Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

А в мене айр... "Воля" - кльово. Інет пропадає стабільно раз на півгодини. 

Якщо інтернет-радіо запрацювало - можна відійти від станка і перекурити, щось почитати в неті. Пропало радіо - пропав інтернет, пора до праці. І знаєте, стимулює :)

Бізнес вести, звичайно неможна, але.... Пошук іншого оператора - завжди цікаво!

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та сама картина. Дзвонили по вайберу, говорити неможливо. Переключився на мобілі на 3G - красота. Казали спробувати роутер, спробував мікротік нульовий - аналогічно. Ну можливо картина така після грози, але ж ютуб тупить вже другий місяць. А от в центрі вибір не такий великий. Візор чи Укртелеком з АДСЛем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Jaguar-35769 сказано:

Тариф - Start HD + 100

1 година тому, difoto сказано:

А в мене айр... "Воля" - кльово. Інет пропадає стабільно раз на півгодини. 

Якщо інтернет-радіо запрацювало - можна відійти від станка і перекурити, щось почитати в неті. Пропало радіо - пропав інтернет, пора до праці. І знаєте, стимулює :)

Бізнес вести, звичайно неможна, але.... Пошук іншого оператора - завжди цікаво!

1 година тому, Jaguar-35769 сказано:

Я з Вами повністю згідний, але на відміну від інших кристувачів (присутніх в даній темі форуму), я не відчуваю дискомфорту в користуванні. Відео показує без проблем як на компютері так і на телефоні з ноутом (Wi-Fi). Он-лайн ігри також не "вилітають"

Я це маю на увазі. У вас інет по технології docsis 3(мене таке не влаштовує - швидкість відгрузки 4мб). а у користувачів рве в технологіії езернет, яку 《валя》 ніяк освоїти не може, або не хоче. для себе висновки зробив-перейшов на іншого провайдера, повторюю-СПОКІЙ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, giZun сказано:

Та сама фігня тільки в мене вже другій тиждень так Соборності 23, може хтось дати номер куди дзвонити?

а толку, в вівторок хтось визвав їх з моїх сусідів, прийшли все оглянули, покліпали очима і пішли. я їм кажу шукайте проблему в себе, бо за 5 років сюди ніхто не навідувався (хіба що підключити нових клієнтів), бо все було в нормі. Вони мені кажуть, ну була гроза, можливо щось пошкодилось, я кажу інет тупить вже місяць з вашої сторони після переходу на волю.

А сьогодні повна дупа, і я так бачу у всіх колишніх airbites користувачів на 33-му, не залежно від будинку

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну деякі почули лажу і втікли....

доля кабель матьїх, мені прислали що заплатіть 90грн за надані послуги, я вже як пару місяців фізично відключений

а в комуналку вліпили тих 90 як телебачення якого нема, короч буду всипати на тижні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Став Воля. І почав пропадати інтернет. На волі там наврочили не меньше.

Після грози пропав інтернет, вже другий день. В сапорті обрадували що майстер прийде аж 27го.

Підкажіть, кабель цей від волі можна використати іншим провайдером?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, foxx77 сказано:

Став Воля. І почав пропадати інтернет. На волі там наврочили не меньше.

Після грози пропав інтернет, вже другий день. В спорті обрадували що майстер прийде аж 27го.

Підкажіть, кабель цей від волі можна використати іншим провайдером?

Інший провайдер проведе своім кабелем, а кабель ейрбайтса змотаєш собі.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную всім користувачам перейти масово на інший провайдер) та влупити масовов акції приведи друга, а ебана воля з таким інетм хай здохне

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось дивлюсь в сторону Датагруп... але які там цікаво є плюшки?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовив підключення на Датагруп сьогодні, 100 гривень 100мбит. на цілий рік вроді пообіцяли, а через рік 129 гривень буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, R9 Fenomen сказано:

Замовив підключення на Датагруп сьогодні, 100 гривень 100мбит. на цілий рік вроді пообіцяли, а через рік 129 гривень буде...

Це як так? Можна детальніше?

І що то за акція "літо2017" по 69грн 100мб?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, СОАД сказано:

пропоную всім користувачам перейти масово на інший провайдер) та влупити масовов акції приведи друга, а ебана воля з таким інетм хай здохне

Краще пізно, чим ніколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Oli сказал:

Це як так? Можна детальніше?

І що то за акція "літо2017" по 69грн 100мб?

Дзвонив до них( 0 800 21 00 00 ), там дівчина сказала мені такий тариф на рік, на сайті не бачив такого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Oli сказал:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про перехід на Датагруп...
Воля викупила вже здається 70% їхнього бізнесу, дето новина проскакувала. Так що певно і їхній нет стане таким же класним через троха часу як докуплять залишок.
Тобто виходить що буде два монополісти: Воля та Київстар... і один краще другого...
Шаринг в мене жужить майже добре, заліпає від сили раз на день :) торенти качаються. Певно передчасних рішень поки приймати не буду.

