незмінною 120грн. 

як то кажуть 《поживем-побачим》...

Опубліковано

Так, швидкості через спідтест дійсно в межах 90+, але останній тиждень інет конкретно тупить. Визначаюсь як аірбайтс Луцьк.

По грошах: оплатив рахунок 1 числа, гроші знімають кожен день і просять ще одну абонплату в кабінеті і це при тому що в мене була переплата до 2 липня.

Є ще одна річ. Наскільки я колись чув, аірбайтс був тісно зв'язаний з Яндексом і все йшло через їх серврера, так казали, в конкретику не вникав бо все влаштовувало. Після блокування Яндекса чомусь аірбайтс раптово продався, а відгуки від серверів стали "як німий до глухого".

Опубліковано

@uagav

Ейрбайтс вже давно продають...

Власниками були якісь украінські та американські фірми-компаніі, я там вище викладав. 

Гугліть...

Опубліковано

Так я не спорю що продавався, я про це давно знав. Я кажу що співпало дивним чином і якість відразу погіршилася. Якщо людина бере ПК від іншого власника в абсолютно робочому стані, то це не означає що відразу після потрапляння в інші руки він перестає працювати. Обладнання ж те саме.

Так і Яндекс так само не російський.

Друге посилання чисте (немає тексту статті).

Опубліковано
On 04.06.2017 at 00:07, Zheny@ сказано:

я вже й на датагруп дивлюся.

В них 129 грн за 100мбіт

проти 140 грн  від КС за ту ж швидкість.

апд.

Дротик в хаті досі не обрізаний :)

і 100ка за перших три місяці 60чи 69грн....

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...