Стосовно кабеля від будь кого оператора то той кусок що лежить у вас вдома належить вам. Перекусіть і поставте розетку десь в щитку щоб можна було будь якого опереатора підключати і не було потреби щоразу дроти по хаті совати. Принаймні я так і зробив. Перехід на Ейрбайтс в свій час відбувся перемиканням кабеля в розетку, яка знаходиться в щитку на коридорі.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Соромітник сказано:

Воля викупила вже здається 70% їхнього бізнесу, дето новина проскакувала

Шось не вірю. Вони в 2015 мали зливатись, але "нє срослось". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не дивно, щось вони там сьогодні пофіксили, 10 хвилин без втрат

Показати прихований контент  

tytyt.jpg

Hide  

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, charlie сказал:

як не дивно, щось вони там сьогодні пофіксили, 10 хвилин без втрат

Показати прихований контент

tytyt.jpg

Hide

Це якою прогою зроблено?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та все та ж pingplotter

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користувався я в Луцьку різними операторами, ще починаючи з фотакома. Були різні часи, десь краще, десь гірше, десь стабільніше а десь геть біда з пінгами і стабільністю. Хтось хамив в сапорті, хтось казав шо у них цілодобова підтримка, але вночі у них автовідповідач стояв, а хтось просто не брав трубку, але з часом все налагодилось і всі обзавелись адекватними дівчатками які перенаправляли на спеціаліста, який просив перезагрузити роутер, та прописати гугловські ДНСи... А потім і взагалі просто "приймали заявки", заспокоювали, давали надію, що скоро все вирішиться.

Памятаю часи коли найбільше за все я боявся блискавок і грому... не тому що це страшно і був малим, а тому що в фотакома знову свічі погорять... Памятаю, як я чекав того бєжевого жигуля з чуваками в синіх робах, які б пофіксили інтернет, вони гоцали по Луцьку як мурахи, відновлювали мережі, в мене інколи складалось враження що це авто пропускали на дорогах як машину швидкої допомоги, бо комусь погано, треба рятувати чувака-задрота.

Але, мені ще жоден оператор не казав почекати тиждень (!) поки прийде "спеціаліст" щоб глянути шо там з інтернетом. Воля це зробила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Snig сказано:

поки прийде "спеціаліст"

Той спеціаліст думає що в тебе інтернет по тв кабелю, і буде проситися в квартиру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Snig сказал:

Але, мені ще жоден оператор не казав почекати тиждень (!) поки прийде "спеціаліст" щоб глянути шо там з інтернетом. Воля це зробила.

От і я про те ж саме. Такого ще ніколи не було, Укртелеком, так, той самий Укртелеком і то на наступний день відсилав, ну максимум два. З нетерпінням чекаю завтрашнього дня (вечора, ночі?).

2 часа назад, Oli сказал:

Той спеціаліст думає що в тебе інтернет по тв кабелю, і буде проситися в квартиру

А якого йому там робити? Він думає? Взагалі то є тариф і він повинен знати куди йде. Звичайно, наслідки погоди ніхто не відміняв, в голові теж. Але мусить же бути і щось адекватне. Спец повинен прийти до комутатора, попередити телефоном клієнта що він працює, кабель з порта вийняти, підключитися, протестувати. Якщо все Ок, то тоді прийти до квартири і протестувати те саме на вході. Хоча вони дійсно завжди з заднього проходу починають. От і побачимо кого пришлють - сантехніка чи електрика :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, uagav сказано:

А якого йому там робити? Він думає? Взагалі то є тариф і він повинен знати куди йде

Так і я про те, говорю я колишній абонент ейрбайтс тв-кабеля з модемом нема... пауза секунд 7. 

Доречі виклик майстра 50грн, це у тих інтернет по тв кабелю і майстер буде щось лагодити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про 50 грн вы прейскурант читали?

Работы за пределами квартиры безплатно.

Почему так долго -50 заявок в день на 5 техников грубо говоря,на выходные техников вообще 3 ( при работе с 9.00 до 21.00 и без обеда и пешком-маршруткой-тролейбусом).

На волю сейчас людей набирают зп до 5000 обещают идите поработайте что бы быстрее было

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, WILDCHILD сказано:

Про 50 грн вы прейскурант читали?

Повідомив оператор коли приймав заявку, і ще сказав на руки не платити.

Декілька операторів запевняли що проблеми з моєі сторони, самі і запропонували майстра, декілька раз дзвонили питали чи я вдома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...